Engelaar chce budoucnost vyřešit co nejdříve

23.06.2008, 16:41
Aktuality
Orlando Engelaar si udělal slušné jméno v Twente Enschede, své kvality potvrdil i na evropském šampionátu a v létě by ho neměl minout přestup. V tuto chvíli bude záležet na názoru jeho nizozemského zaměstnavatele, ve hře jsou tři zahraniční kluby a sám vysoký středopolař chce vše vyřešit co nejrychleji...

"Chci mít ve všem jasno a stane se tak již tento týden. Myslím si, že všechno půjde dobře, alespoň v to doufám. Zkrátka chci přestoupit a na tom jsme se již dohodli i s Twente. Byla by škoda, kdyby vedení své slovo nechtělo dodržet," prohlásil Engelaar.

28letý fotbalista letos velkou měrou pomohl Twente do třetího předkola příštího ročníku Ligy mistrů a upoutal pozornost několika klubů. Největší šance na jeho angažování má bundesligové Schalke, v posledních dnech se pak ozvaly i Newcastle a Everton.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
milan78

tak NU by přesně tohoto chlapíka potřeboval

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel, že je mladší.....

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky, je ještě starší jak Aršavin

Reagovat
smazaný uživatel

na ME ukázal, že to umí hrát i na takový úrovni,tže si myslim že by mohl jít do Newcastlu Utd.

Reagovat
ajurik

jestli Twente všechno rozprodá, tak v té lize mistru nic neuhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

pockat byli 4. ne?Ja myslel ze dou jen 2 do LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele