FA Cup - výsledky

05.01.2008, 20:05
Aktuality
Sobotní výsledky třetího kola anglického FA Cupu: Chasetown - Cardiff 1:3 (17. vlastní McNaughton - 45. Whittingham, 60. Ramsey, 73. Parry), Walsall - Millwall 0:0, Wolverhampton - Cambridge 2:1 (69. Kightly, 88. Collins - 42. Rendell z penalty), Barnsley - Blackpool 2:1 (78. Foster, 81. Coulson - 32. Fox), Blackburn - Coventry 1:4 (85. Bentley - 34. a 90. Mifsud, 64. Ward, 81. Adebola), Bolton - Sheffield United 0:1 (42. Carney), Brighton - Mansfield 1:2 (23. Revell - 10. Hamshaw, 45. Holmes), Bristol City - Middlesbrough 1:2 (18. Fontaine - 37. Downing, 72. Wheater), Colchester - Peterborough 1:3 (43. Sheringham z penalty - 4. McLean, 46. Boyd, 71. Lee), Huddersfield - Birmingham 2:1 (4. Beckett, 81. Brandon - 19. O'Connor), Charlton - WBA 1:1 (2. Zhi - 34. Miller), Chelsea - QPR 1:0 (28. vlastní Camp), Ipswich - Portsmouth 0:1 (51. Nugent), Norwich - Bury 1:1 (80. Doherty - 71. Bishop), Plymouth - Hull City 3:2 (23. Abdou, 26. Halmosi, 58. Ebanks - Blake - 51. a 60. Windass), Preston - Scunthorpe 1:0 (47. Whaley), Southampton - Leicester 2:0 (16. Surman, 36. Vignal), Southend - Dagenham & Red. 5:2 (11. Macdonald, 64. a 90. Morgan, 77. Francis, 90. Bailey - 32. Nurse, 58. Strevens), Sunderland - Wigan 0:3 (19. Scharner, 56. vlastní McShane, 76. Cotterill), Swansea - Havant & W 1:1 (74. Robinson - 87. Baptiste), Swindon - Barnet 1:1 (60. Sturrock - 85. Birchall), Tottenham - Reading 2:2 (28. a 50. z penalty Berbatov - 25. a 78. Hunt), Tranmere - Hereford 2:2 (75. Jennings, 78. Taylor - 65. Smith, 76. Benjamin), Watford - Crystal Palace 2:0 (28. a 65. Shittu), West Ham - Manchester City 0:0, Everton - Oldham 0:1 (45. Mcdonald), Aston Villa - Manchester United 0:2 (81. Ronaldo, 89. Rooney).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co ten Blackbur a Everton???

Reagovat
smazaný uživatel

tak nekteré výsledky celkem zajímavé ..Coventry opet prekvapilo žiletky s Sheffieldu taky pobavily ..stejne tak i .Huddersfield ..inak zamrzí prohra Bristolu City ..z Middlesborough ..cekal sem prekvapení ..Watford .. atd ..

Reagovat
smazaný uživatel

Mno celkem zajímavý...ještě jak dopadne ten Manchester U...Ale moc mě teda mrzí zápas Chelsea 1:0. Jěště k tomu že si dali QPR vlastňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Jee ten Bolton bude bez Anelky krásně v říti ...jsem potěšen, že Blades uspěli...tJinak Chelsea...to musela bejt zas nááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

QPR koupil nějaký Ruský pracháč a oznamil že to co dal Abramovič za Ševčenka to on dal do svatby své dcery!

Reagovat
smazaný uživatel

No on Sevcenko neni Abrahamicuv syn, a taky si ho nebral dokud ho smrt nerozdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda jen ze to neni zarovnane, takhle se to blbe cte a hledaji vysledky ktere me zajimaji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu máme opět nejstarší a nejtradičnější pohár světa, FA Cup !!! A tradičně není o překvapení nouze. Klasický ostrovní fotbal. Staroslavné kluby z nižších soutěží se chtějí na ty z rajské Premier League vytáhnout a motivace je v FA Cupu převeliká. Bere se to tam stejně vážně jako ligová soutěž, možná "někde" jěště více. Tak to vemem popořádku.

První to doslova podělal Blackburn s druhodivizním Coventry. Rovněž v Boltonu si to asi nedají za rámeček. Za Colchester z II.ligy se trefil starý známý T. Sheringham a Birmingham City si uřízl ostudu na hřišti třetidivizního Huddersfieldu. Náš Q.P.R. srdnatě zabojoval a Chelsea odešla z hřiště pouze s nejnutnější výhrou. Jinak je mi líto Ipswiche, naopak Norwich neporazil Bury ze 4. ligy, také od lídra 3.ligy, Swansea City se čekal lepší výsledek, soupeře měli až z 5.nejvyšší soutěže ! Udělal mi radost FC Barnet a fans Oldhamu Athletic jsou asi v sedmém nebi ! Vyhrát přímo v Goodison Parku nad domácím Evertonem, tomu říkám trefa !!! A přitom "prý" Everton letos šlape ! A vítězství ManUtd. v Birminghamu nad Astobn Villou naznačuje, že kdyby nevyšel titul v Premier League, tak ..... Z neděle je taky o čem se zmínit a né, že ne. Arsenal si splnil povinnost a myslím, že letos má velmi reálnou šanci na zisk titulu Premier Leagu i FA Cupu !!! Derby County na víc v současné formě nemá, ale nejdůležitější je, že to hoši ani na chvíli nevypustí !!! DERBY COUNTY !!! Další překvapení v podobě výsledku Fulhamu, soupeř si spokojeně kope 3.ligu a to jako nováček, prosím ! A nakonec něco k zasmání. To, že je Newcastle v poslední době úplně mimo, je známo, navíc Stoke City není slabý celek, naopak. Ale Liverpool ?!?! Titul v lize se vzdaluje, tak bych v FA Cupu šlapal jak magor a co nevidím. Remíza 1:1 v Lutonu, který se s prominutím plácá v druhé polovině tabulky 3.ligy a kam se koukne, tam má dluhy. To jsou holt ostrovy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele