Eto'o: Odchodem jsem nehrozil, jsou to lži

22.04.2008, 10:35
Aktuality
Hodně rozzlobený na novináře byl Samuel Eto'o poté, co se doslechl, že vyhrožoval odchodem z Barcelony, pokud katalánský klub v příští sezoně nezíská žádnou trofej. Kamerunský útočník uvedl vše na pravou míru a na odchod z Nou Campu rozhodně nemyslí...

"Hodně mě to překvapilo. Chci vše vyjasnit, odchodem z Barcelony jsem nikdy nevyhrožoval. Tohle jsou jenom lži. Neumím lhát jako malý kluk. Vždycky jsem byl čestný a na tom nehodlám nic měnit. Pokud někdy odejdu z Barcelony, nebudu hrát za žádný jiný španělský klub až na Mallorku. Nikdy bych nemohl hrát za Real Madrid. Chci vyhrávat a když nic nevyhrajeme letos ani v příští sezoně, budeme bez trofeje již tři roky a bude hodně těžké čelit fanouškům," prohlásil Eto'o.

Samuel Eto'o byl jedním z klíčových hráčů Barcelony na cestě za dvěma mistrovskými tituly a triumfem v Lize mistrů, v posledních měsících ale jeho vliv na mužstvo už není takový. Za úpadek formy mohou i zranění, která se několikanásobnému africkému fotbalistovi roku nevyhýbala.

"Příští rok budu hrát v Barceloně. Snad se mi podaří začít sezonu v té nejlepší formě a doufám, že mě už nepotkají žádná zranění jako v posledních dvou letech. Zranění mě hodně zdržela," přiznává Eto'o.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

novináři l Samuel Eto'o

Reagovat
šolim

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola by to Marca, keby sa nesnazila nahlodat atmosferu v Barce este viac:

First talks between Eto'o and Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

To máš podobný jako Sport a jeho Ruud do AC, Robinho do Arsenalu, nebo že Iker nadával Ramosovi za čk na Mallorce. To už fakt nelze brát vážně, jenom si tu stránku otevři a v klidu se bav .

Na druhou stranu bez Marcy bych se asi neobešel, pokud zrovna nechtějí lhát a píšou např. o zraněních nebo teď o Koemanovi, tak tam jsou opravdu exkluzivní .

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, hlavně to jejich, když celý rok píší o sto hráčích, kteří mají namířeno do Realu, pak jeden skutečně přijde a Marca nastoupí se svým "Jak už Marca předpovídala"...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Loni to bylo se Sneijderem, kterej jim téměř jako jedinej vyšel. A pak "Náš deník přišel s tou informací jako první už před měsícem" .

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně to stejné jako předtím, pouze trošku lépe řečeno.

Hlavně už tam není to jakoby smíření s tím, že letos nic nevyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Za úpadek formy mohou i zranění, která se několikanásobnému africkému fotbalistovi roku nevyhýbala.

úpadok formy to myslia vážne??? ved odohral 14 zápasov a dal 14 gólov

Reagovat
smazaný uživatel

ale útočník jeho kvalít musí dať tých gólov za sezónu aspoň 30 nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V této sezoně má nejlepší průměr vstřelených branek od svého příchodu do Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

no hej ak by odohral 40 zápasov tak by tých gólov 30 určite dal a toto je iba jeho štatistika z primera división

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele