Evropská liga - preview odvetných zápasů osmifinále

18.03.2010, 08:47, aktualizováno 18.03.2010, 08:47
Previews
Evropská liga dnes dožene Ligu mistrů, i v ní už budou známi čtvrtfinalisti. Nejlepší výchozí pozici má po prvním osmifinále Standard Lutych, který přivezl výhru ze hřiště Panathinaikosu. Hned polovina zápasů skončila remízou a všechny týmy mají o co hrát. Fanoušci se tak mohou těšit na velmi zajímavou podívanou.
Olympique Marseille - SL Benfica  (čtvrtek 19:00)
Marseille si přiváží z Portugalska nadějnou remízu 1:1 a všechny postupové karty má ve svých rukách. Dokážou svěřenci trenéra Deschampse navázat proti Benfice na dobré výkony v lize a postoupit do čtvrtfinále Evropské ligy?

Portugalci nezvládli závěr prvního utkání, od 77. minuty sice vedli zásluhou Pereiry, ale pár vteřin před koncem vyrovnal marseillský Ben Arfa a dal tak Francouzům do odvety více než dobrou šanci na postup.

Domácí lodivod Deschamps se nechal slyšet, že jeho tým rozhodně nebude hrát na bezbrankovou remízu, ale chce předvést útočný fotbal, který se bude zaplněnému stadionu líbit. Fanoušci Marseille totiž patří v domácí soutěži s průměrnou návštěvou 48 tisíc na každý zápas na špičku celého žebříčku návštěvnosti. A dá se očekávat, že i ve čtvrtek večer poženou tisíce fanoušků své hráče za postupem.

"Nechci, aby byl můj tým zalezlý ve vlastním pokutovém území a po celé utkání jen bránil," řekl Deschamps, který si je dobře vědom, jaké riziko hrozí jeho týmu v podobě ofenzivních hráčů soupeře pod taktovkou špílmachra Pabla Aimara. "Samozřejmě zásadní věcí je ubránit soupeře podobných způsobem, jakým se nám to dařilo hodinu v Portugalsku, ale také si chceme vytvářet brankové příležitosti. Vstřelený gól by nás velmi přiblížil k postupu," řekl trenér Marseille.

"Byla škoda, že jsme v samotném závěru utkání inkasovali gól, ale z hřiště jsme odešli s hlavou nahoře, protože naše hra nebyla vůbec špatná," nechal se slyšet záložník hostů Javi García.

Domácím chybí pouze Heinze, který má drobnou prasklinu na lýtkové kosti a do konce března se na hřišti neobjeví. Benfica nastoupí v nejsilnější možné sestavě, mimo hru je pouze Fillipe a Mantorras, kteří se ale příliš často v základní sestavě neobjevovali.

Marseille si po tomto utkání příliš neoddychne, už v neděli večer hostí na svém stadionu ve šlágru kola francouzské nejvyšší soutěže Lyon. A to je možná šance pro Portugalce, pro Marseille bude velmi těžké zvládnout kolotoč utkání domácí ligy a evropských pohárů. Otázkou zůstává, na kterou trofej si tým ze země galského kohouta brousí více zuby.
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Kabore, Mbia, Diawara, Tiawo - Lucho, Cisse, Cheyrou - Abriel, Niang, Ben Arfa
SL Benfica - pravděpodobná sestava:
Cesar - Pereira, Luisao, Luiz, Peixoto - Ramires, Garcia, Aimar, Di Maria - Saviola, Cardozo
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Standard Lutych - Panathinaikos FC  (čtvrtek 19:00)
Zdá se, že duel mezi Lutychem a Panathinaikosem je už v podstatě rozhodnutý předem. Belgický celek v prvním utkání zvítězil v poměru 3:1 a na domácí půdě si může tedy dovolit klidně i prohrát.

Góly Milana Jovanoviče, Axela Witselse a Igora De Camarga z prvního klání pro Lutych nyní znamenají, že už nemusí hrát pod zbytečným tlakem. "Věřili jsme, že v Aténách vyhrajeme, ale výsledek 3:1 je lepší, než jsme očekávali. Dali jsme do toho zápasu srdce, což se nám nakonec vyplatilo," liboval si kanonýr Jovanovič, který po letošní sezóně zřejmě odchází do Liverpoolu, a proto by rád se svým současným zaměstnavatelem vybojoval nějakou trofej.

Na titul v nejvyšší belgické lize to už nevypadá, a proto se musí Lutych pokusit o úspěch právě v Evropské lize. Vždyť v současné době mu patří v tabulce až osmé místo, na vedoucí Anderlecht ztrácí již ostudných dvacet devět bodů.

Panathinaikosu zatím v letošní sezóně vycházelo vše, nač sáhl. O to více překvapující byla prohra s Lutychem. Přesto Řekové neházejí předčasně flintu do žita. I venku se chtějí pokusit o malý zázrak a postoupit. Jejich situace sice není záviděníhodná, ale také není beznadějná. Vždyť už v předchozím kole dokázali vyřadit AS Řím, a to až po výhře na jeho hřišti.

"Je naší povinností pokusit se tento nepříznivý stav zvrátit. Sice je to pro nás nyní hodně těžké, ale musíme to otočit," nabádá zkušený středopolař Gilberto Silva. "První zápas byl pro nás varování, na naší hře je co napravovat," dodal Brazilec.

Minulý týden se ke všem fanouškům Lutychu dostala hodně nemilá zpráva. Klíčový hráč Steven Defour totiž zmešká kvůli zranění zbytek sezóny, a tak pochopitelně nenastoupí ani v tomto klání. Možná však nebudou hrát také Andrea Mbuyi-Mutombo, Felipe a Gohi Bi Zoro Cyriac, jejichž starty jsou v ohrožení.

Na druhé straně barikády na tom nejsou o moc lépe. Mimo hru by měli být Nikos Spiropoulos, Filipos Darlas a Stergos Marinos. Obránce Simao je pro změnu pod disciplinárním trestem.
Standard Lutych - pravděpodobná sestava:
Bolat; Camozzato, Sarr, Ramos, Gherson; Witsel, Nicaise, Carcela-Gonzalez; De Camargo, Jovanovic; Mbokani
Panathinaikos FC - pravděpodobná sestava:
Galinovic; Vintra, Sarriegi, Bjarsmyr, Kante; Katsouranis, Gilberto; Rukavina, Salpingidis, Leto; Cisse
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Juventus FC  (čtvrtek 19:00)
Anglický Fulham ještě nemusí házet flintu do žita. I když to bude mít složité, stačí mu k postupu do čtvrtfinále Evropské ligy přes italský Juventus vstřelit dvě branky. Prohra 1:3 z prvního zápasu je samozřejmě nezávihoděným výsledkem, avšak dvoubrankové manko na domácí půdě přece není nereálné smazat.

Boss Fulhamu Roy Hodgson ví, že branka Dicksona Etuhua, který v Turíně snižoval na 2:1, dává jeho týmu pořád naději. "Není to nemožné," burcuje. "V mé kariéře jsem viděl mnoho podivných věcí. Jsem si jistý, že hráči dají do odvety to nejlepší, co v nich je." Jenže Hodgson bude mít tak trochu problémy se sestavou.

Marodí mu hodně hráčů. Andy Johnson a John Pantsil mají zraněné koleno, Danny Murphy a Jonathan Greening jsou pro zápas Juventusem suspendovaní. A David Elm je nemocný. Dobrou zprávou je alespoň návrat Björna Helge Riiseho, který utržil ránu do břicha právě v Itálii. Od té doby nehrál.

Fulham letos překvapuje svými výkony všechny odborníky, ačkoli má v nohách solidní porci zápasů. V Premier League se drží na hezkém desátém místě, dostal se až do čtvrtfinále FA Cupu, odkud může ještě dále přes Tottenham, a naposledy vyřadil z Evropské ligy loňského vítěze Poháru UEFA ukrajinský Šachtar Doněck.

"Obávám se, že po těch dobrých výsledcích může mít dopad na mužstvo, jestli ze všech soutěží vypadneme," říkal Hodgson. "Je nesmírně důležité, aby se tak nestalo a abychom neztratili sezónu, která vypadá fantasticky. Aby nám neproklouzla mezi prsty." Domácí můžou využít slabého článku soupeře.

Tím možná bude muž mezi třemi tyčemi. Rakouský brankář Manninger má problémy se stehnem a Buffon je zraněný na měsíc. Takže se do branky postaví až trojka Antonio Chimenti. Svou premiéru v Serii A si odbyl o víkendu doma proti Sieně. A nebyl to povedený zápas. Díky velkým hubkám českého obránce Zdeňka Grygery Juventus ztratil vedení 3:0 a nakonec bral jen bod za remízu 3:3. Bek Jose Martin Caceres má problémy s břichem a také v Anglii nenastoupí.

Záložník Hasan Salihamidžič ví, že postup není vůbec jistý. "Budeme to mít v Londýně hodně těžké. Je tam malé hřiště," uvedl. "Fulham hraje ve velkém tempu, takže budeme muset být opatrní. Ale pokud ho dostaneme pod tlak přesně jako v prvním utkání, bude to mít s námi zase hodně těžké."
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Werder Brémy - Valencia CF  (čtvrtek 19:00)
Blíže k postupu má německý Werder. Z Valencie si totiž odvezl solidní remízu 1:1 a v odvetě mu na domácí půdě zbývá klidně udržet bezbrankový stav. To hosté nebudou mít v Brémách vůbec snadnou práci. Potřebují minimálně vstřelit branku, aby si udrželi alespoň částečnou naději na čtvrtfinále Evropské ligy.

Přitom brémský Weserstadion zůstává letos pro Evropu nedobytnou tvrzí. K tomu, aby se Werder podíval v Evropské lize dál, mu stačí kromě výsledku 0:0 jakákoliv výhra. Doma se mu daří opravdu náramně, vyhrál všech pět utkání - v kvalifikaci, třikrát v základní skupině i v 1. kole mezi dvaatřiceti nejlepšími.

Celkové skóre? 19:6! V průměru tedy svěřenci kouče Thomase Schaafa nastříleli skoro čtyři branky na zápas. Hosté naopak čekají na výhru zvenku už přes dva měsíce. "Jsem přesvědčený, že se můžeme protlačit do další fáze," říkal hostující záložník Ruben Baraja. "Doma jsou silní. Ale postup pořád visí ve vzduchu," dodal.

Španělský klub sužují četné absence, za posledních sedm zápasů přišlo celkem o sedm hráčů. Konkrétně Netopýři postrádají Évera Banegu, který byl vyloučen v prvním utkání proti Brémám, a tak je v odvetě za tenhle prohřešek potrestán suspendací. Pablo Hernandez je na tom podobně, nasbíral příliš mnoho žlutých karet. Zranění David Albelda ani Jérémy Mathieu nenastoupí, nejistý je start Alexise a Vicenteho.

"Jsou důležití, to ano. I tak ale máme dobrý tým a doufám, že na to nemusím upozorňovat. Jsme připraveni. Uvidíme, co se stane," prohlásil Baraja. Otazník také visí nad největší hvězdou Davidem Villou, který musel kvůli poraněnému rameni vynechat poslední ligové klání v Barceloně (prohra 0:3). "Pokud si budeme myslet, že je postup nemožný, měli bychom radši zůstat doma," necestuje do Německa se sklopenou hlavou. "Tým se tam pokusí získat výhru, i když to bude těžké."

Domácí kouč Thomas Schaaf také nezáří zdravým kádrem. Marko Marin je definitivně mimo hru, nejistý start má i Torsten Frings s Mesutem Özilem. Německý záložník nenastoupil do nedělního zápasu Bundesligy v Hoffenheimu (výhra 1:0). "Dokud není schopen trénovat, nemůžeme posoudit jeho zdravotní stav," prohlásil trenér.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiese - Fritz, Mertesacker, Naldo, Abdennour - Özil, Frings, Borowski - Marin, Pizarro, Hunt
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cesar - Miguel, Marchena, Dealbert, Alexis - Fernandes, Baraja - Joaquin, Mata, Silva - Villa
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
RSC Anderlecht - Hamburger SV  (čtvrtek 21:05)
Hamburk sice v domácí lize vypadl z boje o titul, ale tak jako loni si zatím vede velmi úspěšně v Evropské lize. Letos se zatím dostal do osmifinále a o postup do dalšího kola bude bojovat na hřišti Anderlechtu. Z prvního zápasu si přivezl výhru 3:1.

Anderlechtu se daří především doma, už několikrát letos dokázal překvapit protivníky opravdu zvučných jmen. V tamní soutěži vede o jedenáct bodů a jeho náskok je tak tři kola před koncem naprosto nedostižný. Neprohrál zde již pětkrát v řadě a i po porážce s německým výběrem zmobilizoval síly a naposledy soka z Genku přehrál 2:0. Teď ho však čeká mnohem těžší sousto.

Hamburk ztratil mnoho bodů úplně zbytečně a proto se propadl tabulkou, i když si po podzimní části jasně brousil zuby na titul. Narazil v poslední době na mnohem těžší los a proto je v Budneslize těsně na hranici Evropské ligy, tyto důležité duely však v loňských letech zvládal. Nyní přijel na půdu Bayernu i Leverkusenu, po neskutečně dramatických bitvách ale prohrál vždy o branku. Jedinou vlaštovkou byla výhra na půdě poslední Herty Berlín.

Obránce domácích Jelle van Damme přesně vystihuje atmosféru celého týmu: "Stále věříme, že jsme schopní postoupit. Rychlým nástupem do hry by se to mohlo povést, potřebujeme kontaktní branku," prohlásil. "V Hamburku jsme hráli špatně, před naším publikem to bude jiné. Pocítilo to i Bilbao a já věřím, že se našeho tlaku dočká i německý tým," myslí na zlepšení.

Anderlecht dále doufá, že už bude po zranění kolene zpátky záložník Mbark Boussoufa, který je podle van Dammeho klíčovým článkem sestavy: "Hrát bez něj a sním, je ohromný rozdíl," vyzdvihl jeho důležitost. Hosté opět nebudou moci nasadit útočníka Ruuda van Nisterlooye, kterému se opětovně vrací lehké zranění: "Potřebuje odpočívat, i když nám jeho branky rozhodně chybět budou. Jsme jedno utkání od čtvrtfinále a znamená pro nás hodně, jeho zdraví ovšem riskovat nehodláme," zdůvodnil důvody neúčasti holandské star trenér Bruno Labbadia.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
VfL Wolfsburg - Rubin Kazaň  (čtvrtek 21:05)
Kazaň i Wolfsburg bojovaly v Lize mistrů a po vyřazení postupují alespoň Evropskou ligou. Ve čtvrtek ale bude pro jeden z týmů konečná. Remíza 1:1 z prvního osmifinálového utkání v Rusku je lepší pro německý tým, kterému se narozdíl od Rubinu nedaří v domácí lize.

Wolfsburg se ovšem na domácí scéně rozjel a začíná opět chytat fazónu z minulého ročníku. S trochou štěstí by cesta do Evropské ligy přímo z ligy přeci jen vést mohla. Naposledy Vlci naprosto rozprášili na kopytech Mönchengladbach, který v domácím prostředí podlehl sokovi 0:4. Vyjma Kazaně vyhráli pět duelů ze šesti, v Evropské lize už vyřadili Villarreal.

Kazaň nyní zahájila v ruské lize novou kapitolu, kde se bude pokoušet potřetí za sebou získat ligový titul. Avšak zuby si na ní brousí především týmy z Moskvy, které chtějí trofej "vrátit zpátky tam, kam patří." Jenže Kazaň ukázala hned v prvním kole, že druhé housle určitě hrát nechce. Přehrála totiž Lokomotiv 2:0. Klasicky by se měla spolehnout na obranu, jenže bez branky na německé půdě postoupit nemůže.

Na druhou stranu mají Vlci v této chvíli problémy se sestavou, mimo totiž mohou být kvůli zranění obránci Rever a Andrea Barzagli, otazník visí také nad Grafitem. Z dlouhodobého zranění se také dlouho dostává gólman Diego Benaglio, který je sice fit, ovšem čtvrteční duel bude pro něj zřejmě moc brzký. "Jsem v závěrečné fázi, dobře trénuji, na návrat si ale musím ještě počkat," uvedl švýcarský reprezentační brankář.

Domácí výběr se v současnosti opět může spolehnout na ofenzivní bosenskou sílu, Edin Džeko totiž naposledy vsítil dvě branky a jeho porce zásahů se vyšplhala na velice slušných čtrnáct, což jen potvrzuje jeho velkou kvalitu. Ruský výběr má letos splněno. Porazil v Lize mistrů Barcelonu a do paměti fanoušků se tak nezapsatelně vryl. Překvapit tedy umí a i když je ruský velikán považován v této odvetě za mírného outsidera, stát se z jeho pohledu může vskutku cokoli.
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sporting CP - Atlético Madrid  (čtvrtek 21:05)
Výhoda dvou mužů. Pravda, v devíti hrál Sporting Lisabon až v závěrečných minutách. Přesto mělo Atlético Madrid výhodu jednoho hráče v poli zhruba šedesát minut. I přes dobré šance ale branku nevstřelilo - a do Portugalska se tak nyní cestuje s nevyzpytatelným bezbrankovým výsledkem.

Sporting si jel na Stadion Vicente Calderóna pro remízu - a své přání si i přes nepříznivý průběh splnil. Přestože již ve 31. minutě byl vyloučen Grimi a v 89. odešel předčasně do sprch také Tonel, nedokázali domácí svou převahu převést na gólový účet. Španělský celek promeškal skvělou možnost rozhodnou o postupu do čtvrtfinále již před odvetným zápasem. Po bezbrankové remíze je ale vše stále ve hvězdách, lepší výchozí pozici by ale stále mohlo držet Atlético, kterému stačí jakákoliv remíza s alespoň jednou vstřelenou brankou na každé straně.

Víru neztrácí ani mladičká, přesto již jedna z nejzářivějších, hvězda španělských trávníků - Sergio Kun Agüero. Agüero, který v předešlém utkání patřil mezi nejlepší hráče. "Protože první utkání skončilo 0:0, bude se muset Sporting hnát do útoku," vysvětloval mladý Argentinec. "Navíc budou hrát před vlastními fanoušky, ti po nich budou chtít bezhlavé útočení. Přesně to by nám mohlo vyhovovat," myslí si forvard. "Naší zbraní v tomto utkání budou určitě protiútoky," prozradil oblíbenou taktiku svého týmu.

A k pozitivní náladě v kabině madridských přispívá také poslední ligové kolo. Atlético šlo v 57. minutě zápasu s Osasunou do deseti - vyloučen byl Simao. Domácímu týmu ale jako by to vůbec nevadilo a nakonec se dokázal vrátit. Deset minut před koncem se parádně trefil Jurado, mladý záložník, který v posledních zápasech nabral parádní formu. V posledních pěti kláních tak Atlético neprohrálo ani jednou, připsalo si pouze dvě remízy. Jednu právě se Sportingem, druhou v předcházejícím duelu se Zaragozou.

Nicméně série Portugalců je snad ještě oslnivější. Přestože se portugalská liga kvalitativně se sousedskou příliš rovnat nemůže, připsal si Sporting i několik cennějších skalpů. Výhra o tři branky na vlastním stadionu proti anglickému Evertonu či stejný výsledek s osmifinalistou letošní Ligy mistrů - Portem. V minulém kole se pak střelci zelených také nenechali zahanbit. Vitórii nasázeli na svém stadionu hned tři branky. Přesto je parta okolo Liédsona v Primeira Lize až na čtvrté pozici.

Každopádně na Estádio José Alvalade vždy panuje skvělá atmosféra. A právě na povzbuzující fanoušky se chce spoléhat trenér Lisabonu Carlos Carvalhal. "Jsme plní sebevědomí. Tým je motivovaný, rosteme den ode dne," prohlásil po vítězném utkání s Vitórií. "Mužstvo ví co má dělat každičký moment, co je na hřišti. Doufám, že si najde cestu na stadion mnoho fanoušků, hrajeme s atraktivním soupeřem. Atlético v poslední době porazilo takové týmy, jako třeba Barcelona nebo Valencie," připomněl nedávné úspěchy svého soupeře.

Domácím by měl již být k dispozici uzdravený útočník Yannick Djalo. Zraněný je ale stále Carrico. Z minulého zápasu si karetní tresty přenesl Grimi a Tonel. Nebude moci nastoupit ani Florent Sinama-Pongolle, který v této sezoně již hrál právě za Atlético v evropských pohárech.

Z Madridu se do sousedního Portugalska vydá dvacetičlenný tým. Zaregistrovaní do soutěže nejsou Tiago, ani Ibrahima Balde. Nominaci si nevysloužil Pablo Ibanez.
Sporting CP - pravděpodobná sestava:
Patricio - Abel, Polga, Angulo, Caneira - Veloso, Mendes - Pereirinha, Moutinho, Izmailov - Liedson
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Gea - Ujfaluši, Perea, Dominguez, Lopez - Reyes, Assuncao, Garcia, Simao - Agüero, Forlán
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Liverpool FC - Lille OSC  (čtvrtek 21:05)
Jako prokletí musí na anglický Liverpool působit týmy z Francie. Domácí nejprve nezvládli v Lize mistrů své utkání proti Lyonu, ve čtvrtek večer budou muset dohánět jednobrankové manko, které si vezou z Lille.

Manažer domácích Benítez upozornil příznivce Liverpoolu, aby neočekávali podobný průběh utkání jako o víkendu v Premier League. Tam domácí rozstříleli Portsmouth 4:1, v tabulce jsou přesto až na pátém místě. Lille je však v úplně jiném postavení než poslední celek nejvyšší anglické soutěže. Ve francouzské Ligue 1 mu patří čtvrté místo s pouhou dvoubodovou ztrátou na vedoucí Bordeaux. Dá se tak říci, že Francouzi jsou stále ve hře o mistrovský titul.

"Každý chce vidět útočný fotbal, ale někdy to prostě není možné. Proti Portsmouthu jsme odehráli dobrý zápas, teď je ale před námi složitější utkání proti Lille, máme totiž jednobrankové manko," řekl Benítez a pokračoval: "Plán na čtvrtek je jednoduchý, vstřelil góly a žádné nedostat."

Benítez spoléhá i na podporu fanoušků. "Naši příznivci vědí, že je to poslední možnost, jak získat nějakou trofej a proto očekávám velmi dobrou atmosféru. A myslím si, že to ví i hráči a proto budou chtít podat co nejlepší výkon."

Pověstná atmosféra na Anfield Road však podle kouče Garcii Francouzům kolena nerozklepe. Po chvilce ale dodává: "Před takovým utkáním s věhlasným soupeřem nepotřebuje můj tým motivaci. Tou je přece možný postup do další fáze Evropské ligy. Musíme ale vstřelit branku, nemůžeme tam hrát na remízu 0:0."

Francouzský klub na ostrovy přijíždí s jednobrankovým náskokem. Šest minut před koncem prvního duelu vstřelila jedinou branku vycházející hvězda Lille Hazard.

"Pokud vstřelíme gól, budeme blízko postupu," uvažoval dále Garcia a dodal: "Budeme hrát s legendárním klubem a před diváky, kteří jej poženou vpřed, ale něco podobného jsme zažili i v Turecku proti Fenerbahce."
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (459)

Přidat komentář
mike.84

marseille, lutych, juve,valencia (pevně věřím), hamburk, kazan (!!), sporting a doufam že lille at je prdel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bude těžší zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět jak měla Slavia těžkou skupinu a jak jsou teď "cenné" její remízy s Vale

Reagovat
clinger

to že měli těžko skupinu s parametry skupiny LM je neoddiskutovatelné.to popírali tak maximálně ivošek a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Jestli to Juve celý nevyhraje, tak s nima končím. Ty sympatie kvůli Viallimu, Ravanellimu, Bokšičovi, Zidanemu a Nedvědovi nemůžou trvat věčně. Potřebujeme nový hrdiny!

Reagovat
10

vždycky v Juve byli, vždycky v Juve budou...pravej Bianconero nepřestane fandit, když se nedaří

Reagovat
j_mrazik

Mně stačí nervy s Arsenalem, aspoň to Juve by se mohlo zvednout. Vždycky jsem měl vůči nim sympatie, ale bylo to založeno na hráčích. Vlastně díky tomu napínáku s Ajaxem jsem jim začal fandit.

Reagovat
Bakary3

Mám to úplně stejně.. Juve byl strašně sympatickej, ale nejsem takovej fanda, aby mi byl sympatickej jen tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jasná výhra Cottagers Juve se na postup ještě hodně nadře

Reagovat
smazaný uživatel

Když se potkají dva Italské týmy, může to dopadnout jakkoli

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědav na Werder-Vale podle mě je Němci přejedou

Reagovat
-Kopy-

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

tak tedy Forza Juve, ale myslím, že pro tentokrát se ještě obejdou bez milánský podpory

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba zase půjčit Abiattiho

Reagovat
smazaný uživatel

půjčíme Flavia Romu...

Reagovat
M11

Abiatti to uz u nas zna

Reagovat
smazaný uživatel

Flavio chytal finále LM, to jsou cenný zkušenosti

Reagovat
M11

vidisto na to jsem zapomnel

Reagovat
Tomanatura

Standard, Werder, HSV, Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reds 2:0

Reagovat
domingo

Chimenti, to je ten holohlavej, co chytal v Lecce? Tomu je snad už sto let, ne?

Reagovat
10

vypadá na 60, ale je mu teprve 39

Reagovat
domingo

že teprve

Reagovat
10

tak u golmanů je to nejen v Itálii celkem normální ...Balotta chytal ještě nedávno LM v 43 letech, Toldovi je 38, Antonioli ve 40ti chytá výborně v Ceseně, Lehmann, Van der Sar...a koukni se na Dominátora, proti němu je Chimenti ucho

Reagovat
domingo

Na Ballottu jsem si vzpomněl, když jsme včera řešili Nikopolidise

Reagovat
smazaný uživatel

Hasan zatím v play off nic moc

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud to Chimenti, Zdenda nebo některý další borec vyloženě nepodělá individuálními chybami, měli bychom si to s přehledem pohlídat.

Reagovat
Mr.Jindros

Ještě bych dodal, že tipuji remízu. Třeba 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia moc jí to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych viděl v bráně Carla, ale toho se od Zaccheroniho jen stěží dočkám.

Reagovat
10

toho by ses stěží dočkal od jakýhokoliv rozumnýho trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Carlo není horší než Antonio.

Reagovat
10

na to si přišel jak? on snad někdy chytal seniorskej zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechytal... Dobře, opět jenom já se svými naprosto rozdílnými názory věřím těm neostříleným no Každopádně je Carlo rozchytanějsí, jelikož letos odchytal kupu zápasů za Primaveru, zatímco Antonio 1 zápas v lize. Ačkoliv beru argumenty, že Primavera a Seria A jsou rozdílné soutěže, tak z brankářského hlediska beru v úvahu především tu zápasovou zátěž a v těch ligách nedělám až takové rozdíly. Určitě je to nápor na psychiku a v tomhle je Antonio zkušenější, ale Carlovi nemám důvod nevěřit, že by to byl schopný zvládnout stejně ne-li lépe

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

BTW jedeme Valencie a Kazaň, fandím Vám Škoda, že ten Anderlecht je už ze hry, nevadí.

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool,Werder a mozna i Fulham a je to O.K. Pri trose stesti i ten Anderlecht,ale to by nesmeli zase rozhodci pomoct Hamburku jak na PSV

Reagovat
Mr.Jindros

Minulý týden jsem tady psal, že by nebylo špatné, kdyby Valencie vypadla. Beru zpět, neuvědomil jsem si, že hrají s Němci.

Reagovat
smazaný uživatel

5.minuta a Valencia aj Juventus už vedú 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Prajem Fulhamu, je to sympatický klub s obľúbenými hráčmi.A po správanie niektorých tunajších fanúšikov Talianov pred prvým zápasom ešte 2x viac;-).Navyše, priateľka je Cottagerka .

Bude to veľmi ťažké ale Fulham je doma oveľa, oveľa silnejší ako vonku a rozhodne postup nie je nereálny.2:0, dúfam a verím.

Reagovat
10

jj, to ti výjde...už se hraje 10 minut - 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ajaj, prepáč, prehliadol som čas:)

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si zajít chuť

Reagovat
smazaný uživatel

Opäť taký rýchly gol..Ku.rva:-)

Reagovat
Mr.Jindros

Juventus se může porazit leda sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že kluci jsou toho dneska schopní a zlehka mě to znepokojuje

Reagovat
Mr.Jindros

No to zcela jistě jsou. Na druhou stranu Fulham není Siena.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš recht... Mě bude stačit, když budou hrát fotbal 90 minut, to by mohlo na postup stačit.

Reagovat
Jollae

a 2:0 Valencia...zatial je to celkom dobrý zápas

Reagovat
10

výborně

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
Mr.Jindros

To vypadá nečekaně hodně hladce...

Reagovat
Kily

super pro trenéry, klidně to mohlo být 3:3

Reagovat
Jollae

presne tak,dosť šancí bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Grygera na ihrisko!

Reagovat
terry

Přijdu domů, že si zapnu Werder a ono už je v Brémách hotovo.

Reagovat
herbage

Já to říkal, že Brémy-Valencia jsou předčasné finále. Oba týmy se nebojí hrát dopředu, fotbalem se baví a hrají pro diváky. Během úvodní čtvrthodiny mohlo padnout kolem 6 gólů a nikdo by se nedivil, takhla padly zatím dva. Valencii si přeji příští rok v Lize mistrů a letos jí přeju, ať Evropskou ligu jako první v historii vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

právě to, že se nebojí hrát do útoku a snaží se bavit diváky, je důvodem toho, že Evropskou ligu nevyhrají

Reagovat
herbage

Já vím, ale i tak vám to přeju. Kvůli tomhule chodí diváci na fotbal a to dnešní představení překonává i to na Mestalle, které bylo rovněž výborné. Jak řikám, řadu zápasů LM klidně oželím a radši se podívám na EL a týmy jako Werder nebo Valencia. A že nepostoupí, to je šumák. Když přes léto udržíte kádr a posílíte obranu, tak vám celkem věřím i v příštím ročníku Ligy mistrů. Silvu ale nepouštějte, to je vážně pan hráč a v Realu nebo Barce si ho neumím představit, tam by trpěl

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by to bylo na fanoušcích

Reagovat
Kily

teď přemejšlim, jestli bude složitější udržet současný tým, nebo posílit obranu. Vedení někoho bude chtít přivést, ale tomu hráči bude muset skončit smlouva. Obrana je tragická, ti čtyři kašpaři tam dneska předvádějí neuvěřitelné věci, já už se směju, jak kažou chvíli jde někdo z Werderu sám na Cesara

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to jde El Chorimu?

Reagovat
Kily

to nevim, Emery ho nasadí vždycky ve chvíli, kdy nejsem doma

Reagovat
herbage

Máte neobvykle prostupnej střed. Dvojka Miguel, Bruno je na pravý kraj soliné a lepší levně neseženete, Mathiue je parádní LB, jen ten střed máte vážně tragickej. Zadarmo k vám létě jde Costa z Lille, ale jako nic moc. Spíš nic než moc

Reagovat
herbage

Jinak do obrany by to u vás chtěl vůdce, nebyl by marnej takovej Gaby Milito z Barcelony, který by rád hrál stabilně a menší klub mu více sedí

Reagovat
Kily

souhlas, Milito by se mi moc zamlouval

Reagovat
smazaný uživatel

Milita snad nedáme. Dneska vyjel jak rytíř z Blaníka. Když už jsme mu tak dlouho platili doktory a stáli za ním, tak teď snad neodejde.

Reagovat
Kily

valencijská obrana ve složení línej, nezkušenej, blb, kiksař podporovaná lenochodem úřaduje, Werder si tam krásně chodí, akorát mu nejde zakončení, rozhodně není bez šance na postup, jak by se podle výsledku mohlo zdát

Reagovat
Arne

Přesně, terry a spol. nemuseji zatím smutnět, Werder je schopnej to otočit... Hlavně ale, že pěknej fotbal, ty jo.

Reagovat
terry

Reagovat
herbage

Já si myslím, že obrana ani u jednoho celku neexistuje, což pro nezaujatého diváka není vůbec na škodu. Vy jste mohli další dva góly taky přidat

Reagovat
Mr.Jindros

Na souboj Juventus - Valencie bych byl hodně zvědavý, ale jen v případě, že bysme nakonec postoupili. Btw to Studio fotbal extra zítra na četce v 11:10 je losování LM?

Reagovat
terry

Tak nechtěl jsem, ale podle ohlasů to zapínám a těším se na dramatickej závěr.

Reagovat
Jollae

oplatí sa

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno ven

Reagovat
herbage

Nádhera, nádhera, mé srdce plesá

Reagovat
10

Fabio červená

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím, se že to Fulham v početní převaze vyblázní....

Reagovat
Mr.Jindros

Bojím, se že to Zdenda v početní převaze Fulhamu vyblázní....

Reagovat
10

se Zdendou hrajou ve 12ti proti 9ti...

Reagovat
Kily

to je tak tragický?

Reagovat
10

v minulým zápase byl hroznej, ale předtím to většinou odehrál na něj standardně, bez větších chyb...

Reagovat
Mr.Jindros

A je fakt, že Fabio dneska hrál jak debil.

Reagovat
10

já to pořádně neviděl, koukám na nějakej stream posranej, seká se to...ta karta mi přišla přísná, přišlo mi, že to Gera dost přihrál, ale musel bych to vidět znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham hraje ve dvanácti. Ale ne, snad to Zdenda zvládne.

Reagovat
10

Zdenda vole

Reagovat
Jollae

aj tam to može byť ešte zaujímavé

Reagovat
Mr.Jindros

A Zdenda na hřiště. Bude peklo.

Reagovat
terry

Sakra, na bwinu jede jen audio. Máte někdo dobrý stream z Brém?

Reagovat
Jollae

inak ak máš,tak SAT 1 to dáva

Reagovat
terry

Nemám, ale koukám, že na sopcastu by se dalo něco chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio ... to je zase maras. Minulý zápas bezchybný, dneska redka a ten fulhamský gól byl jeho. Do hry grygera... budou to ještě nervy kua.

Reagovat
10

přesně...nechápu, že si to zase takhle dokážeme posrat

Reagovat
Mr.Jindros

To je snad nějaký Chimentiho magie nebo nevím.

Reagovat
Mr.Jindros

* á

Reagovat
terry

Almeida koukám dobrý střídání. A Borowski střídal jen čistě z taktického hlediska?

Reagovat
herbage

jj, Werder to musí otěvřít a Borowski už hraje spíš za zásluhy, než že by byl nějak platný

Reagovat
Mr.Jindros

Už je to tady. Co naši hráči v posledních zápasech předvádí je něco těžko uvěřitelného.

Reagovat
terry

Huu, to zapnu a Marin taková šance.

Reagovat
herbage

Dřevácí do toho

Reagovat
herbage

Tyvole, to je jedna kolmice za obranu za druhou. Jak kdybych hrál fifu, ale tohle je EL

Reagovat
10

už chci léto...a Cesareho...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

a Dynamita

Reagovat
smazaný uživatel

Go Go Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se vůbec Fulham dostal do EL?

Reagovat
terry

Skončil sedmý, pokud se pamatuju..

Reagovat
smazaný uživatel

7.miesto minulú sezónu v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Díky vítězům domácích pohárů.

Reagovat
terry

Ze sedmého se ale jde taky, ne?

Reagovat
terry

I když asi těžko.. Za normálních okolností, jak na to koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde se jen z pátýho, další dvě místa v EL jsou pro týmy z pohárů. Ale protože poháry šli k nám a k vám, tak se posunul postup i pro šestýho a sedmýho ligistu.

Reagovat
terry

Jojo, už mi to celý došlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem na tebe pyšnej..

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
herbage

Naldo laškuje

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

3 góly už prostě nesmíme dostat.. i když je fakt že s tou obranou je i tohle možné..

Reagovat
terry

To je špatný, moc špatný.. že by lekce z produktivity?

Reagovat
herbage

Ty krávo, Villa A asist opět Silva

Reagovat
terry

Hattrick.

Reagovat
herbage

Druhý gól dal Mata, ne?

Reagovat
herbage

Já jsem blb

Reagovat
terry

Reagovat
herbage

No mojí obranu, první gól jsem neviděl a znal jsem jen střelce, takže mi to hned nedošlo

Reagovat
terry

Já neviděl ani jeden.

Reagovat
herbage

O hodně si přišel, všechny byly nádherné

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Silva 3 asist.

Reagovat
irik

Werder zatím pod očekávání, španělské obraně ale snad 3 góly dát stihnou.

Reagovat
herbage

Možná že stihnou, ale další 3 inkasujou

Reagovat
Kily

v Brémách se dneska dva kluby vrátily o padesát let zpátky časem a já moc závidim nezaujatým divákům, že si můžou takový fotbal vychutnat. Emery má o přestávce o jednu starost méně - nemusí vyčítat chyby obraně, protože ta na hřišti není. Recept na postup - dostat na začátku druhého poločasu gól co nejpozději a pak tak čtyři přidat, to už asi budu klidnej

Reagovat
herbage

Tj, některé chyby vaší obrany jsou vážně školácké. Oba stopeři se vysunou, krajní beci zůszanou na krajích vzadu a paká méte zcela volný střed obrany, do kterého si mohou na kolmici sběhnout hráči Werderu

Reagovat
Kily

jj, teď jsem se zasmál při opakovačce gólu na 3:1, Villa stál na penaltě, čekal, Mertesacker pohledem zkontroloval, jak to vypadá a když viděl volného Villu, tak se zase otočil čelem k Silvovi, hráč za Villou mu pak potichu fandil a snažil se, aby ho při zakončení rozhodil co možná nejméně

Reagovat
herbage

Jako stoperská dvojka Werderu je k smíchu i v lize. Jsou to takový dva vysocí kopyťáci a já nemam rád Mertesacker ani v německé repre, i když je asi lepší tam mít jednoho vysokého hráče. Nalda všichni přeceňují, pamatují si jeho výlety a tvrdou střelu pravačkou, ale jako stoper mi přijde o hodně slabší a to ho nekteří jedinci cpali už do Arsenalu

Reagovat
terry

Tak oni tam od bránění ani nejsou.

Reagovat
Arne

Mertesacker to tam asi jako jedinej drží, v repre většinou hraje tak, že bývá nepostradatelnej... Naldo kvality má, ale často to vypadá, že ho to nebaví.

Reagovat
herbage

Tak stoperská dvojka Arne - Westermann by se mi líbila mnohem víc, stejně tak Tasci - Westermann. Naštěstí už spolu nehrajou Mertesacker s Metzelderem, oba jsou děsně neohrabaní. Nechci snižovat kvality Merteho ani Nalda, ale jsou spíš nadprůměr Bundesligy a z pohledu evropského fotbalu průměr, max. lehký nadprůměr. Na lepší tým asi ani jeden nemá

Reagovat
Arne

No, tak co momentálně Arne předvádí, na repre rozhodně nemá... Tasci s Westermannem by případně mohli Mertesackera vystrnadit, ale moc v to teda nevěřím. On ty kvality potvrzuje už několik let a má svoji pozici.

Reagovat
Godwinson

s Fulhamem to vypadá dobře,

Reagovat
herbage

Fulham zatím 2:1, one more goal please

Reagovat
smazaný uživatel

fulham tam da ešte tak 3 góly (musim rypnut, ale taliansky futbal je slaby jak caj )

Reagovat
Godwinson

heh, to asi ne, ale dva fíky tam můžou v pohodě dát :))

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se tu smáli, když sem jim říkal, že Fulham ten jejich Juventus doma hodně potrápí Snad jim to Whites ukážou

Reagovat
Mr.Jindros

No, ono to dnes opravdu není o dobrém výkonu Fulhamu.

Reagovat
terry

Tak určitě nemůžou hrát nějak špatně, ale dokážu si představit, jak hrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. můj první koment tady.

Jinak za dřevákama si stojím...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, ale na Juve to holt asi stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale se nediv, plná marodka... v bráně nervózní dědek Chimenti, který beztak celou cestu letadlem musel hustit do obránců svoje kecy o malém důcodu, jinak si to neumím představit...taková herní nepohoda.

Reagovat
Shevchenko

A kdo se ti jako smál? To by mě fakt zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnes jsem si listoval wikipedií a narazil jsem na rekordmana v počtu startů za Modenu:

http://it.wikipedia.org/wiki/Renato_Braglia

Je vůbec možné mít takovýhle gólový průměr?

Reagovat
terry

Reagovat
herbage

Tak obránce, co bys chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

ale zato ten jeden gol bol o to cenejší

Reagovat
smazaný uživatel

Bych ho chtěl vidět, ten gól kariéry.

Reagovat
Arne

Tak to je fakt paráda, pro relativně nestranné diváky samozřejmě... Včerejšek byl oproti tomuhle, jak když leze bába z trní. Snad dá Werder na 2:3, teď před pauzou si to ale podělal, nyní už je o postupujícím rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

come on Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jordi Alba se pomalu adabtuje na levého beka..

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar na svůj věk chytá famózně.. to snad ani není možné..

Reagovat
Godwinson

tak podle statistik na livesportu :) Fulham zatim moc pěkně, ti fandové, co se prsili pod Serií A nad tragickou Anglií mají asi pěkný bobky :))

Reagovat
smazaný uživatel

"Dreváci z Fulhamu" peknee

Reagovat
Godwinson

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

JOOO FULHAM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně dva, potřebuju cítit tu satisfakci

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně dva, potřebuju cítit tu satisfakci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Juventus

Reagovat
irik

Co to to Juve?? Oni fakt vypadnou s Fulhamem?

Reagovat
Darren Fletcher

geraaaaaaaaa este jeden a potom zamora dalsi a 5:1 dovi dopo :)

Reagovat
Shevchenko

Proboha Juve.

Reagovat
herbage

Fanoušci Juventusu se mohou utěšovat, že s Fulhamem vypadl i Šachťar, loňský výherce celé soutěže. A podlehnout přemožitele loňského vítěze nezní tak hrozně

Reagovat
Mr.Jindros

Skuteční fanoušci Juventusu se dneska nemohou utěšovat vůbec ničím a to i kdyby Juventus postoupil.

Reagovat
10

asi tak...

Reagovat
Mircu5

Krize je krize a jsem rád, že Juve vypadne. At postoupí Fulham už jen proto, že je to anglický tým

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham potvrdili, jací jsou dřeváci, protože zrovna ten největší dřevák dal dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dneska hrá perfektne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas taková penalta

Reagovat
herbage

Alba je blb a Marin toho využil, i když je to pan herec

Reagovat
Kily

asi tak, krásně se potvrdilo, že Emery neumí střídat, vedení by mu mělo sehnat někoho, kdo bude mít na starosti střídání. Alba není zvyklý hrát na beku a při té situaci to bylo vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit že to bylo právě minule proti Brémám, kde byl na beku výborný..

Reagovat
herbage

Tj, nevím proč místo Joaqína tam dal Fernadése. A Alba tam neměl dávat v tom souboji co ruce

Reagovat
Kily

Albu za Bruna jsem pochopil, Bruno byl špatný, Fernandese za Joaquina jsem odsoudil a že jsem měl pravdu se potvrdilo ve chvíli, kdy musel jít dolů Marchena, po 65 minutách máme dostřídáno

Reagovat
Arne

Když pominu tu dvojku z Wolfsburgu, tak je pro mě Marin asi největším diverem v BL. Tohle mi teda jako nějakej extrém nepřišlo, ale určitě věděl, s čím tam do toho jde.

Reagovat
herbage

Jj, zrovna dneska padá docela dost, ale to padal už v druhý lize v Gladbachu

Reagovat
terry

Riera vyřazen z kádru.

Reagovat
terry

Že já ten Werder nezapnul, ale nemám dobrej stream.

Reagovat
Shevchenko

Jeden člověk tady napíše, že vypadnout s těmi dřeváky by byla ostuda (což je pravda) a angláni už tady píšou o ohromné satisfakci.

Reagovat
10

napsalo to víc lidí, protože to je pravda...hlavně se mi líbí, jak po prvním zápase byli zalezlí a teď tady budou machrovat

Reagovat
Godwinson

ber to tak, že po prvním zápase se machrovalo pod Serií A :) rovnováha musí být ...

Reagovat
smazaný uživatel

A já to nepsal po prvním zápase, že vás doma hodně potrápí? Tak jsem to psal asi až po tom druhým teda.

Reagovat
Mr.Jindros

Ona pointa je fakt v tom, že Juventus netrápí Fulham, nýbrž Juventus sám.

Reagovat
Godwinson

Brémy to ještě otočí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Maďar robia aj niečo užitočné,neskutočné

Zoliko, ešte im daj!

Reagovat
Jollae

Reagovat
M11

ja vedel ze 3-1 je pro dnesni Juve malo

Reagovat
Mircu5

Werder jede, jen tak dál!!!

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a až ted to začne být zajimavé

Reagovat
terry

Kurvaaa, proč jsem to nezapl. Jdu najít přenos.

Reagovat
Arne

Nj, dobrá rada nad zlato.

Reagovat
terry

No já prostě nenašel přenos a pořád se mi to nedaří..

Reagovat
Shevchenko

Já mám Sopcast, Televize Yes. Našel jsem to na myp2p.eu.

Reagovat
terry

Jenže já Sopcast nepustím, bohužel. Ale asi na tom budu muset do budoucna zapracovat, asi nahodím Win.

Reagovat
herbage

Ty krávo, to je tlak

Reagovat
Godwinson

kdo koho? :)

Reagovat
smazaný uživatel

co se to v brémách děje

Reagovat
10

dřeváci maj rotoped u střídačky, to jsem ještě neviděl

Reagovat
Mr.Jindros

Zajímavý.

Reagovat
herbage

Villa hattrick, já se poseru

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl sem to, nejde mi přenos Aspon stručný popis? Předtím nic nenasvědčovalo tomu, že by sme se měli dostat do šance..

Reagovat
herbage

Mata vyslal svůj typický křižný balón přes šířku hřiště přesně do běhu na Villu, který zpracoval míč, zprava si naběhl do vápna a vypálil pod víko. Wiese už byl v polodřepu a hodně mu to usnadnil, protože to nešlo ani na zadní tyč, spíš doporstřed, i když rána to byla i tak slušná

Reagovat
Kily

dostal přihrávku na pravou stranu, šel sám na Wieseho, počkal, až ten spadne a napálil to nad něj, suverénní zakončení, ale pak dali opakovačku přihrávky na něj a byl v ofsajdu, berme to jako kompenzaci za penaltu na Mestalle

Reagovat
smazaný uživatel

dík oběma

Reagovat
herbage

Ofside to v žádném případě nebyl, v momentu přuhrávky byl přesně na hranici. Bylo to vidět i z průhů na čáře. A protože se hrnaiční situace mají pouštět, tak regulerní gól

Reagovat
irik

No nic, tak ještě dva .

Reagovat
terry

Ty voleee..

Reagovat
Azza

Marin

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ted dají Brémy dva góly, tak se pudu neskutečně zlískat do hospody..

Reagovat
10

neuvěřitelný, co dokážeme v tý obraně vymyslet

Reagovat
Tomekcz

Jedem Fulham ukazte spagetakum jak se hraje

Reagovat
terry

Já nevím, to snad aby dneska postoupily oba týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

co to přijelo za zoufalce na Craven Cottage? Ten tým je tak na úrovni championshipu

Reagovat
terry

Zalez.

Reagovat
terry

Kdyby to skončilo 15:15, nikdo by nemohl nic namítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nepozerám...

Reagovat
terry

Já jen trhaně.

Reagovat
herbage

Z toho bych rozhodně nechtěl psát reportáž

Reagovat
terry

Já píšu a nekoukám, takže fakt nádhera. Snad zas bude mít soccernet jen góly.

Reagovat
smazaný uživatel

sestava LFC a chce se mi zvracet.. Kuyt na úkor Benayouna

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá Torres?

Reagovat
terry

Hrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom dEsta chápem...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale Lucas taky, a to není dobrý, aqua viroza, uvidime.. ale nevidim to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

ted škoda Dempsey.. ale cottagers ten gol daj, věřím tomu

Reagovat
Chazy

Juve ocividne ma slitovani nad nejvetsima lemrama Fulhamu, nejdriv da gol Etuhu a dneska dva Gera .. uz jen aby naskocil Andranik nebo Nevland a i oni si jeden pridali.

Reagovat
terry

Andranik

Reagovat
Chazy

Mam ho rad

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas Geru

Reagovat
Azza

Poméé Brémy

Reagovat
smazaný uživatel

DEMPSEY to byla nádhera

Reagovat
Tomekcz

Cottagers

Reagovat
Jollae

Reagovat
smazaný uživatel

dobře to ten dřevák trefil....

Reagovat
Godwinson

joo Brémy a Fulham :))))

Reagovat
10

Reagovat
terry

Goool Já říkal, že není konec.

Reagovat
Chazy

Je taaam

Reagovat
herbage

To ještě bude zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Chimenti ty kurvo stará!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmmmmm...

Reagovat
božský John

Kurva ještě jeden hoši,přece nenecháme postoupit bandu portugalskejch válend ...

Reagovat
Darren Fletcher

CLINT DEMPSEY JE KRAL!

Reagovat
terry

Juventus Nechat si dát od Fulhamu čtyři góly, když první vyhraje 3:1, to už je fakt tragédie.

Reagovat
Chazy

Uz jen to "nechat si dat od Fulhamu ctyri goly" staci ... V PL tolik golu nedali ani nepamatuju. Aby jo, v EPL dali naposled vic jak 4 goly v sezone 05/06

Reagovat
smazaný uživatel

forza Calcio

Reagovat
Chazy

4 a vic, aby to bylo presny

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to došlo

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Žije ještě? V PL ani v CCC ho nikdo nemá, kde skončil? Musím si tu hvězdu vygooglit.

Reagovat
Chazy

MLS

Reagovat
terry

Už nehraje, ne?

Reagovat
Chazy

Tak jemu je 24, co by nehral.

Reagovat
terry

Já našel nějaký, kterej už nehraje. Ale zjistil jsem, že jen shoda jmen, ale i ten můj hrál totiž za Fulham.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl John Collins ne? Skot tuším..

Reagovat
terry

A on je tenhle Collins John? Já myslel, že se jmenuje Honza a on Collins, jo?

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, reprezentant. Tehdy takovej potenciál prej, a jak dopad

Reagovat
herbage

Já si ho pamatuji, protože dal jeden pěkný gól za Fulham a jednu dobu mu to tam celkem padalo, pak přesta hrát v základu, odešel na hostovačku a pak potichu upadl do zapomění

Reagovat
smazaný uživatel

MLS

Reagovat
terry

Jako jo, beru to, Juventus je prostě v hajzlu, ale tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam aspoň Del Piera...

Reagovat
smazaný uživatel

je tam VAIIIIIIIIIIII ALEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

kůrňa v brémách se dneska střílí ostrejma btw. bye bye Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Fulham by prejel i Barcu

Reagovat
$dolar$

Jeden Werder to date!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každý Werder na rande?

Reagovat
terry

No, je to dost internacionální, ale proč ne.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha to bylo česky

Reagovat
terry

Proč nehrál od začátku Del Piero?

Reagovat
smazaný uživatel

nehrál ani minule a nikdo se neptal proč nehrál..

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, nastoupil Grygera

Reagovat
Tomekcz

juve troku nervni

Reagovat
smazaný uživatel

Zeeebiiiiina:D

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bet365 vidím na prednej strane Werder - Valencia 4:4, ja že to je sekcia hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zebina red card

Reagovat
terry

Zebina.

Reagovat
$dolar$

Jezis ty hraci Valencie to jsou ale simulanti

Reagovat
božský John

Reagovat
terry

To si děláš srandu, ne?

Reagovat
božský John

Nejde mi stream..od začátku druhý půle vim jenom z livescoru..

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica v závěru zápasu rozhodla o postupu

Reagovat
smazaný uživatel

COTTAGERS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Ňákej Kardec jaj boha...Kadlec,se na to můžu vysrat,fakt že jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Alan Kardec, jeden z najtalentovanejší brazílskych útočníkov do 21 rokov

Reagovat
Chazy

Znalosti z manazeru?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tie hovadiny pre deti a Moyesa nehrám, hráčov reálne sledujem.

Reagovat
Chazy

Neni to hovadina, scouting tam maji vyborny, ja to nemyslel proti tobe. To fakt stihas sledovat brazilskou ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, navyše sú to otrasné časy, keď občas sledujem NHL a NBA, nejde to ale mládežnícke výbery sveta vcelku áno, ako kedy. Skôr sa čuduj(em), že si okrem PL stíham aj Calcio a Primeru, príležitostne Sagres/Eredivise.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ligue1 samo

Reagovat
Chazy

Kdyz nedelas nic jinyho, proc ne

Reagovat
Godwinson

Reagovat
božský John

Ať mi Kadlec políbí řiť ...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sa nepoteší...

Reagovat
božský John

Je na černý listině...za tejden mu přijedu do Lisabonu přistříhnout péro,vytrhnout naušničku,rozcuchat vlasy a zašpinit bílý disco kalhoty...a prostřílet kolena

Reagovat
mickey mouse

Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kardec není ten Brazílčan z MS 20?

Reagovat
Godwinson

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Áno je, 9tka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sa mi tam vtedy veľmi pozdával

Reagovat
Tomekcz

Fulham

Reagovat
Chazy

.. No z dneska nemuzu.

Prohrat na Cottage? Normalni..

Prohrat s Fulhamem? Naprosto normalni..

Dostat od tech betonaru 4? .. co to zas do Anglie prijelo za velkoklub.

Reagovat
$dolar$

Valencia nezaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

poser se

Reagovat
Azza

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
božský John

Jak někdo vůbec může fandit tm Portugalcům? Mně stačilo,když běžel náš s balonem do rozhozený obrany a Portugalec sebou třísknul vo zem a málem umřel

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská, naprosto neomluvitelná ostuda pro Juventus a celé Calcio.

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Chazy

Tak neprehanej, na Cottage dostalo 3:0 i MU.

Reagovat
terry

Ale nepřivezlo si náskok 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat všední ligový zápas a vyřazovací boje Evropské ligy je jaksi mimo.

Reagovat
10

Juve letos není měřítko, děláme akorát ostudu...calcio se zvedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní výsledky v evropských pohárech tomu moc nenasvědčují. Anglie má ve hře ještě čtyři týmy, Španělsko tři, Německo tři, Francie tři a Itálie pouze Inter...

Reagovat
Chazy

Samozrejme, jde mi jen o to, ze tam prohralo uz dost kvalitnich celku, neni takova ostuda vypadnout s tymem z te top3 evropskych lig.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to pořádná ostuda, při vší úctě k Fulhamu, který určitě své kvality má, ale viděl jsem je proti Šachtaru a Permu a nijak valný dojem na mě neudělali. Od italského velkoklubu bych prostě čekal, že takový tým vyřadí. Prohru na Fulhamu beru, ale takovým rozdílem?

Reagovat
terry

Reagovat
Chazy

No jasne ze pravda, jen jsem chtel neprecenovat uspech anglickyho tymu :)...

Reagovat
Shevchenko

Aspoň vidíš, jak na tom Juve letos je.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Fulhamu k zaslouženému postupu.

Reagovat
10

tahle sezona je další zkouška oddanosti, snad ještě tvrdší, než ty minulý...FORZA JUVE

Reagovat
terry

Tohle je hodně drsný, ale fakt nemám páru, jak se z toho dostanete.

Reagovat
Pinturicchio

Nebude dlouho trvat a budeme tam, kam odjakživa patříme. Už příští sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš prdel, ne?

Reagovat
Pinturicchio

To nedělám. Není to o ničem jiném, než o tom optimismu ( o kterém píše terry ) ... no, a nějaké to víno

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň demižón asi...

Reagovat
Pinturicchio

Stačil pouhý litřík . Ale ne, já věřím v opravdové zemětřesní ( hráčský kádr, vedení ( a když to bude nutné, tak i Delle Alpi ) a ono to půjde. Příští sezona bude mnohem lepší, než tahle, věřím tomu

Reagovat
10

horší už to snad být ani nemůže...

Reagovat
Pinturicchio

Horší to může být vždycky ... najdou se nějaké pásky ... pan Moratti řekne, že jsme upláceli ... ale to už známe všichni:o).

Přístí rok Scudetto ! ! !

FORZA JUVE !

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bych si měl vybrat mezi touto sezónou a přeřazením do Série B, volil bych možnost 2.

Reagovat
Pinturicchio

Nesmíte to brát zas tak ( ultra ) radikálně, pane Ital

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná možnost je ta, že se najde nějaký debil a vysolí za ty tragédy, co jsme dali 50 mega aspoň 40. A pak nějaký další drahý prodej, asi Chiellini. A i když se toto stane, myslíš, že přijdou kvalitní posily a ne šrot, jako letos?

Reagovat
10

myslím, že tohle léto už vedení nabídce City za Gigiho neodolá...mluví se o tom dost hlasitě

Reagovat
smazaný uživatel

Giorga nieeeeeeee ten musi ostat

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš...

Reagovat
Pinturicchio

Tak Diego pryč, Melo asi taky ( i když u nich nikdo netušil, že budou hrát tak, jak hrajou ). Já doufám, že jsou reálné ty peníze, o kterých tady někdo mluvil ( nějakých 80 éček ), kdyby ne, tak je to mnohem horší. Ale ono je to o tom skautingu, být tam Moggi, tak přitáhne 18-ti letého kluka, který na to bude mít a taky to ukáže na hřisti. Proto doufám, že se změní i to vedení ( neříkám, že by měl přijít Moggi ).

Ale musím říct, že o takových věcech bych se nejradši pobavil až zítra, dnes už se na to moc necítím

Reagovat
10

Blanc a Secco by měli rezignovat a pokud to neudělaj oni, tak by je měl vyrazit Elkann...Mela bych neprodával, nikdo nám za něj nedá ani třetinu toho, co jsme za něj zaplatili...

Reagovat
smazaný uživatel

A kto na miesto nich? Mna napada jeden pan z Florencie.

Reagovat
Pinturicchio

Ta částka do Diega investovaná se určitě vrátí víc, než ty peníze investované do Mela. A jestli nepůjdou sami, tak je svrhnem, stejně jako to chce Lazio udělat s Lottitem:o)

Reagovat
terry

Chtěl bych mít tvůj optimismus.

Reagovat
herbage

Vale i Werder si zasloužily postup, leč postoupit mohl jen jeden. Nevím jak vy, ale já se dnes u toho fotbalu bavil

Reagovat
Kepy_FCB

Lituji že jsem si to nechal ujít.

Reagovat
Kepy_FCB

Ten Juventus to jsou máča !!!

Valencia

Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba se poučit a jít přesto dál, gratualce fulham.

Reagovat
Pinturicchio

No, nevím, jestli bych sem měl něco psát, jelikož jsem porušil své nepsané pravidlo a pil ve všední den ... ale tohle? OPRAVDU?!?!!!?

Ale tak pozitivum vidím v tom, že se ted budeme soustředit na ligu ( doufám, že se budeme soustředit víc, než posledně se Sienou ).

F ! O ! R ! Z ! A ! J ! U V ! E !

Reagovat
smazaný uživatel

letošní Juventus, to opravdu není ten Juventus, kterej si kdysi říkal italská klubová jednička...

Reagovat
smazaný uživatel

lili.cc má nejspíš orgasmus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Nechci se smát, ale musím. Na to, jak tu někteří machrovali na Fulham a další zase psali, že Juventus - vítěz Evropské ligy, tak slušně pohořeli

Reagovat
Arne

Jj, já se musím akorát smát, fakt že jo.

Reagovat
Chazy

tak tak, kdyz si clovek vzpomene na ty komentare pred prvnim zapasem..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ty jejich arogantní hemzy o nějakých dřeácích.........ti dřeváci je totálně převálcovali.......rozdílem třídy....

Reagovat
fantomas

Je to slast, neskutečná slast.

Reagovat
smazaný uživatel

tým, který doma naloží Manchesteru United 3:0 nepřekvapí když naloží nějakému italskému klubu 4:1, Come On 'You WHites!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

No zrovna ten pocet golu prekvapujici je :)

Reagovat
smazaný uživatel

Juve back to black...Myslel jsem, že Zac už v tom našel systém, ale prd.

Reagovat
Kokesh

8 gólů, co víc si přát. Jen škoda, že postoupila zcela nezaslouženě Valencia - tým, který je tak strašně nesympatický!!!!! Neustálý simulování, poléhávání na hřiští, diskutování s rozhodčím...prostě tým uplakánků. A ten pravej bek Miguel - horšího beka sem dlouho neviděl.. I když to byl velice atraktivní fotbal tak si myslím, že by nad těmito týmy vyhrál i průměrný tým z PL či Serie A.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

Valencie letos vyřadila Janov a Werder vloni třeba AC, takže pochybuji že by průměrný tým Serie A měl na tyto týmy, když na ně nemají ani nadprůměrné

Reagovat
Kokesh

Nechápu za příklad Janov, když byl ještě ve skupině, kde jí dělala problém i Slavia.

Reagovat
Shevchenko

A třeba tu Vale doma jasně přehráli, jak dneska Brémy, v 90 minutě ale dostali gól do prázdné brány.

Reagovat
Kokesh

?

Reagovat
Shevchenko

? Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na největší dřeváky,nekopy,nefotbalsty a bůhví co ještě,to dnes nebylo špatné,hej?

Jistý Tsigi po zápase na půdě Juve:"Netřeba se ošívat,když fanoušci nepřijdou na takovej tým jako Fulham"

Dneska stadion plnej,holt někde se chodí podle soupeřů,někde se jde ať už hraje Notts County,Manchester United nebo nějací Taliáni..

Mimochodem,nějací nervozní

Chlapci super

Reagovat
herbage

Gratulace k postupu Od vás se nevozí body lehko a výhra Arsenalu 1:0 u vás byla nejvydřenější a nejnezaslouženější v průběhu celé sezóny

Reagovat
Chazy

Ajo vlastne. To chytal Mannone, dobry zapas :)..

Reagovat
smazaný uživatel

Velké díky..

Nechtěla jsem provokovat ale potom jak se machyrci obouvali do Fulhamu,už před prvním zápasem,jsem si to prostě pro sebe nemohla nechat

Reagovat
herbage

No mě spíš překvapil váš postup přes Šachkťar, než přes Juve, protože Juve má akorát tak velké jméno, jinak fotbal hrají nijaký

Reagovat
smazaný uživatel

Nějací taliáni...hmm, malesaniho boys na vás!

Reagovat
Shevchenko

Takže už je to jasné, budeme se těšit na tři týmy v LM.

Reagovat
terry

To je v hajzlu tohle, Serie A ztratí svůj náboj.

Reagovat
10

proč by měla?

Reagovat
terry

Nerozvedl jsem to. Mě teď nejvíc na Calciu bavil souboj o čtvrté místo, teď už to nebude tak atraktivní.

Reagovat
10

vždyť ten boj o 4. místo a tím pádem postup do LM zůstává pořád aktuální...

Reagovat
terry

Já myslím do příští sezony případně.

Reagovat
10

njn, o to větší boj to bude o 3. místo...možná to pomůže něco změnit, protože to k tomuhle směřovalo dost dlouho a nic se nedělo...

Reagovat
$dolar$

A co kdyz Inter vyhraje LM?

Reagovat
Shevchenko

Tak nevím to jistě, ale to by muselo být velké štěstí. Teoreticky by to ale Inter ještě mohl zachránit.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by uz dnes skoncil hamburger a inter by dosiel dalej v LM ako bayern tak by to nemuselo byt stratene ci?

Reagovat
Arne

Škoda, že jeden z dvojice Werder - Valencia musí končit, to fakt bylo pokoukáníčko. Hosté si to u mě trochu pokazili těma simulacema, ale jinak když sečtu oba zápasy, tak to bylo i na šance zhruba nastejno a holt rozhodlo štěstí.

Reagovat
terry

Holt to ošidné pravidlo o vstřelených gólech venku.

Reagovat
herbage

Simuloval i takovej Marin, takže na to bych se nevymlouval. Navíc Werder měl za celý dvojzápas fouknuté dvě sporné penalty, který sice byly písknuté zcela poprávu, ale jen díky nesmírně striktnímu výkladu pravidel od obou panů sudích. Werder se může zlobit jen na sebe, že měl vzadu vrata jak od stodoly a hráči Valencie toho dokázali využít. Nicméně Valencie vzadu byla stejně tragická a tak to skončilo 4:4

Reagovat
Kokesh

Nevím, co se ti na dnešní penaltě zdálo sporné! Evidentně ho stáhl k zemi, co víc chceš

Reagovat
herbage

Dobře, sporná není vhodné slovo, spíš přísná a naprosto zbytečný. Jak v prvním zápase Banega, tak v tomhle Alba naprosto ztratili rozum a ve vápně nemají co rukama stahovat hráče. Ale ani při jendné situaci nebyl Werder v nějaké gólovce, takže z pohledu Werderu darované dva góly od Valencie

Reagovat
Kokesh

Jjo tak to už souhlasím

Reagovat
Arne

Já se na to nevymlouvám, já jen říkám, že tímto si u mne trochu pošramotili renomé. Dělá to skoro každý nebo snad úplně každý, ale že by to někdo hnal až do takového extrému, to jsem neviděl už hodně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Gianni sa musi v hrobe obracat

Reagovat
10

Reagovat
-Kopy-

Olé Olé !!!!!!!! Nervy mam v píčí ale co už, krásný otevřený fotbal

Postup zasloužený, když vezmu v potaz i první utkání

AVE CESAR

AMUNT

Reagovat
$dolar$

Postup zaslouzeny

Reagovat
-Kopy-

Jo je.

Reagovat
smazaný uživatel

S ním nemá cenu se vůbec bavit. On si vidí jenom co chce

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Arne

Myslím, že to platí jak na něj, tak na vás dva.

Reagovat
-Kopy-

Nedělej chytrýho.

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Ano, zasloužený

Reagovat
božský John

Ach jo, letos máme silnej tým ..mohli jsme to celý vyhrát a vypadnem se zasranou Benficou...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasraná Benfika sa doteraz prezentovala jedným z najlepších futbalov vôbec, už od skupinovej fázy. Z tvojej strany podcenenie. Ale chápem ťa.

Reagovat
božský John

Ale vůbec podcenění, vim,že má formu jak hrom,ale prostě mi nikdo nevezme,že letos jsme měli na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa tam aj počas priebehu boli minimálne porovnateľne dobré tímy, aj zopár lepších, ale hej, na titul ste teoreticky mali...

Reagovat
Al Capone

Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg - Kazaň pro zájemce v super kvalitě tady:

sop://broker.sopcast.com:3912/68115

Reagovat
herbage

Jinak, vybaví si někdo neméně zábavné čtvrtfinále, jenže LM, kdy Werder hrál s Lyonem 7:3?

Reagovat
Arne

Osmifinále, 0:3 a 2:7

Reagovat
herbage

Nj, detailisto

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Účka jednou nařezala v osmifinále AS Roma 7 nebo 8 ku 0

Reagovat
smazaný uživatel

7:1

Reagovat
Shevchenko

čtvrtfinále

Reagovat
alcantara

AS Monaco - Deportivo La Coruna 8:3

Reagovat
smazaný uživatel

LUCAS

Reagovat
smazaný uživatel

ten kluk ukázal něco co připomínalo brazilce

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

udělal 2 hráče a došel si pro penaltu.. kterou Gerrard proměnil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Romelu Lukaku, pěkně se dneska panu Wengerovi ukaž, ať si tě v létě veme pod křídla

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jó ještě, že je Lukakův oblíbený tým Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas...čumim

Reagovat
SunFells

Dejagah mohl být slavný

Reagovat
božský John

Aux armes!

Aux armes!

Aux armes!

Aux armes!

Nous sommes les marseillais!

Nous sommes les marseillais!

Et nous allons gagné!

Et nous allons gagné!

Allez l'OM!

Allez l'OM!

Allez l'OM!

Allez l'OM!

hohohohohohohohohohohohoho

Reagovat
Godwinson

pěkně Anderlecht :)))

Reagovat
Pinturicchio

Juventusu se letos vůbec nedaří a potvrdila to i dnešní odveta Evropské ligy na hřišti Fulhamu, kde Stará dáma prohrála 1:4 a po celkovém skóre 4:5 z jejího pohledu se se soutěží rozloučila. Na to ihned po zápase reagovali fanoušci, kteří vyzvali k rezignaci prezidenta Jeana Clauda Blanca a sportovního ředitele Alessia Secca.

No, však říkám, nepůjdou sami, tak je vyženem

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Oba

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu ČT žeru práva na všechny zápasy, love love love

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to pentle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele