FAČR bude kvůli zakázce na dezinfekci šaten vyšetřovat policie

18.12.2020, 11:35
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
bourbon

místo dezinfekce svinstvo

Reagovat
REPLIKATOR

Zavřít FAČR!

Reagovat
ratusek

jako až teď? to jsou ti policajti asi sami překvapení, na co vše přicházejí

Reagovat
kilobyte

A hned by měli Malíka zavřít, že to chtěl nechat vyšumět.

Několikanásobně přestřelená částka, nesplnění ani půlky dohodnuté práce. A to že pak část vrátí a dostane "velkou" pokutu a přitom mu z té sumy zbyde podle mě dost, aby na tom ještě vydělal, smrdí levotou až za roh.

Reagovat
Fodbalysta

údajně mu zůstalo po odečtení "vratky" a "pokuty" cca 700tis., což není vzhledem k nákladům, odvodům atd atd bůh ví jakej vývar, ale souhlasím s tebou, že Malík tam nemá co dělat. Sám ukazuje, že nemá žádnou sebereflexi, protože myslet si, že on o ničem nevěděl může je blázen. A nebo to tam Berbr natolik řídil, že Malík sloužil jen jako ruka, která musí všechno podepsat. Každopádně si myslím, že nám ještě vyleze dost zajímavých věci a hodně lidem se bude dost těžko spát ještě pěkně dlouho.

Reagovat
kilobyte

700k za úklid 41 šaten? I kdyby tu jednu šatnu uklízeli 8 hodiny, tak je to 328 člověkohodin. Náklady na uklízečku můžou být kolik? 200 na hodinu? Takže tak 70k za práci. Dezinfekce není zase tak drahá, do 30k by se to vešlo. Přeprava pod 50k. Plus něco na uklízecí stroje, ale ty nejsou jednorázové a opotřebení bude minimální.

Podle mě to pro něj za tu cenu je prostě normální výdělek.

Reagovat
Melda

FAČR jede bomby.

Reagovat
stas87

Ty pico. Rumunsko hadr.. To fakt je v ceskej spolocnosti korupcia, smelina a podvod hlboko zakodovane a riadi sa to tu heslom kdo nekrade, okrada rodinu? 40 rokov v komunizme asi urobilo svoje. Slovaci su v tomto tiez majstri.

Reagovat
Fodbalysta

přesně jak říkáš, tady se po pádu komunismu změnilo jen to, že tenkrát mohli šmelit, podplácet a krást jen někteří a ted může skoro každej

Reagovat
smazaný uživatel

Ihned zastavit prisun statnich penez do ceske fotbalove spiny. A nechapu soukrome sponzory, kteri tu spinu sponzoruji. Jsou stejne prohnili jako facr. Slusna firma ceskou kaprligu obejde obloukem. Zakaznici by meli firmy co podporuji cesky fotbal bojkotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je hon na čarodejnice a účelové lynčovanie, ktorého cieľom je po Berbrovi zoťať aj ďalších čelných predstaviteľov FAČR Martina Malíka, Libora Kabelku a Honzu Lega. Firma Tymich s.r.o. sa do dezinfekce šatní tých 90 klubov pustila tak ako bolo dohodnuté v zmluve s FAČR. Futbalisti sú však neskutočné prasatá a to čo v tých šatniach našli zaskočilo aj zamestnancov firmy Tymich, ktorí sú inak zvyknutí na všeličo. Na vyčistenie tých chlievov, ktoré niekto nazýva šatňami sa napokon minulo 2x viac dezinfekčných prostriedkov ako ľudia od Tymicha predpokladali. Takže po 41 šatniach sa im dezinfekcia proste minula a všetci vieme, že zohnať kvalitnú dezinfekciu v takom veľkom množstve je v korona časoch trochu zložitejšie. Keď zásoby dezinfekce doplnili, kluby už mali v plnom prúde rozbehnutú prípravu na blížiacu sa sezónu a jednoducho tú dezinfekciu šatní už firme neumožnili. Do šatne sa po dezinfekcii totiž nesmie 3 hodiny vstúpiť a to klubom nevoňalo. Nebyť týchto obštrukcií zákazka sa zrealizuje v takom rozsahu, ako bolo dohodnuté v zmluve. Ak nie, dezinfekcia zvyšných šatní by sa dokončila cez zimnú prestávku. Nehľadajme hneď všade bubákov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele