Experti: Brückner moc dobře ví, proč se rozhodl skončit

20.03.2008, 16:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hašek by byl dobrej, škoda Koštěte......

Reagovat
fantomas

jj

Reagovat
terry

Normalne bych Kostala zastrelil. Skoda, ze neprohlasil neco jako prezident (myslim, ze prezident) Werderu - ze Diego odejde jen pres jeho mrtvolu. Kdyby Kostal rekl, ze Hasek prijde jen pres jeho mrtvolu, tak se vsadim, ze ma za chvili od nekoho kulku v hlave

Reagovat
Emqick

Tak to je hodně dobre

Reagovat
smazaný uživatel

jjj

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolim to trenovat nemuze to by ta zaloha vypadala-zprava David Jarolim,Lukas Jarolim,Marek Jarolim a pak mozna Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

bzubova jedenáctka?

Reagovat
Marv

tjn staci ze ve slavii hraje marek, kterej ma sotva na prumerny ligovy tym, v zakladni sestave

Reagovat
smazaný uživatel

Z ceskej treneru snad jedine Hasek,taky ho tam vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to viděl na trenérský tandem (Hašek-Lavička či Hašek-Jarolím). Možná by nebylo úplně od věci zapojit i Beránka (který ale kritizoval Košťála), který je po Brucknerovi zřejmě nejlépe takticky vyspělým českým koučem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný? Vždyť by nedokoučoval žádný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruckner zapomnel na vymenu generaci a tak radsi odchazi na vrcholu.Po euru uz budou lidi rikat este ze konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine Franta Straka!!!! a pak teda mozna hasek

Reagovat
Emqick

Straka umi hecovat, ale strategicky na tom neni dobře. Myslim že i to se podepsalo na tom že se s nim Sparta v LM neprosadila. Na českou ligu to hecovani stačilo, ale na reprezentaci asi nemá. Rad bych tam viděl Haška.

Reagovat
Kapřík

Ale to je blbost, Straka je přese všechno sýčkování v taktice poměrně dobrej. Viděl jsi ho někdy vysvětlovat herní situace? Má v tom poměrně přehled...a propo, v LM hrála za něj Sparta víc než důstojnou roli, jen ten zápas v Lyonu byl tehdy tragédie...jinak herně nepropadli .

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se, ale Straka opravdu není stratég, má spoustu jiných dobrých vlastností, není špatnej trenér ani špatnej chlap, ale právě toto je jeho slabina.

Reagovat
Kapřík

Neříkám že je v tom geniální, ale ty výkřiky o tom, že hraje jenom na náhodu a není nic jinýho než hecíř...to je podle mě hovadina. Já ho několikrát viděl třeba ve studiu Ligy mistrů, kdy rozebíral různé herní situace a vysvětloval funkce jednotlivých hráčů vzhledem k fázi hry...a vysvětloval je víc než dobře, navíc to zajímavě vztahoval k tomu, co dělal se Spartou v LM a musím uznat, že mě přesvědčil o svojí ucházející taktický výbavě. Ještě jednou říkám, že netvrdím jak skvělej v taktice je, ale když ho pomlouvají že to umí jen vyhecovat a víc nic, tak se musím strašně smát...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak úplnej tupoun samozřejmě není, on ty strategie zná, u něj je spíš problém, že nezvolí pro dané situace to nejvhodnější řešení, neodhadne ty správné slabiny soupeře. Když to hodně zjednoduším, je mu houby platné, že ví, že soupeřovi beci vpravo jsou pomalí, když nemá k dispozici rychlý křídlo, který by tam zdrhlo. Na to se prostě musí jít jinak.

Reagovat
Kapřík

Tak to je asi pravda, někdy ty jeho rozhodnutí nejsou úplně geniální. Ale není to u něj pravidlem, takže já osobně bych si ho jako kouče nároďáku představit uměl...jen myslím, že tu jsou ještě lepší alternativy(Lavička by byl podle mě stejně dobrá volba, jako Hašek...jen né Radu, proboha).

Reagovat
sansiro

Vlasta Petržela

Reagovat
honziss

Ať to jde trénovat Jóža z Žabinca nad Váhom! ne sranda, nejlepší by byl Ivan Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

Jóža z Žabinca je Slovák a s těma budeme hrát - to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek by byl dobý kandidát, ale myslím si, že on zvolen nebude, pan Košťál má jistě už vybraného svého favorita.

Reagovat
smazaný uživatel

Panove,jste mimo misu.Kostal tam Haska chce.Vzdyt uz to silne naznacoval.A je to logicky.Tim ze da Haska na kouce,zbavi se ho jako zrejme nejsilnejsiho protikandidata na sefa svazu. Muj nazor ale je ze Hasek neni ten pravej.Vubec nic proti nemu nemam,rad bych ho videl jako sefa svazu,ale nicim nedokazal ze je spickovej koucNemyslim si ze je to strateg,coz kouc repre musi byt.Cestuje po svete,ve Francii ma z hracske kariery jmeno jmeno,ale tam ani jinde zadnou velkou nabidku nedostal..Jeho nejvetsi uspech je postup se Strasburkem do ligy.Pamatuji si jak tenkrat postoupil pres nejlehci skupinu ligy mistru,ale v navalu nadseni se zapomnelo ze jejich hra byla bez systemu,na nahodu ktera jim zrovna vysla.Pak v dalsi skupine jak se to tehdy jeste hralo,jejich neumerny sebevedomi debakly schladila Barca a Lazio.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pod tohle se podepíšu, doslova a dopísmene.

Reagovat
fantomas

ale navíc hašek sám řekl, že nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že Hašek by chtěl ještě jednou zasáhnout do boje o vedení svazu. A já bych mu to přál a k němu Michala Bílka.

Reagovat
fantomas

tak toho bílka si nech od cesty, ale to byl určo for vid od slávisty jako si ty se nedá čekat nic jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát se budeš divit, ale myslím to vážně. Oba (Hašek + Bílek) byli kdysi super hráči - na české poměry - oba jsou fotbaloví nadšenci a jsou mu ochotni hodně dát, oba jsou trenéři jakoby druhé třídy (sparťani, nezlobte se, ale do špičky podle mě mají daleko - tím ale neříkám, že jsou neschopní), o obou si myslím, že by se ve vedení svazu dobře realizovali a český fotbal by na tom vydělal. Se Slavií a Spartou to nemá nic společného.

Reagovat
fantomas

aha, hm zajímavej názor, ale hašek je podle mě excelentní trenér, to co předvedl v Japonsku a Štrasburku (ale i Saint Etienne) je leckým podcenováno, ale pro ten daný klub to byla bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, na těchto štacích byl respektovanou osobností, takže to vedlo k výsledkům. Nemyslím si ale, že by ho dostatečně respektovali naši páni reprezentanti, to už je o stupeň výš a řekl bych, že by měl Hašek potíže s motivací. Hodně je to vidět u Hřebíka, to je megastratég, podle mě největší "mozek" u nás, jenže vyvolává spory, nedokáže nadchnout manšaft a už to není ono, protože ti hráči prostě nehrají to, co Hřebík vymyslel. V třetiligovém klubu by před ním asi padli na zadek a jezdili, jak by pískal, a Hřebík by je nejspíš za tři čtyři sezóny přivedl do GL, jenže reprezentanti před ním na zadek taky nepadnou. Já sám nevím o chlapovi, kterej by u nás momentálně měl přehled, nadšení, taktické znalosti a ještě navíc charizma, aby byl supertrenér nároďáku, proto se mi docela líbí myšlenka tandemu hecíře a stratéga, s tím, že hecíř bude šéftrenér.

Reagovat
fantomas

muj názor je, že by se ta dvojka sice mohla dobře doplnovat, ale nejen že proti ni bude svaz, ale i že by nechteli byt tihle dva trenéři spolu (vzpomen když hřebík nahrazoval straku, jakej ztoho byl humbuk), navíc sou to oba hlavní trenéři a, leč je to repre, by mohli být ve sporu kdo je ten hlavnější apod....proste by to podle mě neklapalo...na asistenta se hodí právě ten Rada (rozhodně ne hlavas) protože je takovej skromnej a sám jako hlavní trener nic nedokázal, ale jako asistent se osvedčil. Právě proto že on zná výborně GL a je u repre dlouho, mohl by Haška "zaučit" do taju naší repre a Hašek by pak dodal perfektní taktiku a všechno co k trenérství patří. Jak si řikal o tý motivaci, tak jak by asi dovedl Štrasburk do první ligy, kdyby nebyl dobrý motivátor? Navíc je to osobnost českýho fotbalu, to bezesporu, takže myslim že by o respekt bylo taky postaráno

Reagovat
smazaný uživatel

Se Štrasburkem by tehdy postoupil i sněhulák...

Reagovat
fantomas

co to blábolíš, nevíš vubec o čem mluvíš

Reagovat
smazaný uživatel

Muj kandidat je Lavicka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele