Elitní evropské ligy by ukončením sezony přišly o 100 miliard korun

19.03.2020, 11:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ako najlepšie riešenie by mi prišlo spoločný postup piatich najlepších líg. V tých krajinách je situácia plus mínus rovnaká. Najprv zaviesť tvrdú karanténu pre hráčov a členov klubov trebárs do konca apríla, v máji všetkých otestovať a začať s tréningom a koncom mája do konca júna to dohrať bez divákov systémom sobota-streda-sobota. LM a EL dohrať posledný týždeň po skončení líg, niekde na neutrálnej pôde rýchlym play off systémom pre posledných 8 tímov. Samozrejme, ak to situácia v júni bude dovoľovať. Nevidím žiadne iné lepšie riešenie...

Reagovat
Setwo

Reagovat
Leo Rekordman

A budú hrať na inej planéte? Ako keby sa hráči mohli nakaziť len od hráčov a členov týmu po otestovaní sa môže ktokoľvek nakaziť,nehovoriac,že už v čase testovania môžu mať vírus,ktorý bude negatívny...

Reagovat
Leo Rekordman

*test bude negatívny

Reagovat
Talker

Tak zrovna fotbalisti v těch TOP ligách jsou podle mého testováni každý týden či dva. Tam jde o desítky či stovky milionů, pokud by se to rozneslo, takže tam budou opatření striktní.

Teoreticky by se to dalo udělat stylem, že by se týmy izolovaly někde 4 stadionech, kde by byly přísné podmínky (všude dezinfekce, přístup pouze lidí, kteří jsou kontrolováni a mají také přísný režim) a tím by se to odehrálo. Protože fakt nevěřím, že se do června bude hrát s diváky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak su to plateni zamestnanci klubu, nie otroci.

Ja dam do karanteny teba a potom ta zavriem niekde na tri mesiace nech dorobis normu vo firme...

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vies predstavit hrat v tejto dobe futbal? Napriklad v takom Bergame?

Vies si predstavit naskocit hracov do sezony ked prakticky netrenuju?

Ludia nerieste futbal, tu ide o zdravie a o zivot. Nechajte vsetky uvahy o sporte bokom lebo v tejto chvili nikto nevie kam to vsetko zajde.

Reagovat
cristiano.K.

Útočník Liverpoolu Mohamed Salah zaslal do Egypta 1,17 milionu eur, které půjdou na boj s pandemií koronaviru. Africká země hlásí 210 nakažených, šest z nich svůj nejdůležitější životní boj prohrálo. (abola.pt)

Kdyby Pogba nevěděl jakou částkou přispět

Reagovat
Spalovač šancí

A není to jedno?

Reagovat
Pharrell

Je to jedno.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Zrovna egyptu s jejich populačním růstem by prospěla menší čistka...ale to by korona musela zabíjet i mladý lidi...jinak ale pěkný gesto, je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jsi přispěl ty?

Reagovat
smazaný uživatel

To nejak souvisi s prispevkem Pogby?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

Fotbalistů budou tolerantní a své mzdy věnují klubům nazpět

Reagovat
kiwwi

https://www.bbc.com/sport/football/51962751

English football will be suspended until at least 30 April because of the continued spread of coronavirus.

Reagovat
smazaný uživatel

No a kdyby se dohravanim téhle sezóny omezila sezóna příští, tak o ty prachy přijdou kluby taky, takže je to asi burt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prídu o menšie prachy.

Reagovat
Walter_Sobchak

To si nemyslim napriklad tato sezona PL je už marketingovo nazaujimava s takym naskokom Liverpoolu, preto by sa mali sustrediť na tu dalšiu. Keby má byť ešte veĺký boj o titul tak by som veril tomu že ju aj budu chcieť dohrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to můžeš vědět?

Reagovat
smazaný uživatel

To si samozrejme myslím, pretože mi príde výhodnejšie dokončiť regulérne aktuálnu sezónu a budúcu (aj keď s obmedzeným režimom, no dopredu známym všetkým zúčastneným - TV, asociácie, hráči tímy) tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to chceš časově zvládnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Liga sa odohrá napr. v inom formáte na jeden rok, zruší sa jeden pohár na rok napr., to je na dohode medzi asociáciami a tímami.

Reagovat
Losinho

to je úplně ten nejmenší problém

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, kdy se začne hrát. Zatím vyjíždí jedna zpráva za druhou, kolik má ten který tým nakažených hráčů. Osobně to tipuju ještě minimálně na 2 měsíce, ale spíš víc. Takže pokud by se začalo hrát někdy na začátku června, tak to máš do konce srpna dohranou sezonu. Pak musíš dát těm klubům a hráčům čas se zretírovat, obměnit kádry (dle toho, kdo spadne, postoupí, tak budou stavět kádry), takže sezona začne někdy od října. Ikdyby se zrušil jeden pohár, tak mi to přijde, že se to nemůže stihnout, protože další rok máš euro.

A to vůbec neřeším, koho bude tohle léto zajímat fotbal. Spíš si myslím, že budeme mít ještě jiný starosti.

A to všechno by se stejně asi dělo bez diváků.

já chápu liverpool-fans, že to chtějí dohrát za každou cenu, ale tak jako tak - každý vám ten titul stejně už v mysli přidělil a vaše kvality akceptoval a ocenil, takže jestli ho opravdu dostanete nebo ne, už není tak důležité.

Reagovat
Kocour Klapuška

každý vám ten titul stejně už v mysli přidělil a vaše kvality akceptoval a ocenil

Reagovat
smazaný uživatel

blbá formulace, ale tak nějak jsem mu chtěl naznačit, že nemusí tu ligu dohrát, že stejně každej ten jejich titul uznává.

Reagovat
fenixLFC

,,kazdej''

Reagovat
Losinho

Já si myslím, že by se hodně upravila celá termínová listina, předpokládám, že by padly především nějaký repre okna. Ale samozřejmě to hodně závisí na tom, kdy se začne hrát. Pokud skončí sezóna v srpnu, tak to problém bejt může, ale spíš se pojede dvakrát týdně (liga, liga, liga, LM, liga atd.).

Fotbal a sport obecně třeba mě zajímá i teď. Není to středobod vesmíru, ale už se dost těším, až si nějakej zápas zapnu, nebo na něj i zajdu. Nevím, proč teď myslet jen na koronu a nic jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, Jirko, každý môže mať názor

Reagovat
smazaný uživatel

a to jdou ještě zprávy, že by se korona mohl na podzim zase vrátit, takže oslavy titulů v jednotlivých ligách by pro něj mohla být vítaná příležitost, jak se zase pěkně rozmnožit. Ale to už je jen tak na okraj.

Tak jako tak - všechno je to stejně teď zbytečný řešit, protože nevíme, jak na tom kdo bude. Může to skončit za 14 dní a bez následků, nebo to může tady být ještě několik měsíců s velkýma následkama. Použiju Kenovu formuli - je to všechno jen věštění z křišťálové koule.

Reagovat
Losinho

Taky se může hrát jednokolově s nějakou formou nadstavby a z 38 zápasů máš třeba 27, nevím. Možnosti jsou, je to jen na domluvě.

Myslím, že budou velký tlaky na to, odehrát to aspoň bez lidí.

Reagovat
Kepy_FCB

ona už odešla? že se může vrátit?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Reagovat
cristiano.K.

koho zajímá příští rok, když není dohrán aktuální

Reagovat
smazaný uživatel

No např. V Anglii uz liga a souboj na špici už nikoho zajímat nebude.

Reagovat
cristiano.K.

to není pravda, každého fanouška zajímá, jak dopadne jeho tým v lize. Pozice o LM jsou zajímavé, stejně tak sestup, navíc klidně do LM může jít rovnou pátý tým díky banu City.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz tolikrat prisel o kilo kvuli temto soutezim, ze by jednou pro zmenu mohli ztratit souteze

Reagovat
cetto

Oj, chuderečky. Maminka vám utře slzičky

Reagovat
smazaný uživatel

V nadpise je pekne vystihnutá podstata toho, prečo je situácia taká aká je. Na prvom mieste je, resp. donedávna bol, iba ekonomický aspekt. Vždy to isté dokolečka dokola " o koľko tí a tí prídu , keď..."

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele