Evropská liga - preview odvetných osmifinálových zápasů

17.03.2011, 09:06
Previews
Evropskou ligu čekají odvety osmifinále a vyřazení v nich bude odvracet hned několik favoritů. Doma musí zabrat Liverpool proti Braze, Manchester City s Dynamem Kyjev či Zenit Petrohrad proti Twente. Dobře nakročeno mají Spartak, Porto a Villarreal, kterým stačí před vlastními fanoušky neprohrát...
Paris Saint-Germain - SL Benfica  (čtvrtek 19:00)
Benfica má před odvetou osmifinále Evropské ligy s PSG lepší výchozí pozici, doma v prvním střetnutí totiž přehrála soupeře a porazila ho 2:1. Ačkoli pařížský kouč Antoine Kombouaré do Lisabonu odletěl před týdnem bez tří článků základní sestavy, čímž naznačil, že tahle soutěž není pro klub prioritou, teď by se něco podobného nemělo opakovat.

Domácí rozhodně nic nevzdávají. Průběžná porážka o jednu branku určitě není mankem, které by se nedalo stáhnout. Stačí jim k postupu vsítit alespoň jeden gól a žádný neinkasovat. A jestli PSG skóruje, bude portugalský celek pod tlakem, protože bude muset udělat minimálně to samé, aby mohl pomýšlet na postup.

Hostující útočník Eduardo Salvio má s Evropskou ligou velmi dobré zkušenosti. Argentinec je jinak součástí Atlética Madrid, v Benfice je aktuálně na hostování. A právě madridský klub loni v této soutěži zvítězil. "Byl to skvělý zážitek," připomínal si hezké chvilky. "Podařilo se nám proklouznout přes všechna kola. Mám ten samý pocit i tady v Benfice."

Salvio ve finále střídal v 78. minutě Antonia Reyese. Atlético nakonec vyhrálo nad Fulhamem 2:1 v prodloužení. "Teď mám dobrou sezónu i v novém působišti. Chceme se v Evropské lize dostat co nejdále. První výhrou nad PSG jsme tomu hodně blízko," říkal. "Zbývá ale ještě druhých 90 minut. Dáme do toho vše, abychom postoupili."

Ani jeden z týmů nevstupuje do vzájemného zápasu s dobrým výsledkem z posledního ligového klání. Zatímco Benfica doma nedokázala porazit Portimonense (1:1), Paris SG pouze remizovalo v Parku princů s Montpellierem, i když po poločase vedlo 2:0 a soupeř hrál téměř celé druhé dějství o deseti.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Dynamo Kyjev  (čtvrtek 19:00)
Hodně blízko překvapivému postupu do čtvrtfinále Evropské ligy je Dynamo Kyjev, které si veze do Manchesteru dvoubrankový náskok a očekává se, že bude jen bránit. Na druhé straně Citizens se do bezhlavé ofenzivy zřejmě nepustí, jejich manažer Mancini vsází na trpělivost.

”Musíme být trpěliví. Nikdy jsem se za stavu 0:2 nevzdal, i když vím, že to bude složité, protože je to zkrátka špatný výsledek,” uvedl Roberto Mancini. ”Každopádně důležité je, abychom hráli svoji normální hru, klasický zápas a nesnažili se postoupit během prvních 45 minut. Pokud to tak uděláme, na konci uvidíme, jestli to bude stačit na postup,” dodal italský stratég.

Jeho tým na Ukrajině inkasoval z kopaček Ševčenka a Husjeva, jinak se mu ale daří. Naposledy si poradil ve FA Cupu s Readingem a v lize udolal Wigan. Manciniho každopádně trápí unavenost jeho hráčů, dobrou zprávou pro něj však je, že by do zápasu mohli zasáhnout uzdravení Milner a Adam Johnson. Mimo hru jsou stále náhradní brankář Given a dopingem ohrožený Kolo Touré.

V domácí soutěži se daří také Dynamu Kyjev, které jaro začalo výhramní na Metalurgu Doněck a proti Vorskle, s úspěchy v Evropské lize proti Besiktasi a Man City navíc už jeho vítězná šňůra narostla na pět zápasů. Její pokračování je nyní ve hvězdách, každopádně to není hlavním cílem ukrajinského celku.

”Víme, že Manchester City má skvělé finanční zázemí a hodně vynikajících hráčů, ale o tom ta odveta nebude. My musíme hrát jako tým, což už se nám povedlo v prvním zápase, musíme našeho bojovného ducha maximálně využít. Také bychom měli alespoň jednou skórovat,” uvedl zkušený brankář Oleksandr Šovkovskij. Jeho trenér Jurij Sjomin má k dispozici kompletní kádr, otazník visí pouze nad Artemem Milevským, který si v závěru prvního vzájemného klání poranil ruku.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zenit Petrohrad - FC Twente  (čtvrtek 19:00)
Twente se začíná stávat překvapivým katem ruských celků, a i když tohle měl být vyrovnaný souboj do posledních chvil, zdá se být i nyní rozhodnuto. Enschede totiž překvapilo v úvodním duelu Petrohrad a na stánku De Grolsch Veste zdolalo jednoho z největších favoritů na zisk trofeje 3:0. Odveta v předchozím kole proti Kazani sice nebyla tolik povedená, současný náskok by si však loňský mistr měl, stejně jako v odvetě s Kazaní, s přehledem pohlídat.

Zenit sice není rozehraný, kvalitu v týmu ale určitě má a před domácími fandy se klidně ještě může pokusit o zvrat, i když to bude vskutku těžké. Petrohrad získal v minulém ročníku titul a dobře vstoupil do ruské soutěže také v uplynulém víkendu, když na úvod vyhrál 1:0 na půdě Grozného brankou Lazoviče ze 14. minuty. Proto konečně chytá zápasové tempo a vytížené Twente se ještě může hodně divit, co Petrohrad je schopen vytáhnout z rukávu.

Twente je v současnosti v Eredivisii na druhé pozici se ziskem sedmapadesátí bodů a určitě bude ve zbývajících kolech bojovat o titul, nejhůře skončí zřejmě třetí. Jenže loňský obhájce chce do Ligy mistrů, proto je úkolem obsadit alespoň pozici druhou. Naposledy si v domácím prostředí poradil s Venlo 2:1 a třikrát za sebou tak vyhrál, tento víkend zkusí vybojovat všechny korálky na půdě nováčka z Excelsioru.

Kouč Zenitu Luciano Spalletti se snaží vyburcovat své svěřence k heroickému výkonu a věří, že se dá ještě postoupit. "Ve čtvrtek budeme hrát za respekt a čest našeho klubu, musíme soupeři vrátit minimálně porážku. Dobře víme, že ruská historie má spoustu hrdinů, kteří byli stateční a dokázali velké věc., My nejsme jiní," povzbuzuje hráče italský šéf na lavičce ruského týmu. O výhru se postarali v minulém vzájemném duelu na holandské půdě dvěma trefami Luuk de Jong a Denny Landzaat, na tyhle dva si musí dát obrana největší pozor.

Hlavně při neúčasti kostarického forvarda Bryana Ruize, jenž trpí svalovým problémy. Belgický šéf Michel Preud'homme nemůže též využít služeb vykartovaného brazilského obránce Douglase. Pokud Zenit inkasuje, může se s nejlepší osmičkou rozloučit zřejmě definitivně, musel by totiž soupeři nasázet hned pět gólů. "Musíme se na utkání připravit, ještě není vyhráno. Rozhodně ale věřím, že je v našich silách postoupit," působí poněkud skromně úspěšný trenér.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spartak Moskva - AFC Ajax  (čtvrtek 19:00)
Je to možná až šokující zpráva, ale nejméně šancí ze tří celků Eredivisie, kteří se účastní osmifinále Evropské ligy, se dávají Ajaxu. A oprávněně. Ten sice měl v úvodním duelu v Amsterdam Aréně herně navrch, jenže gólově se neprosadil a navíc inkasoval. A tak musí na půdě ruského celku vyhrát, což nebude na umělé trávě stadionu Lužniki, kam se vejde skoro pětaosmdesát tisíc fanoušků, vůbec snadný úkol. Spartak navíc doma hraje ještě o něco lépe.

Na Spartaku není v tuto chvíli vůbec znát žádná nerozehranost, s přehledem postoupil už z minulého kola přes švýcarskou Basilej, nyní je velmi blízko branám čtvrtfinále. Nicméně do domácí ruské soutěže nevstoupil tou správnou nohou a na půdě Rostova dostal výprask 0:4. Což dává Ajaxu celkem slušné vyhlídky, určitě cítí šanci, že se dá ruský celek přehrát. Ajax na tom ale není také nijak skvěle, ve víkendovém duelu měl problém s Tilburgem.

Se suverénně posledním celkem Eredivisie, který doposud získal pouhých jedenáct bodů, dokonce prohrával. Avšak v dalším průběhu chytl druhý dech a nakonec si odvezl cenný skalp v poměru 3:1. Ruský celek chce určitě postoupit, jenže jeho současný úkol má hlubší význam. "Chceme do budoucna hrát významnou roli i v Lize mistrů, proto nyní sbíráme cenné zkušenosti a chceme dojít co nejdále, aby jich bylo co možná nejvíce," uvedl šéf Spartaku Valerij Karpin.

Nicméně Karpin dobře ví, v čem je slabina Spartaku: "V jednom utkání jde vše podle plánu a hráči předvedou skvělý výkon, pak ale po psychické stránce vyhoří. Což je opravdu velký problém." Nicméně v mrazivém počasí bude hodně záležet na kondici, kterou si Karpin opravdu pochvaluje. "Hráči drží puls kolem 120-140 tepů za minutu, což je skvělé. Pokud má někdo kolem 200 tepů za minutu, bude se mu hrát těžko," vytahuje na povrch čísla Karpin.

Kouč Ajaxu Frank de Boer dobře ví, že jeho svěřenci úvodní duel nezvládli, avšak vidí na něm i pozitiva. "Úvodní klání se Spartakem nám ukázalo několik záchytných bodů a my budeme chtít potrestat jeho slabiny. Na našem stánku jsme si všimli, že protivník má problémy při rychlém přechodu na obou krajích a my bychom toho rádi využili," uvádí dlouholetá legenda Ajaxu. I přes převážná negativa ruského celku je díky výsledku 1:0 ve svůj prospěch určitě favoritem na postup.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Porto - CSKA Moskva  (čtvrtek 21:05)
Souboj dvou velikánů bude zřejmě napínavý až do posledních chvil, oba celky chtějí proniknout za každou cenu do čtvrtfinále. CSKA Moskva na úvod doma s Portem zaváhalo a je jednou nohou od vyřazení, ovšem určitou roli určitě sehrála nerozehranost. Naopak nyní už ruský celek zahájil i domácí soutěž a bude chtít rozjet na portugalské půdě útočnou hru. Musí totiž vyhrát a vzhledem k produktivitě soupeře by asi jedna trefa nestačila.

Ruský výběr vstoupil do nového ligového ročníku tou správnou nohou a v domácím prostředí bez větších problémů přehrál Perm. Nedávno sice nezvládl superpohár a musel zkousnout porážku od Petrohradu v poměru 0:1, nicméně má před sebou vskutku ještě hodně dlouhou sezónu. Porto v minulém kole vyřadilo favorizovanou Sevillu a rozhodně svou kvalitu má, navíc opravdu zažívá fantastický ročník na domácí scéně.

Portugalskou ligu totiž s náskokem dvanácti bodů před druhou Benficou, třetí Sporting dokonce ztrácí neuvěřitelných osmadvacet bodů! Porto totiž drží málo vídanou sérii celé Evropy. Ve třiadvaceti duelech pouze dvakrát remizovalo a jedenadvacetkrát zvítězilo, titul má sedm kol před koncem téměř stoprocentně jistý. A nebýt Benficy, která svou bilancí také vyčnívá, tak by nebylo co řešit už nyní. Porto v minulém kole přesvědčivě vyhrálo na půdě Leiriy (2:0), předtím doma nedalo šanci Guimaraesi (také 2:0).

Porto si k tomu jistě chce udržet velmi příznivou bilanci z posledních duelů Evropské ligy, kde celkem od základních skupin vyhrálo z devíti klání hned sedmkrát. Zaváhalo pouze proti Seville a doma remizovalo s Besiktasem. Navíc se může pyšnit jednou z nejlepších obran. Doposud inkasovalo pouze šestkrát a v žádném klání neobdrželo více jak jednu branku. Nicméně i útočná fáze má svou sílu, jen v základní skupině rozvlnil portugalský mistr síť soupeřů čtrnáctkrát, ve vyřazovací části přidal branky čtyři.

Opět se bude spoléhat na střelce Falcaa, jenž nasázel v Evropské lize neuvěřitelných sedm branek a je nejlepším střelcem celé soutěže. Porto i nyní bude hrozit ze standardek, především z rohových kopů. Celkem jich totiž zahrávalo devětašedesát, což je nejvíce ze všech účastníků letošního ročníku. CSKA Moskva má na čtvrtečního protivníka opravdu smůlu, nedokázalo zvítězit již pětkrát v řadě a dokonce nevsítilo ani jednu trefu. Pokud tedy chce postoupit, musí zlomit prokletí a vytvořit nové rekordy vzájemného měření sil.
FC Porto - pravděpodobná sestava:
Helton - Supunaru, Rolando, Otamendi, Fucile - Fernando, Belluschi, Moutinho - Hulk, Falcao, Varela
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev - Sčennikov, Ignaševič, Berezutsky, Nababkin - Aldonin, Mamajev, Honda, Dzagojev - Doumbia, Love
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rangers FC - PSV Eindhoven  (čtvrtek 21:05)
Oba čtvrteční soupeři musejí v tuto chvíli zvládat velkou porci zápasů a při náročném programu je velmi těžké odvést v každém duelu stoprocentní výkon. Nyní je před oběma celky náročná zkouška a jen síla vůle ukáže, kdo jí zvládne lépe. PSV i Jezdci z Rangers hrají na domácí scéně o titul, ovšem svedou o něj ještě velký boj, na čele obou lig je to totiž extrémně vyrovnané. Navíc se před nimi otevírá obrovský úspěch - čtvrtfinále Evropské Ligy.

PSV je v současnosti v holandské Eredivivsii na prvním místě tabulky, jenže má náskok pouze jednoho bodu na druhé Twente a tří na třetí Ajax. Sedm kol před koncem ročníku se vskutku může stát cokoliv. V minulém ligovém duelu remizovalo 2:2 s Nijmegenem a zaznamenalo ztrátu, nicméně stále drží mírný náskok. Jezdci jsou na tom velice podobně, ale čeká je do konce SPL hned ještě jedenáct duelů.

V tuto chvíli se nacházejí na druhé příčce o dva body za Celticem, avšak mají utkání k dobru a proto se předpokládá, že v tabulce budou též držet nejtěsnější náskok. Naposledy domácí zdolali v Ibrox parku Kilmarnock 2:1 a pokud zvítězí i nyní, budou slavit postup mezi nejlepších osm. Na druhou stranu mají před sebou vskutku náročný program, v neděli se ve finále ligového poháru potkají s Celticem a určitě chtějí získat první cennou trofej.

Walter Smith už může využít služeb uzdraveného Stevena Naismithe, který vyléčil zraněné koleno. Avšak hrát ještě nemusí, kouč ho možná bude šetřit právě až na nedělní vystoupení. Hrát nemůže kvůli administrativním věcem Nikica Jelavič, dlouhodobě na marodce se nacházejí Jamie Ness, Lee McCulloch a Kirk Broadfoot. "Chceme uspět v obou pohárech, proto nemůžeme poslat všechnu sílu do jednoho zápasu. Musíme udržet rovnováhu a já věřím, že to bude fungovat," chce použít opatrnou taktiku kouč Smith.

Kouč PSV Fred Rutten věří, že jeho svěřenci určitě mají šanci, i když v neděli též narazí na těžkého soupeře v Eredivisii - Utrecht. "Výsledek 0:0 sice nebylo to, co jsme si před odvetou představovali, nicméně na druhou stranu to žádný nereálný úkol není," nezatracuje úvodní bezbrankový výsledek. "Je důležité, aby se postoupilo. Nejen pro hráče, ale pro celý klub. Dlouho jsme neměli úspěch a nyní mají všichni obrovskou motivaci něco dokázat," doufá Rutten závěrem.
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Bayer Leverkusen  (čtvrtek 21:05)
Leverkusen prohrál první utkání osmifinále Evropské ligy s Villarrealem na domácím hřišti 2:3 a bude tak muset pořádně zabrat v odvetě. Po nelehkém utkání v Mainzu jej ale nečeká nic jednoduchého ani na El Madrigalu, kde by se příští sezónu podobně jako v BayAreně mohla hrát Liga mistrů.

Žlutá ponorka ve španělské Primera Divisón ztrácí na třetí příčku zaručující základní skupinu Ligy mistrů jen tři body a musí tak rovnoměrně rozdělit síly jak na domácí ligu, tak i na tu Evropskou. Po prvním utkání, v němž díky pozdní brance Nilmara ze čtvrté minuty nastavení vyhrála 2:3, má k postupu blíže než německý celek, nicméně stále ještě nic jistého není. "Stále nás čeká devadesát minut a musíme hrát na výhru. Máme výhodu, že nemusíme vyhrát. To nás ale nesmí uchlácholit, protože Leverkusen má stejné šance jako my a bude od začátku chtít střílet góly. Má skvělý tým se skvělými hráči, my spoléháme na fanoušky a sami na sebe," prozradil pro oficiální klubový web střelec "última hora" z prvního utkání.

S inkasováním evropských branek na domácím stadiónu letos Villarreal problém nemá. Při pěti vítězstvích z pěti utkání na El Madrigalu jen dvakrát inkasoval, nicméně proti Bayeru se bude muset mít na pozoru. Svěřenci Juppa Heynckese neprohráli v posledních šesti venkovních zápasech v Evropě a třikrát za sebou nedovolili soupeři v jeho domácím prostředí skórovat. Velkou neznámou také bude, jak se dokáže tým Juana Carlose Garrida vyrovnat s posledním ligovým utkáním, v němž ztratil jednobrankové vedení proti devítičlennému Gijónu až penaltou v posledních minutách.

"Nechali jsme si tři body proklouznout mezi prsty. Musíme se znovu vrátit do starých kolejí a nezapomenout, že na to máme. Na začátku sezóny jsme si vždy vytvořili mnoho šancí, ale týmy se na nás už dokáží připravit. My se ale snažíme k takové hře vrátit," pokračoval Nilmar, který velice důležitým gólem trochu vytlačil z popředí v současnosti nejlepšího střelce Evropské ligy Giuseppe Rossiho (7 branek společně s portským Falcaem).

Pro Leverkusen je úkol jasný - vyhrát 2:0 nebo 3:1 a postoupit do čtvrtfinále Evropské ligy. "První zápas s Villarrealem nám doteď leží těžce v žaludku. Možná i díky tomu podáme mnohem lepší výkon. Možná nám pomůže i výhra v Mainzu, kde jsme utkání zvládli skvěle hlavně po psychické stránce," vyjmenovával pozitivní faktory pro svůj tým kapitán Simon Rolfes.

Jedním z negativních faktorů bude již zmiňované manko jedné branky, Werkself ale nic nevzdává. "Není to nemožné, musíme si věřit. Většinou jsme to letos udělali a tým nás dokázal ve venkovních zápasech překvapit. Nikdo není ochoten prohrát bez boje a to je dobře," prohlásil pro klubové stránky šéf Wolfgang Hölzhauser.

Jeho klub má možná jednu z posledních šancí, jak ukončit dlouhé období bez trofeje. Z DFB-Pokalu už je venku, v lize už jej Borussia Dortmund před sebe zřejmě nepustí a hráči se tak budou muset ve Španělsku vydat ze všech sil. Poradit si ale budou muset bez Ballacka, Manuela Friedricha a Barnetty, kteří ve středu ráno nenasedli do letadla směr Valencie a zůstali doma, aby doléčili své šrámy. Na druhé straně zase nebudou moci hrát Ángel López, Marcos Senna a Cicinho.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Lopez; Mario, Gonzalo, Marchena, Capdevila; Bruno, Valero, Cani, Cazorla; Rossi, Nilmar
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Adler; Schwaab, Hyypia, Reinartz, Kadlec; Rolfes, Vidal; Sam, Renato Augusto, Castro; Derdiyok
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - SC Braga  (čtvrtek 21:05)
Na Anfield Road se ve čtvrtek vůbec poprvé v historii soutěží UEFA představí Braga, která má nakročeno k překvapivému postupu mezi osm nejlepších. Liverpool ale ztrácí jedinou trefu a před vlastními fanoušky na portugalské kluby umí.

Už osmkrát přivítal klub z této země a hned v šesti případech vyhrál, prohru si naopak připsal pouze jednou. To Arcebispos cestovali do Anglie pětkrát a jen jednou mohli slavit alespoň remízu. Slova Kennyho Dalglishe, že "Anfield je pokaždé výhodou pro nás", tak tentokrát mají opravdu svou váhu.

Manažer domácích už teoreticky může počítat s Shelveyem a zpátky do sestavy by se mohl vrátit Agger. Zatímco Suaréz si letošní výčet evropských zápasů nerozšíří, Gerrard bude netrpělivě čekat, jestli při jeho rehabilitaci po operaci dokážou spoluhráči postoupit a dají mu tak ještě šanci vystoupit v letošní sezóně na mezinárodní scéně.

Naopak trenér Paciencia se po měsíci dočkal a kapitána Vandinha může po problémech se stehnem do sestavy zařadit už v osmifinále. "Jsme si dobře vědomi, že nás čeká odlišené utkání. Víme, že Liverpool je dobrý tým, ale jestli chce postoupit, musí se aspoň dvakrát trefit. My se snažíme skórovat doma i při výjezdech a znovu to bude náš hlavní cíl."

Braga si ještě před prvním duelem osmifinále připsala důležité vítězství nad Benfikou a je pouze dva body od pohárových příček. Je tak v podobné situaci jako Liverpool, který se taktéž drží těsně za místy zaručujícími Evropu pro příští rok. Anglický favorit tohoto střetnutí však přeci jen ztrácí více bodů a dá se očekávat velká motivace při honbě za ziskem titulu v Evropské lize.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Carragher, Skrtel, Kyrgiakos, Johnson - Maxi, Lucas, Meireles, Cole - Kuyt, Carroll
SC Braga - pravděpodobná sestava:
Artur - Alberto Rodriguez, Kaka, Miguel Garcia, Silvio - Mossoro, Leandro Salino, Hugo Viana, Paulo Cesar - Lima, Alan
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (443)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mancini Taktika ála Pepík Chovanec Takhle nemůžeme postoupit Chce to na ně vlítnout od první minuty..

Reagovat
cristiano.K.

postupy:Porto,PSV,Villareal,LFC,Benfica,Kyjev,Twente,Ajax,

Pokud Kenny postaví Carrolla šance LFC vidím až na 70%,pokud ne a uvidím ten hurá systém,tak to vidím na 35%

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě ajax na spartaku nevyhraje

Reagovat
tomasinho

Ajax v žádném případě, Skotové jsou doma taky silní, PSG si to doma taky snad pohlídá. A Porto asi postoupí, i když tajně doufám v obrat CSKA.

Reagovat
cristiano.K.

proč ne Ajax, viděl si ten zápas doma? Ty postupy jsou mé přání,ačkoliv vím,že Spartak těžko doma prohraje o 2goly Benfica-PSG je mi vcelku jedno.Porto je doma extrémně silný,vůbec CSKA nevěřím, i když kvalitu mají bezeporu srovnatelnou

Reagovat
tomasinho

Jo, já CSKA taky nevěřím, i když bych jim to přál. Škdoa těch šancí doma. Ajaxu v Rusku nevěřím, doma to posrali a Spartak to už nepustí.

Reagovat
cristiano.K.

takže to máš asi jako já u Ajaxu,oba budeme smutní

Reagovat
Puskas

Ajax bude bez brankáře, resp. bez jedničky.

Reagovat
cristiano.K.

taky jsem si přečetl

Reagovat
Puskas

Navíc ta umělka v Moskvě... Na Ajax jsem měl v 1. mači 02, včil dávám 1. A Porto nejen, že je silné, ale mají obrovské zkušenosti z pohárů.

Reagovat
cristiano.K.

tak Ajax má výborné tréninkové centrum s umělkama,takže to nevidím zas až takový problém.Navíc hráči Ajaxu jsou mladí, na umělkách už skoro vyrůstali.Těch zkušeností má Porto sice více,ale CSKA taky nejsou žádní nováčkové.

Reagovat
Puskas

Ajax - jistě, ale zápasy jsou jiná věc. Porto - Moskva učitě nejsou žádní nýmandi, ale těch těžkých zápasů, postupových, hráli Portugalci mnohem víc, o to mi šlo.

Reagovat
cristiano.K.

souhlas

Reagovat
Liquid

V noci byl dobrej překlad na eurosportu, jednak už se mi nezdál u Marcela z Realu, ale korunu tomu dal při překladu Dalglishe, který měl říci "Braga hraje zatažená v 10 hráčích, hrajou na 0:0, ale tahlec taktiky se jim nevyplácí, my máme náskok 1:0 a s podobnou hrou u nás nevyhrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayeeer!

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P manželce Malafejeva. Dneska to bude pro Zenit dvojnásob těžké

Reagovat
smazaný uživatel

On to teď bude mít asi těžší o to, že mu nedávno umřela maminka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Ajax bez brankáře dostane. A pak budou dvě překvápka - Kyjev a Braga - neprohry.

Reagovat
Kily

škoda, že Česká televize znovu vybrala v Evropské lize nudný Liverpool, který jsme viděli už v základní skupině a následně dvakrát proti Spartě, na úkor zápasů, které slibují kvalitnější podívanou

Reagovat
cristiano.K.

i fanoušek LFC tohle musí uznat,ale jsem za to rád

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Y.N.W.A

uznávám, jsem za to rád a věřím, že dnes to buda nebude :) ...v EL totiž předvádí opravdu špatný fotbal kvůli absenci jistých hráčů a ...prostě účelová kopaná... dnes už to snad bude fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Porto - CSKA. Jednoznačný šlágr této fáze EL a ti idioti to nedají ani jednou. Nechápu, kdo to u nich vybírá. Otík to má evidentně pod kontrolou.

Reagovat
Losinho

Postup: PSG, Citizens, Zenit, Spartak, CSKA, PSV, Villarreal, Liverpool

Ideál, a je to celkem reálné, až na ten Zenit, ale stát se může cokoli.

Reagovat
cristiano.K.

a ty tvý citiziens

Reagovat
Losinho

Tak MCFC má dost kvalitní kádr, aby tu ztrátu rychle smazali.

Reagovat
cristiano.K.

kádr je jedna věc

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens super sranda

Reagovat
Losinho

Nějak těm Ukrajincům věříš...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem ukrajinec , a fandim Dynamu co se pamatuji

Reagovat
Puskas

Nejsem Ukrajinec a na Dynamo jsem si vsadil, takže jim budu taky fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

city-kyjev v handicapu zadarmo

Reagovat
Losinho

Tak to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Typy: AJAX-SPARTAK 1

M. CITY-DYNAMO KYJEV 1

PSG-BENFICA 2

TWENTE-ZENIT 2

LEVERKUSEN-VILLAREAL 2

BRAGA-LIVERPOOL 2

CSAK-PORTO 1

PSV-RANGERES 1

Reagovat
Puskas

Tvé tYpy jsou poněkud staré

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte na jakém programu se zítra losuje LM a EL

Reagovat
smazaný uživatel

na eurosportu

Reagovat
stas87

faza:kiez by v dalsom kole bol tento dvojzapas spartak-dynamo a spartakovci vam nakopali prdel!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ano jako na posled ... kdyš Dynamo dvakrat projelo Spartak 4:1

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

"Hodně blízko překvapivému postupu do čtvrtfinále Evropské ligy je Dynamo Kyjev..."

Autor: Petr Vaněček / football365.com

=============================================================================

před dvěma roky Dynamo bylo v semifinale , překvapenim by byl postup MC ... proto že na mezinarodni urovni tento klub ješte nic ne ukazal

Reagovat
Puskas

Tak jde spíš /jemu/ o kádr, ne o minulost.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kadr jsem pozoroval v Kyjeve... a nic moc... žadny lidr se ne ukazal

Reagovat
smazaný uživatel

Tévez se choval jako primadona ktera nic moc neumi...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonalá kamufláž před odvetou.

Reagovat
Losinho

Ale pořád si na něj musíte dát sakra pozor.

Reagovat
C-M@ster

Jestli Tévez má být Tevéz, tak je to pořád jeden z nejlepších útočníku PL.

Reagovat
Puskas

V pořádku, ale i sázkovky to berou podle kádru, ne podle minulých úspěchů.

Reagovat
smazaný uživatel

špatny nakup... hvězdy jsou, ale tým NENI

Reagovat
Puskas

tak

Reagovat
smazaný uživatel

kadr Dynama z minuleho semifinale zustal... tak podle čeho berou ???

Reagovat
smazaný uživatel

Máme ti to nakreslit, nebo co?

Pokud dáš pět k pěti, deset k deseti a osm k osmi, tak je City favoritem.

Reagovat
smazaný uživatel

City favoritem tak akorat pro tebe .... jinak pro všecny je to anglicky klub ktery nikdy nic NE VYHRAL

Reagovat
smazaný uživatel

a ktery vždy bojoval o zachranu v Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nic nevyhrál, vždy bojoval o záchranu... kdybys přestal žít v minulosti a otevřel oči, tak to vidíš.

Reagovat
Puskas

Ale teď se snimi musí začít počítat, jakkoli jsou mi nesympatičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

No však jistě. On sice každý zápas začíná od stavu 0:0 s jedenácti hráči na každé straně, ale pokud bych si musel vsadit, tak bych dal City.

Reagovat
smazaný uživatel

otevřel... ale nic ne vidim... je to furt druhotřidni anglicky klub s ubohou minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže to nemá nic společného s jejich kádrem a šancemi v tomto utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

ano ... šance je nulova

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, řekneme si večer, fazole ...

Reagovat
smazaný uživatel

jasně kanciku

Reagovat
smazaný uživatel

Komu tykáš?

Reagovat
smazaný uživatel

tobě vole

Reagovat
Puskas

Ubohou? vyhraáli ligový titul i pohár a jednou i PVP, to je pěkné, ne?

Reagovat
Losinho

City jsou pro všechny favoritem...

Reagovat
smazaný uživatel

pro všechny Pepiky oni favoritem jsou ale pro všechny lidi nejsou

Reagovat
Losinho

Jenom pro tebe nejsou. Neříkám, že určitě postoupí, ale vyhrát by měli - jde o to, jestli jim to nakonec bude stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

měli by jen umžit... remiza tam bude

Reagovat
Arne

Chjo.

Reagovat
Kily

technická - Zenit je i přes porážku 0:3 v prvním zápase taky favoritem kvůli tomu, že vyhrál Pohár UEFA, zatímco Twente na evropské scéně nic velkého nedokázalo?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Arne

OT: Nemáte někdo odkaz na fotky s těmi sektory pro hostí v Polsku, co vypadaji jak výběhy pro psy?

Jedno mi našel Trevor - http://legionisci.com/photos10j/10piast1_f26.jpg - ale zbytek nevím... Ten hlavní objekt, co hledám, by měl být od nějakýho menšího klubu z Poznaně.

Reagovat
doNny
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak v zoo...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co vysilaj na CT4 ?

Reagovat
Losinho

19:00 Manchester City - Dynamo Kyjev

21:05 FC Liverpool - SC Braga

Reagovat
Losinho

reakce na Battlera

Reagovat
smazaný uživatel

Dik , no vyber jako obvykle nic moc , i kdyz na to City by mohlo byt zajimavy.

Reagovat
minoLFC

Braga si to dnes asi postráži

Reagovat
Losinho

Máte šanci, v Poznani si to uhlídat nedokázala, bohužel Lech využil jednu tutovku z šesti. Rozhodně máte na obrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdo postoupí, ale LFC určitě neprohraje. Na anfieldu se nevyhrává, Braga maximálně remizuje. I tak tip 3:0.. dopadne jak loni benfica u nás.

Reagovat
FC Porto FC

prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajinci dneka poznají sílu ropy, City si udělá ze svého stadionu střelnici, a snad se konečně dokčám první trofeje, , v případě, že se finále FA cupu hraje před finálem EL, tak to už bude druhá trofej, a glazerovcům aspoň vypadnou oči z důlků

Reagovat
smazaný uživatel

tomu říkám nosánek nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

To, že máte největší rozpočet ze všech neznamená, že vyhrajete, co se dá. Ono Řekové a Turci si taky myslí, že koupí 3 hvězdy za zenitem výkonnosti a bez kvalitní a poctivé práce vyhrajou, co si zamanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsi klitoris, ty si celá p**a

Reagovat
C-M@ster

Nefandil včera Ukrajincům? Snaží se akorát provokovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě hlavně naštval když chtěl Rio Ferdinanda do City.

Reagovat
smazaný uživatel

MC: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, Yaya Toure, Barry, Silva, Balotelli, Tevez

subs: Taylor, Boyata, Vieira, Milner, Johnson, Wright-Phillips, Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jaký Johnson?

Reagovat
Mircu5

Adam

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Ani jsem nevěděl,že příští rok se hraje finále EL v Bukurešti

Reagovat
smazaný uživatel

Alexandr Sevcenko

Reagovat
herbage

Balotelli Takhle Messiho nedožene

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli dnes: http://www.twitvid.com/AHCJ1

toto uz je moc aj na takeho dementa

Reagovat
Alessandro24

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to už snad dělal schválně, tak blbý snad být nemůže

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má v hlavě doopravdy nasrané

Reagovat
joshua

jako ve školce

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

no a právě svoji demenci potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

A teďka se ten bezmozek nechal vyloučit bez žluté. Faul u půlky, kopačka do hrudníku. To je fakt magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, tak zrovna u půlky ne, ale na útočné polovině a vápno bylo daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to do stehna?

Reagovat
smazaný uživatel

Mířil na hruď, ale svezl se na stehno. Aji tak je to na červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo. Já jen, žes tomu trochu přidal

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to psal hned kdy sem to viděl naživo a to bylo skoro mimo záběr a nezřetelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

jsem zvědavej, co bude dělat, až se mu jednou během zápasu rozváže tkanička

Reagovat
rufus

Reagovat
C0br

to je fakt mentál

Reagovat
domingo

Zajimalo by me, kdo mu zavazuje tkanicky

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

to je nářez

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěl bych ho vidět oblíkat třeba kvádro nebo vázat kravatu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

To mi připomělo film Pane vy jste vdova a Janžurku alias hvězdáře Hampla

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je moc

Reagovat
Losinho

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se vzteká jako malé děcko, přitom je to tak elementární věc...nechtěl bych ho vidět řídit nebo podobnou náročnější činnost

Reagovat
DelPiero137

to ho sfetovali alebo co? to musi byt naschval, to sa mi nechce verit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ajax dělá strašné chyby...

Reagovat
Minister

Balotelli to je chuj

Reagovat
herbage

Crazy Balotelli out, to je match

Reagovat
smazaný uživatel

Bodmer pěkný gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli, ešte že sme ho predali...to je nenormálne, čo stvára

Reagovat
Minister

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit a Spartak COME ON!!! Holanďani neví, kde jim hlava stojí .

Reagovat
smazaný uživatel

Kteří? Twente?

Reagovat
smazaný uživatel

postup Dinamo Balotelli to zařídil,ikdyž 1:0...

Reagovat
Xavi8

To je dement

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra jednou radost z redky a naráz toto

Reagovat
joshua

A podme Zenit, ten Spaletti nakonec bude mit snad pravdu.

Reagovat
herbage

Vlášek: "I já jsem rád, že je Balotelli z hřiště venku. Často jsem si jej pletl s Yayou Tourém a teď už nebudu"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to je dement

Reagovat
smazaný uživatel

upřímnost

Reagovat
herbage

Na druhou stranu, vážně si je často pletl

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká "co na srdci, to na jazyku". A u live-komentátora je to hodně blbá vlastnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

přitom takovej Micah mu je mnohem podobnější

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by měl sudí ještě vyhodit Kompanyho nebo De Jonga

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak nechutnej a vypatlanej imbecil...

Reagovat
Jajinek

Maaaaaaario....

Messiho strčí do kapsy vždy...vždyť s Argentincem je taková nuda....

Reagovat
smazaný uživatel

Mario je fakt trouba.

Ale ten zákrok mi připoměl včerejšího Pepeho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ajax, to je už skoro jako u nás na tréninku... Jsem dlouho neviděl, aby někdo, aniž by byl pod tlakem, dával domů míč obranné čtverce a ještě na půlící čáře trefil jediného protihráče bez zájmu o hru.

Reagovat
smazaný uživatel

* aniž by nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

No ta cervena podle me prisna , trosku mu sjel kopackou po stehne no boze , a jestli to bylo nebo ne umyslnykdo vi.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me jasna, byl tam videt umysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to tak nezkoumal jen sem videl pak opakovacku uz toho zakroku a ne to co mu predchazelo a nic hroznyho to nevypadalo.

Reagovat
joshua

Neměl ho dohrávat, mohl se mu v pohodě vyhnout.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jsi opožděnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, nevšiml jsem si. :D

Reagovat
Janča4

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica a Twente udrzet stav

Reagovat
smazaný uživatel

Auu

Reagovat
smazaný uživatel

Vlášek je machr. Že to byl faul Almeidy, věděli všichni, kromě jeho. Pak padla karta a on se divil, že nebyla Tévezovi, který by musel být ale vyloučený. To mu zase nedošlo.

Reagovat
Xavi8

De Jong

Reagovat
smazaný uživatel

A co udelal? Vzdyt se ho nedotkl...Ten se tam vali jak Alves a za 10 vterin uz hraje jakoby nic...

Reagovat
Xavi8

jasne sa ho dotkol

Reagovat
smazaný uživatel

A dotkl se ho tak hrozne moc prasacky, ze na nej musis blit

Reagovat
Xavi8

dohravat suboj, ked je lopta uz davno prec je naozaj nepochopitelne...teda unho je to skor klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to teda dohral...

Reagovat
smazaný uživatel

jakákoliv blitka na De Jonga je dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to rikas zrovna ty, vtipny..

Reagovat
smazaný uživatel

ne já, ale právě tobě. O to mi šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, válel se tam stejně jako Wilshere. A stejně jako on byl hned zase připraven ke hře

Reagovat
Side

Wilshera se Mascherano fakt nedotkl ty jantare

Reagovat
minoLFC

Starting XI : Reina, Johnson, Skrtel, Carragher, Danny Wilson, Meireles, Lucas, Maxi, Cole, Kuyt, Carroll

Subs : Peter Gulacsi, Dani Pacheco, Sotiris Kyrgiakos, David Ngog, Spearing, Poulsen, Flanagan

Reagovat
smazaný uživatel

super sestava.. přesně jak jsem chtěl, 4-4-2... případně 4-5-1 s joeym na podhrotu. Ale vidím tam spíš to 4-4-2..

Reagovat
papos182

Optimalni

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejlepší možná sestava, těšim se na Andyho

Reagovat
smazaný uživatel

ALEEEX!

Reagovat
smazaný uživatel

Dinamo hraje hrozně připosraně. Na to, že mají přesilovku, je to hrozná slabota. Takhle jim City ten kus dá. A zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

OMG to sou simulanti...

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen je z Ajaxu snad jediný, který snese přísnější měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

sice to nevidím, ale viděl jsem první zápas a tam si Spartak skoro neprdnul. Tam zase nesnesl měřítko nikdo, kromě gólmana Spartaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak je to zrcadlově obrácené. Spartak je sice lepší, ale má náskok a ví, že nemusí, tak nechá Ajax, aby se trápil hrou dopředu a semtam mu tam něco šlahne.

Reagovat
smazaný uživatel

Už snad ani on.

Reagovat
Losinho

Tak Citizens podle očekávání, vedou i bez blázna Balotelliho Ještě jeden!

Reagovat
Losinho

Spartak a Zenit taky pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Sice fandím Dinamu, ale když srovnám produkovaný fotbal obou týmů, tak musím říct, že by mi Kyjev v dalších kolech určitě nechyběl.

Reagovat
Arne

Y

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí dneska skvostný. Málokdy se může o nějakém říct, že podal stoprocentní výkon. Klobouček

Reagovat
herbage

Hm, také musím smeknout Tenhle měl pískat na Nou Campu

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda - tenhle dost benevolentně posuzuje válení po trávě a to Wilsherovi vyhovuje.

Nicméně - Busacca mu to taky žral. Těch prostojů blo dost

Reagovat
herbage

Tenhle by vyloučil Abidala s van Persiem hned a byl by pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

to si určitě nemyslím. Žluté by asi rozdal, ale vyloučil by určitě Peršana. A to už před přestávkou.

Nicméně - ani tenhle sudí by vám nezaručil, že byste byť jen jednou vystřelili na kasu.

Reagovat
herbage

Ale jdi ty

Reagovat
smazaný uživatel

kam bych chodil? Ani, kdybych odešel, tak se nezmění nic na tom, že počet střel Arsíku = 0

Reagovat
smazaný uživatel

když už si u toho... "Wenger, Nasri given one-match bans by UEFA"

Reagovat
smazaný uživatel

Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale - City hrají jak prasata. I Silva ... skluz na achilovky. Co jste to tam s ním udělali?

Reagovat
minoLFC

s tými prachmi si žije ako prasa v žite

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro SAFC.

Reagovat
herbage

Vlášek opět jede

Hoftych: "Tak tady bych se Popova zastal, je vidět že má protženou štuplnu."

Vlášek: "Hm, tak to bude mít kustod radost"

Jako kdyby je kustod po zápase sešíval

Reagovat
smazaný uživatel

tohl jsem si ani nevšimnul. Je to asi tím, že si Vláška moc nevšímám. To je parodie na komentátora.

Reagovat
herbage

Náhodou, dneska se mi Hoftych a celkem i Vlášek zamlouvají

Reagovat
smazaný uživatel

vidím. Díky nim můžeš být šaškem diskuse (v dobrým myšleno)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ajax co nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarmolenko je povaleč. Teď ho žďuchnul zezadu rukama. To teda určitě bolet nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně Citizenům ten kus přeju. Za tu víru a vůli si to zaslouží (PS: i jsem si na to vsadil )

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo udělat ťuk...

Reagovat
smazaný uživatel

City si ten gol zasloužili. Kyjev hrál strašně připosraně

Reagovat
mithro

city 35 years and counting

Reagovat
smazaný uživatel

Teda musim uznat po dnesku ze City jsou mi v podstate sympatickej tym ,kdyz si clovek odmysli Baloteliho , Manciniho a Dzeka tak je to sympatickej kadr jen proste neni sehranej .

Reagovat
minoLFC

Džeka???

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim nemam ho rad , pripada mi jako hrozny kopyto vubec nechapu co na nem kdo videl . V Teplicich taky tak super extremne nevynikal mi prislo ze to co tam maj ted ten Mahmutovic je skoro na stejny urovni jako tehda Dzeko.

Reagovat
herbage

Super Dynamo. Manchester City sice lepší, ale hraje se na dva zápasy a když mají v týmu blbečka typu Balotelli, tak ať pykají. Jsem rád, že vypadli a opět se prokázalo, že ani neomezené finační prostředky nejsou vše. Hráčům Dynama gratuluji k postupu, hráli jako tým.

PS: Ten Shevchenko šel ale hodně dolů. Z držitele zlatého míče na naprosto průměrného hráče během pár let

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim jestli průměrnýho hráče , ale už nemá tu rychlost aby mohl hrát sám na hrotu - a v kyjevě proti city to byl jeden z nejlepších hráčů na hřišti , ale to tam měl Milevskiho kterej hrál na hrotu ( a on hrál pod ním což mu vyhovovalo)

Reagovat
One-Real

Tak zatim Kyjev, Spartak, Benfica, Twente...hmm zajímavé.

Reagovat
Jajinek

Francouzská liga už nemá v pohárech žádného zástupce...ježiš tak je tak špatnáááá....no a City vypadne...ta anglická liga, ta jde ke dnu, nedá se na ní koukat ...ja cha chaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

tak CIty trenuje ital, sa to dalo čakať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

City hlavně trénují sami hráči...na tým bez kouče je to poměrně solidní výsledek, ale dá se tak vyhrát i titul, jedno mužstvo už to dokázalo, a opakovaně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

No jeste ze to ten Pandev konecne trefil jinak by si to nepsal

Reagovat
Jajinek

jj, ten Panděv v tom sehrál rozhodující roli...

Reagovat
smazaný uživatel

a jen doplň, že dneska možná vyhučí další účastník PL - Liverpool.

PL je fakt ve sra-kách ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

no a hlavně ta bundesliga....jeden tým v Evropě..co to je...všichni ven z EL....děs děs...

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Leverkusen ... no to je děs. V BL bojuje o titul a v EL dvakrát vyteče s nic moc formu nemajícím Villarrealem ...

Nechtělo by to nějaký rozbor? Nejlíp od herbageho?

Reagovat
Jajinek

Na co rozbor...Napoli s náhradníky je málem vyřadil, Leverkusen totálně hoří...je jasné, kde je kvalita....

Reagovat
Jajinek

a ještě podotknu, že jsem neviděl ani jeden z těch dvou zápasů a Leverkusem v lize nejleduju...takže tomu nejvíc rozumím....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

35 YEARS!

Reagovat
minoLFC

tak to si už veľký chlap

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

допобачення Сіті !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji.

Reagovat
minoLFC

"Динамо"в наступний раунд

Reagovat
Losinho

Gratulace. Ale měl jsem pravdu, Citizens vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

PORTO - CSKA

sop://broker.sopcast.com:3912/79509

http://livetv.ru/eventinfo/68573_fc_porto_cska_moscow/

Reagovat
Losinho

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

TV kvalita je ten sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, gool

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Dynama by sa kľudne presadili aj v Hollywoode ... zvlášť Popov a Yarmolenko, to doslova volá po nominácii na Oscara

Reagovat
Kenneth

Měl bys radši přestat hrát jako prase!!

Reagovat
smazaný uživatel

som najlepši DM v PL a ty si čo ?

Reagovat
Kenneth

Ty si leda tak velká p...

Reagovat
smazaný uživatel

take it easy , mojko ...

Reagovat
smazaný uživatel

MC

Reagovat
smazaný uživatel

faza

Reagovat
smazaný uživatel

no máš skoro pravdu ... ale z 95% to fauly byly ... bohužel to až moc přihrávali

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll nemá devítku?? Jsem si nikdy nevšiml, že má 29

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 9 v EL nemuze mit kvuli Torresovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. To jsem nevěděl, že nemůže mít ani číslo. Dik

Reagovat
herbage

S devítkou na zádech nastoupil už Torrés, Carroll tedy musí mít jiné volné číslo

Reagovat
Kenneth

Ten Mancini je absolutní tragéd to není ani možný. Našlapanější kádr snad v současnosti není a on nepřejde přes čtvrtfinále EL. To je prostě výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(k te prvni vete)

Reagovat
smazaný uživatel

Když ted prohraje o víkendu tak ho klidně budu mít rád dál

Reagovat
Mindas

Dnes to neprohrál Mancini. Sestava dobrá, střídání až na odchod Silvy také super. Problém je jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini to vzdycky prohraje v prestupnich terminech a pak uz s tim nic nenadela

Reagovat
Mindas

Tak třeba to v létě konečně vyhraje a pošle toho čůráčka zpět do Milana. Zlatan - Balotelli, útok pro plakáty malých fotbalistů.

Reagovat
Yanek

Na to zapomeň, já toho dementa nechci...

Reagovat
Mindas

Ale já taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Problem neni jinde to snad vidi kazdej krome tebe , ten kluk proste po sezone leti protoze bez LM ho sejci vyhodej raz dva .

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se do LM dostanou ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Pres Spurs nebo CFC ?

Reagovat
smazaný uživatel

MU, AFC, MCFC, CFC... Spurs neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime no kazdopadne myslim ze 3. urcite nebudou ale o to 4. misto to bude boj .

Reagovat
smazaný uživatel

Mam z nich pocit, ze jim po tech zranenich trosku dochazi dech a zadnej velkolepej finis uz nepredvedou, i kdyz bych jim to na ukor Cukotky hodne pral

Reagovat
smazaný uživatel

Nene Chelsea v nedeli da City a 3.misto si v pohode uhlida.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim bych si nebyl tak jistej

Reagovat
Mircu5

Uvidíme jak budeme hrat po dnesnim zapase, Chelsea ma k dobru 1 den odpocinku oproti nam a taky si myslim, ze mela lehci zapas. Na nasi vyhru to asi tentokrat nevidim, spis remizu nebo tesnou vyhru Chelsea, ale kdyby se opakovalo, co minuly rok, vubec bych se nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja verim v jasnou vyhru, je smetem jak nic

Reagovat
Mircu5

kez by, zase takovy nejaky vysledek 4:2 pro nas by byl prijemny, rozhodne si nevsadim proti nam, ale hodim asi na tiket 02 nebo cistou 0 mozna, uvidim...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden den odpocinku navic + sme hrali mnohem mene vycerpavajici zapas , hraje se na SB , forma zhruba srovnatelna u obou-nic moc . Myslim ze by to vyhra byt mela ale rozhodne nic lehkyho.

Reagovat
smazaný uživatel

City si zas prijede pro 0:0 a nebudou mit zas takovej problem si ten bod odvezt.

Reagovat
Mircu5

Asi tak, ale kdyby to skoncilo 1:0 pro nas treba, fakt bych se nezlobil

Reagovat
smazaný uživatel

No to ani ja

Reagovat
Mircu5

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to ted zkusil nahazet do predictoru a vyslo mi poradi: MU, AFC, CFC, MCFC, THFC, LFC... City tam maji vic zapasu, ve kterych budou muset tvrde bojovat o vyhru, takze asi proto mi to tak vyslo. A sestup mi vysel na Mandarinky( ), WBA( ) a Latics( )

Reagovat
smazaný uživatel

Predictor ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak tam to vyplnujes ty tak to potom jo, ja cekal ze to bude neco co spocita samo s nejakou pravdepodobnosti jak to dopadne .

Reagovat
smazaný uživatel

No kazdy si to spocita podle sebe, ma to smysl az ted na poslednich tak 8 kol a min, jinak je to k nicemu

Reagovat
Mindas

Kromě mě? Bob je rakovina City, ale tady je řeč o dnešním zápase a ten on neprohrál. Postavil to nejlepší, co měl. Adam ani Milner neměli na celý zápas, proto postavil toho blbečka. Neproměnil tutovku na začátku zápasu a pak přišel jeho klasický blikanec. Nejvíc to Mancini posral v tom, že si ho tam vůbec tahal. Mohl být nyní klid...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok dneska to neposral on , ale jeho chyba je to ze ten tym kterej uz je nejakej cas pohromade nepusobi jako tym , no s blbcema jako Mario to asi nebude nikdy.

Reagovat
Mindas

S tim se dá už souhlasit. Sice hráli dost dlouho bez vyloučeného hráče, ale to napadání bylo od začátku na pěst a je to vlastně i problém v každém zápase. Někde se ta chuť ztratí, ale v City je ohromně vidět, komu se chce makat a komu ne. Konečně jsou Adam s Milnerem fit, tak snad bude vidět pohyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Jdu si zahrát Mario Bros. Ten je také celý červený...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je noční můra ten úvod .

Reagovat
smazaný uživatel

Hulk

Reagovat
One-Real

Jak to vidíš? Šoupl jsem tam kříž.

Reagovat
Losinho

Sakra armějci seberte se!

Reagovat
smazaný uživatel

to je hodně nudná atmosféra na Liverpoolu. Zlatý Srbsko, zlatý Polsko

Reagovat
Arne

Nebejt tam tak silný mikrofony, tak je to o ničem... Takhle to jakž takž jde, ale jak je tam ticho a zařve nějakej jedinec, tak to nedělá dobrej dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně tam furt strkaj Liverpool, to snad má režisér onanii z té jejich už provařené hymny?

Reagovat
Kily

pšššt, nebo ČT od léta místo naší ligy vysílá kvůli Celtiku skotskou

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=D-eIig8RyH0&feature=related

proč ne, když mají za chorál jeden z mých nej songu od mé nej skupiny

Reagovat
Kily

když se občas nudím, tak si projdu nějaká videa a zrovna tohle si v podání fanoušků Celtiku rád vychutnám. Neviděl jsi fotky z oslav Hajduku?

Reagovat
smazaný uživatel

ohledně oslav Hajduku sem viděl snad úplně všechno, dokonce tvrdé jádro dorazilo do Prahy pač tady vznikli a na Karlově Mostě roztáhli choreo. Známej z Torcidy mě zval, ať si přijedu užít oslavy ale nebylo volno

Tady ti doporučuju asi nejlepší video z oslav, dej si to přes celou obrazovku a dej na HD kvalitu. Jsem tam poznal i pár míst, když sem tam byl na podzim, když Hajduk hrál se Zenitem

http://www.youtube.com/watch?v=wp_LpSfxIgw

Reagovat
Kily

mohlo mě napadnout, že je to trochu zbytečná otázka ty záběry z noci nemají chybu, nemáš info, kolik dohromady je stále pyrotechnika?

Reagovat
smazaný uživatel

To jde hrozně těžko pač si vem, že opravdu každý (!!!) člověk, občan odpálil aspoň jednu světlici a je jedno, jestli to je chuligán, ultras či úředník z banky. Ono občané Splitu jsou na Hajduk hrozně moc pyšný a na ten den čekali jak nevím na co. A viděls fotky z Dubrovniku? Taky masakr

Reagovat
Kily

jojo, slyšel jsem něco o tom, že hrát si v onen významný den s podobnými hračkami byla povinnost pro každého. Ty fotky jsem viděl taky a čas od času na ně mrknu znovu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Xavi8

o par rokov ocakavam nieco ,,podobne,, v Bratislave

Reagovat
smazaný uživatel

Belasý? Já si ještě počkám dvanáct let

Reagovat
Xavi8

belasy a ty?

Reagovat
smazaný uživatel

SK Slezská

Reagovat
Arne

To můžou rovnou BuLi, tam to fans pár celků tupě kopírují.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslouchej, nehraje se YNWA na Betzenbergu před zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

nejenom tam ale i na Dortmundu, ve Stuttgartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Tak aspoň to PSV

Reagovat
smazaný uživatel

Akinfeev

Reagovat
Losinho

CSKA hraje a Porto střílí góly.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ted to Akinfeev udelal uzasne

Reagovat
Losinho

Výborně...

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro SAFC.

Reagovat
herbage

Taky mohli dát na ČT alespoň jednou Porto s CSKA. Nejde chytit pořádnej přenos, myslím na sopcast a ostaní sekají

Reagovat
Losinho

Tošić! Ještě jeden do přestávky!

Reagovat
Losinho

A už skáčou...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně si prosím neber příklad z efcebéčka, jeden onlajn "redaktor" už tu bohatě stačí

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že na ně Liverpool víc vlítne. Takhle je to herně tak 50 na 50.

Reagovat
Swarley

samej nákop na Carrolla...sem tam je z toho něco nebezpečnýho, ale jinak to je to pořád a pořád dokola...

Reagovat
smazaný uživatel

Umi ho aspon vyuzivat?

Reagovat
Swarley

tak zatím je hodně vidět...snad neprohrál ještě ani jeden hlavičkový souboj, skvěle dokáže podržet balon a i ho rozdat...do šancí se taky dostal, takže zatím s ním budou fans Poolu asi spokojení...

spíš zbytek hráčů ho nezvládá doplňovat..

Reagovat
Swarley

ale pořád je to portugalská Braga, tak ještě aby prohrával nějaké osobní souboje

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, jaky je Andy, me slo o to, jestli mu to kvantum vyhranych souboju k necemu je, protoze treba Capello to vyuzit nedokazal. A pokud rikas, ze z toho LFC moc netezi, tak se jim musim smat

Reagovat
smazaný uživatel

mne*

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou prodloužil na cola, ten z úhlu nechal vyniknout brankáře, pak při rohu mu chybělo půlmetru ke golu. Víc tam toho zatím nebylo co si tak vzpomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale chybí tam to doplňování, hlavně od lemry maxiho a raula ze středu, takhle tam pobíhá jenom dirk a cole. 2. poločas to bude větší tlak proti the kop.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze se Suarezem to bude vyborna utocna dvojice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A v repre bych ho chtel videt s Defoem nekdy.

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně.

Reagovat
Swarley

z toho mám právě docela strach...tohle se doopravdy povedlo, zbavit se vadnoucího Nanda a takhle skvěle nakoupit...a navíc moje předpověď, že Suaréz vyhoří se opět a tradičně nenpalňuje

Reagovat
Swarley

-skvěle ale draze

Reagovat
smazaný uživatel

Když si ale na druhou stranu vezmeš, že jsme za Torrese bez formy a Babela získali Suaréze a Carrolla, tak mi to vychází jako hodně dobrej kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tos byl ty, kdo nam tady tak zavaril a pak tady nejakej jiri-fcb tvrdi, ze jsme Suarezovi neverili?

Reagovat
Swarley

no to nevim, že něco takovýho jiri-fcb tvrdí, ale je dost možný že na tom nějakej ten podíl mít budu

Reagovat
smazaný uživatel

no tak bylo vás z PL víc. Dalšímu jsem musel vypsat Suarézovy míry, protože prý "nemá postavu do PL". To mě rozesmálo nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

No predpokladam, ze z tech, jejichz nazor ma pro me nejakou hodnotu, byl Swarley jediny

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož nevím, koho názor má pro tebe jakou hodnotu, tak nemůžu tuhle tvoji polootázku zodpovědět.

Reagovat
smazaný uživatel

No pamatuju si, ze vetsina lidi, jejichz prispevky ma smysl cist, prave spis tvrdila, ze se Suarez prosadi. Nechtel jsem po tobe zadny seznam, byla to jen takova moje domnenka

Reagovat
smazaný uživatel

nechám to tak. Hledat se mi to nechce a popravdě - je mi to jedno. Kdyby jsi to dneska nevytáhnul a přímo mě nejmenoval, tak jsem se ani neozval. Buďme rádi, když se Suarz chytí. Neměl jsem ho moc rád, ale to se hodně rychle mění. Budu mu v Liverpoolu fandit (blbý, že zrovna v Liverpoolu no )

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nevytahoval, ty ses tady s tim nedavno ohanel, jako kdyby si byl jediny, kdo to predpovidal spravne

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ... měl jsem radost, že jsem měl pravdu. Kdo byl další, to neřeším.

Reagovat
smazaný uživatel

no hele, když tě mám takhle "na drátě". Jak moc nebo málo je cenný CS?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyznam ma asi takovy, ze to herbage stavi na uroven Emirates Cupu Coz je teda prehnany, ale pro hrace taky zacina mit vyznam, az kdyz kopou rozstrel a nechteji ze soutezivosti prohrat A treba pro Fergieho je to jen kvalitni pratelak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se vlastne ptas?

Reagovat
smazaný uživatel

diskuse vedle. Řešili jsme, zda je letošní Chelsea schopna vyhrávat velké zápasy. Já jsem psal, že moc ne. Zatím protekla většinu mačů s BIG 4. K tomu vyhučela z obou pohárů. A vyhrála vlastně jen proti Arsíku a proti MU a to ještě s pomocí sudího, kterej nevyhodil Ramireze.

Reagovat
vitasrp

Ramirese nebylo proč v tom zápase vylučovat, do sprch měl jít Luiz..

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

no a Arbiter shodil tu výhru MU v CS, že je to přátelák a nepočítá se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tos mi mel rict hned, Arbitra bych nepodporil

Reagovat
smazaný uživatel

tak já mu to neřeknu ...

Reagovat
Swarley

mě do nich ani nemůžeš počítat...moje odhady jsou pravidelně naprosto mimo

Reagovat
smazaný uživatel

překvapující sebereflexe

Reagovat
Swarley

když to vezmeš jen u nás, tak třeba Rafael, Nani, Berba, Valencia a Smalling...tihle se nikdy neměli prosadit a naproti tomu jsem velkou důvěru vkládal (spolu s Getzem) do Obertana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nepomáháš náhodou s výběrem posil v Barceloně?

Reagovat
Swarley

zatím ne, ale určitě bych si s tím člověkem od vás rozuměl...

Reagovat
smazaný uživatel

V Obertanovi vidím veľký talent, ale má dosť smoly a nevie sa do toho dostať.

Reagovat
Swarley

tak snaží se ho doplňovat, ale je vidět, že to ještě nemají pořádně zažitý...párkrát to krásně někomu sklepnul nebo posunul do lajny, ale pak to kolikrát pro změnu zase neměl komu dát...

a navíc to Pool hraje jak zaseknutá deska a pořád to na něj nakopávají...málokdy zkusí něco jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam srdce na to si ty matlaky pustit a videt Andyho hrat v te spine

Reagovat
Swarley

ani se nedivím, je to děs...měl jsem ho rád, ale sám si vybral svůj osud a přidal se k zatraceným...nosí liverpoolskej dres, jméno začíná na Carr..... tak to zákonitě nemůže být sympatický

Reagovat
smazaný uživatel

A 90% fanousku LFC tady neumi ani napsat prijmeni sve historicky nejdrazsi posily Je to k placi

Reagovat
Swarley

že mě to u scouserů ani nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš jak dopadl zápas rezervy? Chtěl sem se dívat, ale internet mi to nedovolil :-(

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER UNITED 2

Bebe (16), King (79)

SUNDERLAND 2

Laing (21), Knott (54)

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

došel ti émajl?

Reagovat
smazaný uživatel

Došel díky. Budu tam. Už je vybraná hospoda, nebo se teprv bude hledat?

Reagovat
smazaný uživatel

ta už je dávno zarezervovaná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi mi teda dobrý kamarád když ani nenapíšeš, že něco takového je na netu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy nemate na ofiko strankach klubu vysledky zapasu rezervy?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se teď podíval do archivu myp2p a tam to bylo jako stream, to jsem myslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Ja videl zapas MU rezervy 3x v zivote a vzdycky jsem u toho umiral nudou, nenapadlo me, ze nekoho bavi to sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

V současné době SAFC neodehrál tolik zápasů, navíc když některý odehrál, tak jsem chtěl co nejrychleji konec, takže ta rezerva by mohla být dobrou změnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vubec nevedel, ze z toho dnes bude prenos

Reagovat
smazaný uživatel

Šáhni si na nos.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal ses na basne?

Reagovat
smazaný uživatel

A mám se krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem jich taky moc neviděl. Ale dneska sem se chtěl dívat, protože Sunderland mám relativně rád. A taky mě zajímalo kdo tam nastoupí, když je půlka kádru zraněná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

taky jsem se nedíval a výsledek už tu máš od hrubase...

Reagovat
smazaný uživatel

Umí. Carroll je skvělej, vyhrá hlavičkový souboje a je strašně silný na míč. Hráči Bragy zatím akorát pořád padaj a nebo strkaj loket do xichtu v pokutovým území

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, diky, zes mi rekl, v cem Andy vynika

Reagovat
smazaný uživatel

Tss tss

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 10 minut, nástup dobrej, pak hrozný. Nejvíc mě sere ten ital co to píská. Všeobecný zlo prostě, italové na ostrovech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je idiot, jen čekám, kdy pískne nějakou opravdovou hovadinu, která zku*vý celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool to zase bude muset urvat na sílu. Herně to nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

V letošní sezoně nic překvapivýho. Hlavně ale aby to urval.

Reagovat
Swarley

ten Lima to tam hodně dobře motá...

Reagovat
DelPiero137

uz aby Skrtel odisiel z Liverpoolu. To sa clovek ineho nez otrepaneho Liverpoolu na obrazovkach nedocka.

Radsej by som si pozrel Porto alebo Villareal. Toto je priserna nuda, aj atmosferou.

Reagovat
Yanek

uplně o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

U vas to taky vysilaj jo ? no to bych jeste pochopil ale ze to serou stale na CT ne .

Reagovat
DelPiero137

aj u nas to vysielaju (chapem preco).

Ale Liverpool mam za posledne roky (LM a PL) dost napozerany a radsej by som si pozrel zapas muzstva ktore az tak nepoznam. Novy hraci, system, stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

Porto hraje v EL skvele , protoze Portugalci tu soutez berou docela dost vazne takze u zapasu Portgulaskych tymu se clovek vetsinou nenudi.

Reagovat
smazaný uživatel

We are Neverkusen!

Reagovat
Xavi8

Vyborne Villareal zajtra dufam v dobry los a 2. najcenejsia europska trofej pojde do spanielska

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal je takový divný mužstvo. Oni dokáží z ničeho nic totálně vybouchnout a naopak třeba dokáží dvakrát porazit Leverkusen ... Oni by to mohli vyhrát jen schodou hodně moc okolností.

Ale bylo by to pěkný.

Reagovat
Xavi8

Spolu s Portom podla mna momentalne najvacsi favorit sutaze. Min. kvalifikaciu do LM uhrat uhraju, takze sa kludne mozu viac(samozrejme okrem zapasu s Realom ) sustredit aj na EL. Ja im verim.

Reagovat
smazaný uživatel

jak píšu - oni mají ten styl hra takový, že jsou hrozně náchylní na výpadky ze základní jedenáctky. A taky jsou náchylní na to, aby měli dobrou formu. Špatná forma Nilmara poslala celý tým do perdele. Těžko se s tím srovnávali.

Chci tím říct, že to vyhrát můžou, ale museli by mít velký štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Braga 70 minut brání naprosto v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska není pro anglické týmy dobrý den.

Reagovat
Swarley

ale je to jen a jen jejich chyba...zatím hodně slabé výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool utahuje šrouby. Snad jim tam zase nepadne nějaká žblabluňa jako proti Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bral bych penalty.

Reagovat
Swarley

vysvětlete už někdo tomu bludnýmu holanďanovi, co je to ofsajd...

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě Bayer otočí.

Reagovat
Xavi8

Dnesne vypadnutie Live ma z jedneho dovodu velmi potesi. Konecne bude STV3 musiet dat iny zapas

Reagovat
mithro

srtel najnebezpecnejsi utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

nebezpečný byl ponejvíce tomu gólmanovi, kterýmu chtěl ustřelit hlavu. Jako koncovka na bránu se to počítat moc nedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tohle byl podle toho záběru ofsajd jak prase. A bylo jich v něm povícero. 5 nebo 6. Kam dal pomezní oči?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele