FABIO CAPELLO SNÍ O MANCHESTERU UNITED

28.12.2005, 23:23
Aktuality
Proslulý italský kouč Fabio Capello prohlásil, že by měl zájem převzít mužstvo Manchesteru United. Capello momentálně prožívá šťastné období, s Juventusem útočí na prvenství v Serii A a bojuje v Lize mistrů, přesto však tvrdí, že místo trenéra Manchesteru United by pro něj mohlo být to pravé.

"Stát se koučem Manchesteru United, to by byl splněný sen. Stejný sen však určitě mají i další trenéři. A navíc v současnosti nemám žádné nabídky od vedení Manchesteru United," řekl Capello deníku Daily Star.

"Manchester je skvělý klub s legendárním koučem. Před trenérem Fergusonem mám obrovský respekt. V současnosti jsem velmi šťastný v Juventusu a chci vyhrát jak italskou ligu, tak i Ligu mistrů. V obou soutěžích jsme totiž favority na celkové prvenství," pokračuje Capello.

"Stále se objevují další zvěsti, které mě spojují s Realem Madrid a Manchesterem United. V současné době chci dokončit svou práci v Juventusu. Co bude dál, to se uvidí v létě. Nikdy bych ale neodmítl práci v Anglii, pokud by k tomu byly vhodné okolnosti. Premier League je velmi atraktivní soutěž a já bych si rád dokázal, že stejně dobře jako v Itálii nebo Španělsku dokážu pracovat i v Anglii," zakončil trenér turínského velkoklubu.

Sir Alex Ferguson je v Manchesteru už devatenáct let, a přestože je jeho tým v lize druhý a stíhá suverénně vedoucí Chelsea, ocitl se nedávno pod velkou palbou kritiky. United totiž vypadli z Ligy Mistrů, na jaře si poháry nezahrají a mnozí fanoušci žádali Fergusonovu hlavu. Ani vedení, ani sám kouč však zatím neusoudili, že by byl správný čas na změnu...

Autor: Štěpán Nosek

Komentáře (318)

Přidat komentář
Shevchenko

ať tam jde, pomůže nám a Manchesteru

Reagovat
HOST*yarda

...Pérez koupí Adriana, Ibrahimoviče, Gerrarda a Vieiru (celkem 150 mega)

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard a Vieira v strede zalohy. Tak to by musel byt dobre shitny fotbal. ani jeden z nich nie je nejaki extra technik a zase to bude len a len o boji ale to je vysoko nerealne

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt tě nechápu. Podívej se, co předvádějí Emerson s Vieirou v Juve. Vždyť přes ně se pomalu nedá přejít. Pořád bys chtěl všude techniky

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja ich nekritizujem, ze sa neda cez nich prejst, ale ked ti ide o styl juventus, Ac Milan, bayern, tak to potom ok. ako chces. je pravda, ze momentalne je real viac dychtivy po vysledkoch co je logicke. to cim si real ziskal fandov bohuzial uz stratili davno.kapisto?

Reagovat
smazaný uživatel

mere, taka otazka. aky styl fotbalu budete s nimi hrat? porovnaj to s nejakym klubom. Kotrou cestou sa budete uberat?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to jedno, teď jsou hlavní výsledky. Ale podívej se na Makeleleho s Helguerou. Dokud jsme je měli v záloze, tak nebyl žádný problém. Odbránili toho mraky, ale dopředu zrovna moc neváleli. Makelele má slušnou rozehrávku - tu má Vieira taky. A Helguera byl zase dobrý na náběhy ze zadní pozice, v čemž je Gerrard ještě lepší. S takovou dvojicí bychom měli zálohu jak prase, zbývající čtveřice hráčů by mohla myslet jen na útok.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde zoberete prachy na tu ostavajucu stvoricu, lebo to bude treba , aby boli sami o sebe hooodne kreativni a to bude a lot of money. Pozri sa na Juventus. chyba nedved a uz je to citelne poznat a camoranesi, del piero, oliveira ho zastupit nedokazu. takze uz len samotneho vodcu utoku zohnat bude problem, bo vam ho nikto nepreda.

Reagovat
smazaný uživatel

a ked helguera a makelele hravali este .. tak carlos to nalavo ubehal za troch.zidane bol vysoko produktivny a Figo ani nehovorim. v Obrane bol este tusim Hierro tak to bol kapok rozdiel. teda ak si to dobre pamatam a nemilim sa v statistikach

Reagovat
smazaný uživatel

alebo uz hraval flavio conceicao?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak neviem jak hravali, ale ked mas hracov ako zidane ci figo raul v genialnej forme, carlos sprintuje po lavej strane, tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne pozri sa na barcu. dobri hraci, rovnaky system ako teraz a .... neboli sme schopny strelit ani gol

Reagovat
smazaný uživatel

no viem, ze to s tym nema nic spolocne

Reagovat
smazaný uživatel

Flavio hrával, hrál dobře, ale byl moc podobný lepšímu Makelelemu. Samozřejmě máš pravdu. V současné době nemáme jediného záložníka, podle kterého by se dal postavit nový systém. Becks je typ do všeho možného, ale ničeho pořádného, Zizou končí, na Gutim se stavět nedá a DM jsou jasní ve všech rozestaveních, ale stejně jsou dva mimo, takže nám zbývá devatenáctiletý Ramos, se kterým si ještě ani pořádně nevíme rady. Ale pokud je možnost mít za 50 mega dvojici Vieira - Gerrard, tak říkám ano, protože když už nic jiného, tak nám dají dopořádku zadek. Cicinho toho taky oběhá hodně a holt se bude muset oželet Ibrahimovič s Adrianem (to je fakt kravina) a raději koupit Joaquín. To je nějakých 70 mil., záloha bude s Robinhem gólová a konečně vyřešíme ten zatracenej střed zálohy, kde máme jasně největší problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

dodam, ze aj juventus, aj ac milan maju velmi pracovitych utocnikov, ktori prakticky vytvaraju sance jeden pre druheho ,ale ronaldo pracovity moc nie je.robinho je stale len talent, joaquina sa nedockate a Baptista ak bude hrat niekde na za hrotom, tak ani nehovorim. neviem , proste mne sa zda, ze ten real ide bojovat a nie hrat. v tom su ale ovela lepsie ine tymy, s inymi obranami, s inymi utocnikmi. je to vec nazoru.

Reagovat
smazaný uživatel

a keby ja prichodom tych dvoch by sa vysledky zlepsili, v co az tak neverim, lebo obaja su to hraci idealny do skvele tymovo a takticky pracujucich kolektivov co real nie je a nikdy nebude, tak nikdy s nimi hrat pekny fotbal nebudete a divaci skor ci neskor budu to urcite vyzadovat, poznas to. tusim to bol sam capello, ktory sa odtial pakoval, koli pohladu na hru.tusim.

a inak vieira nie je uz ziadny mladik a gerrarda pochybujem, ze ziskate.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš špatné informace. Capello odešel, protože sám chtěl. Pod ním odehráli životní sezonu Carlos, Seedorf, Raúl, Šuker, Mijatovič a já nevím, kdo ještě. Právě po jeho angažování přišla revoluce, 4 skvělé posily v létě a další 2 během podzimu. Sanze to stálo moře peněz. A Figo, Makelele + Zidane přišli taky v krátkém časovém intervalu - od července do července. Za 140 mega! To byly dvě zásadní období pro naše budoucí úspěchy. Z obou převratů týmu jsme těžili dlouhá léta a je jasné, že nás to nemine ani teď. V létě to byla jen předehra. Koupili jsme mladíky, kteří se určitě v budoucnu prosadí. Alespoň u R+R o tom nepochybuju. Teď je ale třeba vytvořit základ, o který se budeme v budoucnu opírat. A nebudeme šetřit. Zní to asi nafoukaně a nerad to používám, ale je to tak. I když je Vieirovi 30 let, tak za 10 by ho nevzal jen blázen. A o Gerrarda s Joaquínem se musíme poprat. Ty dva zkrátka musíme mít. Počkal bych, co to udělá a kdyžtak by se dokoupil nějaký kreativní útočník. Zatím by tam s Ronaldem hrál Raúl, ten je týmový až moc.

........ Btw v Juve už to dávno není o Nedvědovi, o mezihru se stará hlavně Camoranesi a když Pavlík chybí, tak ho v pohodě zastoupí Mutu, který sice není takový všudybyl, ale zase je strašně gólovej. A vidíš, v Juve to funguje i s Nedvědem, který je spíš bojovník než tvůrce. A to má vedle sebe Vieiru, Emersona a Trezegueta. Tvoří vlastně jen Zlatan s Camoranesim. A taky se mi moc nezdá, že by mělo AC pracovité útočníky. To je vrchol individualismu, co tam předvádí. Minimálně z 80% těží ze skvělé zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

1. niekoho koli hre vyhodili a ani za svet si nespomeniem koho. ide o to, ze proste pohladny fotbal sa vyzadovat v reale bude. sice najprv uspechy, ale ked budu, tak ...

2.ako som pisal su to tymovi hraci a bez urazky. tym z toho vy neposkladate skorej nez vieira bude este na vrchole, lebo 30 je naozaj dost.

3. utok ac a juve. shewchenko goly nie len dava, ale ich aj pripravuje. o ibramovichovi plati to iste. vy takeho utocnika nemate.

4. je trochu naivne si mysliet, ze sa niekedy vyrovnate stylu juve, lebo tam to vyzera v hlavach hracov, divakov a vedenia trochu inak ako u vas. oni maju dlhodobo velmi podobny system, alebo lepsie povedane typy hracov a kto aku ulohu ma v tyme a raz za cas to tam poobmienaju niekym ,kto sa moze naozaj presadit. u vas, aby ste sa im aspon ciastocne priblizili, tak to bude trvat hodne dlho, lebo hraci nie su vychovy takticky a menit cely kader. je pravda, ze vas to caka, ale ja osobne by som zvolil iny postup.

tak ako mozete 70 mega vyhodit za bojovnika Gerrarda, stareho vieiru a kridlo joaquina, tak mozete tie iste peniaze hodit do inych hviezd, ale s uplne inym ponatim hry ako ti dvaja a tak akoby gerrard, vieira potrebovali k sebe nejake vodcu ofenzivy, tak budu ti moju dvaja potrebovat vodcu defenzivy. rozdiel je v tom, ze real bude hrat to co je mu prirodzene.

Reagovat
HOST*merengues

Sheva moc gólových nahrávek nemá, skoro všechno pálí. Ti tvoji dva ofenzivní jsou kteří? A vůdce defenzivy má být kdo, když ne Gerrard nebo Vieira? Helguera je stejně starý jako Vieira, navíc ho potřebujeme vzadu. A Ramos je zase moc mladý, zatím zralý spíš na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

no trochu si zle pochopil co som napisal. vy chcete pravdepodobne kupit VIEIRU, GERRARDA A K NIM NEJAKEHO KVALITNEHO OFENZIVNEHO ZALOZNIKA, POPRIPADE KRIDLO, ale tak isto si mozete kupit dvoch ofenzivnych zaloznikov , alebo tvorcov hry a k nim kvalitneho def. zaloznika. ta druha varianta bude isto pre real prirodzenejsia.hlavne navrat k stylu dat viac golov ako dostat. lenze nato treba dobry vyber a nie Baptistu. cca povedane, ze investovat sa da 50 mega do dvoch hracov, cez ktorych sa neda prejst, ale da sa investovat aj do dvoch hracov, ktori budu smerom dopredu kvalitni a opat to bude stary dobry ofenzivny real.

no a shewchenko pre tym pracuje tak ako maloktory utocnik na svete a plni ciastocne aj ulohu ofenzivneho zaloznika. to iste plati pre ibramovicha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,jak jsi na to přišel.Shevchenko přihraje jenom,když jeho spoluhráč stojí před prázdnou bránou(neber to úplně doslova).On totiž přihrávat nemusí,protože se pohybuje úplně na hrotu,takže přihrávky spíš hledají ho.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno som napisal, ze prihrava. chcel som napisat, ze to nie je klaicky utocnik, pre ktoreho tvori len tym ale je schopny si tu sancu sam prienikom vytvorit, alebo sa podielat na utoceni. a nehovor prosim ta, ze je to to co pises. lebo to mi skor pripomina utocnika typu Crespo a vsetci vieme, ze to tak nie je. tie prihravky berem spat. co som ja videl zapase, tak tam aj nahraval a to som ich videl hodne. ide o to, ze real nema utocnika typu shewchenko, etoo, henry, ktory sa podielaju aj na inych veciach ako len stat na hrote a cakat na prihravku ako Crespo a podobny, ktory su hodne pasivny.

Reagovat
smazaný uživatel

No jediné, co by mě v tu chvíli uklidnovalo, by bylo, že je Vieira dost starý...ale na dva roky by to byla velmi silná dvojice...

Reagovat
smazaný uživatel

dvojica mozno ano, ale tym za dva roky z toho neposkladaju a dovtedy vieira uz bude aj sedivy viem viem viem

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by byla sestava ještě s nějakými "menšími" posilami silná ažaž.

4-2-3-1. ti dva jsou jasní, vepředu vlevo Robinho, ve středu Ronaldo. Napravo ale spíše ke středu by byl Raul (více postranní útok by byl pro Cicinha).MYlsím si, že by to fungovalo...Nebylo by asi místo pro beckhama nicméně on by tady takhle nebyl až tak potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono su to mena pekne, ale .... vecer na chate doriesime.

Reagovat
HOST*merengues

Přesně tak. Gerrard Vieira - Joaquín Raúl (Vaart ) Robinho - Ronaldo. Obrana by neměla tolik práce a nemuseli bychom tolik řešit její složení. Však z té čtverky stoperů se snad dva ve formě vždycky najdou. Vieira je jeden z nejkonstruktivnějších dm na světě, to ne že ne. A Gerrard je rovněž schopný rozehrávač, dokud nebyl Xabi, tak to v Liverpoolu padalo všechno na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně já si nemůžu pomoct, ale jak Bekcham tak Joaquin by na tento psot vhodní nepřijdou (Jaoquin ještě možná jo), pro mě jsou nejlepší v normální záloze na kraji. NA tom psoět v útoku by byl dobrý Kujt nebo Farfán, popřípadě doprava strčit Robinha a vlevo Totti.

Reagovat
HOST*merengues

Ale to je skoro normální záloha. Raúla dej do útoku a máš klasiku 4-4-2 Joaquín s Robinhem skoro nebrání, ale s takovou dvojkou v zádech by to nebyl problém. A můžou se v klidu střídat v roli falešného útočníka. Pokud se dobře pamatuju, tak Joaquín nejvíc perlil, když hrál Betis 4-2-1-2-1. To byl neudržitelnej Nicméně napřed o něj taky musíme mít zájem

Reagovat
smazaný uživatel

no ja si nemozem pomoct, ale i barca s kreativnymi hviezdami xavi, deco, ronaldinho, etoo mala problemy prejst cez velke obrany.a to, ze gerrard a vieira nepustia supera ku golu je viac menej diskutabilne , lebo obrana sa o tie chyby postara. a to,ze thuram , cannavaro, zamrotta chiellini su na inej urovni ako salgado,helguera, woodgate,ramos,pavon,carlos spominat tiez nemusim.

Reagovat
smazaný uživatel

a chyba tam klasicky tvorca hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard i Vieira jsou dostatečně tvořiví...

Reagovat
smazaný uživatel

to je vec zjavne relativna.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

No mně to nepřidje vhodné...na ten psot pravého útočného záložníak se hodí někdo podle mě jiný, no, ale tak třeba yb to fungovalo i s Joaquinem...

Jinak je tead ravda, že by to byl kurevsky silný tým. Vieira i Gerrard jsou schopni výborné rozehrávky, navíc co se týče hry dozadu, tak takřka neprorazitelní...

Viděl bych to asi nějak takhle:

Cassillas- někdo nový doleva- Helguera/Pavon/Ramos/woodgate- Cicinho. Gerrard-Vieira. Robinho, Raul, Joaquin (Kuijt). Ronaldo. Ono by to asi šlapalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez výhrady souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

mi sme sa s yardom zhodli na niecom inom, ale to je z cela nepodstatne

Reagovat
smazaný uživatel

No yarda se poslední dobou shodne s každým a na všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině s tebou ne, což tě zajisté sere

Reagovat
smazaný uživatel

Trhá mi to žíly, že někdo tak znalý fotbalu jako ty se mnou nechce souhalsit.

Reagovat
smazaný uživatel

btw, ta prostřední část nebyla ironická.

Reagovat
HOST*empty

hezky se to cte , ale aby real nestrel a jediny posily by byly Cassano a Cicinho. To bych barce gratuloval k titulu... osasuana to neda

Reagovat
Jajinek

To byste ani nestacili prodavat dresy.....

Reagovat
HOST*empty

Reagovat
Xavi

Kde si to slyšel?

Reagovat
smazaný uživatel

A z čeho budete platit to ostatní?

Reagovat
smazaný uživatel

No když by byly náhodou dluhy, tak se to zas vyřeší jak minule...

Reagovat
HOST*yarda

My máme dluhy rozhodně menší než vy

Reagovat
smazaný uživatel

A proč asi? Za nsá to neřeší někdo jiný...

Reagovat
HOST*yarda

Že by další nepodložená hypotéza mající vztah k minulému režimu ve Španělsku? Lepší ekonomické řízení je však správná odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, pokud vím, tak vaše dluhy (docela nedávné) se vyřešili velmi zajímavě.

Reagovat
HOST*yarda

A to sice? Vysvětlíš, nebo budeš kecat?

Reagovat
HOST*yarda

+zdroj samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nevysvětlím, ale mluvit o tom budu, nicméně to nebyla nijak tajná věc, psal ose to normálně ve všech novinách.

Reagovat
HOST*yarda

No to si nevysvětlil a jestli máš na mysli prodej starého tréninkového centra, tak na tom není nic špatného...

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec.

Reagovat
HOST*yarda

Tak to vysvětli plénu a nechichotej se jak nějaká pubertální patnáctka

Reagovat
HOST*yarda

Došla řeč?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale, sám víš, že ej to divné, tak po mně nemusíš chtít vysvětlení.

Reagovat
HOST*yarda

To není argument a já chtěl vysvětlení všem...

Reagovat
smazaný uživatel

no Ibrahimovič do Realu ještě nedorostl a navíc Pérez by ho koupil třeba jenom kvůli kšeftu ve švédsku ale nedávno prodloužil v Juve takže to určitě padá. Dopředu Real problém nemá to spíš s motivací

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že v útoku problém mají...

Reagovat
HOST*

Dobrej vtip HAHAHAHAHA pobavil si mě!

Reagovat
smazaný uživatel

Právě pózuje na Bernabeu. Má číslo 11

Reagovat
smazaný uživatel

Obrance s 11???

Reagovat
smazaný uživatel

No, asi má rád Mihajloviče Ale byl nějakej smutnej, chudáček náš malej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi zjistil, do ceho jde... :D

Reagovat
HOST*yarda

Tohle číslo měl i Gento, což o něčem svědčí

Reagovat
HOST*

Když jsme u Juventusu a Capella,jakou vubec hraje juve taktiku- 4-4-2 nebo 3-5-2 a Zambrotta hraje v záloze?

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2, Zambrotta hraje pravého obránce za Camoranesim.

Reagovat
Shevchenko

nehraje on levého?

Reagovat
smazaný uživatel

chiellini?

Reagovat
smazaný uživatel

Zebina je zraněný, tak hraje Zambrotta napravo a Chiellini nalevo.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhladom na kritiku co zebina casto schytava, tak by to asi tak bolo aj v normale. asi.mozno

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, ale v létě přijde Sagnol, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Grygera ( brr )

Reagovat
Shevchenko

tak proto ho chce Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

morientes

Reagovat
HOST*yarda

Takhle se rozpumovává diskuse Ač ji vede skoro celou Rominho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

Fotbalová legenda David Beckham zase šokoval novináře následujícím prohlášením: "Samozřejmě necháme našeho synka Brooklyna pokřtít. Jen zatím nevíme, jaké náboženství mu vybereme." Fakt iq odpovídající hráči realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

a dalsi dovod preco tohto blbecka beckhama nenavidiet.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemyslel náboženství,ale církev.

Reagovat
HOST*merengues

Brzdi, letos už si stejně nepolepšíš

Reagovat
antimadrista

Tak to vem jako kredit do dalšího roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U Alaha, hlavne ne krestana

Umře hříšník a přijde do pekla. Hned u brány se ho ujme usměvavý, žoviální ďábel a ptá se, do kterého oddělení by chtěl přijít a protože trochu zmatený hříšník neví, vezme ho na exkurzi. Otevře první oddělení, kde probíhají nevázané sexuální orgie - všude nádherné ženské, souloží se ve všech myslitelných pozicích a počtech - a všichni chlapi jsou neustále při síle, nikdo se nikdy neunaví. "Tady jsou záletníci", vysvětluje ďábel a vede nováčka do dalšího oddělení, kde zase probíhá velkolepý flám. Všichni pijí, sklenice nejsou nikdy prázdné a oni se nikdy neopijí. "Tohle je peklo pro pijáky", říká ďábel. Otevře dveře do další části, kde se zase holduje hazardu - karty, ruleta, kostky, a každý stále vyhrává. "To je oddělení pro hráče", povídá ďábel. Pak otevře poslední dveře - a za nimi peklo, jak se o něm vypráví - rohatí čerti přikládají pod kotle, píchají nebohé hříšníky vidlemi, všude ve rozléhá křik a nářek trýzněných. "Tohle je peklo pro křesťany", provídá ďábel. Pokrčí rameny a skoro omluvně dodá: "Voni to tak chtěli..."

Reagovat
HOST*

Beckham je nejlepší. Mám jeho krásnej balon Adidas Capitano

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Andy

Tak nevím, přehodnotil jsem své poznatky. Musím přiznat, že by možná bylo lepší kdyby odešel do teamu, který bude hrát pravidelně poháry, nejlépe LM. A musím si přiznat, že u Atlétika to nelze s určítostí říct.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale bude hravat spanielsku ligu proti barcelone, realu,valencii, villarrealu, betisu a to su tiez dobre zataze na hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestoupit z devátého týmu Bundesligy do dvanáctého v La Lize, tomu říkám opravdu životní přestup, na který čekal dlouhých pět let Paska je idiot, dávno bych mu dal kopačky. Asi mu nejde jen o Rosovy zájmy

Reagovat
antimadrista

Za Atlético může bejt rád, na víc nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty začínáš pěkně sbírat body, jen co je pravda...

Reagovat
antimadrista

Vždyť je to pravda.Kdo je lepší než Atlético? Valencia, Depor, madrid a Barca a na tyhle kluby Rosický prostě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Takže v repre hraje líp než Nedvěd, ale nemá ani na Depor? A ten Madrid s malým "m" je jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

Buď výraz opovržení nebo pravopisná neznalost, tak typická pro fanoušky jistého klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

Pravopisná neznalost to nebyla

Reagovat
HOST*yarda

Tyyy drzoune barca al fondo!

Reagovat
antimadrista

Reagovat
antimadrista

Tak hraje líp než Nevěd, no a ? Vždyť ten už je za zenitem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jenom jsem tím chtěl naznačit, že pokud může hrát Nedvěd za Juve, tak Rosa nemusí vyhnívat v Atléticu, kde si kazí kariéru jeden hráč za druhým.

Reagovat
antimadrista

Tak dneska by si už Juve Nedvěda nevzal,už tam jen dohrává..

Reagovat
HOST*empty

no ale aby rosa nesel do lepsiho klubu a hral tam lavicku...at to radeji zkusi v atleticu a pak real, deportivo, valencia nebo nekam do italie...

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy, na Depor i Valencii má určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

On má třeba i na Arsenal, je rozhodně lepší než Hleb

Reagovat
antimadrista

Možná tak na lávku, bude to pro něho šok Bude muset hrát fotbal.

Reagovat
HOST*yarda

A on normálně jako cvrnká kuličky? Zklidni tu svou nesnášenlivost

Reagovat
smazaný uživatel

Leda hovno, z Rosického každý posraný jen v čr, zvláštní, že ho nikdo jiný než dva kluby v krizi nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kec. Jinak by za něj Dortmund nedal těch 25 mil. A chtělo ho už hodně velkoklubů, bohužel Němci byli vždycky proti

Reagovat
Shevchenko

Já bych ho chtěl v Arsenalu, těd tam je sice malá krize, ale určitě se zvednou a budou nanejhůř 3.... Před "zhnilým" Manchesterem A LM hrajou pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

dortmund si to tehdy mohl dovolit,utrícel často přehnaně, on není špatný hráč, má na Atlético a podobné kluby ale na ty úplně top prostě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím když už několik let po něm touží ty nejlepší kluby, mimochodem i ta tvá Barce, tak zas nemachruj, když tomu nerozumíš. Není to hráč Barci, tak ho neuznáváš jako všechny. To je ta tvá debilní teorie jako s tím Čechem, oni jsou z něj všichni v ČR vysraní, ale on to je nejlepší brankář na světě, no vlastně pro tebe je nejlepší Valdes.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ho nikdy nechtěla, nebyl sebemenšní důvod ho chtít. Co si pamatuju, tak veškeré informace Barceloan v tomhle směru dementovala, tak taky nevěř každému blesku.

A čech není nejlepší na světě, několikrát jsem řekl, že jsou lepší brankáři, nidky sjem neřekl, že je vicky nejlepší, to sis taky z nouze vymyslel. Pokud se chceš skutečně pdoívat, jak čech chytá, tak si pusť zápasy z kvalifiakce nebo se podívej na jeho šnůru golů v playoff LM.

Reagovat
Potty

Snad nechces rict, ze Valdes je lepsi? Iker je nejlepsi !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Á tady někdo stále nedokázal překročit svůj stín a přejít do druhé třídy... Teď vážně, umíš číst? Píšu tam něco takového?

Reagovat
Shevchenko

a kdo je momentálně lepší? Buffon je zraněný, Iker - to je stejné jako ten Real, Valdes - průměr, možná Dida (ale to ne kvůli tomu, že jim fandim)

Reagovat
smazaný uživatel

Dida

No a co, že je Buffon zraněný??? To jako zapomněl chytat, nebo co? To se vlastně nikdo, kdo je zraněný, nepočítá?

Buffon, Reina, Casillas (a ještě někdo ze španělska ), Robinson, van der saar. Určitě jsem ještě na někoho zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Když Rosa přestoupil do Dordmundu, tak ho chtěla Barca i AC, a docela za hodně peněz. To je ta tvá pamět.

A s tím Valdesem si to říkal, né že je nejlepší na světě, ale že je lepší než Čech. Což je blbost. (To že pro tebe je nejlepší bylo myšleno ironicky.)

A podle tebe se zraněný Bufon počitá, ale zraněný Adriano se nepočitá? Zajímavý.

Reina, Casillas, Robinson, van der Saar: než tito brankáři je lepší Frey.

Reagovat
HOST*yarda

Až na toho druhého možná

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem to řekl???? že je nejlepší???

A Barca ho ze Sparty nidky nechtěla, jak říkám, pamatuju si moc dobře, ež vedení tehdy jakékoli tyhle kecy dementovalo, už jsem ti to psal jednou, tak proč si nedáš říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si pořádně ten můj předchozí příspěvek, protože si mě nepochopil. Řekl jsem že ho chtěli když přestoupil do BD, tudíš už byl hráčem BD a nikoli Sparty. A taky jsem ti řekl, že to že je pro tebe nejlepší na světě bylo myšleno ironicky, ale to že je lepší než Čech si říkal... Tak neříkej Pottimu že neumí čist. Protože podle ty tvý reakce je zřejmé že buď neumíš číst nebo si vymýšlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Umím číst, neměl vůbec něco takového psát.

A barce ho nechtěa ani když byl ve spartě, však už sjem ti psal, že to barca demntovala, prostě sis někde na nějakém fotbalovém bulváru něco přečet la hend tomu věříš.

Barce oficiálně veškeré spojení s Rosickým popřela, ať to mělo být kdykoli. Smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si nevymíšlej to co jsem neřekl... A s tím Rosou: Uvažuj!!! Jsem šef Barci, chci Rosu, pak to nevyjde (jako vždy BD ho nechce nikomu prodat), a nakonec to dementuju (třeba abych nevypadal jako vůl že jsem neschopnej), ale to neznamená že jsem ho nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dokaž, že ho chtěli...já jsme dokázal, že ho nechtěli, jediný, čeho jseš schopný ty, jsou fantasmagorické teorie, které nejsi schopen nikterak dokázat...

Až to nějak dokážeš, tak se ozvi, do té doby platí jedno: Barca Rosu nikdy nechtěla.

Reagovat
smazaný uživatel

www.sport.cz/02/39/18.html

footballweb.unas.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=319

www.novinky.cz/archiv/Index/Sport/index.html

Já důkazy předložil, ty ne. Z toho mi plyne jediný: Zase si prohrál.

Reagovat
Potty

Reagovat
smazaný uživatel

viz diskuze k zápasu espanyol-barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a k tomu Adrianovi...Buffon má jedno zranění za dlouhou dobu, to se samozřejmě dá pochopit a hend ho kvůli tomu vynechávat z žebříčků, to nemá cenu, ale Adriano je zraněný celou svou karieru, to je to, co ti furt cpu do halvy a co nejsi zatím schoepn pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když hodnotíš podle schopností Bufona, tak hodnot podle schopností i Adriho, ale to ty nechceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chci, jedno rzanění se stát může, tak se to dá přehldínout, prostě se to jednou stalo. Ale Adriano má furt něco, to je neustále nějaké ramoeno špatné, koleno, furt. to je pak k ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za to nemůže... Shrnu to: Bez zranění by byl nejlepší, tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

No to se teda má...a kdyby Juve nehrálo italskou ligu, tak má třeba Inter titul, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně.

Reagovat
HOST*RM

Given

Reagovat
Shevchenko

Reina,Robinson ? A v.d.Saar taky nic moc!

Reagovat
smazaný uživatel

Reina je vynikající, jaktože byli všichni nadšení, když měl čech tolik nul? Však teď je má Reina a ty se směješ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tam je taková maličkost, Čech je mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sám nevěříš, pdoel čeho je lepší? Vždyť v klubu má teď lepší blinaci Reina a v repr chytá čech takovou tužku, že se divím, ež tam ještě vůbec chytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Reina za repre třeba vůbec nechytá. Ale ne, to není ten důvod. To je prostě tutovka že je lepší, nechtěj abych se tady hádal o takových věcech, to je jasný jako že 1+1 = 2. A že za repre nic nechytá? Neblázni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vška ano, nechytá, taky španělsko a čr, to je jiná kategorie, co se týče výběru hráčů. čech chytá velký hovno za repre, to vidí každý, kdo se dívá trochu objektivně. Reina je vynikající, momentálěn jasně lepší než Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina jasně lepší než Čech.

Španělsko je jiná kategorie než ČR.

Ty jsi vůl.

Reagovat
antimadrista

Blázni se smějou co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nesměj, ať alspon tak nevypadáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli si myslíš, že španělsko nemá lepší hráče, tak fakt nevím, co si o tobě mám myslet. Individuality mají výborné, problém je v týmu jako takovém, ale v tom ohledu, kdo se do repre dostane a kdo ne, to mají mnohem těžší španělé, mají kvalitnější hráče.

Reina je mnohem lepší než čech...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi blázen, vůbec fotbalu nerozumíš, chceš se jen hádat. Říct že Reina je mnohem lepší než Čech a přitom se zajímat o fotbal může jen duševně nemocný člověk. Nech se vyšetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá co říct!

Reina je lepší, jendoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na takovou blbost totiž nejde nic říct...

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby to byla blbostz, tak top dokážeš odůvodnit, nebo aspoň člověk schopný arguemntace, takež ty ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že jsem to říkal už několikrát. Ale když zase napíšeš takovou blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

No tys to nijak neodůvodnil, proč by měl být čech lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší reflexy, jistější, výšší, mladší... Zkrátka je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

No to se ti moc nepovedlo, tohle jsou vše věci, které můžu říct přesně naopak...

Jo a mimochodem, opět sis hodil pořádný trapas, protože Reian je maldší než čech. Tak to už ej fakt moc, když ani tohle nevíš (nehledě na to, ež věk není žádný argument, že je lepší).

mladší... ty jsi vůl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se o pár měsíců splet o pár měsíců, to jde. Ale ty se spleteš tak že je Reina lepší než Čech. Když jsem někomu řekl že si někdo mylí že Čech je horší než Riena, tak mi řekl že to musí bejt pěknej vocas.

To je to co jsem říkal? Zajímáš se o detaily, ale hlavní věci ti unikají.

Reagovat
smazaný uživatel

Detaily??? Když jsou to detaily, proč si je zmiňoval jako arguemnt, rpoč by měl být čech lepší? Spíše je to tak, že prostě Reinu ani pořádně neznáš, nevíš kde chytal, jak chytal, kolik mu je let ale bojuješ do posledního dechu...

Reagovat
smazaný uživatel

V Lverpoolu. Nevím kde chytá?

Reagovat
smazaný uživatel

No machrovat tady, že víš, kde chytá Reina, to je vážně síla.

Ale budiž, pro člověka, kerý sleduje zápas nepozná, kdo hraje jaký post, pro člověka, co se hádá o něčem, o čem jak se po chvilce ukáže neví vůbec nic je to celkem úspěch.

PS. Menší rada, než se začneš hádat a než si způsobíš další do tvé řady trapasů, tak si zkus něco zjistit o věci, o tkeré se hádáš, ať pak nedoapdneš jako teď či minule.

Reagovat
smazaný uživatel

btw, psal sjem tam "kde chytal" což většina inteligentních pochopí jako minulý čas, tedy "v Liverpoolu" je špatná odpověď, jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

No bejt fanoušek Barci a říkat že Larson je tvořič je taky síla... A vůbec, Čech je prej mnohem horší než Reina. To mluví za vše...

Reagovat
smazaný uživatel

No bejt fanoušek Barci a říkat že Larson je tvořič je taky síla... A vůbec, Čech je prej mnohem horší než Reina. To mluví za vše...

Reagovat
smazaný uživatel

No bejt fanoušek Barci a říkat že Larson je tvořič je taky síla... A vůbec, Čech je prej mnohem horší než Reina. To mluví za vše...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem řekl, že dokáže tvořit, ne že je tvořič a narozdíl do teeb jsem letos viděl všechyn zápasy Barcy, tak to anrozdíl od eteb dokážu posoudit, tys neviděl ani jeden, tak nehodnť podle jména.

Reagovat
smazaný uživatel

Já narozdíl od tebe to hodnotím podle toho co vidím. Podle jména to hodnotíš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždy´t si říkal, že si žádný záaps neviděl...teda vlasntě jeden jo, ale to ani nepoznals, proti komu to je a kdo kde hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Ikerem mi to prosím tě vysvětli. Nějak jsem to asi nepochopil

Reagovat
HOST*yarda

Shevcenko nekecej nesmysly, nebo budu sprostej. Právě Casillas ční z bídy Realu jako Eiffelovka, tak zklidni hormon

Reagovat
Shevchenko

Čech je naše jediná záchrana přes tu děravou obranu, a co ty rekordy v Anglii? (a neříkej, že to bylo kvůli obrany). No a Casillas dostane od Lyonu za poločas trojku (nevim, nevim. Možná tak 5. v žebříčku) a Čech? Ten byl minulý rok 2.. Buffon je zraněný, ale to neznamená, že se nepočíta, ale taky nebude hrát půl sezóny a navíc Abbiati tam chytá velice dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

On je naše záchrana??? Kolikrát nás za tu kvalifikaci zachárnil?? v jednom zápasee? Podívej se, kolik dostal golů...

Reagovat
Shevchenko

ty o něm mluvíš, ako by to byla nula!

Reagovat
smazaný uživatel

Vy zas o něm mluvíte jako by byl nejlepší na světě. V repre předvádí většinou tužku (čest některým vyjímkám, kdy mu zápas vyšel). Taky stojí za zmínku zápasy, kdy Chelsea hrála LM. Od psoledního zápasu ve skupinách až po vyřazení s Liverpoolem dostal v každém zápase dva a více golů.

Reagovat
Shevchenko

nj.. Kyslík zase nechytřejší z celé diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Nekecej píčoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, to mělo být na emptyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si myslí on. Ale neřekl bych...

Reagovat
HOST*Andy

Vole se podiv proti komu ale v play off LM chytal. Barca, Bayern. To jsou útoky jak prase. Se vzpamatuj.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co? Jaktože tady se na soupeře díváté ale když vychytá deset nul posobě, tak nikoho nezajímá, že na něho jde za zápas jedna střla od půlky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže je lepší!!! Je lepší!!! Chápej to už konečně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Á tady někdo nemá co číct.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak mě nezlob a pochop to.

Reagovat
Shevchenko

až po vyřazení s Liverpoolem? Já myslím, že Liver mu dal 1 gól a kdo ví, jestli to byl gól. Navíc když se na něho řítil Baroš sám a nedal...

Reagovat
Shevchenko

až po vyřazení s Liverpoolem? Já myslím, že Liver mu dal 1 gól a kdo ví, jestli to byl gól. Navíc když se na něho řítil Baroš sám a nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Však říkám, že až po to...Live už se dotoho nepočítá, tam kdyby dostal dva goly, tak by to byla největší ostuda českého fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelný co tady kecáš za blbosti... Čech nás výborně reprezentuje ze zahraničí a... A ty mluvíš o nějaký ostudě.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal sjem tam "kdyby" , zjisti si v nějakém slovníku význam toho slova.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí, celou dobu se ho snažíš tady zesměšnit. Vůbec nevím proč.

Reagovat
Shevchenko

když je to podle tebe taková "díra", tak proč... řekni mi proč byl 2. nejlepší brankář na světě!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že je díra. Je to obyčejný barnkář, kterých je plno. Plno lidí tady hází statistiky a když hodím já nějaké negativní, tak mi začnete říkat, že měli těžké soupeře.

Čech v repre chytá kulové, loni v LM chytal kulové a teď dokocne začíná chytata velký hovno i v c lize, což je teda fakt neskutečný, když si vezemte, za jaký tým hraje.

Reagovat
HOST*yarda

V repre chytá kulový? A viděl si ty zápasy všechny? Nebo zmiňuješ jen to, co se ti hodí?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč všechny? Já sjme psal už nahoře, že mu některé vyšly, ale to je dost málo na údajně nejlepšího barnkáře světa, aby mu občas vyšel nějaký zápas...

Reagovat
HOST*yarda

No nejlepší samozřejmě není, řekl bych třetí nejlepší, ale zrovna s Reinou ho srovnávat co do klubu je dost odvážné, zvlášť když se podíváš na výkony obran za poslední období...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, čech měl loni super obranu a nikoho v čr to nezajímalo.

Reagovat
HOST*yarda

Však já taky srovnával letošní PD a Liverpool s Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Liverpool má letos obranu taky výbornou, čímž se výkony Reiny taky mírně smazávají...takhle jsem to myslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, ale když se podíváš, tak lepší statistiky má Reina letos, ne?

Reagovat
HOST*yarda

A Čech hned za ním, což moji teorii potvrzuje

Reagovat
Shevchenko

kulový??? Vzpomeň si laskavě na poslední 3 zápasy!

Reagovat
HOST*empty

mas pravdu. Cech kdyz nema den, tak je celkem dira..

Reagovat
smazaný uživatel

Nekecej píčoviny.

Reagovat
HOST*Andy

A Baroš taky. Pořád tady valíte jaký je to žebrák a přitom ho ta vaše Barca chtěla... nakonec koupili radši Eto'a.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Baroše Barca chtěla, to je pravda, ale nidky nechtěla Rosického. A Barošovi prostě vyšlo Euro, vypadal tam fakt velmi nadějně, naštěstí ale vyšel Etoo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhalsím s tebou Andy. On Kyslík bude asi velkej "nacionalista" že má tak "rád" Čechy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys věděl, co znamená slovo "nacionalista" tak ho takhle nepoužiješ a už vůbec né v uvozovkách.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ty nejseš, tak proto jsem to dal do uvozovek. To se tak dělá víš. To je taková ironie, jestli víš co to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady někdo neví jaký je rozdíl slovy nacista a nacianalista a myslí si že je to to samý.

Reagovat
antimadrista

Nacismus= Nacionální socialismus, abys věděl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď mu ještě vysvětli co to je nacionalismus, aby si nemyslel že je to to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

Já v tom mám narozdíl od tebe přehled.

Reagovat
smazaný uživatel

To by si takhle nereagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nechápe.

Reagovat
antimadrista

Pro tvoji zajímavost Adolf Hitler byl taky nacionalista. Už ti to dochází

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nacionalista není nic špatnýho, ve Švycarsku nebo v Fancii je nacionalista skoro kažký, to že to i byl i Hitler je jiná věc. To si furt pletete s nacistou, ale to jsem o něm neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

No to si právě nepletem.

Reagovat
smazaný uživatel

To by jste takhle nereagovali. Už to nezachráníš.

Reagovat
smazaný uživatel

A jéje, začíná používat moej slova, protože sám jich má nedostatek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje slvova? Ty si vymyslel češtinu?

Reagovat
smazaný uživatel

On to nepochopil

Promiň, příště budu více toelrantní a budu psát tak ajsně, aby to pochopil úplně každý a ne jen ti inteligenntí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nepochopil, nechceš vypadat jako debil, tak zas odvádíš pozornost. Jím co si chtěl říct, ale blbě jsi to napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, ale předtím si to nechápal, že? Kdybys to chápal, tak nereaguejš tak, jak si reagoval. Ale je to i trochu moje chyba, měl jsem brát v úvahu tvé pomalejší chápání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo v týhle diskusi nechápal jsi byl ty.

Reagovat
antimadrista

Teď ti vůbec nerozumim...

Reagovat
HOST*yarda

Ono je to řazeno vzestupně asi takhle vlastenec - nacionalista - nacista, co do extremismu. Francouzi jsou dost těžký nacionalisti, stejně jako Katalánci

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj na Švýcary.

Reagovat
antimadrista

Tak "vlastenec" je do češtiny přeložený "nacionalista"

Reagovat
HOST*yarda

Teď ses trochu hodně seknul

Reagovat
HOST*yarda

Doložím to na španělštině: Vlastenec - patriota, Nacionalista - nacionalista Ta slova nemají stejný význam, konečně si to uvědom

Reagovat
smazaný uživatel

Hitler byl nacista. Nacionalista taky, ale nejde to říct 100%. Nacionalista dělá nebo se alspoň snaží dělat věci ve prospěch národa. Hiter za prvé nebyl Němec, ale Rakušan a za druhé Hitler soudil lidi podle etnika, nikoli podle národa.

Reagovat
antimadrista

Tak za prvý, co udělal hned jako první věc, když se dostal k moci? Spojil Rakousko a Německo. A už dále vyslovoval jenom Německo nebo Říše. Byl to germán a jak Rakousko tak i Německo jsou germánské NÁRODY. A on tedy usiloval o vyzdvyžení svého národa. Byl to nacionalista a znovu opakuju, že nacismus je jen zkrácenina od nacionálního socialismu.

Reagovat
smazaný uživatel

To vím že to je národní socialismus. Ale on hlavně posuzoval lidi podle etnika (židi, cikáni, tmavší pleť, prostě všechno kromě árijské rasy). Židi mohli být taky německé národnosti a dával je do koncentráků. Tam je důležitý to etnikum.

Reagovat
antimadrista

Samozřejmě, pak ale vyzdvihoval germánský národ před slovanským.

Reagovat
smazaný uživatel

Obeně, protože Germáni jou většinou árijci, ale jemu šlo především o etnikum.

Reagovat
smazaný uživatel

On to fakt nechápe...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdo to tady nechápe... A aby nevypadal jako debil, tak se to snaží svíst na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejseš ty rozdvojená osobnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Já rozhodně ne.

Reagovat
Shevchenko

no spíž Real po něm toužil... Škoda!

Reagovat
antimadrista

Zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš antimadrista, tak nemáš rád Madrid. Já jsem antidebil, tak nemám rád tebe, tak zalez ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, leite se pokusil hodit vtip! Nevadí, že to nestálo za nic, každý nějak začínal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrána k vráně sedá. Debil k debilovi sedá, takže Kyslík k antimadristvi sedá a nepřímo přiznává že je taky debil.

Reagovat
smazaný uživatel

No, leite, teď už to nezachráníš, ani tenhle nestál az nic.

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase shrnu: Oba jste idioti.

Reagovat
HOST*RM

Třiadvacetiletý italský útočník Antonio Cassano prý přestoupil z AS Řím do Realu Madrid. Tvrdí to dnešní vydání italského listu La Repubblica.

Reagovat
antimadrista

Ten toho teda vytrhne

Reagovat
HOST*RM

Třiadvacetiletý italský útočník ANTONIO CASSANO prý přestoupil z AS Řím do Realu Madrid. Tvrdí to páteční vydání listu La Repubblica. Španělský velkoklub, který potřebuje náhradu za dlouhodobě zraněného kapitána Raúla, za Cassana podle informací deníku zaplatil 5,5 milionu eur. Transfer má být oficiálně potvrzen o víkendu.

Reagovat
Potty

Na lavicku se bude hodit!

Reagovat
smazaný uživatel

.... o nejlepšího fotbalistu, který hraje v Jižní Americe. Hlasovalo 400 novinářů:

1.Tévez 77 b.

2.Lugano 54 b.

3.Cicinho 37 b.

Reagovat
smazaný uživatel

Lugano zamrzí, měli jsme ho koupit...

Reagovat
Shevchenko

však Lugano k nám příde... a nebude mi líto Cicinha (Kterého jste nám "ukradli"!!)

Reagovat
HOST*yarda

Piču jsme vám ukradli...

Reagovat
Shevchenko

ale ale.. tady se mluví sprostě

Reagovat
HOST*yarda

O čem to, kurva, mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Cicinha teda musíte sakra litovat. Máte napravo díru a on byl ideálním řešením

Reagovat
HOST*empty

nevite kdo v evrope ma predkupni prava na teveze?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, kdy se vrátí? Nebylo by špatný, kdyby už v únoru

Reagovat
HOST*yarda

Už začal trénovat, první odhady byly tři měsíce (od 19.11.)...

Reagovat
smazaný uživatel

To datum tady raději ani nezmiňuj

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, si zahrává s ohněm.

Reagovat
smazaný uživatel

ja rosu celkom uznavam a myslim, ze a.m ma kvalitny tym, kvalitneho trenera a uz to chcelo len osobnost do stredu zalohy. no a odtial ak bude naozaj nato mat, tak moze ist vyssie, lebo nemecka liga je v porovnani s tymi dalsimi tromi o kapek nizsie na urovni

Reagovat
HOST*Barca

Bylo by dobrý , kdyby jsme měli nějakého čecha v týmu.

Reagovat
HOST*Barca

2x jsem to poslat nechtěl.

Reagovat
antimadrista

Co blázníš? A to jako proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Rosa má i na Evr. velkokluby, nebo úspěch v Golde Ball

Reagovat
Shevchenko

Golden!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

Reagovat
Shevchenko

njn... Kyslík a antimadrista zase při sobě proti všem

Reagovat
HOST*yarda

Nejspíš jim to dělá dobře

Reagovat
Shevchenko

Smělý plán má turecké Fenerbahce, v létě by rádo získalo Roberta Carlose z Realu Madrid. Podle informací španělského deníku Marca se už zástupci obou klubů setkali a v příštích dnech by měla přijít konkrétní nabídka. Carlos má v Realu smlouvu do roku 2008 a údajně má "na stole" i lukrativní nabídku z Kataru.

Reagovat
antimadrista

No jasně..Katar, to byla jen otázka času

Reagovat
HOST*Skynet_IV

Co si sakra myslí capelo tohle jestli fakt řekl tak je to peknej debil. Ryvalita mezi juve, real, man utd atd je velka a mnoho fanoušku tohle nepotěšilo. Juventus je top top team a jit do blbe anglie to je fakt debil. Fandim juve proti kapelovi nic nemam ba naopak ale tohle me vyytocilo. Juve je lepsi nez manutd.

Reagovat
HOST*

Ryvalita

Reagovat
Potty

Reagovat
HOST*Andy

Reagovat
Shevchenko

až po vyřazení s Liverpoolem? Já myslím, že Liver mu dal 1 gól a kdo ví, jestli to byl gól. Navíc když se na něho řítil Baroš sám a nedal...

Reagovat
Shevchenko

sakra! To měla být reakce

Reagovat
antimadrista

Když má Čech 2 zákroky za utkání, tak je jasný, že má dobrou bilanci To jen pro ty, co z něho dělaj boha

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak je to krypl co nic neumí, stejně jako Baroš, Rosický, Nedvěd atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Takový debily mám fakt rád. Místo toho aby byli rádi že máme dobrý fotbalisty, tak je pomlouvají.

Reagovat
smazaný uživatel

bavte sa radsej len o cechovi. inak s tym kvazi kryplom MOZNO aj suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamená kvazi?

Reagovat
HOST*yarda

Téměř, Rominho zřejmě ovládá i latinu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by se mělo psát spíš quasi, ale nevadí...

Reagovat
smazaný uživatel

yarda ma pravdu, ale bolo to myslene ironicky. bez urazky.

Reagovat
HOST*Andy

Jasná ukázka zaujatosti. Na adresu španělů ani náznak kritiky a přitom hrají velký kulový. Zato na Čechy, kteří jakožto miniaturní zem dokázali ovládnout ME valíte tsunami. Řekni mi proč? V čem jsou španělé tak výjimeční?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to debilové, nemá cenu se s nimi bavit.

Reagovat
Shevchenko

100% souhlas!

Reagovat
HOST*yarda

Culos, kdybych použil argumentace Dr.Kyslíka, tak bych řekl, že vás žerou Čechovy úspěchy a třeba i to, že Vicky "Žvejkačka" Valdés je ve šp.reprezentaci, která sice disponuje velkými jmény, ale pofidérními výsledky (co mi to jen připomíná ), až trojka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale yardo, že ti není blbé požívat jao argument něco, co by sis sám dokázal vyvrátit.

ŠPanělská repre má problémy kvůli úplně jiným důvodům, konkurence je tam daleko větší než v čr a ty to moc dobře víš.

A lepší žvýakt žvýkačku a nikoho tím neomezovat než se pokoušet bezdůvodně zranit soupeře.

Reagovat
HOST*yarda

To jako kdo? Casillas? Nebo Čech? Nebo výpad a la "vy zase bijete černochy"?

Reagovat
smazaný uživatel

To jako hráči Realu, nebo to musím dělit na posty?

Ty jako fanoušek Realu, tedy fanoušek hráčů, kteří neváhají zlomit nohu protihráči či mu rozkopnout břicho (a to i za jasného stavu a vše úmylsně) , by ses vůbec neměl starat o to, jestli někdo ze soupeřů žvýká žvýkačku (žádná "česká žvejkačka" , to by sis mohl odpustit).

Reagovat
HOST*yarda

Ubohé a mimo mísu z tvé strany, nikdo se tu o žádném faulování nezmiňoval A o žádné zlomené noze ani prokopnutém břichu (tj. dle tvého popisu nejmíň vnitřní krvácení) nedošlo, tak zklidni hormon...

Reagovat
HOST*yarda

...k žádné...

Reagovat
smazaný uživatel

O žvýkání se to taky nikdo nezmiňoval a vzpomenul si to, tak co?

A obhajovat to tím, že si nohu stejěn nezlomil, to je vážně skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tedy vyloučíme obyklou omáčku, tak Casillas a Reinou jsou prostě lepší než Valdés

Reagovat
antimadrista

Reina je naše škola A pokud vim, tak Valdes odvádí už druhou sezonu z brankářů v La Lize nejlepší výkon ( nejméně inkasovaných gólů). Tak co tu řešíš panáčku

Reagovat
HOST*yarda

Ó ano, nejnižší počet obdržených gólů, tím to bude

Reagovat
smazaný uživatel

A to tě sere, co? Protože to nějak s řečmi (sice ne tvými) o naší příšerné obraně nejde dohromady.

Reagovat
HOST*yarda

Co sem taháš obranu? Sám moc dobře víš, co chci říct

Reagovat
smazaný uživatel

A co chceš říct? že byl loni nejlepší a Iker ne? Že tě to sere a tak si musíš hledat na vickyho takové nesmysly jako je žvýkání žvýkačky?

Reagovat
HOST*yarda

No konečně si rozumíme, ta první věta je přesná

Reagovat
antimadrista

Opět diplomaticky jsi to vyřešil

Reagovat
HOST*Mr.Jindros (nepřihlášen)

Už jenom na základě toho, že si ho Chelsea vybrala a pravidelně dlouhou dobu nasazuje, můžu prohlásit že je to golman světové extratřídy. Kdyby neuměl chytat na špičkové úrovni, dávno by z týmu s neomezenými prostředky a dost "přísným" trenérem letěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je taky otázka, jak se to pozná...když jsou proti němu silní soupeři, tak má průměr horší než dvě branky na zápas, když na něho jdou dvě střely za zápas, tak je nula povinnost.

Reagovat
HOST*empty

ono se na MS 2006 pozna jestli umi chytat...

Reagovat
Shevchenko

Rád bych se zeptal, jak se bude hrát osmifinále, 1/4 finále, 1/2 finále a finále na MS? Myslím tím jako: vítěz skupiny A proti 2. ze skupiny (?) atd. atd. atd. --- Dík za odpověť

Reagovat
HOST*yarda

Vyšlo to ve Sportu, hned po losování, mrknu se ještě...

Reagovat
HOST*yarda

Jubilejní příspěvek jde do Madridu! Hala Madrid!

Reagovat
HOST*yarda

A rovněž tisící shlédnutí se zařadí do vitríny Realu Madrid

Reagovat
HOST*berni

neeeeeeeeeeeeeeee zustan v juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
HOST*bububu

se tam chvili jeste udrzi ferguson ne,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele