Evropa k nám znovu vzhlíží, mne si ruce Rummenigge

23.04.2010, 11:57
Aktuality
Předseda Bayernu Mnichov Karl-Henz Rummenigge si pochvaluje, že fotbalová Evropa k jeho klubu znovu chová respekt. To vše se stalo po skvělé jízdě bavorského velkoklubu Ligou mistrů do semifinále, přičemž finále je blízko.

Rummenigge věří, že cesta Bayernu až do semifinále udělala na Evropu velký dojem. "Na mezinárodní scéně jsme si znovu získali velký respekt," řekl deníku Tz. "V posledních letech bylo naším maximem přinejlepším čtvrtfinále. Teď ale máme slušnou příležitost dojít až do finále.

"Tohle znovu dostává Bayern do záře mezinárodních reflektorů. Po skvělých výkonech od prvního vyřazovacího zápasu k nám prostě Evropa chová větší respekt,"
nešetřil superlativy Rummenigge, avšak vzápětí dodal, že podobnou první sezónu pod Louisem van Gaalem si ani v nejmenším nepředstavoval.

Po prvním semifinálovém klání má Bayern po výhře 1:0 nad Lyonem nakročeno do finále a v domácí soutěži vede tabulku o dva body. "Jsem obrovsky překvapen," neskrývá. "Před sezónou by nikdo Bayern na možného finalistu Ligy mistrů netipoval a my jsme nyní hodně blízko. Myslím si, že naše šance jsou 51/49, že se představíme v madridském finále."

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (341)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele