FABIANSKI JIŽ PATŘÍ ARSENALU

27.05.2007, 18:32
Aktuality
Lukasz Fabianski, brankář, jenž figuroval na soupisce pro světový šampionát v Německu, podepsal v sobotu s vedením Arsenalu dlouhodobý kontrakt. Již dříve bylo jasné, že gólman hájící barvy varšavské Legie, k Londýňanům zamíří, chyběl jen kýžený podpis smlouvy...

V sezonách 2005/2006 a 2006/2007 byl Fabianski vyhlášen nejlepším golmanem polské nejvyšší soutěže, pravidelně nechyběl na místě brankářské jedničky v reprezentaci Polska do 21 let a připsal si i čtyři starty mezi seniory.

"Je skvělé, že za nás bude nastupovat, je mladý, perspektivní a bezvadně k nám zapadne. Přesvědčil mne svými výkony v Legii a zaslouženě se dostal i do seniorské reprezentace a na šampionát v Německu," řekl o nové akvizici na post gólmana Arsene Wenger.

Lukasz Fabianski, který příští sezonu nejspíše začne jako prozatímní brankářská dvojka za Jensem Lehmannem, a bude si zvykat na anglický styl hry, prohlásil, že je přestupem velmi nadšen. "Doufám, že spolu s celým týmem Arsenalu vyhraji mnoho trofejí. Arsenal je klub s mnoha skvělými hráči a nemohu se dočkat, až je poznám," dodal polský golman.

Autor: Michal Havlický / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslim ze by to byl dobry kup pro vsechny tymy ma fakt talent bude hodne dobry

Reagovat
HOST*

Jo to jo hlavně Arsenal potřebuje golmana který je dobrý a kvalitní. Lehman je přece už jen trochu moc starý

Reagovat
HOST*

jens sa bude chciet rozlucit vo velkom style na me 2008 a na to potrebuje dobru sezonu=myslim ze post jednotky nepusti

(kazdopadne nemecko-polska rivalita na poste brankara nezaskodi )

Reagovat
HOST*Bean

akinfejev by byl lepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele