Eto’o: Musíme vyhrávat za každou cenu

03.01.2008, 20:34
Aktuality
Barcelona potřebuje pravidelně vyhrávat, aby ve španělské lize dostihla vedoucí Real Madrid. Podle útočníka Samuela Eto’a by tým měl vidině tří bodů podřídit vše, jelikož vítězství je ze všeho nejdůležitější.

Před dvěma roky Barcelona ovládla Primera Division i Ligu mistrů. A co víc, tým kouče Franka Rijkaarda udivoval pohlednou hrou, na kterou byla radost se dívat. Jenže nyní se Barca trápí.

Podle útočníka Samuela Eto’a by tým měl zapomenout na snahu o atraktivní hru. "Jak jsme hráli dříve není důležité," říká. "Fanoušci chodí na stadion, aby viděli svůj tým vyhrávat a nezáleží na tom, jakým způsobem."

"Já chci vyhrávat, vyhrávat a vyhrávat, ať hrajeme špatně nebo ne. Jedinou věcí, která se hodnotí, jsou podle mě body," pokračuje kamerunská hvězda. "A to chtějí i fanoušci. Musíte útočit, skórovat a znovu útočit. A je jedno jakým způsobem."

"Byli jsme doslova posedlí, chtěli jsme si jen přihrávat a přihrávat. Ale pokud nevstřelíte branku, nezáleží na tom, jak jste předtím hráli," míní Eto’o. "Nakonec, jediná věc, která se počítá, jsou trofeje. Když získáme alespoň jednu, ulice zase budou plné lidí."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já už platil za výhry vysokou částku a ceny byly opravdu vysoké...ale jak u koho...To víte, že se El Clásico prodraží oproti Levante, Getafe, ale to máte jedno, když ty peníze jsou, není co řešit, je potřeba je kvalitně investovat!

Reagovat
smazaný uživatel

stěhuj se do madridu tam se ti to vyplatí

Reagovat
2miguel1

Byli jsme doslova posedlí, chtěli jsme si jen přihrávat a přihrávat. Ale pokud nevstřelíte branku, nezáleží na tom, jak jste předtím hráli -- oni si to uvedomili

konecne !!!

Reagovat
smazaný uživatel

s barcou to letos vypada spatne,coz me tesi :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ten kluk má pravdu, bohužel ostatní asi nestrhne... máme tu hvězdu Ronaldinha, kterej je už skoro rok na svym "speciálnim programu", asi proto, že bere speciální peníze. Pak tu máme kouče, kterýho sice zbožnuje, to je ovšem jediná pozitivní věc, kterou o něm můžu říct. Pak tu máme marodku, kterou by nám záviděli i na frontě... a těch pár snaživých hráčů jako Puyol, Yaya, Milito, Iniesta, Eto'o a Abidal nám k úspěchu nestačí. Něco se musí dít, keca, kecy a kecy nestačí. Možná tak na domácí remízu s týmem, kterej se plácá ve třetí lize. Na prohru s Realem jen tak nezapomenu, to mi pění krev ještě teď.

Reagovat
Xavi

S tím Realem mě to taky sere, nejhorší El Clásico.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší El Clásico co jsem kdy viděl, ale pro s příznivým výsledkem.

Reagovat
smazaný uživatel

* mě

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto sezonu je kralom v La Lige Real.Ale ak Barcelona naberie formu tak v buducej sezone uz by mohla aj nieco uchmatnut.

---

www.x-fotbal.ic.cz

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím. Se Sammym v tomhle nesouhlasím. Barca má tak neskutečně talentovaný tým, že by měl ostatní vklidu porážet a ječtě k tomu stihnout pobavit fans. Vyhrávat a dívat se na nějakou bramboračku? Děkuji ale opravdu nechci.

PS: nevím, co myslí tím "za každou cenu" ...

PS2: pokud Sammy myslí, že bysme měli začít hrát nějakou obranu, tak na to ať hoooodně rychle zapomene, páč na to hold nemáme hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě Samuel zklamal. Nevidím důvod, proč bychom měli zapomenout na atraktivní hru. Kádr máme dost dobrý, abychom vyhrávali atraktivní hrou a myslím, že fanoušci ve Španělsku jsou, co se týče atraktivity, dost nároční.

A že body (výhry) jsou to nejdůležitější?! Né za každou cenu. Já jsem rád, že Barca nehrála a nehraje účelově a doufám, že tak nikdy hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

pry musime vsechno vyhrat primera division nevyhrajou to ma real jiste copa de la rey vyhraje tez real barca se do finale ani nedostane a ligu mistru nemaji sanci uz vubec tu taky nekompromisne vyhraje real takze at si zahrabe raci hlavu do pisku ja byt rijkardem tak dam misto neho do sestavy henryho to je utocnik a ne ten eto co nedava zadne goly teda dyz de sam na branu tak mozna nekdy da

Reagovat
smazaný uživatel

Tak větší blbost už jsem dlouho nečetl, fakt zírám, co člověk dokáže zplodit za nesmysl. Jsi borec

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo,,vcelku pozoruhodny nazor:),člověk se až zasměje tomu,že lidska tupost si meze neklade

Reagovat
smazaný uživatel

Všem fanouškům Barcelony:

Nebojte Barca se zvedne a půjde zase do čela La-ligy.

Kdo viděl zápas Realu tak si řekne že není ani možný jak mohl vyhrát, když mohl v poločase prohrávat 0-2,0-3!

Takže si myslím že se to v příštích kolech projeví.

Zatím měl real štěstí, ale teď začnou hrát zase svoji hru a bude to O.K.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele