Fanoušci Brna chystají bojkot

19.11.2010, 10:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
raduinho

demence to bojkotovat

Reagovat
soukup

zaprvé se to stejně nedomluví, tak aby tam šli všichni nebo aspoň většina, protože spousta lidí bude bojkotovat doma a zbytek co tam jde je nejednotnej jestli udělat nějakej protest nebo ne a za druhé to s vedením ani nehne a budou fandům srát na hlavu i dál

Reagovat
smazaný uživatel

co má policie co přesouvat zápas?ať jdou už do hajzlu,dobře jim tak že jim seberou prachy,ať můžou zase brečet v praze

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že tento zápas budou bojkotovat i naši, ať se ukáže celá zbytečnost této megalomanské akce a ať si fízlové nemají jak odůvodnit to že jich tam bylo tolik, i když oni jsou schopni si najít záminku i když se nic neděje.

Reagovat
Didier Drogba

že bude dokonce i helikoptéra policejní

Reagovat
Didier Drogba

na jednu stranu si to klub-vedení zaslouží,ale on the other hand tam budou chudáci hráči hrát jen před těma opicema,co mají dorazit z Polska

Reagovat
Špilmachr

Drogba chceš banan v Brněnskem tescu je maji se slevou

Reagovat
smazaný uživatel

Seru na nakej bojkot, sem fanouskem klubu a nenecham se odradit od nejlepsiho zapasu sezony ani policii, anivedenim naseho klubu, natoz bezvyvznamnym protestem, ktery nebude mit zadny efekt.

Takovej bojkot nebo protest nema smysl, hlavne niceho nedosahnem a akorat doprejeme vitezstvi policie protoze o tohle jim presne slo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele