Fabregas: Nejdůležitější zápas od mistrovství světa

10.10.2007, 14:00
Aktuality
Klíčová bitva v boji o postup na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska čeká v sobotu Dánsko a Španělsko. Lepší výchozí pozici ve skupině F mají Španělé a pokud by se jim podařilo na severu Evropy zvítězit, měli by postup prakticky v kapse. Záložník Arsenalu Cesc Fabregas tento zápas označil jako nejdůležitější za poslední rok a čtvrt...

"Nemůžeme hrát na remízu. Hráči budou mít velkou motivaci získat tři body. Je to náš nejdůležitější zápas od mistrovství světa, protože pokud prohrajeme, Dánové se na nás dotáhnou a svůj osud již nebudeme mít ve vlastních rukou," uvědomuje si záložník londýnského Arsenalu.

Situace ve skupině F je v tuto chvíli velice vyrovnaná. Španělé se sice dělí o první místo se Švédskem, mají ale odehráno o jedno utkání více a zápas k dobru na ně má i Dánsko, které by se v případě úspěchů v soubojích se Španělskem a Lotyšskem a příznivých výsledků z dalších zápasů mohlo vyhoupnout až na jednu z postupových příček. Tři z posledních čtyřech zápasů sehraje Dánsko na vlastním hřišti, kvůli trestu z duelu se Švédskem, během něhož jeden z fanoušků zaútočil na rozhodčího Fandela, se ale nebude moci spolehnout na podporu vlastního publika.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*omolo

Fabregas je najlepsi hrac Premier League. keby mal v repre nejakych hracov z arsenalu tak to bez problemov v dansku zvladnu. No ja im verim aj teraz. Espaňa do toho

Reagovat
HOST*

To nemyslis vazne

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Totti neni v 30ti clene nominace..to me poser trosku..nejlepsi hrac AS a nejlepsi strelec Seria A..kdo vi co za paka to zas vybirali..

Reagovat
HOST*

A neskončil náhodou před měsícem definitivně s reprezentací? Já si nejsem jistý, ale mám dojem že ano.

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

skoncil

Reagovat
M11

on mysli nominaci na fotbalistu roku a ne italskou

Reagovat
Slejdy

omg

Reagovat
M11

nej strelec v evrope

Reagovat
HOST*Jen

Ty seš fakt fotbalovej expert víš on Totti už od mistrovství 2006 za repre nenastupuje...říká se tomu ukončení repre kariéry...

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

si kokot vole to psal ten co na me reagoval tak sklidni

Reagovat
M11

ty si zkusil ale trosku

Reagovat
HOST*

akoze daju tam thurama, ktori ani nehra a prumerniho vieru

Reagovat
HOST*mysman

Viera ze je prumernej?Se prober.Je to jeden z nej zalozniku na svete.

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

mmm co mam delat

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Slejdy

mysman = omogič

Reagovat
smazaný uživatel

tady to je cesky forum tak mluv cesky pls.

Reagovat
HOST*

arsenal je nejlepši klub na svéte to vy každy a ten kdo to nevi tak at se vic kouka na fotbal

Reagovat
Kapřík

Stav se tu tak za šest let...protože až ti bude patnáct, třeba bys už aspoň zvládnul zformulovat větu, když už nic jinýho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele