FERGUSON: HLAVNĚ NE PENALTY

18.05.2007, 17:50
Aktuality
Chtělo by se říci, že za 21 let u kormidla Manchesteru United nemůže Sira Alexe Fergusona již nic vystrašit. Omyl. Také skotský kormidelník má svou noční můru, kterou je penaltový rozstřel...

"Rudí ďáblové" pod Fergusonem vyhráli pouhé tři rozstřely ze značky pokutového kopu a shodou okolností se vždy jednalo o zápas o Charity Shield (1993 a 2003 Arsenal a 1997 Chelsea). Z toho je tedy zřejmé, že manažer Manchesteru United by byl moc rád, kdyby se o vítězi zítřejšího finále FA Cupu rozhodlo již dříve.

"Znáte moji bilanci při penaltách - myslím, že byste řekli ďábelsky. Musíme jenom doufat, že to této fáze se to zítra nedostane," věří Sir Alex Ferguson před duelem s Chelsea.

Nešťastnou sezónu, co se penaltových rozstřelů týče, zažili na Old Trafford v roce 1992, kdy v FA Cupu podlehli 2:4 Southamptonu a v Poháru UEFA 3:4 Torpedu Moskva. Zatím poslední zklamání přišlo v roce 2005 ve finále FA Cupu. Ferguson v penaltovém rozstřelu neuspěl ani v roce 1984 ještě jako manažer Aberdeenu, skotský klub tehdy v PMEZ po výsledku 4:5 vyřadilo Dynamo Berlín.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*madridcan

proti chelsea sa nemusis bat!Vyhrate uz v riadnom hracom case a ked to nahodou chelsea dotiahne k penaltam,tak aj tak vyhrate

Reagovat
HOST*

CHelsea do sracek..forza MUFC a Sir ALEX !!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no vidím, že popularita Chelsea stále vzrůstá

Reagovat
HOST*

3:0 pre MU

Reagovat
HOST*1860

popularita je porad stejna, jen se ty blbci naucili cist a psat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele