Fanoušci Sunderlandu chtějí odchod Moyese, ten končit nemíní

27.04.2017, 09:58
Aktuality
Anglická Premier League míří do cílové rovinky a vedle nového mistra budeme brzy znát i tři týmy, které se s nejvyšší soutěží minimálně na rok rozloučí. Jedním z nich bude s velkou pravděpodobností Sunderland, jehož manažer David Moyes se dostal pod velkou kritiku ze strany fanoušků, ti požadují odchod skotského kormidelníka...

Černé kočky jsou na posledním místě a včera večer nezvládly existenční duel s Middlesbrough, na půdě nováčka podlehly 0:1.

"Ne, jsem zde, jsem manažerem, přijměte to se vztyčenou hlavou. Jsem fotbalovým fanouškem, vím, jaké to je. Neradi vidíte svůj tým prohrávat. Neexistuje nikdo, kdo chce vyhrávat víc než já. Jsem na vyhrávání zvyklý. Nejsem zvyklý na prohry a ani si na ně nechci zvykat," prohlásil.

Sunderland posbíral ve 33 duelech jenom 21 bodů a v 17 případech vůbec nedal gól. Po nekompletních 34 kolech sice má oproti svým konkurentům v boji o záchranu jeden zápas k dobru, jeho manko na sedmnáctý Hull ovšem činí již dvanáct bodů.

"Neužíváme si to. Neužíváme si prohrávání ani naše umístění v tabulce. Kritika je v pořádku, ale není na místě po dnešním výkonu. Dokud bude šance, půjdu za ní, půjdeme za ní všichni," nechal se dále slyšet Moyes.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (393)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele