Fernandes chce zůstat v Lokomotivu, ve hře je nová smlouva

05.04.2018, 15:01
Aktuality
Manuel Fernandes by mohl i v nadcházejících sezonách hrát za moskevský Lokomotiv. Portugalskému záložníkovi pomalu dobíhá smlouva, v klubu z hlavního města Ruska ovšem hodlá pokračovat a už brzy by měla být zahájena jednání o prodloužení spolupráce...

32letý fotbalista přišel do Lokomotivu před necelými čtyřmi roky z Beşiktaşe a letošní sezona je jeho nejpovedenější. Moskevský celek útočí na zisk mistrovského titulu a fotbalista mu zatím přispěl i sedmi přesnými zásahy, dalších šest branek si na konto připsal v rámci Evropské ligy.

"Mohu prozradit, že s vedením Lokomotivu jsme v kontaktu. V nejbližší budoucnosti dle mého názoru začneme jednat o nové smlouvě. Důležité je, že Manuel Fernandes chce zůstat v klubu a v kariéře pokračovat v ruské lize," prozradil agent Paulo Barbosa.

Fernandes dříve hrával za Benficu, Portsmouth, Valencii, Everton a Beşiktaş a v Lokomotivu mu běží kontrakt do června 2019. Otázkou zůstává, jak dlouhá případně bude nová smlouva.

"Uvidíme. Myslím si, že Manuel je schopen hrát na vysoké úrovni ještě minimálně tři nebo čtyři roky. Minimálně," dodal agent.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na vysoké úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

prej ma o neho zajem mourinho

Reagovat
Seydou Doumbia

zase tak dobrý není

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele