FERGUSON: SOLSKJAER DOSTANE ŠANCI

15.02.2005, 20:50
Aktuality
Když se řekne Ole Gunnar Solskjaer, vybaví se asi každému ne příliš vysoký norský útočník, který už sedmým rokem obléká dres Rudých Ďáblů z Manchesteru. Solskjaer, kterému bude 26. února 32 let, se však minulý rok v květnu vážně zranil při zápase anglického F.A. Cupu proti Millwalu...

Od té doby už prodělal dvě operace kolene, ale tento měsíc už začal zlehka trénovat a vypadá to, že se fanoušci jeho návratu na fotbalový trávník dočkají ještě v této sezóně. Na začátku února se Ole setkal se specialistou, který na něj po celou dobu jeho zranění dohlížel a dozvěděl se radostnou zprávu – může začít lehce trénovat. Trénink zatím bude obnášet pouze plavání, jízdu na kole nebo kratší cvičení v tělocvičně. Solskjaer doposud za Manchester Utd. odehrál 199 zápasů a ten dvoustý, jubilejní, bude mít opravdu sladkou příchuť.

"Všichni věříme v jeho comeback. Myslím si, že šanci má, protože je odhodlaný dokázat to," řekl Sir Alex Ferguson. Všem fanouškům Rudých Ďáblů tedy nezbývá než věřit, že se tomuto "nejlepšímu náhradníkovi na světě", jak býval označován, jeho comeback podaří.

Autor: Jan Werner

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*V---o

Držím Ti palce!

Reagovat
smazaný uživatel

No já taky, ale nevím jestli má Manchesteru ještě co nabídnout.

Reagovat
HOST*PUYOL

Ole,už nech je tlstý boxerista na lavičke.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele