FERGUSON NESMÍ DVA ZÁPASY NA LAVIČKU

24.10.2003, 10:59
Aktuality
Sir Alex Ferguson, trenér Manchesteru United, nesmí být příští dva ligové zápase "Red Devils" na lavičce. A důvod? Ferguson při zápase s Newcastlem, který se hrál už 23. srpna, nadával rozhodčím.

Od anglické fotbalové asociace dostal Ferguson navíc dostal pokutu 10 000 liber což je zhruba 460 000 korun. A proč vlastně zkušený kouč Manchesteru začal rozhodčím nadávat? V již zmiňovaném zápase proti Newcastelu začal Ferguson protestovat u čtvrtého rozhodčího Jeffa Wintera, protože se mu nelíbilo, že hlavní sudí neodpískal penaltu za faul Andyho O'Briena na Ryana Giggse. Fergusona se pak snažil uklidnit i hlavní sudí Uriah Rennie, Ferguson ale přesto dál v nadávkách pokračoval a tak byl vykázán na tribunu.

Ředitel Manchesteru Maurice Watkins v rozhovoru pro televizní stanici Sky Sports řekl, že je rozhodnutím asociace velice zklamaný, a také že Ferguson zvažuje odvolání proti verdiktu.

Autor: Jan Werner

Komentáře (5)

Přidat komentář
antimadrista

Dobře mu tak :-)

Reagovat
HOST*....????

coze??? ty musis byt vul...

Reagovat
PJ

To sis jen chtel do mne rejpnout, co? :-)

Reagovat
antimadrista

Jo :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Zvažuje odvolání proti verdiktu? Tomu se musím fakt smat. Každý, kdo ten zápas víděl musi souhlasit, že chováni pana Fergusona nebylo o nic lepší než chováni některých trénerů v okresním přéborů. Navíc rozhodnuti rozhodčího bylo naprosto v pořádku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele