Fabregase remíza s Liverpoolem zklamala

29.10.2007, 11:54
Aktuality
Arsenal si včera přivezl bod ze hřiště Liverpoolu a vrátil se do čela tabulky před Manchester United. Kanonýři vyrovnali až deset minut před koncem zásluhou Cesca Fabregase, španělský záložník byl z výsledku i přesto zklamán...

"Hráli jsme dobře, ale důležitý je výsledek. Jsem zklamán, protože cítím, že za předvedený výkon jsme si do Londýna měli odvézt tři body," prohlásil po utkání Fabregas.

Arsenal navlékl další korálek na svou sérii neporazitelnosti - letos ještě neprohrál ani jednou a o body ho vedle Liverpoolu dokázal obrat už pouze Blackburn. Gunners na Anfield Road nastřelili dvě tyče, po nichž vždy některý z fotbalistů dorážel do prázdné brány, nejprve však minul Fabregas a chvíli před koncem spálil obrovskou příležitost i Bentner.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měli jste proměnit ty velké šance a mohli jste si vézt 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

no vcera sem si zavzpominal na minulou sezonu,dve tyce a dve prazdny brany a nic z toho.

Reagovat
HOST*FFabregas

Druhou puli si Liverpool zaslouzil dostat nejmin 2 goly za to jak hrali.

GUNNERS 4EVER

Reagovat
HOST*Keš

Liverpool hrál tragicky,druhý poločas jen bránili a odkopávali, Arsenal si zasloužil vyhrát!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. fandím síce Chelsea ale včera bol Liverpool zrelý na prehru.....budú mať čo robiť ak chcú tento rok hrať o titul . A navyše sa im zranili kľúčoví hráči takže to bude ešte ťažšie. Tento rok skončí Liverpool zo silnej štvorky posledný

Reagovat
HOST*

Z velký čtyrky je mi teď Liverpool herně nejmíň sympatický, i ta Chelsea už začala hrát trochu fotbal...

Reagovat
HOST*

tak to je silná krize Live jj budou muset začat makat

Reagovat
HOST*

no arsenal ma teraz neskutočné mužstvo a treba dodať,že pre mna je číslo 1 na zisk majstrovského titulu. A Fabregas-pán hráčik,skláňam pred ním klobúk.Na svoj vek najlepší hráč na svete!

Reagovat
HOST*gunners

gunners are here forever. they are the BEST.xxx

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele