FERGUSON: CHELSEA JE STÁLE VE HŘE O TITUL

24.01.2004, 17:04
Aktuality
Do konce anglické Premier League zbývá ještě šestnáct kol, tedy necelá polovina, a kouč Rudých Ďáblů, Sir Alex Ferguson, udělal krátké resumé za průběhem sezóny. Připomněl také, že v boji o titul není jen jeho tým a Arsenal, ale stále i Chelsea.

"My a Arsenal jsme ve hře o titul, ale Chelsea už se také připojuje do závěrečného boje. Máme tedy tři týmy v boji o titul, chtěli jsme jich ale pět, myslím, že by pak konec sezóny byl vzrušující. V první půli sezóny jsme měli my a Arsenal nejlepší formu, díky tomu jsme si vytvořili náskok přer ostatními," řekl "Fergie".

Chelsea přicestuje na Old Trafford 8. května, bude to předposlední kolo a také by to mohl být zápas sezóny. Arsenal se s Chelsea střetne již na konci února. Na otázku, jestli si myslí, že Chelsea získá titul, Ferguson odpověděl: "Pravděpodobně ne hned v první sezóně s tímto novým kádrem, ale v dalších sezónách by mohl přijít její čas."

Ferguson dále poznamenal, že z pohledu Chelsea by se chtělo odpovědět ano, protože mají kvalitní tým a spoustu peněz. Dodal také, že si myslí, že trenér Chelsea, Claudio Ranieri, zatím zvládá svou situaci dobře.

Tabulka Premier League po 22 kolech

1. Arsenal FC 52
2. Manchester United 50
3. Chelsea FC 46
4. Charlton Athletic 37
5. Liverpool FC 33
6. Newcastle United 33
7. Fulham FC 31
8. Southampton FC 30
9. Birmingham City 30
10. Bolton Wanderers 29
11. Tottenham Hotspur 27
12. Aston Villa 27
13. Middlesbrough FC 25
14. Everton FC 24
15. Manchester City 23
16. Blackburn Rovers 23
17. Portsmouth FC 22
18. Leicester City 20
19. Wolverhampton W. 19
20. Leeds United 17

Autor: Jan Werner

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*BESTie

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Co se vam na Siru Alexi Fergusonovi nelibi?

Reagovat
HOST*flappie

Ferguson ma pravdu, aj ked by som bol rad keby Chelsea vyhrala uz tuto sezonu aj Premier League aj Champions League. CHELSEA FOREVER!!!

Reagovat
HOST*Thiery

Ani ty peníze Chelsea npomůžou,zkrátka team ještě dotst dobře nefunguje a s tím nikdo nic neudělá.Titul stejně vyhraje Arsenal!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A na tos prisel jak? Kazdej prece vi ze vyhrajou Rudi Dablove!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele