Fellaini chce příští sezónu přesvědčit o svých kvalitách

11.05.2014, 21:40
Aktuality
Nepříliš povedený ročník má za sebou Marouane Fellaini, jenž před sezónou zamířil z Evertonu do Manchesteru United, kde však zatím nenavázal na skvělou formu z Goodison Parku. Sám ale chce své výkony zlepšit...

Rudí ďáblové za sebou mají hodně špatnou sezónu, na jejímž začátku se nejdříve museli vypořádat s odchodem manažera Sira Alexe Fergusona, kterého nahradil David Moyes. Tomu se však nepovedlo navázat na práci svého krajana a po sérii špatných výsledků se nakonec z lavičky MnUtd ještě před koncem sezóny pakoval.

Podobně na tom je také Fellaini, jenž byl hodně vysoko na seznamu vytoužených Moyesových posil, když pak za astronomických 30 milionů eur na Old Trafford dorazil, rozhodně skotskému manažerovi pozici neulehčil. "Příští sezónu chci ukázat, co skutečně dokážu," prohlásil Fellaini pro list Daily Telegraph. "Hlavní je, abych byl zdravý," dodal belgický středopolař, jenž během letošního ročníku za United odehrál pouhopouhých 16 ligových zápasů.

Belgičan však pověstnou flintu do žita nehází a od nové sezóny si přeje ukázat, že jeho příchod nebyl pro Red Devils špatnou volbou. "Hned po konci letošního ročníku se začnu připravovat na ten další," uvedl Fellaini, jemuž rozhodně neprospělo ani neustále se natahující jednání o jeho příchodu do Manchesteru. "Bylo to těžké. Absolvoval jsem s Evertonem přípravu, ale stále jsem nevěděl, kde budu nakonec hrát," vzpomíná s odstupem času urostlý záložník.

Autor: Jiří Vojík / goal.com

Komentáře (435)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele