FANOUŠCI POŽADUJÍ TEVÉZOVU OMLUVU

25.07.2006, 17:13
Aktuality
Příznivci brazilského klubu Corinthians zuří. Během ligového utkání totiž největší hvězda týmu, Carlos Tevéz, gestikulací naváděla diváky k tomu, aby své hlasité chování na tribunách omezili. Tímto činem si však 22letý hráč proti sobě poštval mnoho fanoušků.

Vůdce nechvalně známé skupiny ultras Gavioes da Fiel dokonce pohrozil, že pokud se fanoušci nedočkají Tevézovy oficiální omluvy, bude proti Argentinci zorganizována řízená kampaň.

"Pokud si myslí, že je víc než my, uvidíme, jak se bude tvářit na naší kampaň," řekl deníku Folha de Sao Paulo viceprezident "Svorných jestřábů" Wildner Rocha. Dále však ještě dodal: "Nikdo nemůže odolávat neustálému tlaku. Hráči na toto nejsou připraveni a musíme se je snažit chápat. Fanoušci ale trvají na omluvě."

Favorizovaní hráči Corinthians nebyli v zápase proti Fortaleze (2:2) zjevně ve své kůži, což se domácím fanouškům nelíbilo a dávali to najevo hlučným pískotem. Klíčový okamžik se odehrál poté, co Tevéz vstřelil branku. Ihned totiž běžel k tribunám, kde prstem přiloženým na ústech jasně signalizoval, co mají fanoušci místo protestního pískotu raději dělat.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

at uz de do toho manchesetru ...se tam akorat zakope

Reagovat
HOST*

Jihoameričan do anglie? To snad nejde Tam je místo jen pro řezníky.

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze by se tam tevez klidne prosadil.....ten tez dokaze priostrit.a kdyz tam muze hrat ronaldo tak snad tez

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by jít do Chelsea,Mourinho měl o něj zájem a v budoucnu by se jistě prosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ten Corianthians tento rok zatiaľ veľká bieda...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele