Fanoušci BVB přerušili zápas

07.11.2023, 23:51, aktualizováno 07.11.2023, 23:52
Aktuality

Fanoušci Borussie Dortmund naházeli během dnešního utkání fotbalové Ligy mistrů proti Newcastlu (2:0) na hřiště falešné peníze a falešné zlaté cihly. Protestovali tak proti plánovaným reformám soutěže, které chystá UEFA. Zápas kvůli tomu musel být v úvodu druhého poločasu na chvíli přerušen.

Za jednou z branek příznivci rozvinuli po celé šířce hřiště transparent s nápisem "Sport vás nezajímá - zajímají vás jen peníze." V podobném duchu byli na jiném transparentu zobrazeni šéf FIFA Gianni Infantino s prezidentem Paris Saint-Germain Násirem Chelajfím a bývalým předsedou Juventusu Andreou Agnellim.

UEFA má v plánu zvýšit počet účastníků a zápasů v Lize mistrů. Od ročníku 2024/25 by mělo v soutěži hrát 36 místo 32 mužstev a bez základních skupin.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
eder

To by hrál každý s každým nebo jak by měl vypadat ten formát?

Reagovat
pawels

Myslím, že mluvili o dvou skupinách, kde by každý tým odehrál zápasy jen s polovinou týmů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele