Empoli změnilo trenéra, Iachiniho vystřídal Andreazzoli

13.03.2019, 23:48
Aktuality
Aurelio Andreazzoli se po čtyřech měsících vrátil na lavičku Empoli. Pětašedesátiletý kormidelník nahradil Giuseppe Iachiniho, který nováčka výsledkově nepozvedl...

Prvně jmenovaný kouč, jenž dlouhé roky vykonával roli asistenta trenéra v AS Řím, dostal v Empoli šanci před koncem roku 2017 a hned dovedl toskánský celek do Serie A.

Zde však po úvodním vítězství nedokázal naplno bodovat desetkrát po sobě, vedení proto došla trpělivost, a přivedlo Giuseppe Iachiniho. Ten odstartoval čtyřmi zápasy bez porážky, avšak od té doby vyhrál pouze jedinkrát z 12 ligových utkání a to se mu stalo osudným.

Staronový trenér přebírá nováčka italské nejvyšší soutěže těsně nad sestupovým pásmem, ovšem před sebou má na dohled hned několik soupeřů. Jasným cílem je záchrana.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

stačila expreska

Reagovat
smazaný uživatel

Taky stačila včera expreska že Barca vyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo vibes

Reagovat
smazaný uživatel

A co fotbalový mág Ballardini??

Reagovat
smazaný uživatel

Schick ho odstrelil

Reagovat
KillSwitch

Patrik Schick and Edin Dzeko will pair up against SPAL.

to by mohol byť celkom zaujímavý futbal...inak čo bude s DDR? nechápem prečo ho nechcú predĺžiť, veď je platnejší ako polovica tímu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ho neměli chtít prodloužit, kromě jednoho interview se Sarou,že kterého vyznívá jen to, že Dani respektuje svůj věk, nic jiného tam nebylo. Dani vždycky mluvil, že má rád Státy a zkusil by si MLS, ona je kosmopolita. Je to na něm. Narozdil od Franty bude hrát, dokud bude na soupisce a zdravý, ale ať se rozhodne sám. Věřím, že od klubu další rok dostane. Zatím to vypadá, že všichni exponované hráči odložili že své iniciativy prodlužování až na léto.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si myslím, že je chyba teď nechat Stephana sedět, a na levé záloze bude zabity.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele