Elia kritizuje vedení Hamburku, že na operaci přistoupilo pozdě

23.03.2010, 14:01
Aktuality
Eljera Eliu trápí už několik měsíců zranění kotníku a zhoršený stav minulý týden přiměl vedení Hamburku k operačnímu zásahu. Sám nizozemský reprezentant však tvrdí, že pod nůž měl jít už před Vánoci. Z pozdního zákroku nyní viní právě klubové vedení.

"Naléhal jsem na to, abych byl vyšetřen v Nizozemsku ještě před Vánoci, ale vedení na to nechtělo přistoupit. Kdyby s tím souhlasilo, nyní už bych byl opět zdravotně v pořádku," řekl pro list Hamburger Abendblatt.

Zraněný útočník navíc po operaci, která se uskutečnila minulý pátek, necítí ze strany německého klubu dostatečný zájem o jeho aktuální zdravotní stav. "Nikdo mě nekontaktoval, což mě mrzí," dodal 23letý fotbalista.

Elia v této sezoně doposud nastoupil k třiadvaceti zápasům a vstřelil v nich pět branek. Poslední duel proti Schalke, který skončil nerozhodně, musel bývalý hráč Twente právě kvůli zranění vynechat.

Autor: Pavel Mašlaň / soccerway.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
$dolar$

Vedeni vzpamatujte se a okamzite mu poslete pohlednici!!!

Reagovat
shitcool

nebo dvě

Reagovat
HSV1887

Hehe.. někdy mne to vedení HSV štve..

Reagovat
smazaný uživatel

Občanku snad má ne?

Reagovat
AjaxFans

At jde knám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
milan78

barevní..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele