Elber možná do Anglie

27.11.2002, 21:37
Aktuality
Giovane Elber oznámil svůj úmysl odejít do Španělska nebo Anglie, až jeho kontrakt v Bayernu Mnichov skončí. Třicetiletý útočník přišel na Olympijský stadión v roce 1997 ze Stuttgartu. Brazilskému hráči má kontrakt vypršet v červnu 2004 a do té doby se rozhodne, kam odejde, zda do Španělska nebo Anglie.

"Má rodina by nejraději odešla do Španělska, ale já osobně bych odešel do Anglie," prozradil Elber Süddeutsche Zeitung. "Sice není problém v Bayernu zůstat a prodloužit kontrakt až do roku 2006 nebo 2010, ale chci si ve své kariéře záhrát také jinde než jenom v Německu." Giovane Elber mohl odejít už letos, poté co vyčetl trenéru Ottmaru Hitzfeldu neúspěch v lize a Lize Mistrů. Hned po této hádce Hitzfeld oznámil, že Elber je na prodej, ale po omluvě trenéru vše pro útočníka dopadlo dobře. Místo Elbera odešel ještě více trucující Jancker. "Nemůžeme všechno házet jenom na trenéra, do určité míry jsme za výkony na hřišti zodpovědni my všichni." říká Giovane. Při konkurenci útočníků v Bayernu Mnichov je možné, že Elber odejde dřív, než v roce 2004, zvlášť když vedení Bayernu oznámilo zeštíhlování rozpočtu.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*dave

Škoda

Reagovat
HOST*

Jaká škoda je ho jen škoda pro zabedněný klub jako je Bayern, ale já mám averzi proti Bayernu takze to asi pravda nebude.:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele