FAČR by o budoucnosti strahovského stadionu měla rozhodnout do začátku prosince

02.11.2021, 19:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
dave30

A toto měl být pomník Romana Berbra. Po výhodném prodeji stadionu (hlavně výhodném pro něj a jeho partičku) chtěl odejít na "zasloužený" odpočinek. Tak doufejme, že ten odpočinek bude trávit v nějakém nápravném zařízení (já jsem v tom ale pesimista) a ti noví vyberou opravdu tu nejlepší variantu pro český fotbal.

Reagovat
h8_sfatto

předevčírem někdo podělal stát o 800mega na daních, dostal 5let a 17mil.pokutu, takový galeje bych teda bral taky

Reagovat
smazaný uživatel

No ja nevim, mne jako danoveho poplatnika, kde cast dani pobira i FACR by docela zajimaly ty ostatni nabidky. Je nejaka sance ty informace pozadovat? Aspon ramcove, ktere dalsi subjekty ksou ve hre

Reagovat
dave30

Předpokládám, že se to dozvíme, až bude rozhodnuto. V této fázi je to zbytečné. Před uzavřením obchodu se toto nedělá (my stejně rozhodování neovlivníme). Třeba u takového ČEZu se jim do obchodů také nepleteme...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak cez nepobira ale dotace ne?

Reagovat
dave30

Nemám jejich zprávu o hospodaření, ale nevěřím, že nedostávají nějaké dotace. A to nemluvím o tom, že 70% akcionář je Ministerstvo financí ČR. To bychom jim do jejich obchodů také mohli mluvit, ne?

Reagovat
Witcher

Zbourat Letnou a na Strahově postavit Sraltě něco rozumnějšího

Reagovat
h8_sfatto

kontinuální proces ? v ČR ? WTF ... prostě ze Strahova uděláme národní stadion a vykážeme to jako centrum pro uprchlíky, kdyby se v EU ptali, jak jsme se proinvestovali...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele