Fergusona rozzuřilo zranění Fletchera

28.03.2008, 18:54
Aktuality
Březnové přátelské zápasy nekritizoval pouze Steve Bruce, k manažerovi Wiganu se totiž připojil i kormidelník Manchesteru United Sir Alex Ferguson. Skotského kouče rozhněvalo, když se mu zraněný z reprezentačního srazu vrátil Darren Fletcher...

"Přišli jsme o Darrena a to jenom zdůrazňuje zbytečnost těchto zápasů. Měl hrát 45 nebo 60 minut, místo toho odehrál celý zápas, takže je na šest týdnů mimo hru," čertil se Ferguson.

24letý skotský záložník se zranil během přátelského utkání s Chorvatskem, z něhož si odnesl poškozené kolenní vazy. Fergusona tento fakt naštval o to více, že kvůli nachlazení Fletchera před týdnem nenominoval k ligovému zápasu s Liverpoolem.

"Zotavoval se a kvůli tomu jsme ho v neděli nechali odpočívat. Pro nás je to velká rána a zároveň je to šílené. Fanoušci na takovéto zápasy přestanou chodit. Mají na to celý konec května. Anglie si naplánovala zápasy proti Trinidadu a USA a každý manažer ví, že takhle se jenom marní čas," řekl dále Ferguson.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (20)

Přidat komentář
Devil

Tak to je skoda,posledni dobou se me Fletcher zdal v lepsi forme jak Carrick a Hargreaves.Zadnej souboj nevynecha a jezdi na doraz.

Reagovat
havrys99

tjn ale zase nedostával moc šancí....ale přesto je to docela blbost....hrát mezistátní zápasy navíc když je tejden do LM

Reagovat
Devil

Jj,ale stim bohuzel nic nenadelas.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi zdá, že Daren hrál lépe. A je také ještě mladý, Ferguson by měl dát více šancí.

Reagovat
Devil

Jo to by mel,proti Arsenalu v FA Cupu byl jeden z nejlepsich na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nani byl nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Daren taky, já jenom vystihl Naniho

Reagovat
Devil

Byl to jejich zapas,a to jsou oba nahradnici.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale myslím, že oba sou talentovaný a dobří.

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát si říkám,jaká je škoda že jsou jen nahradníci

Reagovat
smazaný uživatel

No, Carrick poslední dobou hraje tak nějak "obyčejně". Že hraje Hargreaves sem si v zápasech ani nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Fletcher možná ani ne, ale u Naniho je to zvlášť škoda

Reagovat
Devil

Fletcher a Nani jsou tipove uplne odlisny.Nani je rychlik,hracicka a technicky vybaven,ale Fletcher je brusic,bojovnik co udela spoustu cerne prace.Ja ve Fletcherovi vidim kousek Keanea.

Reagovat
smazaný uživatel

jo já vím ale jako sem myslel že me mrzi vic že nehraje Nani...vím že kazdej je jinej,to je jasný, ale ja to myslel jinak! mě Flethcer připomína Gilberta z Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemůžu zté malé plešky u Lehmanna na té fotce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson se s tim pokusil pěkně vy*rat a taky se mu to vrátilo. Ronalda a Naniho na repre nepsutil kuli zranění tak se mu zranil Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem moc rypat, ale neviem, ci som jediny, ktory si vsimol alebo aspon si to mysli, ze Ferguson sa v poslednej dobe stale na vsetko stazuje, len nie na seba a svoju pracu. ci je to ovplivnovanie rozhodcou az po ich hodnotenie, zez ine veci na ktore on nema prvo odpovedat.

Reagovat
Devil

To neni jen posledni dobuu,on je takovej snad co ho znam.Je to jeho stil a menit se urcite nebude.Jako trener je SAF trida.Mam trochu obavy,ze az opusti Old Traffort,tak lepsiho mit dlouho nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud neodejte Queiroz, tak myslím, že bude dobrý nástupce, ne ? Ať ne Mourinho, kdyby přišel ... tak to bysme hráli fotbal jak tragédi

Reagovat
Devil

To nevim,Queiroze trenoval Real a tam vyhorel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele