FERGIE VĚŘÍ GLAZEROVI

17.02.2007, 10:42
Aktuality
Trenér Manchesteru United Sir Alex Ferguson zdůraznil, že plně důvěřuje americkému majiteli klubu Glazerovi a nebude souhlasit s prodejem Cristiana Ronalda v letním přestupovém období.

V této sezoně se portugalská hvězda v Premier League naplno rozzářila a v posledních měsících je předmětem velkého zájmu ze strany španělských gigantů Realu Madrid a FC Barcelony. Přestože oba kluby nabízejí rekordní sumy, Sir Alex Ferguson je přesvědčen, že majitel Manchesteru United Malcolm Glazer udělá vše proto, aby Cristiana Ronalda v kádru udržel i pro příští sezonu.

"Jsem přesvědčen, že Glazer ho nechce prodat. O těchto věcech se často bavíme, protože je majitel," řekl Ferguson. "Rozhodnutí je v jejich rukou – ale byli skvělí. Nebyl tam vůbec žádný problém," zakončil skotský kouč.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele