Emerson se stěhuje v rámci Londýna, přestoupil z Chelsea do WHU

23.08.2022, 20:50
Aktuality
West Hamu United se nepovedl vstup do nové sezony a vedení na to zareagovalo příchodem jedné posily. Zadní řadu londýnského klubu vyztužil Emerson Palmieri, italský reprezentační obránce přišel na přestup ze sousední Chelsea...

28letý fotbalista podepsal kontrakt na čtyři roky, Chelsea za něho dostane patnáct milionů liber.

"Z přestupu mám velkou radost. Je to velká výzva, budu hrát za velký klub a jsem šťastný, že zde mohu být," prohlásil Emerson.

"Od prvního dne po příchodu do Anglie jsem viděl velké kluby, sledoval velké zápasy a věděl o historii West Hamu. A když jsem se dozvěděl o jeho zájmu, tak jsem měl jasno a chtěl přestoupit právě sem. Nemohu se dočkat, až poprvé obléknu dres West Hamu," dodal.

Emerson přišel do Chelsea v lednu 2018 z AS Řím a Stamford Bridge neopouští poprvé. Loňskou sezonu strávil na hostování v Lyonu, francouzskému klubu se následně nepovedlo dojednat podmínky trvalého přestupu.

Autor: Tomáš Pavlík / whufc.com

Komentáře (225)

Přidat komentář
Csaplárova past

Tak tech 15 pridat k tem 70 a Fofanu zkusit na poctvrte ...

Reagovat
VojtovaChelsea

už ne, ať si ho strčí doprdele

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea potrebuje mladeho stopera. Koho tak sehnat na posledni chvily ?

Reagovat
Kovi81

Neměli pouštět Colwilla do Brightonu, blbci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Csaplárova past

Nebo Sarra do Monaca, že? Co to je za blábol? Je tam CHalobah, když už ...

Colwill si za Brighton moc nekopnul a v CFC by tomu nebylo jinak.

Reagovat
Kovi81

Colwill kdyby dostal seriozni sanci, tak se za chvili prodere do acka, jako sveho casu James

Reagovat
Kucka

Colwill tu má solidní hype, jako přeju mu to, ale jsem na něj tedy zvědavý, kam to dotáhne.

Reagovat
Kovi81

To jo, ale neverim tomu, ze se vic vyplati Fofana za 80 mega, nez Colwill zadarmo. To by Fofana musel podavat vykony jak Terry na vrcholu sil.

Reagovat
Kucka

Souhlas, Fofana (nebo kterýkoli jiný stoper) za 80M je prostě přepal.

Reagovat
Csaplárova past

V tuto chvíli je lepší Chalobah. A když ani ten nedostal šanci, tak by ji těžko dostal Colwill

Do budoucna se uvidí, Azpi a Silva jsou staří, na Koulibalym v jeho 31 letech to taky nemusí stát dlouho. Ale kdo ví, třeba bude na této úrovni i za 5 let jako Silva ...

Reagovat
Svatej

Ja si třeba myslim, ze Chalobah lepší není. Mam ho za celkem průměrnýho hráče, co průměrně vypadal i v naprosto precizně vyladěným systému směrem dozadu.. jasne, mel svy momenty slavy, ale i momenty, ve kterych by nejradeji neexistoval.

Lehkej hot take, ale uz tenhle rok ukaze Colwill, ze je lepší, jen nebyl na očích..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli je další volba Maguire, tak ať se o Fofanu ještě vynasnaží.

Reagovat
milan78

víš jak se zvedne sledovanost, pokud by harry přišel ?! to bych i já zvážil pořízení dronu, abych mohl sledovat u souseda přes okno

Reagovat
Remt

Reagovat
Csaplárova past

nebylo by levnější předplatit ten Canal+?¨

Ty uchyláku, že ty bys sledoval přes okno jeho ženu když se převlíká ...

Reagovat
maxton

ale alibi si už na eurofotbale spravil

Reagovat
milan78

levnější určitě nebylo.., až to zase koupí jinej slovák pro slováky, co na slovensku nežijou

Reagovat
smazaný uživatel

uz vidim ako by sme za neho dostali 15 milionov my

Reagovat
Mastný Chobot

Tolko dostaneme za Saku

Reagovat
jk

Slušné výchovné až odejde po konci smlouvy.

Reagovat
Bandita_Harry

A slusna nahrada za Salaha z neho bude jedneho dna

Reagovat
jk

Tottenham are targeting Hakim Ziyech and are looking to discuss a move this week

Conte wants a new experienced attacker

-

@ADSportwereld

Já jsem to říkal. Už více než před rokem

Ale tohle nedopadne.

Reagovat
Freedo

Hodí se vám do stylu hry? Přijde mi, že je technicky super, ale moc to drbe, zatímco vy hrajete víc přímočaře.

Reagovat
Eichel

mne by prišiel ako backup za Kulusevskeho asi v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodí a je to len kačica. S Chelsea neobchodujeme. To zvesti o Gordonovi a Saint-Maximinovi sa mi pozdávajú viac.

Ak odíde Gil tak niekoho asi privedieme. Mne by sa najviac i tak páčil príchod Adamu Traoreho. S rokom do konca zmluvy by bol najlacnejší, výborny hráč z lavičky v prípade nutnosti zmeniť taktiku. Zahral by RWB i RAM.

Kane, Son, Kulusevski, Richarlison, Adama, Lucas, Perišić je už slušne široký káder do útoku.

Reagovat
jk

Gordon těžko. Moc peněz a on bude chtít zabojovat o MS a ne leštit lávku Spurs. NUFC zas nepustí ASM. Ziyech taky nepřijde, a obecně z těch křídel bych se divil kdyby vůbec někdo dorazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Gil odíde (v čo dúfam, pretože nemá podľa mňa fyzické parametre na PL a ani kvalitu), príde náhrada. Povedal to Conte a píše sa o tom i na twitery od relevantných novinárov.

Reagovat
jk

Tak píše se od Zahy, přes Gordona až po toho týpka z Atalanty co má v levačce taky dynamit. On je rozdíl chtít někoho přivést a někoho fakt přivést.

U toho místa na křídlo se podle mě schyluje ale k podobnému problému jako nastal se Spencem. Board bude prosazovat někoho HG a Conte toho koho chce. Zaniolo si zlomil ruku (nebo vykloubil rameno), takže tam to asi padá a ty jeho další preference asi neznáme. Board bude honit Gordona, Zahu, možná Eze? A nakonec se stejně nedohodnou v klubu.

Osobně bych radši přivedl stopera a na křídla se vysral. Gil už je ve Valencii snad ve fázi her we go coming soon a neřekl bych, že nám s Richarlisonem a Mourou bude nějak extra chybět. Vyplácnout na tuhle pozici č. 6 v útoku cokoliv nad 30m a poslat Gila hostovat mi přijde hloupý. Ale nedivil bych se nějaké snaze o hostovačku z Itálie.

Reagovat
Cobra

Na křídelníka bych se vysral, ale být to Eze tak neváhám a beru všemi deseti. Ten mě baví daleko víc, než ASM nebo Zaha.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Saint Maximin aha

Reagovat
bourbon

tvl., ale ta spotřeba opalovacího oleje...

Reagovat
jk

Já jsem to tu psal ještě když nás trénoval snad Mourinho, že s tím jeho overlapem napravo by byl Ziyech s tou svojí levačkou dost platnej, tak jsem si na to teď jen vzpomněl.

Určitě by se hodil do některých typů zápasů, kdy víc držíme míč, ale jak tu psal werwolf, obchody Spurs s chelski jsou fakt nepravděpodobný.

Reagovat
Coniglio

Overlap je predsa nieco ine

Reagovat
jk

Ještě to tady zaspamuju textem od dobrého ITK co se objevil na SC. Ono to tak nějak odpovídá tomu co se děje. Nejvíc zajímavý je na tom asi ta zmínka o HG hráči mimo ostrovy. Před časem pár lidí psalo, že jsme se prali na Bellinghama, takže je možný, že na tom bylo něco pravdy.

One week to go and a lot going on. Lots of players being linked and a few more that have not made the media. I'd ignore all the "spurs are interested" headlines right now no matter where they are from, as we have put the feelers out for a lot of players. Especially home grown ones, agents, selling clubs, even people at the club are jumping on them and blowing them out of proportion. If FP likes a player, we've enquired, if AC likes a player we've enquired, if they are being put forward by their agent or one of our scouts and we think they are decent we've enquired, etc etc etc. Zaha, enquiry..... Dan James, enquiry..... Ziyech, enquiry.... Madison, enquiry..... I think you get the point, just because we've asked the question re their availability it certainly doesn't mean we are looking to sign them, because AC doesn't actually want any of them. It costs nothing to ask the question, and knowing the situation allows things to change quickly to best fit the jigsaw.

I have a couple of names we are looking at but even then I'm not convinced they'll go anywhere because FP has a lot of names on his list right now and besides the fact we know one of them needs to be Association trained it'll be a case of how the two we want in best fuse together, both in fit (one of the two HG at least) and also cost.

One thing I'm certain of that I can add is that we are not only looking in this country for the HG option, and have definitely had more than just enquiry contact with one player from overseas and this player has not hit the media yet.

As a closing point it's worth remembering we are not looking to sign the players you lot have watched, we will be signing the players that AC/FP have watched and evaluated. They may well be the same person but very different players.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak asi diky za nic no

Reagovat
PhilipS

Tohle vypadá na dalšího předraženýho průměráka ne nebo máme radost?

Reagovat
Csaplárova past

Úřadující mistr Evropy v týmu. Kolik takových WHU kdy měl?

Reagovat
dejvikker

Nevím sice jakej má plat, ale 15 mil mi nepřijde nijak extra předražený. Podle mě je lepší než Cresswell, takže uvidíme, jak se mu bude dařit, až se dostane do základu. Takže někdy v únoru

Reagovat
Svatej

Prumerak

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal have agreed broad personal terms with Youri Tielemans. Leicester City want just over £30m for the player, whereas Arsenal valued him at under £25m in January & not a lot has changed since. [@JacobsBen] #afc

Takze vlastne stale status quo od zaciatku leta. Na to, ze sme boli ochotni dat 50m za Raphinhu len tak, mi toto vyckavanie celkom vadi. Ale tak uvidime no

Reagovat
Aldeano

Proč po něm vlastně nejde Liverpool? Tím, že má smlouvu na rok není ani drahý...

Reagovat
SunFells

Live má dobré skauty.

Reagovat
krisa

tobě přijdou nákupy Arsenalu v poslední době špatné?

Reagovat
SunFells

Vůbec, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

To má znamenat, že tielemans je špatný nebo co?

Reagovat
SunFells

Youri je jako Thiago, kterého si střelil do stehna, abys ho zpomalil a udělal mu mělkou lobotomii když přijde na defenzívu. Jeho výhoda je jen dostupnost a to jim asi za jeho náklady nestačí.

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, tak to je pekná pičovina

Reagovat
SunFells

Dík za potvrzení, ale není nutné.

Reagovat
Kucka

Reagovat
j_mrazik

?

Reagovat
Čenda

lobotomie tady skutečně proběhla, zda se.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Taiger

Asi tak, lidi to vyvádí, jakoby to byl nějakej extrémní progress vůči Granitovou

Šaškárna

Reagovat
Frony

Xhaka je lepší než Tielemans. Pokud opravdu přijde, tak mu bude dělat backup a v žádným případě ho neposadí.

Reagovat
Taiger

Reagovat
J0EL

to samozrejme ale neznamena ze Tielemans je len do poctu. Na rozsirenie kadru je to vyborna posila. Alternativa k nemu je u nas Elneny? Takze otazka by nemala zniet ci je lepsi ako Xhaka alw ci mame lepsiu volbu na prveho nahradnika za Xhaku/Parteyho.

Reagovat
Frony

Já mám pocit, že Arteta bude tuhle sezónu hodně počítat s Lokongou. Otázka je, jak se s tím Sambi popere, nejsem si úplně jistý jestli má na to být ten první náhradník, ale třeba překvapí. Další možnost je Zinchenko, který dokáže zaskočit jak za Thomase, tak za Granita. To jsou alternativy, který reálně můžou být lepší volba než Tielemans, ale taky se může ukázat, že Sambi na to ještě nemá. Jeho příchodu se nebráním, jak píšeš na rozšíření kádru výborná posila, ale zároveň mi nebude vadit když nepřijde.

Reagovat
Mastný Chobot

Je to výborný hráč, ktorý by nás posunul zasa o level vyššie. Erikove arogantné "postrehy" nemusíš brať vážne.

Reagovat
SunFells

arogance zase v kurzu, když za svým výrokem nemáš žádný základ.

Reagovat
Mastný Chobot

V prvom rade ja tu netvrdím o jednom z najlepších záložníkov ligy, že je Thiago po lobotómii, ktorého jedinou výhodou je jeho dostupnosť. That's on you, mate. Takže ak by tu niekto za svojimi výrokmi mohol mať nejaký základ, tak si to ty.

V druhom rade, základ pre moje tvrdenia okrem jednoduchého sledovania futbalu očami a úplne základných štatistík ako sú góly a asistencie (keď chceme porovnávať s Thiagom) je napríklad aj tento profil na Tielemansa: https://breakingthelines.com/player-analysis/player-analysis-youri-tielemans/ ktorý okrem iného ukazuje aj to, ako sa postupne zaťahoval hlbšie do poľa, aj ako pomáha tímu pri defenzíve napriek tej lobotómii.

Reagovat
SunFells

Výtečně a teď tam čti Thiago místo Tielemans s tím, že na míči je Thiago o něco rychlejší v otočce a o něco málo víc konzervativní ve finálních míčích. S tím souvisí trochu i to že Tielemans se v té sezóně odliší zásobováním míčů do vápna z RHS, což je dané Thiagovou opačnou pozicí a Trentem. Yourimu budiž k dobru jeho lepší střelba. Defenzivně kromě toho, že Youri nehraje v Thiagove intenzitě tak jeho rozhodování je občas dost tatarské. Kromě zmíněného jsou to nanejvýš podobné profily hráčů, proto je "Tielemans jako Thiago s postřelenou nohou po mělké lobotomii při bránění", není na tom nic doslovného a neznačí to, že Tielemans je špatný hráč ačkoliv bys musel mít pořádně široký výběr nejlepších záložníků ligy, aby se tam vlezl.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

"Thiago s postřelenou nohou po mělké lobotomii při bránění", není na tom nic doslovného a neznačí to, že Tielemans je špatný hráč"

Hej, no, úplný kompliment. Skús frajerke povedať, že vyzerá ako Shakira po útoku kyselinou, či bude rada. Aspoň už teda netvrdíš, že jeho jedinou výhodou je, že je dostupný, to beriem ako krok vpred.

Reagovat
SunFells

Věřím, že si aspoň k sobě upřímný.

Reagovat
ElectrickMann

not arrogant, just better čím dál tím víc.. ten měl fandit jinému týmu

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, tiež som prekvapený, že ani MU, ani Chelsea a ani Liverpool neprejavili záujem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má osem záložníkov

Reagovat
dejvikker

A z toho 5 jsou tragédi

Reagovat
Bandita_Harry

A traja zraneni

Reagovat
Seydou Doumbia

tiago, keita, čembrlejn furt zranění, milner důchodce a jsme sotva na půlce...tu nejde o to kolik jich máš reálně na soupisce ale jakou tam máš kvalitu...

Reagovat
smazaný uživatel

Príspevok bol ironicky myslený, narážka na nedávne vyjadrenie od Kloppa

Reagovat
Seydou Doumbia

bez smajlíku to nemůžu vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Inak áno, súhlasím. Chcelo by to minimálne dvoch kvalitných záložníkov schopných hrať ihneď základ.

Reagovat
Seydou Doumbia

ndidi,neves,rice,tielemans,barella...jen to nechci platit

Reagovat
Bandita_Harry

Nieje 8 ako 8

Reagovat
Kucka

Reagovat
PhilipS

To je hrozně dobrá cena. Za 30 bych vůbec neváhal

Reagovat
Golasso

Tam musí být něco, o čem média nereportují. Zdánlivě výhodný deal, do kterého se ale nikdo nehrne

Reagovat
Swarley

Tak mluvilo se okolo neho, ze umi byt liny, do kabiny pry taky moc neni a proto se do nej nikdo moc nehrne... Ale tezko rict, co je na tok pravdy.

Reagovat
SunFells

Kde jsi to slyšel o té kabině?

Reagovat
Swarley

Na EF, nekdo tu daval odkazy, resili jsme to cele leto

Reagovat
Cobra

Reagovat
iamek

Reagovat
Trand

Já jsem z toho nervózní, jestli za to Youri vůbec stojí, když vidím, že se o něj kluby úplně neperou.

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Něco jako Ziyech.

Reagovat
Taiger

Raphinha je jako hráč úplně jinde než Tiel

Reagovat
SunFells

Stále celkem čerstvě 17 letý Dominic Ballard dnes debutoval za áčko Saints a během 15-20 minut na hřišti se trefil. Za U21 má 3z/5g, minulou sezónu jako 16 letý za U23 8z/5g a za U18 19z/16g. Narozen na apríla a dost joke teda

Reagovat
iamek

Hannibal Mejbri | Manchester United hold off on €25m deal to part with youngster – Boost for West Brom and Birmingham.

Garner se píše kolem 20 mega.

Oba bych prodal za předpokladu, že tam bude zpětný odkup. Jinak

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Busby babes

jako dostat za ne 45 mega by bylo imho super.

Reagovat
j_mrazik

S tímhle vedením si myslím, že otočí 45 mega z talentů do nic moc hráčů. Když na to ještě nemají, tak proč je radši neposlat hostovat…

Reagovat
Kucka

Hannibal za 25M?

Reagovat
fff

Dortmund ma vraj zaujem o Keitu. Ak by to bola pravda, tak by som ho predal a obratom kupil nahradu. Ja ho mam rad, podla mne ked hra, tak hra takmer vzdy dobre, ale co z toho, ked takmer nikdy nehra.

Spomina sa Caicedo z Brightonu a dnes Sucic zo Sazlburgu.

Reagovat
avicii

Kiež by to bola pravda a aj tie náhrady, síce mladý hráči ale top mladé nádeje, bral by som

Reagovat
Bandita_Harry

Trochu nam chybaju hraci 24-27 rokov, taka stredna generacia hracov

Reagovat
Maresma

Jenze kdyz odejde, tak budem nutne potrebovat zalozniky dva.

Reagovat
Coutinho10

twl, LFC ve 2. kosi

09:46 Rozdělení do košů pro los Ligy mistrů

Plzeň bude při losu skupin Ligy mistrů v posledním čtvrtém koši. Zatím je známo 29 z 32 účastníků milionářské soutěže, zbylí tři vzejdou z dnešních odvet playoff. Losování se uskuteční ve čtvrtek od 18:00 v Istanbulu.

Rozdělení do výkonnostních košů před losováním skupin Ligy mistrů:

1. koš: Real Madrid, Eintracht Frankfurt, Manchester City, AC Milán, Bayern Mnichov, PSG, FC Porto, Ajax,

2. koš: Liverpool, Chelsea, FC Barcelona, Juventus, Atlético Madrid, FC Sevilla, Lipsko, Tottenham,

3. koš: Borussia Dortmund, Salcburk, Šachtar Doněck, Inter Milán, Neapol, SL Benfica, Sporting CP, Bayer Leverkusen,

4. koš: Viktoria Plzeň, Bruggy, Celtic, Marseille, Maccabi Haifa, Rangers/PSV Eindhoven, Dinamo Záhřeb/Bodö/Glimt, FC Kodaň/Trabzonspor.

Reagovat
Coutinho10

ikdyz mimo Real a Bayern ci PSG tam az zase tak velky hrozby nejsou

Reagovat
bobis21

Vždyť to bylo jasné ne? 1. koš jsou mistři top lig a vítězové LM+EL. Tam Liverpool být ani nemohl

Reagovat
Swarley

ale tak nejlepsi tym vsech historii by tam byt mohl

Reagovat
nani92

všetci sú proti nim

Reagovat
Agent z Melmacu

kampaň

Reagovat
Busby babes

divine right!

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Coutinho10

trochu jsem doufal diky klubovymu koeficientu, ale mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

No a v ktorom koši by ten LFC asi tak mal byť, keď nevyhral ani domácu súťaž, ani LM a ani EL?

Reagovat
Ingimir

a čo si čakal? veď v prvom koši je vždy vítaz LM, EL a majstri najlepších líg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

To je snad jasný že Live bude ve druhym

Jinak mě na tom ale nejvíc baví, jak pak začnou vyndávat stejně jen nějaký míčky, protože tenhle může hrát jen s tímhle atd..

Reálně pak některý týmy už ani nemají proč losovat

Reagovat
Coutinho10

j, ale to by snad diky Rusku, ktery tam neni mohlo odpadnout, hlavne kvuli nim to bylo + teda ty top souteze, ale tech variant spornych bude min, kdyz 3 jsou v jednom kosi, takze jenom City to bude mit zuzenejsi

Reagovat
Agent z Melmacu

trapas

Reagovat
mr.Silver

Real, Liverpool, Inter, Marseille

Reagovat
jk

Pro Spurs snad nejlepší možná varianta

Reagovat
Coutinho10

jo, to jo, tesne, ale jo

Reagovat
Busby babes

tak v prvnim jsou vitezove lig + EL, ne?

Reagovat
Coutinho10

už vidim, tak jsem si slusne nabehnul

Reagovat
Pigeon

Ale když tam hraje nejlepší pravý bek fotbalové historie

Reagovat
stiflerovamama

A čo ten De Jong? Keby prestúpil do United mal som pripravený komentár , že je predplatený a nemá na to, ale u nás by mohol byť hviezda.

Reagovat
SunFells

Pokud letošní Chelsea nechce zaplatit co De Jongovi dluží na platu Barcelona, tak Liverpool to určitě neudělá

Reagovat
Miguel19

Chce, ale de Jong nechce z Barcelony.

Reagovat
SunFells

bůh s vámi

Reagovat
Miguel19

Tak my už jsme podle všeho ze hry...

Reagovat
SunFells

To myslím všeobecně do budoucna už kvůli tomu záměru a dalších kroků u Auby, Fofany a Gordona.

Reagovat
avicii

Reagovat
EZ

On je práveže opak predplateného

Reagovat
Neutron

parchant

Reagovat
Kucka

Reagovat
j_mrazik

Ten je předplacený asi jako tarif u telefonu, který jsi 3 měsíce nezaplatil.

Reagovat
icemike

Zkrátím tu debatu, co se vede u minulého článku, Bruno je mrdka

Reagovat
nani92

ale naša <3

Reagovat
bbbauch

Vsichni jsme mrdky

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

jak kdyby snad potřebovala zkrátit! Taková jednohubka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Top PL mrdka? Je někdo víc?

Reagovat
Taiger

Já ho mám celkem rád

Reagovat
Svatej

Lidi s temahle povahama si vždycky rozumej

Reagovat
Taiger

Ty si tu honil sezóny nad Costou, takže tvoje poznámka je irelevantní

Reagovat
Svatej

touché.

Mezi nima dvěma bych mel volbu jasnou, alespoň bych se vyhnul tomu, ze mi časem vyroste děloha.

Reagovat
J0EL

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Infernoqt

Real Sociedad have decided to accept Newcastle's offer for Alexander Isak. Fee reported to be €70m, which could rise to €75m depending on add-ons. [@RobertoRamajo]

Reagovat
LAM

Tak tomu říkám přestřel.

Hráč dobrej, ale hroznej palič.

Reagovat
Phillipinho

Skvelej byznys od Socek

Reagovat
Eichel

Reagovat
Kixi Syhimour

Přestřel, to Newcastlu asi vadit nebude

Reagovat
SunFells

I Ornstein. NUFC byli překvapivě tišší.

Reagovat
Busby babes

mladej, nadejnej a zaroven uz docela zkusenej. zajimavej prestup pro Newcastle.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Coutinho10

tak pojdme jeste dat nejaky nastrel, jakou skupinu si pro svuj tym prejete ?

Rozdělení do výkonnostních košů před losováním skupin Ligy mistrů:

1. koš: Real Madrid, Eintracht Frankfurt, Manchester City, AC Milán, Bayern Mnichov, PSG, FC Porto, Ajax,

2. koš: Liverpool, Chelsea, FC Barcelona, Juventus, Atlético Madrid, FC Sevilla, Lipsko, Tottenham,

3. koš: Borussia Dortmund, Salcburk, Šachtar Doněck, Inter Milán, Neapol, SL Benfica, Sporting CP, Bayer Leverkusen,

4. koš: Viktoria Plzeň, Bruggy, Celtic, Marseille, Maccabi Haifa, Rangers/PSV Eindhoven, Dinamo Záhřeb/Bodö Glimt, FC Kodaň/Trabzonspor.

Reagovat
Coutinho10

ja teda: PSG/AC Milan, Liverpool, Neapol/Leverkusen, Plzeň/Celtic/Rangers

Reagovat
nani92

veľmi prísne zvolené pravidlá tipovačky, nemôžem sa zúčastniť

Reagovat
Cobra

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Coutinho10

tak muzes si odmyslet slovo City a mas tam Manchester

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
avicii

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Too much effort

Reagovat
Coutinho10

muzes pak tipovat EL, az se bude resit v patek

Reagovat
Cobra

AC, Spurs, Dortmund, Viktorka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mates_Matesović

Akorát z třetího Benficu a návrat Vertse domů

Reagovat
smazaný uživatel

Frankfurt, Tottenham, Salzburg, Plzeň. Všetko dojazdová vzdialenosť pre mňa (Norimberg).

Reagovat
jk

Ses přesunul z OL?

Reagovat
smazaný uživatel

jj. Pracovné dôvody

Reagovat
jk

Reagovat
havrys99

Ajax, Liverpool, Dortmund/Šachtar, Plzeň

Reagovat
Leo Rekordman

Bayern, Barcelona , Neapol, Plzeň

Reagovat
Taiger

Tuhle sezónu

Granit 1+2

Tielemans 0+0

Ať si toho línýho bezcharakterního donuta nechají Nenabídne nic navíc oproti Granitovi a kupovat někoho kvůli střelbě z dálky, to radši JWP a čus

Reagovat
Ondiis

Nemusí nabízet nic víc oproti Granitovi. Stačí, když nabídne více než Elneny.

Reagovat
J0EL

toto presne.

Reagovat
Taiger

Za méně peněz seženeš dardu hráčů co nabídne více než Elneny

Reagovat
ManUnited

zas JWP má tu cenovku úplně jinde

Reagovat
Taiger

Fairs Na druhou stranu ten tu cenovku má aspoň opodstatněnou

Reagovat
Trand

Minulou sezónu

Granit 1+2

Tielemans 6+4

předminulou sezónu

Granit 1+2

Tielemans 6+4

předpředminulou sezónu

Granit 1+2

Tielemans 3+6

Tielemans za 25 je úplně v pohodě, neřeknu kdyby za 50, ale 25 je třetina Pepeho.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

Reagovat
formic81

za tu cenu ale jinak ja docela verim, ze ten novej mindset teamu dost pomuze i Lokongovi v developmentu. Arteta sledoval Lokongu nekolik let a snazil se Pepka ukecat at ho dotahne do City, urcite v nem vidi velky potencial a verim ze v EL ten development ukaze.

ale urcite by to bylo klidnejsi s Yurim..

Reagovat
Busby babes

jako nevim, jestli tahle pozice se da hodnotit primarne pres G+A? Jinak souhlas, ze za 25 je to spis dobry.

Reagovat
Trand

Taky si nemyslím že by se to tak mělo hodnotit, jen oplácím Taigerovi stejnou mincí.

Reagovat
Busby babes

jasne, ono to mela byt reakce na oba. chapu jak to myslis.

Reagovat
SunFells

Otázka utilizace hráče v systému, sledovat dneska G a hlavně A je jak skákat panáka v disneylandu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Když to srovnáš s letošní, tak Granit to už vyrovnal a Tiel je mizernej zápas co zápas. Jde mi o to, že momentálně, by to nebyl upgrade v zásadním směru vzhledem k formě obou hráčů.

25 mega bych radši střelil za Neta nebo dal méně za Granitův backup.

Reagovat
Trand

Tak ono se to hlavně nedá porovnávat, Granit letos hraje mnohem výše než předtím, takže ty čísla co jsem sem hodil jsou víceméně irelevantní. Jen mi to tvoje srovnání přišlo mimo, navíc po 3 zápasech, tam prostě faktor náhody může hrát obrovskou roli. Standa Tecl dal v sezóně 20/21 v prvním zápase hattrick a další gól dal po osmi měsících. A to že je líný bezcharakterní donut, to by mě zajímalo, kde jsi na to přišel.

Reagovat
Čenda

3 zápasy tvl

Reagovat
Eichel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nikikrew

25 je top cena, Škoda nevyužiť

Reagovat
John Obi Mikel

To by znamenalo, že Granit už tuhle sezónu nedá gól ani asistenci, pokud chce udržet svou každoroční formu.

Reagovat
Mastný Chobot

Pls

Reagovat
Čenda

Jinej level jedeš

Reagovat
Busby babes

Nejlepsi na te vyhre je, ze nas prestali spojovat s kazdym fotbalistou v Evrope.

Reagovat
Wazza228

No naše vedení určitě jelo něco ve stylu "Porazili Liverpool, takže posily nejsou třeba." Je ale pravda, že ještě den před zápasem jsme měli "zaručeně" podepsat asi 5 hráčů. každopádně furt ale doufám, že další hráče podepíšeme a Casemirem to neskončilo (jen Antony za 100 je prostě šílený).

Reagovat
Busby babes

jo no, Ajax nas odrbe jak svine. Tam proste pak musi hrat dobre no.

Reagovat
jk

Howard Webb is to replace Mike Riley as the head of referees in the Premier League after his contract with MLS ends later this year.

Webb teda můj oblíbenec teda nikdy nebyl. Ale třeba kvalita rozhodování v PL půjde s novým větrem nahoru. Navíc by mohl tlačit i na zlepšení VAR.

Reagovat
Kixi Syhimour

A Babel už není ve Fulhamu

Reagovat
masina_LFC

ďalšia posila United

Reagovat
jk

tvle fakt

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

David Ornstein

West Ham working on deal to sign Lucas Paqueta from Lyon. Bid worth about €40m made, no agreement yet but talks advancing over fee & personal terms for 24yo Brazil international midfielder

Tak to by byl masakr

Reagovat
Mastný Chobot

#SaintsFC have been offered the chance to sign long-time target Ainsley Maitland-Niles from #AFC but lots of competition for him. Ability to play in midfield and at full-back makes him an attractive option for up to half a dozen Premier League clubs.

Heh, lots of competition, tak snáď to nebude hosťovanie s opciou na 5m teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZJEV

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele