FERDINAND ZA ANGLICKO NASTÚPI

28.08.2006, 13:30
Aktuality
Obranca anglického futbalového klubu Manchester United Rio Ferdinand by mal stihnúť kvalifikačné zápasy na Euro 2008, pretože jeho prst podľa posledných vyšetrení zlomený nie je.

Bývalý stopér Leedsu si zranenie privodil v sobotňajšom zápase 3. kola anglickej Premier League na ihrisku nováčika z Watfordu ktoré "červený diabli" vyhrali 2:1 a sú na čele tabuľky.

Prvé prognózy hovorili, že Rio ma zlomený prst ale ďalšie vyšetrenia túto možnosť vyvrátili a Ferdinand by mal hrať. Hovorca United ešte dodal: "Rio ma prst veľmi silno narazený, ale našťastie pre nás a tak aj pre Anglicko nie je zlomený."

Je veľmi pravdepodobné, že Ferdinand nastúpi v stopérskej dvojici s kapitánom "Albiónu" a Chelsea Johnom Terrym. Anglicko nastúpi v kvalifikácií na Euro 2008 proti outsiderom skupiny Andorre a Macedónsku.

Autor: Tomáš Lederer

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na začátek musim říct, aby nedošlo k nějakému omylu, že proti slovenštině nic nemam, ale tahle změna mě moc nenadchla.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sice čoboláky rád nemám a to proto, že oni nenávidí nás Čechy, ale tenhle web má spoustu slovenskejch přispěvatelů, tak proč ne slovenskej autor ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Když si přečtou některé tvoje příspěvky, není se čemu divit... To je něco jako mezi Čechy a Moraváky.

Změnu vítám.

Reagovat
smazaný uživatel

"Já sice čoboláky rád nemám a to proto, že oni nenávidí nás Čechy"

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se na mě, ale když se kouknu na hokej, kde hraje ČR s Kanadou a vaši komentátoři nepokrytě fandí Kanadě ...

Tohle byl jen příklad, ale často jsem se díval na vaši TV a zažil jsem nespočet těchto příkladů. Prostě nás nemáte rádi. Ale to je pochopitelné. Mladší méně úspěšný brácha staršímu úspěšnějšímu většinou závidí, na tom není nic divného

Jen podotknu, že se Slovákama tady na EF jsem nikdy kvůli národnosti konflikt neměl a beru je úplně normálně (já to spíš dělím na Madristi a Barceloňáky ) .

Pokud jsem někdy nějakého Slováka urazil, tak se ze srdce omlouvám. Nebylo to schválně

Reagovat
smazaný uživatel

Pri pohlade na evidentne pohrdajuce Reichelove slova, slova Roberta Vagnera, stovky ceskych exotov na slovenskych forach alebo samotny eurofotbal, kde som sa JA sam stretol uz minimalne 5krat s narazkami na slovakov, pricom s danou diskusiou to nemalo absolutne nic spolocne, tak mozem asi usudit, ze Cesi nam zavidia a nemaju nas preto radi, ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsie na tom bolo, ako som sa po ms v hokeji a nasom vypadnuti, dostal na slovensky hokejovy server a tam sa rozoberala slovenska fasisticka minulost. Tym sa nechcem bavit o pravdivosti danej temy, ale nezmyselnosti tej temy na hokejovom fore. Iste nemusim hovorit aku narodnost mal uzivatel , ktory tu temu zacal.

Neznasat narod na zaklade par individualit a exhibicionistov tu na forach mi nepride logicke a normalne. To uz si mozem ja sam vytvorit obrazok zo samotneho eurofotbalu a viacerim narazkam na moju slovensku narodnost zo strany cechov.

Tym z mojej strany koncim diskusiu. Rozhodne nemam zaujem tu rozoberat nejaku ceskoslovensku hadku a spor.

Reagovat
HOST*alegre

Lidé jsou různé, blbé a pitomé... Na Slovensku jako v Česku! S tím nic nenaděláš!

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodlám se tady hádat jak pako ze školky, ale já mám furt svůj názor, že víc (spíše velká většina) těchhle závistivejch a nenávistnejch reakcí je u vás .

Reagovat
smazaný uživatel

U nas ? Tak to by ma zaujimalo na zaklade coho hodnotis. . .

Reagovat
smazaný uživatel

U nas ? Tak to by ma zaujimalo na zaklade coho hodnotis. . .

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři a podobné příklady možná-je to víc o soupeření než o nějaké nesnášenlivosti.Na samotným Slovensku jsem se u normálních obyvatel s ničím takovým nesetkal,spíše je to případ pubertálních týpků a to je jedno jestli ze strany naší nebo jejich,doufám,že se za 10 let nic takového nevsugeruje a oni z toho vyrostou.

Reagovat
smazaný uživatel

Chodim dost casto do Hodosa ci Breclavi a taktiez som sa nestretol s nejakymi blbymi pripomienkami. Sused( vodic kamionu) vsak narazil na istu bandu, ktora ho napadla a rozbila mu nejake casti kamionu, pricom mu nadavali do slovenskych kur. . . zrovna po zapase o tretie miesto , kde sme my vyhrali.

No ale presne ako si napisal "spíše je to případ pubertálních týpků a to je jedno jestli ze strany naší nebo jejich,doufám,že se za 10 let nic takového nevsugeruje a oni z toho vyrostou."

Preto nevidim dovod na nejaku nenavist voci nam, ci vam.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to taky případ od případu..Ubohý lidi jsou bohužel všude na světě..Když už je tady slovenština, tak bys mohl být redaktorem i ty rominho, co na to říkáš..? Ještě tady padla myšlenka, se kterou souhlasím, že by nebylo špatné si tady přečíst něco o slovenských kvalitních hráčích, kteří hrají v zahraničí, např. Vittek, Mintál, Šebo atd., to by mě celkem zajímalo, o českých už je to ohrané...

Reagovat
smazaný uživatel

Slohy a pisanie clankov nikdy nebola moja silna stranka. Nemam jednoducho nato bunky a cit pre ako to nazvat vkusne napisany clanok. Kazdopadne by som mohol napisat nejaky myslienkovy pochod a predat to niekomu, kto by tomu dal tu slohovu formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bychom mohli udělat spolupráci. Pokud si bduem rozumět aspoň tolik, jako normulně, tak by to byl bestseller.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš culebrón bez konce...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez konce by to asi bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím blbce najdeš všude a taky souhlasím i s tím druhým

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím blbce najdeš všude a taky souhlasím i s tím druhým

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš vyplouvají na mysl události kolem 2. SV, kdy nás Slováci hned prodali náckům

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď si to vod rominha slízneš ...

Mimochodem máš pravdu, ale pssssst

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Slovákům nic nemám, část mojí rodiny totiž pochází odtud. Ale nekdy mi připadají jako kdyby proti nám pocitovali křivdu. Že byli páté kolo u vozu v Československu, nebo že jsme se všechny jejich sportovní úspěchy přivlastnili. Kolikrát už jsem toto četl.

Pravdou je, že kdybychom jsme si je nevzali pod svá křídla, tak budou ještě ted docela zaostalá země podobná Rumunsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš vyplouvají na mysl události kolem 2. SV, kdy nás Slováci hned prodali náckům

Reagovat
alegre

Není pravdou, že nás Slováci nenávidí. Jisté třenice tu existují stovky let, ale celkově jsou vztahy normálních lidí na dobré úrovni a přátelské.Před rokem 1993 nikomu nepřipadalo zvláštní, poslouchat slověnštinu v rozhlase a v televizi, dnes je trochu jiná situace, ale souhlasím s jiri - fcb, že diskutujeme se spoustou slovenských čtenářů tohoto webu a tak by nám nemělo dělat problémy si v této řeči přečíst nějaký ten článek. S jedinou výhradou: asi by to mely být příspěvky o dění na Slovensku, o tamním fotbale, lize, o slovenských fotbalistech v zahraničí, atd. Jinak, čtenáři rozhodnou, zajímavé články si jistě rád přečte každý, bude-li té které řeči rozumět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez si nemyslim ze by sa Slovaci s Cechmi njako nenavideli.Neni dovod, este pred "par" rokmi sme boli spolocny stat.Ja s Cechmi a cestinou nemam vobec ziadne problemy, odmalicka som vyrastal na Nove a dnes surfujem prevazne po ceskych weboch, som v dennom kontakte(aj hlasovo) s Cechmi.S mojej strany no problem, len ma mrzi ze dnesna ceska mlada generacia (tkz. "prazaci") Slovakom uz skoro vobec nerozumie.Ale to sa da pochopit.

Co sa tyka sportovych subojov a pod. (hlavne teda hokej a zcasti futbal) tak tu rivalita vzdy bude.Fufam ze ta rivalita bude zdrava, ale vzdy sa najde par exotov, jak na jednej tak na drihej strane ktorí sa vymykaju vetsine a pisu urazlive a debilne komenty ( o njakom fyzickom napadi ani nehovorim ).

Ale aby som sa priznal, to privlastovanie ceskoslovenskych sportovych uspechov, (a ze ich v hokeji nebolo malo) ma moc netesi.Chapem ze Cechov je viac a viac ich hralo aj v reprezentacii ale na najvecsich uspechoch mali nemaly podiel prave slovenski hracii- famozny Dzurila v brane, Pasek bol kapitan reprezentacie, strelec Vinco Lukac a mnoho dalsich,ak zacrieme dalej do minulosti tak hlavne legendarny Jozef Golonka,stroja velkych vitazstiev nad ZSSR.To iste sa tyka aj futbalu- Adamec,Popluhar a spol.

Preto sa mi nelubi ze vsetky tie nespocetne medaily si privlastnili Cesti a Slovaci maju hovno

Ale inac je to fpohode, ja problem nemam.Kdo ma, jeho blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když k tomu nepotřebuju slovník a z fleku to přečtu, nevidim důvod, proč slovenština ne

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Nebre to tak tragicky, veď sme predsa všetci obyvatelia EU, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

... neber ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já to respektuju, nic moc proti tomu nemam, jenom je to docela zásadní změna.

Slovenština se mi jako jazyk sice nelíbí, ale dobře jí rozumim, takže tu neni žádnej problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Tavo, kdybys tu byl déle, tak víš, že to žádná premiéra není. Protože už tu byla kupa slovenských článků Mě se slovenské články čtou dobře, vždyt je to jako čeština a ostatně chodím někdy i na profutbal.sk, sport.sk, tak proč ne.

Reagovat
Shevchenko

Kouč české fotbalové reprezentace Karel Brückner musel hledat náhradníka za Davida Jarolíma, který se v nedělním utkání německé bundesligy zlomil ruku. Trenér místo středopolaře Hamburku do nominace před zahajovacími zápasy kvalifikace mistrovství Evropy povolal v pondělí Marka Matějovského z Mladé Boleslavi.

PRAHA - Jarolím o úvodní kvalifikační duely přijde poté, co po jednom ze soubojů o míč nešťastně upadl na pravou ruku. Nyní ji má v sádře, ale s největší pravděpodobností se v nejbližších dnech v Hamburku podrobí operaci, která by léčení měla uspíšit.

"Kdybych na operaci nešel, byl bych mimo tak šest týdnů, což je moc. Když půjdu na operaci, tak bych možná za 14 dní mohl stihnout úvodní zápas Ligy mistrů proti Arsenalu. Samozřejmě bych ale musel mít speciální ortézu," uvedl pro ČTK Jarolím, který dnes své zranění v Praze konzultoval i s reprezentačním lékařem Jiřím Fouskem.

Sejdou se boleslavští tahouni

Matějovský, o jehož možném reprezentačním debutu se díky jeho výkonům hovořilo už delší dobu, se dnes bude premiérově hlásit na reprezentačním srazu ve 13:45 v dejvickém hotelu Praha.

Čtyřiadvacetiletý ofenzivní středopolař se v národním týmu sejde i se svým spoluhráčem útočníkem Markem Kuličem, který v českém dresu debutoval v nedávném přípravném utkání se Srbskem. Oba jsou klíčovými postavami aktuálně vedoucího týmu české ligy a přispěli i k nedělní vysoké výhře 3:0 nad pražskou Spartou.

Brückner má v současné době v kádru pro start kvalifikace 20 hráčů, už v neděli večer se rozhodl pro dodatečné povolání záložníka Salcburku Karla Pitáka. Reprezentanti vstoupí do kvalifikace o ME v sobotu 2. září v Teplicích v duelu s Walesem, o čtyři dny později je v Bratislavě čeká Slovensko

Reagovat
HOST*bettega

Cao, Chci se zeptat bude pokračovat Francesco Totti v reprezentaci ITA. Dneska jsem četl nominaci Donadoniho, ve které není. Není tam ani Toni nebo nesta? NEvíte jestli jsou zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Z téhle trojky není kvůli zranění nominován jen Nesta, Toni je zdravý, Totti myslím taky, i když se v Superpoháru lehce zranil.

Viděl bych to takhle: Buffon - Zambrotta Cannavaro Barzagli Grosso - Gattuso Pirlo De Rossi Perrotta - Gilardino Inzaghi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele