Experti podrobili hru českých fotbalistů na Euru kritice

16.06.2008, 15:40
Aktuality
Zaujalo nás

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

na smůlu se můžou vymlouvat možná tak Švýcaři,my ani náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, jestli chce někdo nazvat zápas s turkama za smolnej, tak je totální magor, páč jsme si ty tři góly zasloužili a dobře nám tak...bohužel je tohle pravda a hlavně se mi líbí co říká Csaplár...svatá pravda podle mě...

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplar

Reagovat
-PeCa_08-

OT: Trenér squadry azzurry Roberto Donadoni chystá po dalším nepovedeném utkání na Euru znovu velké změny. Oproti sestavě proti Nizozemsku nebudou podle italských žurnalistů proti Francii hrát Pirlo, Perrotta, Camoranesi a Del Piero, jehož by měl v základu nahradit Cassano.

Reagovat
smazaný uživatel

krasny clanek nejlepsi je ale Csaplar ten vzdy nejvic mluvi a vsude kam prijde tak zase mluvi az ho po roce nekdy pul roce vykopnou.Takovej odbornik je v Cesku kazdej druhej i kdyz ma nazor kvalitni zustava to u toho ze z fotbaloveho trenera se stava filozof a take pan Vizek je zrejme kvalitni trener kdyz vidi doslova vidi ty chyby je dobry a ja vsem temto odbornikum gratuluji protoze u nas je odbornik vzdy ten nejlepsi a hlavne krome pana Luhoveho se vsichni projevuji po zapase.Vyhrat vcera,nemit tolika smuli tak by dnes zase vsichni ti odbornici hazeli Brucknera k oblakum jak je skveli a jaky ma prinos ,ale takto se to potrebuje jen na nekoho svalit a to me mrzi ze vseho nejvic.Clanek co dnes napsal jisty dementni clovek Pavlas na sport o Brucknerovi je snad nejvetsi brecka co jsem kdy videl a to se obcas podivam do blesku.Odchazi jeden z nejlepsich treneru a at si kazdej mysli co chce a rika a pise co chce ja mu dekuju za krasne roky fandeni a pocit toho ze jsme zase na finalovem turnaji.Vinou zraneni nebyl schopny dat takovej silnej tym do kupy a to byl hlavni duvod.Zaver vcerejsiho zapasu byl velmi smolny a bude me do smrti desit ....ale jinak pane Bruckner smekam a dekuji za vas cas a praci

Reagovat
smazaný uživatel

se vším souhlasím až na to, že včerejšek byl smolný, to je hovadina....

Reagovat
smazaný uživatel

Hartmann ze Sportu pořád chce, abychom byli jak Německo a Csaplár zase srovnává s Nizozemskem. Ajajaj, chlapci, zvykejte si, my přece do špičky dlouhodobě nepatříme .

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohli bychom...kdyby se něco dělalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, až třeba budou naši záložníci jednou hrát za Chelsea, Bayern nebo Real a ne za Osasunu, Norimberk a Reading, pak bychom do té špičky opravdu patřit mohli. Ale teď si zatím hrajeme na něco, co nejsme.

Reagovat
smazaný uživatel

jo máš pravdu, nemůžeme se srovnávat s německem, nebo francií nebo s itálií, ale jde o to že poslední dobou nedokážeme udržet druhou vlnu např. s chorvatskem, švédskem a podobně....zdá se mi že nám začínájí utíkat i tyhle týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, v kvalifikaci jsme byli mnohem lepší než tyto týmy. Chorvatům se pravda urodila celkem šikovná generace, my ji měli pár let zpátky taky. Ale stejně jako oni nemůžeme dlouhodobě vydržet na špici.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč to dokážou nizozemci???prostě je podle mě v prd... práce na svaze a s mládeží to taky není bůh ví co...ale prostě v nizozemsku žije ještě míň lidí jak u nás a každoročně vyplivujou tolik talentů až to není možný....já si myslím že by to u nás taky šlo, ale jen se musí chtít...

vím že nizozemsko je jako stát někde jinde než česká republika, ale myslím že vy tohle fakt šlo...

Reagovat
cubinho

Nizozemsko má 16mil. obyvatel...Navíc, podívej se na národní složení jejich "národního" mužstva. Já jsem celkem rád, že v tom našem nehrajou Surinamci, Afričani a kdo ví, kdo ještě...

Reagovat
$dolar$

me by to nevadilo , kdyby se tu narodili

Reagovat
pavel.fotbal

Ale za Slavii hraje Gebre Selassie a ten prošel mládežnickýma reprezentacema a je předpoklad že se dostane i do reprezentace-má český občanství a když bude mít výkonost,proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

se koukni na Chorvatsko...

Reagovat
smazaný uživatel

A obranu snad nemáme ze špičkových týmů? Juventus, Atlético,Lazio, Ac Milán.

A pomohlo nám to snad včera?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepomohlo, protože byla neustále pod tlakem. Máme špatnou hlavně zálohu, která nikoho nepřehraje, i když je tam 5 lidí. Btw., to není jenom o tom, aby v těch klubech byli, musí taky pravidelně hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

byla pod tlakem protože jsme přestali hrát...celej první poločas nic turci nepředvedli a v druhým poločase naši začli bránit....a mě bylo jasný že když turci snížili na 1:2, že je konec...to už se totiž tomu týmu těžko vrací zpátky do zápasu a už těžko začne hrát tak jak v prvním poločase...prostě tenhle zápas se projel tím, že se začlo ve druhým poločase bránit a byl konec...

Reagovat
smazaný uživatel

2 polocas hrala obrana ve slozeni Grygera,Rozehnal,Koler,Ujfalusi,Jankulovski.Muj nazor je takovej,ze za stavu 2:0 tam mel jit Baros,nebo Sverkos a dorazit je z brejku.A misto Kadlece tam mel jit treba Pospech.Fatih Terim neni idiot,kdyz videl pruchodak na levy strane tak tam strcil Altintopa a bylo po nas,proto rikam Pospech,ten by se tam prerazil aby tam nelital jeden centr za druhym.Jenze Kadlec se musi prodat ven,tak se musel ukazat,ale po tom co predvadi to vidim na FC MAGNA.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příklad si z nich vzít můžeme. Všude zaměřují přípravu na dynamiku, u nás pořád vybíháme Sněžku. Dohnali sme to až tak daleko, že v lize trvá půl minuty, než hráč hodí blbej out...

Každopádně německej model ne, Ať si Hartmann uvědomí, jak Němci svého kádru dosáhli. Já bych asi Šventa nebo Toleskiho v našem nároďáku nerozdejchal.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby pan brukner někdy zašel na Baník tak by věděl co ma dělat nebo v druhem polčase byla situace stvorena přesně pro Svěrkyho jenom česky trener neuznava baníkovce at se ale podíva kolem sebe odkud sou ti kluci co tam nechavají to srdíčko. Děkujeme odejtěte

Reagovat
$dolar$

kazdej clanek o cesich me primo boli

Reagovat
jaris7

me ne protoze je to pravda

Reagovat
pavel.fotbal

Nutno říci,že fotbalový svaz,by měli vést opravdový fotbalový odborníci.Košťál, je určitě moc dobrý obchodník,nikoli člověk rozumějící fotbalu(viz jeho vyjádření na adresu trenéra Zemana).Manažerem by měl být člověk který rozumí především fotbalu,je reprezentativní a má uřčitý mezinárodní kredit.To by mohl být Ivan Hašek.Současně by mohl být i místopředsedou svazu.A trenérem by měl být znalec fotbalu, nejlépe bývalý fotbalista(není pod.),tedy člověk,který zná kabinu z druhé strany.Např. Zdeněk Ščasný.Asistentem by měl být člověk,který vedl i mládežnické reprezentace jako např. Miloslav Soukup.Bude tím zaručeno že úspěšní mládežníci budou zařazováni do reprezentace.A určitě by měl zůstat pan Jirkal,stále ve funkci pozorovatele.Jeho postřehy a rozbory taktiky jsou a budou třeba.Hlavní trenér by měl být tzv."neklubista" s nadhledem při výběru.A určitě bych nezavrhoval Zemana,jeho zkušenosti by se určitě hodily.Bude hodně těžké navázat na Brucknera a jeho úspěchy.Snad se toho jeho nástupci bude dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych viděl manažera Kuku a trenéra Haška,nebo i cizince.Když Polsko může trénovat Beenhaker,proč by to nešlo u nás.

Reagovat
pavel.fotbal

Taky by to šlo- Kuka je dobrej a určitě by se vyznal-souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Experti a prvním jménem Vízek-totální protimluv.

Reagovat
Tsigi

Ono i o Josefovi Mámúspěchvkaždémangažmá Csaplárovi by se dalo polemizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Csaprál je jediný kdo řekl něco normálního.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele