Engelaar za Ruttenem do Schalke

15.07.2008, 12:08
Aktuality
Fred Rutten a Orlando Engelaar budou s definitivní platností i v příští sezoně působit v jednom klubu. Ještě před začátkem evropského šampionátu vyměnil Rutten nizozemské Twente za bundesligové Schalke, nyní do Gelsenkirchenu zamířil také 28letý záložník...

"Tímto přestupem jsem nadšen. Orlando je velice flexibilní a může hrát hned na několika postech," pochvaluje si Rutten přestup Engelaara.

Engelaar se narodil v Rotterdamu a bez dvou centimetrů měří dva metry. V uplynulé sezoně Twente velkou měrou pomohl k postupu do třetího předkola příštího ročníku Ligy mistrů, když v baráži klub z Enschede porazil Ajax.

Engelaar si zahrál i na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku a rozhodně nezklamal. Schalke pro něho připravilo tříletý kontrakt a Twente zaplatí sumu pohybující se okolo šesti milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

hodně dobrej hráč!

Reagovat
smazaný uživatel

sakra Schalke posiluje.Bude hoděn šlapt Bayernu na paty

Reagovat
smazaný uživatel

koho este kupili??

Reagovat
smazaný uživatel

Farfána

Reagovat
Kapřík

Schalke příští sezónu postaví silný tým, to se musí nechat... .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele