Fabregas se snaží na fotbal nemyslet

13.01.2009, 10:34
Aktuality
Španělský záložník Cesc Fabregas se pomalu zotavuje ze zranění kolena, které si přivodil v zápase s Liverpoolem před Vánoci, nicméně chybět bude ještě nejméně čtyři měsíce. Pro Fabregase je to první podobné zranění v kariéře a proti tomu, aby se mu po fotbale nestýskalo prý bojuje tak, že fotbal naprosto pustil z hlavy.

"Je to tak, opravdu, vůbec se nezabývám myšlenkami na fotbal. Nedívám se na zápasy, nesleduju dění na přestupovém trhu, nic. Prostě se na všechno snažím zapomenout," potvrdil Fabregas v klubovém časopisu Arsenalu.

"Všichni kolem mě, včetně mojí přítelkyně jsou z toho překvapení, protože to je pro mě netypické, ale prostě když teď přijde řeč na fotbal., nic neříkám a ani nebudu, dokud se neuzdravím," pokračuje Fabregas.

Jediné, co prý Španěl sleduje jsou zápasy jeho Arsenalu. "Nejhorší část toho zranění je že se můžete jen dívat na zápasy svého týmu z hlediště. Nemůžete nijak pomoct, dotknout se míče, být v kontaktu se spoluhráči," říká.

Fabregas ale dobře ví, že mu nezbývá než se s tím vyrovnat. "Všichni velcí hráči si tím prošli. Musím si teď prostě odpočinout a pak se vrátit ještě silnější než předtím. Zůstávám pozitivní, i tohle je velká zkušenost," dodal Fabregas.

Arsenalu Fabregasova kreativita citelně schází a v součtu s dalšími dlouhodobými zraněními Rosického a Walcotta, tím jeho hra hodně trpí. I proto se Arséne Wenger snaží přivést do britské metropole Andreje Aršavina ze Zenitu Petrohrad.

Autor: Jiří Fišara / sportinglife.com, football365.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pěkná fotka Cesc Fabregas a tatiček

Reagovat
smazaný uživatel

To je v hazlu nakonec LM propadnem hned s AS bez nej to nejde

Reagovat
jtbs

...ak pride arshavin

Reagovat
smazaný uživatel

tak co?

Reagovat
jtbs

urcite to bude lepsie, lebo arshavin vie tvorit hru...keby to nevyslo tak to bude aspon draha sranda

Reagovat
bigfoot

arshavin nebo Ben Arfa... No nejlepší varianta by byla uzdravení tria- rosický,fabregas,walcot a Arsenal nemusí posilovat

Reagovat
georgeo

úplně nejlepší by byla varianta sehnání kvalitního zdravotního týmu, protože těch zranění je až nezdravě moc a pořád se to opakuje, to aby měl Wenger alespon 40 hráčů, když mu každým rokem 6-7 hráčů vypadne na nějakou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak stymito 3 hracmi by arsenal ziskal vsetky trofeje a hlavne LM

Reagovat
smazaný uživatel

nojo. je to bez něho těžší. je prostě nutné nekoho přivést. já bych byl pro toho aršavina. a myslí že to vyjde, protože to co se kolem toho děje enom dokazuje, že Wenger o něho má fakt zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak aj Arsavin pride tak urcite nebude hrat na pozicia Cesca...ale mohol by hrat na lavom kridle, s tym ze Nasri by sa posunul do stredu ...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, to je aj můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo bude zaskakovat na podhrotu jako zkoušel Diaby. Myslim, že ve středu by mu to stejně sedělo víc. Ostatně jako většině naší zálohy, když jsou to často playmakeři. Rosa, Cesc, Samir, případně Aršavin.

Reagovat
fantomas

Rychle se uzdrav, Cescu.

Reagovat
smazaný uživatel

V lékařským týmu Arsenalu něco není v pořádku takových zraněných se v jiném týmu nevidí a je to každou sezónu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele