Ezquerro na odchodu

14.12.2007, 17:26
Aktuality
Santiago Ezquerro, útočník Barcelony, je připraven odejít během zimního přestupového období. Ezquerrův odchod byl na spadnutí už v létě, ale z přestupu do Bilbaa nakonec sešlo, když vedení baskického týmu na poslední chvíli začalo požadovat změny ve smlouvě.

Ezquerro, národností Bask, přišel do Barcelony právě z Athlétika Bilbaa před sezónou 2005/2006 a přestože se na hřiště dostával jen výjimečně, skóroval za Blaugranas v lize, v Lize mistrů, ve španělském poháru i Copa Catalunya a může se chlubit ziskem Ligy mistrů z roku 2006, dvěma ligovými tituly i Španělským superpohárem.

"Jsem zde šťastný, ale během svého působení zde jsem měl smůlu na zranění a přestože jsem se snažil naplno využít každé příležitosti, jsem nyní připraven přijímat nabídky z jiných klubů," připustil Ezquerro, který se letos na hřišti v soutěžním utkání objevil jen jednou.

"Je pravda, že vůbec nehraji a nic nevylučuji, ale rozhodně nechci odejít za každou cenu. Pokud ovšem přijde správná nabídka, přestup je možný, protože ze strany Barcelony není žádný problém."

31letý útočník se na tiskové konferenci vyjádřil i k dalším tématům, konkrétně dal za pravdu spoluhráči Dekovi ohledně Predraga Mijatoviče. Sportovní ředitel Realu Madrid si totiž ve svém jistě velmi nabitém programu našel volnou chvilku, aby zhodnotil atmosféru v kabině Realu Madrid i Barcelony, přičemž tu v hlavním městě Španělska označil za lepší.

Portugalský záložník Deco se podivil, odkdy má Mijatovic přístup do kabiny Barcelony a prohlásil, že je toho názoru, že by každý měl mluvit jen o tom, o čem má dostatek informací. "Jestli je nějaká věc, kterou bych ze svého působení zde vytyčil, je to soudržnost týmu a pracovní morálka každého z nás," potvrdil Ezquerro.

"Jsou zkrátka věci, o kterých by profesionál neměl mluvit. Protože pokud příliš mluvíte, děláte chyby. Deco je velká osobnost a ve všem, co řekl, má pravdu. Musím s ním naprosto souhlasit," uzavřel Ezquerro, svého času jeden z nejoblíbenějších hráčů ve španělské lize.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro Barcu i Santiho bude lepší, když přestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam nawic bohuzel..

Reagovat
satan_666

nejlépe do toho Bilbaa,pomůže Yestemu je vytáhnout výš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele