Elche hledá nového trenéra, Escribá byl odvolán

21.11.2021, 22:29
Aktuality
Fran Escribá po devíti měsících končí na lavičce Elche. Šestapadesátiletý kouč doplatil na neuspokojivé výsledky, pověstnou poslední kapkou byla dnešní porážka s Realem Betis...

Loňský nováček španělské nejvyšší soutěže v prvních pěti kolech pouze jednou nebodoval, z nadcházejících devíti duelů ale přidal hned šest porážek, proto se topí v pásmu sestupu.

Dnes valencijský celek nestačil na Real Betis a bezprostředně po porážce 0:3 byl odvolán trenér Fran Escribá. "Prezident nezohlednil, kolik jsem toho pro klub udělal, ale on je majitelem, takže je to na jeho rozhodnutí," řekl Escribá, jenž loni zachránil Elche v LaLize.

Autor: Jiří Vojík / marca.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vypadá jako Mourek z Wishe

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nebo vytvořený ve FIFĚ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele