Favoritem Copy jsou Brazilci, Messi chce první titul s Argentinou

13.06.2019, 22:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ono je to celkem tezke, kdyz za ten tym hrajete sem. A nebo mate kolem sebe kopyta typu Higuaina, ktery posere finale MS. Argentine chybi taky lepsi trener, staci se podivat co s tymem udelal Sampaoli behem MS. Naprosto nelogicke nasazovani hracu, uprednostnovani no name hracu na ukor vyzralejsich a zkusenejsich v dulezitych momentech.

Reagovat
technecium

Tak Sampaoli měl na MS od svazu nařízeno nasazovat hráče z domácí ligy, aby se ukázali a oni pak dostali nějaký prachy z jejich prodeje. Což je teda smutný no

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně se do komentování diskuze nepouštím, ale tohle už je vážně směšné. Jak někdo může tvrdit, že tam má kolem sebe samá kopyta? Těch hráčů, kteří hrají v EU na top úrovni je tam více než dost na to, aby ten tým něco vyhrál v regionu, kde má jediného soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Keby si také niečo bol svojho času myslel George Best...budiž. Ale Messi má okolo seba hráčov čo hrajú základ v top mužstvách v top ligách. Tak jaképak, copak....

Reagovat
marke7

Jenže jejich výkony klub/repre jsou jako nebe a dudy.

Reagovat
Hey_Lancelot

Docetl jsi ten jeho koment do konce? Vzdyt pise, ze na MS nasazovali noname hrace z argentinske ligy misto zkusenych. Tak jake top ligy prosimte? Vzdyt ty hraci z top lig sedeli behem MS!!

Reagovat
Generalní Gladiator

je to maškara, nejde mu o konstruktivní debatu, ztráta času

Reagovat
EAG le grand amour

Vždyť za celé MS hráli v základu 4 hráči z domácí ligy - a to ne ve stejném zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Agüero, Di María, Lo Celso, Pereyra, Dybala... čo by dal tréner hociktorej futbalovej reprezentácie za to, aby mal v kádri k dispozícii takéto "kopytá" ako ty vravíš A tí "no name" hráči z domácej ligy sú no name pre teba, nie pre argentínsku futbalovú verejnosť...

Reagovat
Generalní Gladiator

my třeba jo, ve francii by nehrál nejspíš nikdo ve španělsku?německu? nebo třeba v brazílii? Anebo v belgii, messi s aguerem?

Reagovat
smazaný uživatel

V tých repre čo spomínaš by si možno nezahrali Pereyra a Dybala, Agüero a Di María by sa do nominácie dostali dovolím si tvrdiť hocikde. Zrovna Španieli a Nemci tam na hrote určite nemajú taký pretlak, že by si konkrétne Agüera mohli dovoliť ignorovať, ak by ich čisto teoreticky mohol reprezentovať. Výkonnosť Lo Celsa rastie zo sezóny na sezónu, on má svoje najlepšie futbalové roky podľa mňa ešte len pred sebou a čas ukáže, kde bude jeho výkonnostný strop.

Reagovat
Generalní Gladiator

vždyt píšu, dva hráči messi s aguerem a to ještě ne všude, sorry, to je velká, hodně velká bída

Reagovat
smazaný uživatel

hyper velká bída

Reagovat
Majk91

Lo Celso, Pereyra, Dybala ... Tí toho nahrali na minulych sampionatoch neskutocne vela. A v tych najlepsich reprezentaciach by z nich hral maximalne Aguero.

Reagovat
bobis21

Má kolem sebe jeden z nejkvalitnějších kádru světa. Jeho neschopnost tím opravdu omlouvat nejde. Děláte jako kdyby hrál za Estonsko

Reagovat
smazaný uživatel

Nejkvalitnejsich kadru :D podivej se na tu nominaci a pak mluv, bože.

Reagovat
Majk91

To si pozeral na nominaciu z roku 2006? Su tam kvalitný hrači, ale porovnaj si to s ostatnymi top reprezentaciami. Len taka Brazilia ma na kazdom poste (vynimajuc Aguera a Messiho) lepsieho hraca.

Reagovat
bobis21

Já taky neřekl nejlepší, ale jeden z nejlepších. Kam bys tu reprezentaci zařadil? Za mě kvalitou někde v top8 je. Za mě tak 8. (lepší je Francie, Belgie, Německo, Brazílie, Anglie, Itálie, Španělsko). Portugalsko a Uruguay jsou podle mě kvalitou o něco pod nimi. To je prostě jeden z nejlepších.

Reagovat
Majk91

asi tak nejak by som ich aj ja zaradil. S tym Portugalskom a Uruguayom su na priblizne rovnakej urovni. Ale ta spicka (az na ITA) je proste o dost lepsia. Najhorsie je, ze im sa teraz ani nerysuje nejaka extra generacia ako napriklad Holandanom. Jedine cim moze Argentina konkurovat tej spicke je utok, Taka obrana + brankari je az k placu.

Reagovat
bobis21

No právě - mají přibližně 8. nejlepší kádr, ale z komentářů (převážně fans Barcelony) to vyznívá, jako by to byl nějaký tým křováků, kteří vidí míč poprvé a chudák Messi tam je prostě sám na všechno. Tak to opravdu není, ten tým kvalitu má. Není nejlepší na světě, ale v krátkodobém turnaji může klidně dojít na vrchol a nikoho to nepřekvapí.

Reagovat
Majk91

Jasne ze stale maju dost kvalitny tym aby patrili medzi repre druheho sledu, ale na tu spicku dost stracaju a aj dalsie repre ich skor ci neskor obehnu.

Reagovat
Generalní Gladiator

Problém je v tom,že je tam hodně velkej skok, kterej by se dal částečně snížit kvalitní trenérskou prací,ale trenéři ten propad ještě zvyšují.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj chudinka to má těžký. Hrát s Tevézem, Dybalou, Aguerem, Higuainem. Třeba takový dvojnásobný vítěz Chile má ten tým úplně jinde. Alexis, Vidal, tamten, ten další a ten třetí s nimi. To je prostě úplně jiný level

Reagovat
Majk91

vymenovl si hracov, z ktorych sa kvoli pozici na ktorej hraju dostane na ihrisku jeden. Ale ze obrana a brankari su na urovni priemernej repre (a ani zaloha daleko od toho neuteka) nespomenies.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, já s vámi souhlasím. Prostě proti Chile je Argentina druhořadá repre a Messi by si zasloužil aspoň tak dobré spoluhráče jako má Alexis a pak teprve by se dalo mluvit o tom, že je nedotáhl k výhře. Takhle to je jak San Marino s Francií

Reagovat
smazaný uživatel

Cítim v kostiach, že Giovani Lo Celso na tejto Cope zažiari...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom takový dotaz.

Proč jsou zvaní na Copu tými z jiných kontinentů a dále, má ta nepravidelnost ročníků nějaký význam?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy doplnímy týmy do počtu 12. Občas Japonsko, USA, Jamajka, Austrálie apod. , to si vybírají sami...

Nepravidelnost si nejsem jistý, ale tím že nemají kvalifikace na Euro tak jako my, tak se to hraje každý rok, když není MS, je tak?

Reagovat
DrQQ
Reagovat
smazaný uživatel

Tá nepravidelnosť ročníkov nemá nejaký hlbší význam, Copa América sa proste koná ako príde a ako sa to hodí. Ten dôvod pozývanie reprezentácií z iných konfederácií, je jasný. Juhoamerický CONMEBOL má len desať členov, takže aby malo podujatie patričný turnajový formát aspoň s troma skupinami po štyroch účastníkoch, musia si vždy prizvať aspoň dvoch hostí, najčastejšie z kontinentálnych federácii CONCACAF alebo AFC. Posledná Copa, ktorá sa hrala v USA bola napríklad so 16 častníkmi. Tradičných 10 z Južnej Ameriky doplnilo šesť z CONCACAFu. Ešte minulý rok sa zvažovalo, že aj táto Copa bude so 16-tymi tímami, no nakoniec sa rozhodli pre formát s dvanástimi a pozvali Japonsko a Katar z Ázie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Koná se každé 4 roky. Tato je 4 roky po té v roce 2015. V roce 2016 byla výroční, stoletá. A v roce 2020 je, protože se přechází na stejný rok jako EURO. Nicméně nikdo moc neví, proč se koná ta letošní, ta se mohla krásně vypustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako favority vidím Argentince..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele