EuroFotbal.cz ve vašem mobilu!

10.03.2008, 00:57
Aktuality
Chcete mít vždy po ruce to nejaktuálnější ze světa fotbalu? Chcete mít všude možnost přečíst si aktuální fotbalové zpravodajství, zjistit výsledky největších lig, podívat se na tabulky? Pak pro vás máme další v řadě malých, ale praktických novinek - WAP verzi serveru EuroFotbal.cz.

Najdete ji na snadno zapamatovatelné adrese - wap.eurofotbal.cz. Co všechno vám náš WAP nabídne? Předně to je přehled všech aktuálních článků a expres zpráv, takže vám skutečně nikdy neuteče žádná horká novinka. Ve zpravodajství máte možnost vyhledávání, můžete tedy snadno najít to, co potřebujete.

Druhou velkou součástí hlavní nabídky je výsledkový servis. V něm naleznete vždy včerejší, dnešní a zítřejší zápasy, přehledně seřazené podle soutěží a času.

Zajímáte-li se pouze o některou z velkých evropských ligových soutěží, evropské poháry nebo aktuální velké mezinárodní turnaje, najdete v hlavní nabídce našeho WAPu také přehled těchto soutěží. V každé z nich si pak můžete přečíst články a expres zprávy, listovat v přehledně uspořádaných výsledcích, nebo se podívat na aktuální tabulky.

Nic není dokonalé, ani náš WAP není a určitě najdete něco, co vám na WAPu chybí. Čekáme tedy na vaše připomínky a návrhy, které můžete posílat prostřednictvím kontaktního formuláře.

Autor: Petr Starý

Komentáře (9)

Přidat komentář
Shevchenko

Paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

parada ale za kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz to na mobilu sleduji asi pul roku,protoze pocitac nemam.Chce to mobil s velkym displejem a s hodne barvami,jinak to stoji za hovno.Nevim jak u vsech spolecnosti,ale u T-Mob. stoji prohlizeni 100 mesicne.Jakmile zacnes stahovat tak uz je to mastne a nikde neni psane ze ti to pojede.

Reagovat
satan_666

supr

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je paráda..jen 100 mesičně ((:

Reagovat
smazaný uživatel

což je pakatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, to je perfektní, ted mám s t-mobilem měsíc internetu zdarma, ale problém je že s mým sony ericssonem mám tak zaprasený joystick, že nějaké hýbaní dolů, nahoru či do strany je zhola nemožné, ale na hlavní stranu wapového eurofotbalu se asi podívám, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Wapova verzia je na prd..Ja chodim cez webovu..A cez wap..Mam na to trik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele