El Clásico - největší z největších

16.04.2011, 16:51
Aktuality
Zaujalo nás
Real Madrid proti Barceloně. Merengues proti blaugranas. Asi největší zápas, který může současný fotbal nabídnout. To všechno je slavné El Clásico, které je dnes na programu poprvé z celkového počtu čtyř soubojů během jednoho měsíce. Pojďme se tedy podívat na statistiky a zajímavosti týkající se tohoto duelu.

Rivalita mezi oběma kluby je vcelku pochopitelná, Madrid a Barcelona jsou dvě největší a nejslavnější města ve Španělsku. Proto nepřekvapí, že právě Real s Barcelonou jsou ve Španělském království nejmocnější a zároveň nejbohatší kluby. Dalším důvodem k obrovské rivalitě je geografická poloha, protože zatímco Real, přesněji Madrid, je považován za centrum Španělska, Barcelona je hlavním městem Katalánska, které by pod hlavičku Španělska nejraději vůbec nepatřilo.

"Fotbalová válka"
Počátek obrovské rivality je datován do třicátých let dvacátého století. Přesně v té době totiž vznikly první katalánské choutky k osamostatnění, což se ani trochu nelíbilo hlavnímu městu - Madridu. Velmi výrazným podnětem k nenávidění se stala Španělská občanská válka, která probíhala mezi lety 1936-1939. Vše z fotbalového hlediska vyvrcholilo již v srpnu roku 1936, kdy se na cestu do Madridu vydal tehdejší prezident fotbalové Barcelony Josep Sunyol, v hlavním městě však byl zavražděn, z tohoto okamžiku tedy pochází barcelonská nenávist k Realu, samozřejmě opětovaná.

Més que un club
Ačkoliv první socialistická strana byla založena v Madridu, téměř všechny nápady, které formovaly moderní dějiny země, pocházejí z Barcelony, lépe řečeno Katalánska, jehož je, jak známo, Barcelona hlavním městem. Federalismus, anarchismus, komunismus, republikánství, to vše pochází ze severovýchodu Španělska. Za vlády generála Franca se pak celá země musela přizpůsobovat těmto nápadům, odtud tedy pochází barcelonské motto "Més que un club", v překladu více než klub.

Vášně rozpoutal Argentinec. Nebo snad Kolumbijec, či Španěl?
Narodil se v Buenos Aires v Argentině a s profesionálním fotbalem začínal v River Plate, kde zazářil natolik, že začal být povoláván do argentinské reprezentace. Během povstání v roce 1949 ho však zlákal kolumbijský klub Millonarios, kde odkopal čtyři sezony a zaznamenal v nich 90 branek, přičemž převzal i kolumbijské občanství a rozhodl se tedy reprezentovat jihoamerickou zemi.

Ani zde však příliš dlouho nevydržel a do dějin vzešel rok 1953. V tomto roce se o tehdy sedmadvacetiletého kanonýra přihlásily svorně oba nejslavnější španělské kluby, Real a Barcelona. Aby to nebylo tak snadné, oba kluby si hráče zavázaly smlouvou a spor nakonec musela rozsoudit až mezinárodní fotbalová federace FIFA. Ta rozhodla, že na hráče mají právo oba a musí si ho tedy "půjčovat" ve střídavých obdobích. To se vůbec nelíbilo Barceloně, která tak nakonec ustoupila a nový člen španělského reprezentačního kádru zakotvil v Realu Madrid, kde se stal historicky nejlepším střelcem El Clásic, pětkrát získal trofej Pichichi pro nejlepšího střelce La Ligy a dvakrát byl korunován Zlatým míčem. V Realu celkem nastřílel neuvěřitelných 216 gólů ve 282 utkáních a je rekordmanem královského klubu.

Asi všichni tušíte, o kom je řeč. Alfredo Di Stefano!

Z Realu do Barcelony, nebo naopak
Najdeme celkem 33 fotbalistů, kteří, ať už s mezipřistáním či nikoliv, působili jak v Realu, tak v Barceloně. Připomeňme si tedy ty nejslavnější.
Alfonso Abeniz se zapsal do historie jako vůbec první hráč, který přestoupil mezi těmito dvěma kluby. Roku 1902 přešel z Barcelony do Realu, aby se o devět let později vrátil zpět.
Ricardo Zamora odchytal za španělskou reprezentaci celkem devětačtyřicet utkání, další pak přidal za jedenáctku Katalánska, to bylo ještě předtím, než to z Realu vzal přes Espanyol do Barcelony.
Bernda Schustera všichni známe jako nedávného kouče Realu, ne každý však už ví, že se jako hráč nejvíce prosadil v Barceloně.
Rumunská legenda George Hagi po působeních v domácí lize přestoupila do Realu, přes italskou Brescii to ale vzala do Barcelony, aby pak nejvíce zazářila v tureckém Galatasarayi.
Michael Laudrup je znám jako legenda Barcelony, přes 60 utkání však odehrál i v dresu Realu.
Luis Enrique odkopal za Real přes 150 zápasů, po přestupu do Barcelony se stal kapitánem.
Asi nejslavnější přestup mezi oběma kluby má na svědomí Portugalec Luis Figo a jeho přesun se datuje do roku 2000. Do té doby hrál Figo za Barcelonu, jenže pak ho zlákal Real a byl z toho poprask. Když pak v dresu Realu poprvé nastoupil na Nou Campu, vběhli na hřiště naštvaní fanoušci a po Figovi hodili prasečí hlavu.
Ronaldo o sobě dal nejvíce vědět v dresu Bílého baletu, ještě předtím však působil v Barceloně, kde měl průměr téměř gól na zápas!
Příběh Samuela Eto'oa asi každý zná, přesto pro připomenutí: Eto'o začínal v Realu, tam ale během tří let nastoupil všehovšudy třikrát a po úspěšném působení v Mallorce tak dal kamerunský útočník raději přednost Barce, kde naplno zazářil.
Zatím posledním "zrádcem" je argentinský šikula Javier Saviola, ten odkopal v Barceloně za šest let přes 120 utkání, po dvou hostováních se však vydal zkusit štěstí do Realu.

Celková statistika říká, že z Barcelony do Realu odešlo 21 fotbalistů, opačným směrem jen 12.

Něco málo ze statistik
Statistika získaných trofejí hovoří těsně ve prospěch Realu, který jich má na svém kontě 73, zatímco Barca "jen" 70. Třetí v tomto směru ve Španělsku je Athletic, který získal 32 trofejí. Jak známo, mnohem lépe se v posledních letech vede katalánskému velkoklubu, který tak svého úhlavního rivala mocně stíhá.

Podpora je potřeba!
Výzkumy z roku 2009 hovoří o tom, že třiatřicet procent španělské populace podporuje Real, kdežto Barcelonu jen dvacet pět. V (nejen) tomto ohledu třetí Valencii fandí 5 procent španělských občanů. Pokud však vezmeme v potaz celou Evropu, je na tom lépe Barcelona, která má okolo 60 milionů fanoušků, Real jen zhruba polovinu. Co se ale týče celého světa, tam se karta znovu obrací, Real je nejoblíbenějším klubem na světě s přibližným počtem 243 milionů fanoušků.

La Liga
V nejvyšší španělské soutěži na sebe oba týmy narazily ve 161 případech. Osmašedesátkrát zvítězil Real, třicetkrát se zrodila remíza a třiašedesátkrát se radovala Barcelona, přičemž skóre je neuvěřitelně vyrovnané - 251:251. Vůbec nejvyšší vítězství má na svém kontě Real a datuje se do roku 1935, kdy mj. čtyřmi góly Saňuda vypráskal Barcelonu 8:2. Barca odpověděla výsledkem 7:2 roku 1950, hned pětkrát pak zvítězila 5:0 (1935, 1945, 1974, 1994 a 2010). Vůbec nejkrásnější El Clásico se odehrálo v lednu roku 1943, kdy se zrodila remíza 5:5.

Copa del Rey
Ve španělském poháru se tito rivalové střetli celkem osmadvacetkrát a v této soutěži je na tom lépe Barca, která vyhrála čtrnáctkrát, zatímco Real devětkrát. Utkání nesvázané taktikou končily v průběhu let naprosto odlišnými výsledky. Připomenu remízu 6:6 (3 góly zaznamenal Santiago Bernabéu, toto jméno vám prostě musí něco říkat). Vůbec nejvyšší výhru historie El Clásico má na svém kontě Real, který roku 1943 zdemoloval svého soka 11:1, když o góly se postaralo jedenáct různých hráčů!

Copa de la Liga
Tento pohár se hrál jen po dobu čtyř let (1982-1985), hned ve třech ročnících pak na sebe narazily Real s Barcou. A Real ani jednou nevyhrál, připsal si pouze dvě remízy a čtyři porážky! Pohár byl následně zrušen pro nízkou sledovanost.

Supercopa de España
Supercopa de España, neboli španělský superpohár, proti sobě každoročně svede vítěze La Ligy a krále Copa del Rey. Čtyřikrát se přihodilo, že se proti sobě postavily právě tyto dva týmy, přičemž ve všech případech byl v dvojzápase úspěšnější Bílý balet.

Champions League
Poslední vzájemný souboj v Lize mistrů se datuje do roku 2002, kdy Real celkovým skóre 3:1 vyřadil v semifinále Barcelonu a došel si pro celkové vítězství.

Vládne Di Stefano
Nejlepším střelem historie El Clásica je již zmiňovaný Alfredo Di Stefano, autor celkem osmnácti branek. Na druhém místě je Raúl (15), stále aktivní hráč Schalke, třetí je Ferenc Puskás společně s Césarem, zdaleka nejlepším střelcem Barcelony (14). Z dalších slavných jmen stojí za připomenutí Santiago Bernabéu, Ivan Zamorano nebo Luis Suarez (8), dále pak Hugo Sánchez (10). Ze současných hráčů je na tom nejlépe Lionel Messi, autor sedmi gólů, a to je mu stále jen třiadvacet let.

Fantastickou bilanci má kouč Barcelony Pep Guardiola. Ten coby trenér Blaugranas byl zatím u pěti soubojů s Realem a s celkovým skóre 16:2 neztratil ani bod.

Když rivalita na chvilku pomine
I tak obrovská rivalita, která působí mezi oběma kluby, nepřesahuje (většinou) hranice lidskosti. To naposledy ukázali hráči Realu, kteří i přes zákaz španělské federace nápisy na tričkách podpořili obránce Barcelony Erica Abidala, který má zdravotní problémy a podstoupil operaci nádoru na játrech. Toto gesto si vysloužilo pochvalu a obdiv prakticky z celého světa.

Do zbroje!
Dnešní souboj je prvním ze čtyř, které se odehrají v průběhu jednoho měsíce (dva v semifinále Ligy mistrů, jeden ve finále Copa del Rey). Obrovsky sledovaný bude souboj dvou nejlepších hráčů planety, barcelonský Lionel Messi touží znovu zdemolovat Real, madridský Cristiano Ronaldo hodlá vstřelit svůj první gól v rámci El Clásica. Zrak bude upřen i na souboj dvou španělských brankářů, reprezentační jednička Iker Casillas chytá za Real, ze strany fanoušků Barcelony se však nezřídka objevují názory, podle kterých je lepším brankářem Víctor Valdés. Ve středu pole na sebe velmi často narazí dva velcí kamarádi ze španělské reprezentace. Zatímco Xavi bude při absenci Puyola kapitánem Blaugranas, Xabi Alonso bude mít spíše defenzivnější úkoly. A nakonec se jedná u druhý souboj dvou trenérských mágů na lavičkách. José Mourinho již několikrát prokázal své kvality, dvakrát vyhrál s různými týmy Ligu mistrů a hodlá Barceloně překazit mistrovské oslavy, o bilanci Pepa Guardioly již byla řeč.

Ať už to dopadne jakkoliv, můžeme se těšit na obrovský náboj, tvrdé souboje, emoce a krásný fotbal. Tohle je přece El Clásico, největší z největších!

Autor: Michal Hruška / marca.es, fcbarcelona.com, realmadrid.com, elclasico.es

Komentáře (881)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real-najväčší z najväčších

Reagovat
10

Interista

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano ! najväčší sedláci z najvačších

Reagovat
smazaný uživatel

Tak komu ty vlastně fandíš? S Tebou se hádám o tom, jestli je Maicon legenda Interu nebo není, a pak napíšeš, že je Real největší z největších.

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

mě je jedno jak se jmenuje váš stadion stejně dostanete

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo o sobě dal nejvíce vědět v dresu Bílého baletu?

Reagovat
miky10

Barcelona - 37 z, 34 g

Real - 98 z, 68 g

Reagovat
Kenneth

Obrovskej dík za tenhle článek. Hala Madrid!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca!

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

miky10

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

LFC největší z největších!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska budu přát Barceloně ten Real je pro mě tak šíleně nesympatický tým

Reagovat
X-bano-X

11:1 nejedná sa náhodou o zápas kde barca vyhrávala a cez polčas im prišla do šatne Falanga?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je on, nechápu proč ho autor vůbec zminuje, hnus

Reagovat
miky10

Barca naopak snížila až v 89.minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyby, tak je to jedno, zápas byl jasně ovlivněn rozhodčím - dělal vše proto aby Barça prohrála, říkali to i nestraní novináři i hráči, Barça pak odmítla nastoupit ke druhému poločasu, ale do šatny došla Madridská policie a vyhrožovala jim....

Reagovat
miky10

přesto je to historicky nejvyšší vítězství v rámci El Clásic, tudíž nevidím důvod, proč ho nezmínit

Reagovat
smazaný uživatel

No ale pokud byl výsledek takto výrazně ovlivněn, tak bys to mohl v článku aspoň zmínit (už jen pro zajímavost).

Reagovat
Krausio_Real_M

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je už hodně dlouho lepšim tymem a dokaže to i tento rok Liga, Copa a LM

Reagovat
smazaný uživatel

Trapnej zápas, obyčejné utkání La Ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší zápas na světě, o tom se vám v PL ani nezdálo

Reagovat
Darren Fletcher

skonci zas 0:0 ako pred rokom, ked sa na nom spalo, alebo 5:0?

Reagovat
Darren Fletcher

ci 1:0 to bolo

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Kenneth

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kily

my, fanoušci španělského fotbalu, jsme skromní človíčci a i takovéto obyčejné zápasy nám leckdy stačí ke spokojenosti a zvedají hladinu adrenalinu

Reagovat
miky10

Reagovat
Darren Fletcher

ANKETA: Kde mate gombiky na perine pocas spania? pri hlave ci pri nohach?

(ja totiz pri hlave a zatial som jediny na svete )

Reagovat
madridcan

ja tiez,lebo vzdy som som sa nejak od noh zamotal nejak do periny

Reagovat
Darren Fletcher

sak? presne toto :D

Reagovat
C-M@ster

Vždycky pri nohac, Když zjistim, ze nahore, tak to otacim.

Reagovat
smazaný uživatel

mně to je vcelku jedno

Reagovat
madridcan

pekny clanok,ale mala chybicka-Nejlepším střelem historie El Clásica je již zmiňovaný Alfredo Di Stefano, autor celkem osmnácti branek. Na druhém místě je Raúl (15), stále aktivní hráč Schalke, třetí (první z Barcelony) je Ferenc Puskás (14). -neni prvy z barcelony Ferenc

Reagovat
miky10

jej, chyba já tam měl původně Cesara, ten dal taky 14, pak jsem to opravil, ale ne uplně omluva

Reagovat
Rssa

Zajímaly by mě výsledky z roku 2011, myslím, že i ve Španělsku by byla už obliba Barcelony větší než Realu.

Každopádně evropských 60 mil. lidí má vkus, 243 mil. zase vkus absolutně nemá

Reagovat
Kenneth

To se tím chlubíš?

Reagovat
miky10

Novější jsem nesehnal, je jasný, že se to za ty dva roky nějak změnilo

Reagovat
Rssa

To nebyla výtka vůči tobě, třeba novější výzkum ještě neproběhl

Reagovat
miky10

Já to tak ani nechápal, jen dodávám, že jsem se snažil sehnat aktuálnější, leč nepodařilo se

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhunteři se namnožili...

Reagovat
Godwinson

Naplaveniny

Reagovat
Rssa

243 mil. naplavenin

Reagovat
Godwinson

Kdepak, i když taky v tom pár procent bude. U Barcelony to bude však daleko drtivější ... :)

Reagovat
Rssa

Tak dalo se to čekat, že se naplaveniny u nejlepšího a největšího klubu objeví

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě, že dalo. Však i tady se můžeš podívat a "pousmát" se nad tím nemilým faktem. Ale neboj, to odezní ... už brzy!

Reagovat
Rssa

Koukám a pousmávám se. A jsem rád, že věříš v odliv naplavenin od stále úspěšného a do budoucna svojí jedinečností oplývajícího klubu

Reagovat
Godwinson

Doufám v odliv naplavenin od prozatím úspěšného a v brzké době méně až vůbec úspěšného klubu, to ano.

Reagovat
Rssa

Jsi naivnější než jsem si myslel

Reagovat
Godwinson

Nejsem naivní, jsem realista, s malým r. Naivita to není .. dokonce ani přání, jak by jsi si mohl myslet.

Reagovat
Rssa

Dobrá, budu ti to věřit, i když minule Clasico jsem tě neprávem (?) označil za fanatického Realistu, když si měl negativní řeči na adresu Barcy

Reagovat
Al Capone

kdo by čekal, že tento zápas bude jenom takový malý předkrm před tím pořádným hlavním chodem který nás ještě čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Hala Madrid Special One veříme ti i vlize tak v lize mistrů vyřadit po druhý za sebou Messiho je výzva

Reagovat
smazaný uživatel

Nejzajímavější hráči a co tak Luis Figo???

Reagovat
miky10

Reagovat
Al Capone

četl sis to vůbec?

Reagovat
miky10

asi jsem na něj musel zapomenout

Reagovat
Kenneth

Taková chyba,zrovna Figo je největší ze zrádců.

Reagovat
miky10

Podívej se do článku

Reagovat
Kenneth

Aha tak jsem to přehlédl.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej článek zas mám o několik důvodů víc proč nenávidět madrid...

Reagovat
Al Capone

tjn úspěch se neodpouští

Reagovat
smazaný uživatel

řekni to Francovi...

Reagovat
Al Capone

Franco mě nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

radši

Reagovat
Al Capone

já vím co dělal, ale přeci kvuli tomu nepřestanu Realu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

To nikomu neříkám a ani neberu jen sem na to řekl svůj názor a neměl sem v umyslu někoho urazit..

Reagovat
smazaný uživatel

s nenavisti ke sportovnimu klubu radeji zajdi k doktorovi

Reagovat
smazaný uživatel

Malá chybička v mottu, není to "Més que en club." ale "Més que un club."...je to ale fakt drobné, každý ví o co jde...jinak pěkný článek

Reagovat
X-bano-X

Inak samozrejme za článok

Reagovat
smazaný uživatel

Real vždy bude největším klubem na světě.

Reagovat
AnthonyR

Nevíte někdo náhodou, jestli panuje podobná nevraživost i mezi ,, bratříčky" těchto klubů, Atléticem a Espanyolem?

Reagovat
miky10

Atlético - Real, Barca - Espanyol, Betis - Sevilla a samozřejmě Real - Barca

Atlético - Espanyol ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ta rivalita mezi Barcou a Espanyolem není zas tak velká ale ne?

Reagovat
miky10

odpovím ti takhle: Espanyol byl jako klub založen původně vlastně fanoušky, kteří nesnášeli Barcu

Reagovat
Kenneth

Tak to bych jim měl taky fandit.

Reagovat
Filipow

Tak Espanyol je spřátelený s Realem. (Pokud vím)

Reagovat
smazaný uživatel

A nevíš jak tam vznikl ten názeb Espanyol to neáviděli i Katalánsko??

Reagovat
miky10

tak to už nevím

Reagovat
AnthonyR

Přijde mi, že Espanyol založili na důkaz odporu nejen vůči Barce, ale i Katalánsku a autonomním choutkám všeobecně,jako nějakou revoltu proti většině, každopádně díky všem za info

Reagovat
frankiefcb

No, ale te´d najdeš na stadionu Espanyolu katalánské vlaječky a kapitán má kapitánskou pásku v barvě Katalánsko. nevím jestli to klub založený přímo proti Katalánsku, ale rivalitu a nenávist vůči Barce mají velkou.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=ht-j2tDJu4I Real má velmi dobré vztahy s Espanyolem, oba pravicově smýšlející kluby a nenávist k Farce dělá hodně. Někde sem tuším i viděl společné fandění Espanyolu a Realu. Navíc Raúl Tamudo myslim označil svůj gól, kterým FCB sebral titul, za životní.. HALA MADRID

Reagovat
Darren Fletcher

koho zaujima el classico, ked budeme oslavovat finale fa cupu? ...

Reagovat
smazaný uživatel

tebe asi ne že?

Reagovat
Al Capone

když tě to nebaví tak radši jdi zpátky do ligy lámačů kostí

Reagovat
miky10

všechny fanoušky fotbalu?

Reagovat
Kenneth

A koho zajímá Glazzers vs Arabové?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě, lepší než to vaše klasiko. V Anglii se je takovejch zápasů daleko, daleko víc, kde je nasazaení stejný a ve většině ještě větší. Klasiko je jen vysoce zmedializovaný zápas a když pak Barca vyhraje 5:0 a člověk u o toho usne, asi se mu to líbit nebude.

Reagovat
Kenneth

Kolikrát kdy Barca 5:0 vyhrála? Pokud tě to nezajímá tak nečti článek a jdi si sledovat ty vaše velké zápasy které většinou končí 1:0.

Reagovat
miky10

pětkrát

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidím, tak nekteří fanoušci te božksé PL prostě nesnesou, že největší zápas na světě se hraje PD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

ty usínáš u zápasu, který skončí 5:0, ostatní usínají u zápasů, kterým je dělána taktéž hodně velká reklama, přitom rivalita mezi zúčastněnými kluby je dána jenom posledními několika roky s tím, že v jejich zápasech se nejvíce klade důraz na obranu a pokud nepadne rychlý gól, tak je k vidění minimum šancí a i branek. Každý má rád něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

"El Classico" ma nebude zaujimat, mna bude zaujimat El Clasico

Reagovat
SunFells

mna/ma se ve slovenštině odvíjí od kladného/záporného významu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, tam ide o to, ze on napisal "Classico" a spravne to ma byt "Clasico"... dufam, ze si pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Za to tys jeho příspěvek pochopil

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, co je to za idiotský komentář?? Tak když Tě Clásico nezajímá, tak na něj nekoukej, a nepiš sem. Tebe někdo nutí se na to dívat, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid!!!!!

Reagovat
Filip12

OT: Bayern má zájem o Danteho s Glanbachu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomanatura

Tak jsem si to rozdělil, v lize a Copě fandím Barceloně a v LM Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, že by strach?

Reagovat
Tomanatura

Nn, jenom chci vidět prohrát Cristiana ve Wembley. Vás jsem chtěl už ve 1/4.

Reagovat
smazaný uživatel

To byste pak ale nebyli v 1/2.

Reagovat
Tomanatura

Je to možné (nemyslím si ), já chtěl tu nejtěžší cestu. Mimochodem sleduješ, co se nám děje na druhém konci světa?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Román kope dobře přímáky, Palermo netrefí ani stodolu a členové vedení Bocy už začínají ze strachu odcházet . Fanoušci Bocy už toho maj tak akorát.

Reagovat
Tomanatura

Jj, já toho mám taky tak akorát dost. To je prostě katastrofa největšího zrna, amatéřina od Ameala až po Falcioniho. Nejhorší na tom je, že u Milionářů všechno běží tak, jak nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak River má zase další mladou, talentovanou generaci hráčů. Uvidíme, jestli zas všechno hned prodaj. Spíše ano, takže moc dlouho se jim tak dařit nebude. Sice nemám River rád, ale chtěl bych, aby hráče udrželi. Jaké by to asi bylo, kdyby ta kvanta Argentinců v Evropě hrála v Argentině + Conca, D'Alessandro, Montillo, Bollatti, Bottinelli + ti nejlepší z Mexika jako E. Villa. To by bylo panečku.

Reagovat
Tomanatura

By byla nejlepší liga na světě, bez diskuze

Reagovat
Tomanatura

Ale Lamela musí pryč, ať může ještě víc růst.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí pryč, Arg liga je dostatečně kvalitní a může se dál rozvíjet. Já nechci, aby hráči jako on neustálě odcházely z ligy, i když reálně je to nevyhnutelné .

Reagovat
smazaný uživatel

i

Reagovat
Tomanatura

Nevím, jestli zrovna on to potřebuje. To není případ jako Maxi Moralez, to je případ jako Pastore nebo Otamendi, ti se taky za krátkou dobu zvedli ještě o jeden level výš. Navíc je to dost nevyhnutelné, jeho letní odchod je snad 90%.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pastore i Otamendi si dobře vybrali kluby. Třeba Porto by bylo pro Lamelu ideální, stejně jako Benfika. Ale pro Arg ligu je nutné, aby hráči jako on zůstávali déle.

Reagovat
Tomanatura

Jo, v porovnání s Brazílií jo, jelikož tam ti hráči tak nějak zůstávají. Ale největší škoda je určitě hráčů jako Blanco, Cristaldo, Gomez, Rojo, Angeleri, Boselli, Formica, Gaitan, Jara, dříve Zuculini(už je zpět), Defederico atd. atd., kteří hvězdami ještě nebyli ale už odešli pryč. Tady bude největší problém, ne v týpkovi, který odejde jako největší talent poslední doby za 20 mega.

Reagovat
Tomanatura

Jinak co říkáš na zájem o Santiho Silvu? Já bych ho bral všemi 20ti plus ještě třeba hlavou. Mám ho strašně rád a on by Boce strašně moc pomohl. Ale nerad bych oslaboval Velez, jsou strašně sympatičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

V Brazílii jsou ty kluby holt na úplně jiné ekonomické úrovni . Jinak si nemyslím, že by Lamela šel za 20. To je další problém, že hráči z Arg ligy jsou konstantně prodávání za pakatel. Ale Arg ekonomika jde taky nahoru, stejně jako Brazilská a od ní se dění ve fotbale odvíjí, takže se to snad bude lepšit. Velez jsou sice sympatičtí, ale S.Silva je skvělej. Bral bych ho všema deseti, ale nejprve bych dal prostor Viatrimu, ať se ukáže. Přeci jen S. Silva taky už není nejmladší. Stejně tento šampionát už je v tahu a Martín je za zenitem, takže ať hraje Viatri.

Reagovat
madridcan

nie,chce Ronaldo proti svojim

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, tam ide o to, ze on napisal "Classico" a spravne to ma byt "Clasico"... dufam, ze si pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry toto tu nemalo byt, nejako mi to blbne

Reagovat
smazaný uživatel

Správně je to Clásico, to bys měl vědět, Lioneli

Reagovat
Kepy_FCB

Real je nejoblíbenějším klubem na světě s přibližným počtem 243 milionů fanoušků.

Reagovat
frankiefcb

to je opravdu solidní číslo

Reagovat
stas87

no mna by na tom cisle zaujimalo kolko fans je z asie...bez asie by to bolo kolko?130?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, když odpočteme fandy z Asie a portugalské gaye, tak jich zas tak moc nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem ani Asiat, ani Portugalec, ani gay. Fandím Realu Madrid, můj nejoblíbenější hráč je Cristiano Ronaldo a jsem stoprocentně devadesátišestiprocentní. Mohl bych argumentovat, že když odečteme katalánskou menšinu a jihoamerické liliputy, Barca taky moc fanoušků nemá. A neměl bys na to odpověď. Tak si toho nech.

Reagovat
smazaný uživatel

stoprocentně devadesátišestiprocentní.

Reagovat
Kenneth

jihoamerické liliputy.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Realu, věřím Realu a nemám rád Barcu. Tady toto El Clásico je pouze prestižní, nikoliv důležité, protože Barca má titul jistý. Důležitější bude finále CdR a především semifinále CL. Je to pěkně odstupňované. Chronologicky podle důležitosti zápasu. Doufám, že aspoň jeden zápas vyhrajeme, i když jsem REALista a vím, že to bude hodně těžké. Ten REALista jsem myslel po všech stránkách. HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry clanek. Vamos Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na SPORT 1 dneska ?

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! HALA MADRID ! ! !

Reagovat
Rssa

Hala Schalke, Hala Ajax...ale Hala Madrid?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Real Barca Real měl vždy lepší hráče než Barca : Zidane Beckham Ronaldo C.Ronaldo Raul Figo Morientes Di Stefano oproti Ronaldinhovi Decovi Ibrovi Etoóvi Bastenovi Cruiffovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Ty musíš být jedině fake.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi a Iniseta jsou lepší než Kaká a Özil. To si je na druhou stranu nutno přiznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud tyhle hráče považuješ za nejlepší v historii obou klubů, tak se potom není čemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady bych si dovolil oponovat ronaldinho byl rozhodně lepší než C.Ronaldo to samé Cruiff než Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi mimo. Ani omylem. CR7 je lepši než Ronaldinho. Beckham ne, ale Cristiano je bezkonkurenční. Lepší než on byli možná Pelé a Maradona, ale rozhodně ne Ronaldinho.

Reagovat
Infi

Ronaldinho by ve své největší slávě strčil všechny Ronaldy do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiana určitě!!! ale opravdového Ronalda... nevím, nevím....

Reagovat
Al Capone

sláva která trvala 2 roky, hodně málo na to, že ho někdo považuje za jednoho z nejlepších hráčů

Reagovat
Tomanatura

Myslíš si, že dokud hráč nehraje ve velkoklubu, tak hraje špatně? Dinho hrál už v PSG naprosto parádně, vlastně celou kariéru až do nějakého roku 07.

Reagovat
Al Capone

špatně Dinho nehrál snad nikdy, ale nejlíp hrál právě ty dvě sezony v Barce

Reagovat
Tomanatura

On byl na vrcholu celou kariéru, ale ty dvě sezony zapl ještě na něco vyššího, než je nejlepší forma.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Nj najmä ten Basten

Reagovat
Filip12

*sorry en Basten tam býti neměl ten byl v ACMilanu

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, proč je pořád PL vs PD. Já mam rád obě soutěže, i když jsem větší fanda PL, protože je prostě pro mě atraktivnéjší, ale souhlasim s tim, že El Clásico je největší zápas na světě. Vždycky se rád kouknu hlavně na Barcu nebo i Real. PD ubírá bohužel na atraktivitě tabulka, kde je to většinou jen Barca vs. Real a ostatní se perou hlavně o to 3. místo. Velký pozitivum PL je, že už není jen velká čtyřka, protože se Tottenhamu a City podařilo být konkurence schopný. Já sem rád, že sou ty soutěže odlišný, jedna plná soubojů a napětí, druhá zas plná techniky. Každopádně se dneska na večer hodně těšim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to velky boj sy myslim ze to pekní fotbal nebude s pis se bude cekat na chibu ale real to doma vyvalčí 1:0 hala madrid

hala madrid

Reagovat
Infi

To sy jen myslíš že to bude 1:0 a že to pěkní fotbal nebude. Pochybuju, že by se celý zápas odvíjel od toho, že by oba týmy čekaly na chibu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ááá, teď jsi se ukázal

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, za chvíli vyrážím do hospy. Dneska to nevidím nijak pozitivně, ale těším se moc. Důležitější mače ještě přijdou a doufejme, že i s Carlesem v hratelné formě.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska Real zabere, souboj o titul by aspoň opět trochu získal náboj...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč idioti z Anglie nemůžou potlačit potřebu nejen chodit do Primery a plácat tady kraviny, ale hlavně - ještě jsem nezažil clásico, kdy by jeden z těchto "lidí" nenapsal, že ho tenhle mač nezajímá. Když vás to nezajímá, tak neklikejte na článek. A už vůbec nechápu, že se o tom, co vás nezajímá, musíte vyjadřovat do diskuse.

Je to k zamyšlení

Reagovat
Pinturicchio

Poslední dobou je to zdejší kolorit, nejen u tohohle matche.

Reagovat
Rssa

Byli jsme smazáni

Reagovat
Pinturicchio

Cenzura

Reagovat
Rssa

Policejní stát...teda server

Reagovat
Pinturicchio

Jdu se přidat ke skupině na FB - "EF utlačuje diskutéry". ( Ted jsem náhodou narazil na skupinu "Vyhostit Typka z EF )

Reagovat
Rssa

Taková skupina vážně existuje? (ta první?)

Reagovat
Pinturicchio

jj, přesně se jmenuje "EF utlačuje diskutéry"

Reagovat
Rssa

Hehe, aby se do ní nepřidal Filip12 a jiní exoti

Reagovat
RickNash

hehe, no tak to stačí, aby si tam PJ zašel, zjistil si uživatele co tam jsou a jejich IP adresy a pak vymazal EF účty lidí s těmahle adresama když utlačování, tak utlačování

Reagovat
miky10

PJ a Kily jsou členy tý skupiny

Reagovat
Rssa

Ti jsou členy i skupiny "EF utlačuje i adminy"

Reagovat
miky10

Reagovat
herbage

Prý ano, dokonce jsem ze srandy navrhl její název a někdo jí fakt založil

Reagovat
Rssa

Tak to se ani nedivím, ty si tu docela utlačovaný

Reagovat
herbage

Já? Ne, tehdy dostal ban myslím homeles a dolar a spol. tu začli vyšilovat, že je na EF cenzura. Tak jsem jim poradil, ať založí skupinu EF utlačuje diskutéry

Reagovat
Rssa

No jistě, že ty

Reagovat
smazaný uživatel

PL-blbů je u článků Primery pomalu víc než Primeristů. Kdyby alespoň dotáhli kvalitu, ale to u nich fakt nehrozí.

Reagovat
Pinturicchio

V Calciu to máš to samé - "Nechápu, jak to někdo může sledovat", "BL je lepší", apod. Ale je pravda, že většinou u článků, kde se ty ligy nějak "kříží"

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, vy jste tímhle virem blbosti bombardováni asi ještě více.

A přitom by to bylo tak jednoduché - stačilo by tady dát jednoduchou pomůcku, že by sis přednastavil lidi, které číst chceš a ty, které číst nechceš. Diskuse by se selektovali na skupinky, které si rozumí a člověk nemusí strávit 20 minut jen tím, že se musí prodírat blbostí.

Reagovat
Pinturicchio

Ignore list by byl super ( byť teda většinou bývám proti )

Reagovat
smazaný uživatel

Mít v ignoraci hatery typu dolar, Arbiter a trotly jako Filip12 by bylo .

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Možná by to mělo něco do sebe. Ale především je to nerealizovatelné. A hlavně by diskuze ztrácely na významu. To už si můžeš rovnou psát s kamarádem na nějakém soukromém listu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vůbec ne. Například já bych měl v litu minimálně 3 lidi z Realu a i pár z PL, které bych číst chtěl. Je už každýho věc, jak by si to nastavil.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ok, tak řekněme, že by to někdo využíval. Jak by to využívali, je každýho věc. Dobře.

Ale pozastavme se u ''je to nerealizovatelné". Zkus napsat, jak by to fungovalo. Myslíš to tak, že by se ti vůbec nezobrazovaly příspěvky vybraných uživatelů?

Reagovat
smazaný uživatel

Na spouště fór to tak funguje. Když máš někoho v ignore listu, jeho příspěvky se ti nezobrazují.

Reagovat
smazaný uživatel

s

Reagovat
Carlos Juan Pablo

OK. Takže, když někdo začne vlákno, tak se ti vůbec neobjeví? A když na něm pak začne komunikovat někdo, s kým by ses rád bavit, tak ty ho furt nevidíš a nemůžeš se zúčastnit? Mně se tohle zdá hrozně prdlý.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Př.: mám v ignore listu uživatel filip12. On mě nemá v ignore - normálně mě vidí. Když já načnu vlákno a on na mě zareaguje (urazí mě třeba), tak já to vůbec neuvidím? Nebo tohle uvidím a tím pádem ignore list nefunguje?

Reagovat
Rssa

Neuvidíš, ale ostatní to uvidí. Tudíž budeš buď A) za borce, který se nenechá vyprovokovat, nebo za B) za blbce, který se neumí sám bránit a kdo mlčí=souhlasíl...každopádně ani v jednom případě o tom nebudeš vědět

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A nevědomost táhne, jdu do toho!

Reagovat
Rssa

To jsem rád, Dejve

Reagovat
Rssa

To by se zase ale na druhou stranu dělali skupinky a to taky není zas tak dobře. Třeba by přišel nějaký nový rozumný uživatel (příklad Hristo Stoichkov, které jsem tu předtím nějak nezaregistroval a přitom to je evidentně chytrý borec s přehledem)...

Ale ten ignore list je už lepší nápad...

Reagovat
fantomas

Zas i my si pod diskuzema PL užijem svý (ať už se původci rojej odkudkoli), to ne že byste mohli naříkat jen vy.

Reagovat
fantomas

Mě to nezajímá, veřejně se přiznávám. A po patnácti vteřinách, který mi zabralo napsáni tohohle komentáře, se zase loučim.

Reagovat
2miguel1

aj toto El Clasico bude deštrukcia Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Real uz ted bude jenom Barcelone koukat na zada forza Barca !

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona

Reagovat
vocasisko

podle onlinu na Marce :

REAL MADRID: Casillas, Ramos, Carvalho, Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Pepe, Di María, Cristiano Ronaldo y Benzema.

BARCELONA: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesa, Villa, Pedro y Messi.

Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Puyol ide hrat? Parada

Reagovat
herbage

Real vsází vše na beton a Barcla vše na ofenzívu?

Reagovat
vocasisko

jestli to tak opravdu bude, vidím to od Realu jako pokusnou hru na brejky, ale stejně mi něco říká, že se jim ta absence v podobě Ozila vymstí, na druhou stranu, pokud je Barca bude přehrávat tak jako na podzim, Ozilova kreativita by byla k ničemu, no jsem zvědavej s čím na nás strejda Mourek vybafne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Tarzan se měl ještě šetřit, kdo ví jestli není nedoléčený a pak dopadne jako jakýkoliv hráč Arsenalu - blbě

Jinak ten Pepé ve středu pole mě děsí, to budou hrozná JATKA, chudák Legenda a Xavi...

Reagovat
vocasisko

ten Pepe je tam podle mě specialně postavenej na Messiho, aby ho přerušoval a klidně i fauloval, snad s touto taktikou Pepek lišácky vyjebe a posune Messiho na křídlo k Marcelovi, kterej by měl proti němu hořet a tím rozhodí celou Mourkovu taktiku

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek by neriskoval, takže Puyol bude 100 procentne fit....

Jatka to sice budou, ale zase budeme pak hrat proti 10, Pepe nedohraje...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

pokud nedohraje Pepe, tak s ním ale i váš jeden hráč. To musíš brát v potaz

Reagovat
Footballer

Reagovat
vocasisko

takže sestava Barcy potvrzená i na twitteru, Pepek nám začíná Fergasnovatět s tím mlžením

Reagovat
Infi

Super Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký link na live stream tohohle matche pls?

Reagovat
smazaný uživatel

rojadirecta.es

Reagovat
smazaný uživatel

dikes

Reagovat
alcantara

velmi dobra mystifikacia s Tarzanom, pique ho bude veda seba potrebovat, prekvapujuca, o to viac cennejsia posila

Reagovat
smazaný uživatel

Tarzan je Ramos, Puyol je ovce...

Reagovat
indy
Reagovat
Al Capone

ani bych se nedivil, kdyby měli Ramos s Pepem za úkol zranit Messiho a tak ho vyřadit pro duležitější utkání

Reagovat
smazaný uživatel

puyol ma nastupit takze posila nehorazna sa vratila v pracu chvilu ... formu nemame vvynikajucu ale verim vo vvyhru aj ked mi staci remiza , real ma velmi dobry mancaft a vodcu v podobe jozka , ktory to doma vie ... tesim sa na pardny futbal a nech vyhra ten lepsi !!!!! ... Visca el Barca

Reagovat
Mercury

5 minutes left. Pivo otevřít, joint odpálit, usadit se a užívat si tohoto svátku. Ať vyhraje lepší a je se na co dívat :)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nevi nekdo prosim vas, kde bych nasel pisen od leska semelky ( mozna i nekoho jineho) kterou zpival kdyz cesky narodak postoupil na euro do anglie 96 ? vzhuru vzhuru do anglie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díky za opravu a diky za odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako špunt jsem měl doma CD, kde byla tahle písnička, plus další tři fotbalové. Ole olé, zelená je tráva a Amfora.

Reagovat
smazaný uživatel

To je odrhovačka

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná Ale nejlepší byl Karel Šíp a jeho verze, kdyby se jako do Anglie nepostoupilo. Nebylo to vzhůru do Anglie. Ale český fotbal hnije .

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl věčně aktuální evergreen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ultras Sur, zatím pěkná prezentačka. Škoda, že se mi to sekalo jak sviňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Sport 2 tak aspon že v TV

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mi nejde vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

A mas ten veetle prehravac? Ma to 4 mb a rekl bych, ze tam jsou nejlepsi netovy prenosy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jsem si nestahoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude tim ;-).

Reagovat
smazaný uživatel

Máš sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 79509

Je to sice v ruštině, ale to už je jedno, zbytek je vesměs španělsky. A kvalita je skvělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevím o čem mluvíte .

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast je přehrávač. Na téhle stránce http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football si najdeš zápas, vybereš si přenos který chceš vidět a spustíš ho. PL, PD, občas Seria A, BL je tam v hodně slušné kvalitě a na sopcastu. Zbytek vesměs v různé kvalitě přes různé způsoby.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Na Sport 2 jde zvuk výrazně dřív než obraz, take komentátor všechno prozradí dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš problémy

Reagovat
C-M@ster

Tak viděls jak se Ronaldo rozbíhá a komentátor už prozrazoval, že ho stoper zastavil. Ikdyž jsou to příjemnější problémy, než sekání online přenosu.

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi, že už to je v pořádku

Reagovat
C-M@ster

Už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

nema niekto niaky link na sopcast ???? ....... prosiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 79509

Rusky, kvalita skvělá

Reagovat
gonzalesl_is_back

Barca zatím absolutně bezzubá

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ted Messi sám na brankáře .

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledních pár zápasů to je už poněkolikátý, kdy si brankář pěkně počkal na Messiho oblouček ... Leoš by měl začít zakončovat "normálně"

Reagovat
delfin

a za bílej balet se dneska převlekli plejeři z Almérie

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký funkční link prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

17.

Fanoušci Realu Madrid pískají, protože se jim nelíbí, jak si Barcelona nudně přihrává blízko půlící čáry.

Reagovat
Arbiter

18. minuta přihrávky 32/144, hádej, komu patří to větší číslo

Reagovat
Gazza.8

dyť jo ne?

Reagovat
centos

Já se na to nedívám, ale ani trochu se jim nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Posloucháš to v rádiu, jo? Já jsem se chtěl koukat, ale i potom, co jsem si stáhnul nějaký ten přehrávač, mi to na žádné stránce nešlo pustit. Tak na to kašlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhni sopcast, klidně ze slunečnice, pak ti pošlu odkaz co funguje.

Reagovat
Godwinson

Ze slunečnice to běží šíleně pomalu ... asi 400b/s, to je něco :)

Reagovat
smazaný uživatel

Staženo. Tak můžeš poslat ten odkaz.

Reagovat
centos

Zkus ten můj kousek níž.

Reagovat
centos

Spíš si pustím Breaking Bad, mě to zas nějak moc nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten nový seriál, co inzerovali na Coolu? Jaký to je? Poslední seriál, co jsem sledoval, byl Boardwalk Empire.

Reagovat
centos

Možná. Něco jako Tráva, jestli znáš, ale mnohem dospělejší. Skvělý seriál, jsem zatím ve druhé sérii.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Trávy jsem viděl asi jen jeden díl. No třeba se k tomu někdy dopracuju.

Reagovat
centos

S Trávou to má společnou jen dějovou linku - rodič, co dealuje drogy. Tráva je 20 minutová skoro komedie, Breaking Bad 40minutové drama.

Reagovat
smazaný uživatel

Boardwalk

Reagovat
centos

sop://broker.sopcast.com:3912/92997 tady to ale hraje krásně, sice z tuniské TV, ale zato bitrate skoro 1000 kilo. Supr obraz, relativně.

Reagovat
Kenneth

Tomuhle říkáte nadpozemskej fotbal? Místo toho aby ste ho hráli tak si to crvnkáte na vlastní polovině. Je mi z toho regulárně na zvracení.

Reagovat
Gazza.8

uspávačka

Reagovat
smazaný uživatel

na pozemšťany stačí

Reagovat
delfin

ty si lolek

Reagovat
Infi

Mě je regulérně na zvracení z těch vašich faulů

Reagovat
smazaný uživatel

Hra stojí za prd, tak se o zajímavé situace stará rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se hra Realu docela líbí. Je relativně bojovná, rychlá a útočná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Přesně!

Reagovat
smazaný uživatel

Barça hraje co potřebuje, Real by toho měl předvést o hodně víc, hraje doma a je jen zalezlý, okopává Xaviho a sem tam nějaký protiutok...

Reagovat
Side

Ještě dostane žlutou Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě sem neviděl aby ty Madridisti takhle tleskali jak ten jejich balet bráni jinak penalta šla písknout ale všichní víme jakou ten rozhodčí má bilanci v Clásicu

Reagovat
Infi

Chce to prvního fíka do sítě Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis proc ten vul zase nenahral?

Reagovat
delfin

Adriano zakopl o 2 tejdny nesekanej travnik

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelné, když je u balóna Real a když je u něho Barcelona, tak to sou dva úplně jiné zápasy. Barcelona si přihrává na půlce a pomalu, pomaličku se pohybuje v devíti lidech k vápnu Realu. Když je u míče Real, tak se ve čtyřech lidech co nejrychlejším a nejkratším způsobem snaží dostat k brance Barcelony. Zatím nefunguje ani jeden způsob, ale hra Realu je mnohem zábavnější.

Reagovat
herbage

Reagovat
Losinho

Reagovat
FuckT

mam podobny nazor, som fanusik Mou, ale zase Puyol je best ! XD mne je to celkom jedno kto vyhra, ale kedze som fanusikom rychleho LETHAL(SMRTONOSNEHO) fubalu, tak idem s Realom, lebo ked si to Barca prihrava zaspavam a ja si chcem tento zapas pozret

Reagovat
Kenneth

Jak se po každém tvrdším kontaktu válí a vyplakávaj.

Reagovat
Side

Stejný je to bohužel na obou stranách. Tady se nemáte nikdo co vyčítat. Strašně to kurví tu hru.

Reagovat
RickNash

Jo, těch dvaadvacet tvrdejch borců se občas chovaj jako uplakaný šašci.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam Busquets zase zkousi?

Reagovat
RickNash

Marcelo se mu dotknul hlavy. Toť vše

Reagovat
smazaný uživatel

A Di Maria to stejny..

Reagovat
RickNash

tohohle člověka fakt, ale fakt nesnáším

Reagovat
Darren Fletcher

ake je zatial clasico?

Reagovat
smazaný uživatel

ani nedycham pri tom

Reagovat
RickNash

real je posranej až to bolí, Barca si dělá co chce, ale jenom okolo půlky hřiště. Katalánští dělaj dost chyb v rozehrávce, takže i Real se dostává do šancí.

Jinak hraje 22 slečinek, spousta polehávání, pobrekávání a rozbouřený fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona nuda, Real se snaží hrát útočně, a když má balón tak mu to jde, ale jenom po stopery, tam přichází o míč.

Reagovat
RickNash

tak to fakt ne, Real strašně vyklízí pozice, presing je na nic a Mourinho to musel vědět už před mačem. Prostě vzdali fakt, že by mohli hrát vyrovnanou patrii předem a hrozej z brejků.

Reagovat
Kenneth

A co má hrát ty chytráku? 30 minut se musíme dívat jak si to šmudlí na vlastní půlce.

Reagovat
RickNash

já jenom píšu, jak to je Fletcher se ptal a prosperova odpověď mně přišla jako dost mylná, tak sem zareagoval. Neříkám, že vím, jak na Barcu.

Ale Mourinho už před začátkem odpískal možnost, že by Real zahrál důstojné klání.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Připadá mě že kdyby Real chtěl hrát důstojné klání, tak to bude vypadat podobně. Barcelona bude držet balón, pomalu postupovat k vápnu a hráči Realu budou běhat kolem nich. Takhle zahušťují prostor a šetříjou síly které by ztráceli při marném napadání.

Reagovat
RickNash

Jo, ale je to hnusnej defenzivní fočus, přesně podle mistra Mourinha. Navíc pořádně vysunutej pressing a běhavá záloha by spoustu míčů vybojovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle podle mě v PD snad ani nejde. Vždyť ten rozhodčí píská úplně všecko. Každý druhý pokus o vypíchnutí míče končí tak že na zemi umírá hráč Barcelony a hra je přerušená.

Reagovat
Infi

Hráč Barcelony? Myslím že zrovna v tomhle zápase je to na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo simulujou oba týmy. Ale pokusy o pressing Realu končíjou jak sem napsal.

Reagovat
Infi

Nevím, možná napadat?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Barca hraje naprostou tužku, naše strategie je výborná a zatím vychází a aspoň se na to dá koukat, když jsme u balonu, ne jak vy uspávači hadů!

Reagovat
RickNash

zklidni, nejsem fanda Barcy.

Reagovat
herbage

Real se snaží hrát útočně? Moc mu to nejde

Reagovat
Infi

Reagovat
gonzalesl_is_back

To platí spíš pro Barcu ne? My 6 rohů...Barca krom 1 šance zatím předvedla jen ukrutnou nudu

Reagovat
herbage

Messi už měl dvě gólovky, Real krom rohu a utajené střely Benzemi nic

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze to Ronaldovi vyhlavickoval ten Adriano..

Reagovat
Kenneth

Gratulace do Barcelony. Tohle že je nejlepší tým? Tohle? Děkujeme že jste půlce zeměkoule ukázali jak si to umíte přihrávat na vlastní půlce. Opět jste zkazili dojem z celého El Clásica. Když do vás někdo jde tvrdě už vyplákavají na trávníku. Jen tak dále!

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Real hraje doma na 3 DMF a ty si stěžuješ, že to není příliš pohledný fotbal ?

Reagovat
Kenneth

Real poté co dostane míč tak jde do rychlého útoku ty srandisto. Co dělají katalánci? Pinkaj si to tam jak Pákistánci kuličky.

Reagovat
Infi

Jo kamaráde, a co z těch útoků Real má? Kolikrát z těch útoků vystřelil po bráně?

Reagovat
Kenneth

A kolikrát vy ty nádhero? Máme víc střel než vy a to máte o 300 přihrávek víc.

Reagovat
Infi

Na střely se nehraje puso.

Reagovat
Kenneth

Tak co mi tu argumenteš střelama ty šašku?

Reagovat
Infi

To ty ses tady oháněl jak Real hraje na protiútoky a je to lepší než oťukávaná Barcelony. A nebuď tak rozčílený

Reagovat
gonzalesl_is_back

No gól zatím taky nemáte a takřka žádnou šanci

Reagovat
Infi

To takřka je tam hoooodně důležité

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

Protože když jde Real do útoku, tak proti němu stojí 4-5hráčů. Když jde Barca do útoku, tak proti ní stojí pomalu celá 11

Reagovat
gonzalesl_is_back

JJ proto jsem viděl jak Villa brání u vápna Ronalda a stahuje se tam i Messi

Reagovat
Infi

Áno viděl jsi jednu takovou situaci za celých 45 minut. Jsi fakt expert, gratuluji.

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem, že už je to známý fakt, že si to nahráváme na vlastní půlce a vyhráváme

Reagovat
RickNash

Ty solidně ztrácíš nervy

1) Tohle je jejich hra. To, že nevíte, jak na ní (stejně jako kdokoli jiný na světě) neznamená, že to je něco zavrženíhodného.

2) Clásico zkazil předně Mourinho. Hrát doma na brejky a takhle stáhnout presing, to není hodno Realu Madrid. Tohle může hrát tak Almería.

3) No a vaši hráči jsou na tom stejně, navíc Ronaldo má na svém kontě hodně roztomilý dive. Nemáte si co vyčítat s Barcou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ty jsi prostě chudák, co to nepochopil Tohle je nejefektivnější strategie na Barcu a evidentně funguje. Je jen otázkou času kdy nám tam spadne brejk nebo standardka. Real hraje přesně to co potřebuje, šetří síly a aspoň se na něj dá dívat. Nikoho nezajímají stovky přihrávek na vlastní půlce

Reagovat
Infi

Myslím že s touhle taktikou přijel Mou i na Nou Camp ne? Docela fungovala no

Reagovat
FuckT

:) Mou bol pri RM asi 3 mesiace vtedy, zatial co pred Guardiolom uz boli pred tym 2 dobri treneri a Guardiola si uz par rokov budoval team, Mou robi na 1 rok dost vela

Reagovat
RickNash

Možná že jsem chudák, možná že je tohle ta nejlepší strategie Ale to nic nemění na tom, že tohle Clásico "zabil" Real, pokud někdo.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Dobře, řekni mi kdo porazil Barcelonu naposled otevřenou hrou a útočným fotbalem, jestli vůbec někdy někdo Na určitý soupeře prostě musíš hrát různě. Nám to zatím vychází a rozhodně je na tu hru zábavnější pohled než na pinkání na půlce.

Reagovat
herbage

Arsenal doma na Emirates

Reagovat
Side

Reagovat
delfin

Reagovat
Azza

Reagovat
RickNash

ad 1) a jak to podle tebe mají hrát, když má Real vždycky šest borců za míčem? Barca jede furt do plnejch, to ani nejde hrát nijak moc jinak. Nebo jde? A jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Real zatím jasně lepší,Barcelona kromě přihrávek tam a zpátky nepředvedla vůbec nic.Líbí se mi Khedira

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
Infi

Real předvedl co?

Reagovat
Tomanatura

Villa je furt tak špatný, nebo jenom dnes?

Ta levá strana Realu je něco neuvěřitelného, Di Maria je přesně fotbalista podle mého gusta, jen kdyby tak nesimuloval a Marcelo - hmmmmmm.

Zatím neuvěřitelné tempo, snad to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi jak Marcelo sestřelil toho pomezního ?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl mu dát červenou

Reagovat
Tomanatura

Jsem čekal, že začně pomezní simulovat...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsaď se, že si ten pomezní brumlal pod fousy: "Ty hajzle, za tohle budeš imrvére v ofsajdu."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villa má stejnej syndrom jako Ibra - první polovina sezóny skvělá, druhá dost bídná.

Reagovat
One-Real

Obrovská škoda té poslední situace, gól do šatny by byl parádní, Adriano podruhé Barcu zachraňuje, jinak je to dneska hratelné, je to hodně opatrné a druhý poločas snad přinese zlepšení. Ultras Sur parádní prezentace, Hala Madrid!

Reagovat
C-M@ster

Slyšíte toho Pražáka, co komentuje všechny upoutávky na Sport2. To rve uši.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten závěr strašně nudnej fotbal pro nezaujatýho fanouška.

Reagovat
C-M@ster

Jojo, je to o poznání horší než odpolední derby rivalů z Manchesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas prr. První poločas taky nebyla žádná sláva, až v tom druhým se začal hrát zajímavej fotbal.

Reagovat
mithro

mozno pre teba, v prvom polcase zas city nevedelo kam skocit, ale beriem ze to sa ti asi nepacilo

Reagovat
mithro

a co minuta to niekto v smrtelnych krcoch na zemi, cudujem sa, ze to ma kto dohrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si z toho děláš srandu, ale já už sem se bál že chudák Messi umře

Reagovat
mithro

pravda, prelezaniny vedia byt nebezpecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Barca zatim hrůza, to jejich cvrnkání na půlce je strašný. Real málo u míče, ale když ho dostane, hnedka kvapí dopředu. Každopádně je na Real zatím mnohem lepší pohled.

Reagovat
One-Real
Reagovat
mithro

pekne

Reagovat
centos

Reagovat
Darren Fletcher

pozrie sa kazdy, kedze nik nevie, co v tom linku je

Reagovat
One-Real

proto jsem k tomu nic nepsal

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kenneth

nádhera,

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak tohle z toho Suři udělali, já viděl jen začátek a pak ten transparent. Moc hezký a takhle z dálky i velmi přesný.

Reagovat
Gazza.8

pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal o hovně, atmosféra nulová, jeden simulant vedle druhýho ať žije premier league

Reagovat
C-M@ster

Ámen.

Reagovat
Gazza.8

máš to puštěný i se zvukem?

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID!!! Nádherné choreo skvelá kulisa už iba tých šaškov poraziť resp. neprehrať

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho brání jak magoři, ale stejně skoro dal dva goly , ve druhé půlce tam lupne dva kousky a Real půjde s brekem domů. Jinak nejlepší zatím asi Adriano

Reagovat
gonzalesl_is_back

skoro

Reagovat
Tomanatura

Jinak teda nevím, čí to, ale dneska vidím hrát proti Barceloně Chelsea někdy z roku 2005. Zatím parádní zápas od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to hodně podobný ...

Reagovat
herbage

Jo, brání dobře. Hlavně Pepe to tam dobře brousí a několikrát vystihnul rozehrávku Barcelony a založil rychlý break. Chybí tomu ale myšlenka, takový Özil hodně chybí

Reagovat
delfin

aspon Murinho vylozil karty jak se bude hrat v LM...

Reagovat
herbage

Jestli na Nou Campu dostanou zase pětku, tak jim tahle taktika bude doma prd platná

Reagovat
delfin

jenze tentokrate tam Real prijede branit, pro fotbal skoda...

Reagovat
FuckT

dokedy budes z toho zapasu zit ?? chcel by som vidiet Guardiolu proti Mourinhovmu Realu ked on ho trenoval 5 rokov, zatial co Pep by bol pri Barce 4 mesiace ...

Reagovat
Infi

V první sezóně Pep získal 6 trofejí? Ještě něco?

Reagovat
Infi

po trofejí bez otazníku

Reagovat
Kenneth

S tímhle týmem by to získal i Tonda z horní dolní.

Reagovat
Infi

Jistě jistě. Tohle jsou výmluvy jen neohrabaných dementů. Víš co to znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dobrá poznámka

Reagovat
13

zatim mě slavný el clásico, nechává naprosto v klidu. místy u toho i usínam. Snad bude 2. půle zajímavější.

Reagovat
Gazza.8

ani se ti nedivim, 389 přihrávek ve středovym kruhu je pro nezaujatýho fanouška asi určitě pruda...díváš se na hru nadpozemský Barcelony

Reagovat
Counter

Zaměr Madridu se mi líbí, dělá to hru více dynamickou. Škoda všudypřítomného divadla, kde se oba týmy předhání v tom, kdo ovlivní rozhodčího více... Takhle mě zatím víc baví španělský komentátor, ten nevynechá jediný detail bez komentáře. Nejlepší bylo, když povzbuzoval zálohu Barcelony, ať už pošlou míč dopředu

Reagovat
Tomanatura

To je na tom to nejlepší. Já bych se na to nemohl dívat s jiným komentářem, i když mám kvalitu vysloveně hroznou. Ten komentář to dělá daleko zajímavějším.

Reagovat
Counter

Přesně Navíc si aspoň můžu otestovat znalosti španělštiny v praxi.

Reagovat
Tomanatura

Tak on tady stejně furt říká jenom "falta" a "tiro libre", já s mojí slovní zásobou 80ti slovíček mu rozumím docela dost, což už je co říct

Reagovat
Counter

který přenos máš? Já ESPN a nezdá se mi, že by si s jazykem řádně nehrál :)

Reagovat
Tomanatura

Gol TV a jejich Viža, Amariža y Casiža.Ale teď mi to nějak vypadlo

Reagovat
Counter

žeísmo je hodně vtipné no.

ESPN mám na sopcastu - 82153, klasický Alv, ten vysílá všechno.

Reagovat
Tomanatura

Ono je tam kouzelných víc věcí. Místo "o" tam všude tlačí "a" (atra vé - otra vez), potom ta druhá osoba "bos sos - tu eres". Kouzelný jazyk, fakt.

Reagovat
Counter

jj, v Argentině a dalších zemích Jižní Ameriky se to vos/sos takhle používá :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je takřka výhradně argentinská a uruguayská záležitost, stejně jako ta "ž"

Reagovat
herbage

Nehrajou Shakiru

Reagovat
cristiano.K.

prosím o odkaz na zápas dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter
Reagovat
Yanek

Můžu někoho poprosit o solidní link (ne veetle). Teď sem dokoukal AC a nechce se mi to projíždět...

Reagovat
Infi

Áno áno, Ronaldo poslední dobou vůbec nesimuluje, úplně se změnil, úplně se zklidnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec ho nedrzel..

Reagovat
Infi

Úplně no.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková smuláááá

Reagovat
centos

Ta kamera teď u přímáku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych chtěl vidět častěji, paráda

Reagovat
Darren Fletcher

aka bola?

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo za zády exekutora, pomalu jak ve hře. Ta kamera jezdící nad hřištěm je geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazza.8

ajajajajaaaaaajaaaaj...spadni tam uuuuž

Reagovat
Gazza.8

ajajajajaaaaaajaaaaj...spadni tam uuuuž

Reagovat
Gazza.8

dobrá sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Pence a rudá

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná...Albiol je blbec tohle dělat když má žlutou

Reagovat
Counter

teď už Villa moc neumíral

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt kreten. Jako bych to nerikal..

Reagovat
Infi

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ANOOOOOOOOOOO JE TAAAAAAAAAAAM GOOOOOOOOOOOOOOOOL LEOOOOOOOOOOO MESSSSSSSIIIIIIIIIIII GOOOOOOOOOOOL JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Messi fakt vypadá jak Wolson z Dr. House.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Real nerozchodí ...zase prohrát a doma

Reagovat
Arbiter

Takhle podělat El Clasico

Reagovat
smazaný uživatel

No promin ale tohle byla jasná žlutá a faul na penaltu ....

Reagovat
Counter

Zamezení gólové příležitosti to bylo, červená je pochopitelná. Jen mi vadí, že to takhle neplatí vždy, ale čistě rozhodčí od rozhodčího...

Reagovat
RickNash

Jo, to Albiol vyloženě zabil

Reagovat
gonzalesl_is_back

LOL červená, to si dělá prdel, rozhodlej zápas, díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Laser

Reagovat
Al Capone

zrovna když jsme daleko lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná. Snad bez debat.

Reagovat
Al Capone

červená je k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on dostal žlutou , a nemůže za to už měl jednu ....

Reagovat
gonzalesl_is_back

neměl žlutoui

Reagovat
smazaný uživatel

Albiolovina ako vyšitá

Reagovat
Kenneth

Albiole jdi regulérně do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda ale Barca má prostě štěstí ..a pak když jí daruje takhle penaltu .

Reagovat
delfin

klid to ubranite....

Reagovat
Maresma

Červená sporná, penalta jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

co na ní bylo sporného? šak už žlutou měl

Reagovat
Maresma

neměl

Reagovat
smazaný uživatel

moje chyba , ale šel by sám na bránu, takže červenou si odůvodní

Reagovat
smazaný uživatel

Villa měl pomalu už napřaženo v tomhle pravidla mluví dost jasně (aspoň myslím, nějak se mi nechce procházet pravidla fotbalu podle UEFA).

Reagovat
Rssa

Napoprvé se mi penalta zdála jako extrémně přísné rozhodnutí, ale po replayi to bylo jasné - Albiol udělal kravinu, takhle nemůže do hráče v pokuťáku jít

červená ... no nevím, zabil se tím zápas, ale zase Albiol fauloval Vižu když by šel sám na bránu a zhatil tak jasnou šanci na gól...co na to říct...

Reagovat
Kenneth

Už to začíná. Už si to začínají prosimulovávat k penaltové výhře.

Reagovat
Rssa

Jdi někam, Puyol je jeden z těch co předstírají zranění, že?

Reagovat
Kenneth

Viděli jsme co předvedl po Ramosově facičce.

Reagovat
Infi

Simuloval zranění? Nepleteš si pojmy z dojmy?

Reagovat
Infi

s

Reagovat
Rssa

Ty v.le, 3 měsíce nehrál a bude simulovat zranění stehenního svalu jo?

Reagovat
Godwinson

A ještě se nechal vystřídat, aby ta simulace vypadala věrohodně, to je tedy alarmující.

Reagovat
Rssa

No jo, Carles je stará herečka, toto teda zahrál parádně

Reagovat
Godwinson

Klobouk dolu.

Reagovat
Infi

Je to herec

Reagovat
delfin

v poho, tu jednogolovou prohru ubranite, neboj...

Reagovat
Infi

Říká fanoušek týmu, který dává góly po divech Di Maríi a Ronalda.

Reagovat
Rssa

A dopr.....Puyol na zemi, to je špatné...

Reagovat
Gazza.8

žlutá jasná, penalta asi taky...otočíme..Puyol jde do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

albiol zlutou kartu nemel byla to prima ruda dejte se dokupy panove a cervena v tomto pripade jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Ok , to řek komentátor a já první půli nesledoval moc .

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tohle strašně vadí. Penalta je trest sám o sobě a kartu bych nedával, pokud nejde o likvidační zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se to pravidlo změní, mě to přijde taky dost blbý.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

přesně.

Reagovat
Rssa

Taky to nemám rád, to jsou přece 2 tresty za 1 přestupek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když řídíš ožralej, tak ti taky daj pokutu a seberou papíry. Ale je fakt, že je to až moc přísný trest, penalta a červená. Prospero byl pěkně nasranej, když sudí vysypal sigmáka a ještě pískl penaltu pro Spartu. Já byl tehdy spokojen .

Reagovat
Rssa

No tak je trošku rozdíl fotbal, kde jde vlastně o hovno a silniční provoz, kde jde o život

Jinak na te Spartě jsem tu taky byl, taky jsem nadával, taková simulace

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno simulace. Prostě si pro tu penaltu došel. A ten obránce byl vůl, hrabal po něm rukama (kolem obličeje snad a vzal ho trošku přes kotník). Penalta měla být. Červená asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nevěděl, že fandíš Sigmě. Myslel jsem, že v ČR nemáš favorita.

Reagovat
Rssa

Heh, fandím, bo tu žiju střídavě. Jinak favorita teda v ČR mám, a to obrovského. Jsem myslel, že víš o mé lásce k Baníku a upřímné nenávisti ke Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

O nesympatiích ke Spartě jsem věděl. O lásce k Baníku ne. A nebo jsem já hlupák starý, hlava děravá, berlu mrazilku zapomněl doma.

Reagovat
Rssa

To nejsou nesympatie, to je nenávist Nesympatický je Real, United nebo Inter, Sparta je zloo

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kily

tohle jsem psal i v prvním poločase našeho domácího zápasu s Malagou a stojím si za tím pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozeřvávač madridských ultras je dobrej .

Reagovat
smazaný uživatel

Co dela?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, jen má docela silnej mikrák, tak bylo slyšet jak to tam rozjíždí. Mě to přijde vždycky vtipný, když je rozeřvávač až moc slyšet. Ale fandí pěkně. Na Nou Campu by asi taková atmoška nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ten mikrak u nas, ja to nikdy neslysim :-D. Tak to kazdopadne, Ultras sur jsou nekde trosku jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte snad megafon, ne? Tady to vidím na reprosoustavu. I když ten kotel není zas tak velký. Jsou někde jinde. Taky jsou staří 30 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo az takhle, jo? :D Jj, megafon...

Reagovat
Rssa

Na NC byla v listopadu atmoška daleko lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se mi nechce moc věřit, vzhledem ke kvalitě obou fanouškovských táborů. Nic proti, ale Boixos Nois jsou snad zákazaní a pokud už ne, tak tam žádná větší ultra skupina není.

Reagovat
Rssa

Možná to bylo přenosem - ale spíše ne, teď ladím stejnou stanici jak tehdy - ale atmosféra se nedala vůbec srovnávat s dneškem, dnes je to nuda, nula nula nic, tehdy se prostě bouřilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam dorazilo hodně Madridistů .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ale prd, tam bylo tolik madridistů jako zlíňáků na Baníku v mistrovské sezóně - 7

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskani a obcas Barca Barca, vazme super atmosfera...

Reagovat
smazaný uživatel

ty Josého sarkastický úšklebky jsou k nezaplacení...

Reagovat
smazaný uživatel

Neva dobre hráme ja som spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEEEEEE PEPEEEEEEEEEEE

Reagovat
Rssa

pepé je vrah

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Villa je strašnej kurvič kombinací.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Adebayor...

Reagovat
smazaný uživatel

Mesii je užasný hráč jak hraje lehce a nikdo mu ten míč neveme ...borec

Reagovat
Rssa

Messi to je vážně frajer

Reagovat
Infi

Jak probíhal Messi, kolik hráčů ze základní sestavy Realu by nespadlo po prvním "podkopnutí"?

Reagovat
Rssa

Benzema možná

Reagovat
Kenneth

Nezamluvíš že jste minimálně opět 10 minut proleželi na trávníku.

Reagovat
Infi

Jasně, klidně i 20

Reagovat
Losinho

Všichni kromě Ronalda a Di Marii.

Reagovat
Infi

Reagovat
Gazza.8

Busquets je ubožák

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe dnes nemá na trávniku konkurenciu, suverénne najlepší z oboch tímov, budí neskutočný rešpekt

Reagovat
delfin

jj souhlas skvelej tah...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale kdyz ho dal do zalohy, tak mel dat Ramose na stopera a Arabelu na beka...

Reagovat
Losinho

A teď Cristiano!

Reagovat
Infi

Teď si tak námatkou vzpomínám... Kteří to madristi a hateři tvrdili, že Messi neumí kopat penaty?

Reagovat
Losinho

Jednodenní nicky.

Reagovat
Rssa

Tak teď rozhodčí se nepěkně ufoukl

Reagovat
Kenneth

Alvés už měl bejt dávno venku.

Reagovat
Infi

Naivko

Reagovat
cubinho

Ten Ronaldo je tak vtipný. v životě z toho přímáku gól nedá, ale kopat to bude furt...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Infi

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ MAXWELL NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
Infi

To si kurva děláš prdel že tohle penalta?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jasná

Reagovat
Infi

Asi jako slunce v noci.

Reagovat
smazaný uživatel

To je divný. Realu rozhodně nefandím. Barceloně už vůbec ne. Ale z tý penalty pro Real jsem se nevím proč radoval . Zřejmě nějaký přelud.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsis se... ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Alves můsi ven....jasná žlutá §!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTAA!!!

Reagovat
Losinho

Penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Gol Ronaldo

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Proč padal?

Reagovat
Losinho

A zrovna teď Cristiano nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

mno nevím teda... Podle mě nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani z těch opakovaček nebylo vidět, jestli Alves Marcela zasáhnul

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL ROOONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Rssa

Hm, stalo se to, co jsem čekal - rozhodčí kompenzuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zlatííííííííčko moje nejkrásnějšíííííííííííííííí ♥ !!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
mithro

to je smiesna liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má aji pozitiva. Jestli tam Special One hodlá vyhrát treble, tak tam zkysne do důchodu a do Man United nikdy nepřijde.

Reagovat
Losinho

A koho bys místo Sira chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdokoliv přijde po SAFovi, tak to bude smrdět strašným průserem..

Reagovat
Tomanatura

Stroj času nebo elixír mládí.

Reagovat
Losinho

Reagovat
mithro

Reagovat
Rssa

Sira Kennyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Moyese. Tak nějak sem se s tou představou postupně smířil.

Reagovat
smazaný uživatel

pristi rok bude treble

Reagovat
mithro

no ja ti neviem, podla poslednych dni a jeho reci sa zacinam realne bat, ze hned ako to SAF odpiska tak tam pride specialny on

Reagovat
Losinho

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

CRISTIANO RONALDO !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Infi

Z takového gólu se pomalu ani radovat nedá. Zasimulovat penaltu, když to jinak nejde co? A ještě jí promění nejslabší hráč dnešního utkání. Pokud existuje spravedlnost, která občas funguje, tak Barcelona ještě vyhraje.

Reagovat
Losinho

Nejslabší hráč? Si děláš srandu?

Reagovat
Infi

Co Ronaldo předvedl?

Reagovat
Losinho

Myslíš kromě několika nebezpečných zákončení (hlavička na konci 1. půle, přímák) a pěknejch přihrávek do šancí pro spoluhráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejslabší na hřišti je suverénně Villa. Pokazil hromadu kombinací a jeho zakončení je naprosto k smíchu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Já spíš myslel ze strany Realu, takže souhlasím.

Reagovat
Gazza.8

a co předvedl Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa je dnes paradni...

Reagovat
Yanek

Slušné tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Loutkové divadlo Real Madrid

Reagovat
delfin

konecne to zacina pripominat clasico..

Reagovat
smazaný uživatel

diky za tu prvni penaltu, skoda ze nepiskl uz tu v prvni puli

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil nádhera....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to moc krasny exemplar obojzivelnika.

Reagovat
Rssa

Dnešní zápas je teda pěkná fraška, takhle kompenzovat předchozí správné rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál Mesut místo DiverMárii v základu, tak real vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

KHEDIROOOOOO TY VOLE NEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

diky za tu prvni penaltu, skoda ze nepiskl uz tu v prvni puli

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Özil si umí krásně pokrýt míč, když už to vypadá, že to zazdí, tak z toho s grácií vybruslí a ještě vymyslí takovou pěknou přihrávku.

Reagovat
Losinho

Khedira taková škoda...

Reagovat
mithro

konecne to nabralo tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední tři minuty mě to fakt baví. To a ta kamera jsou jediné světlé zážitky tohohle zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom gólu to nabralo spád. A líbí se mi ta agresivita některých hráčů Realu .

Reagovat
Side

Ozil měl hrát od začátku. Neskutečnej hráč

Reagovat
C0br

Debilní Messi narve to plnou prdou do diváků, tohle je na redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď se Messi předvedl teda

Reagovat
Gazza.8

svatej Leoš se vybarvuje

Reagovat
C0br

Jinak co si k rozhodčímu dovolí Iniesta, to jsem taky nikdy v životě neviděl. Při každým jednom písknutí tam do něj valí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Messi no..

Reagovat
Losinho

Pepe je dneska neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa Dneska parada

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Real vlastně prohral ...nic nestahnul a to je Barco dobré ....jinak to byl zajimavej zápas a těšim se na další .

Reagovat
smazaný uživatel

* Barce

Reagovat
Al Capone

dnes nešlo o stáhnutí náskoku

Reagovat
smazaný uživatel

a o co tedy?

Reagovat
smazaný uživatel

natrenovat standartky na lm a finale poharu

v tech 3 zapasech budou aspon 2 goly po rohu do barcelonsky site

Reagovat
Infi

Dobře Casillas. Mimochodem Villa v poslední době horší než Bojan v jeho "největší slávě".

Reagovat
smazaný uživatel

Takovým fotbalem to mělo začat a ne skončit. To bych se jinak na tu PD občas aji podíval.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sf fa cupu taky zadna vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

To je pohárové utkání, to je vždycky nervózní a opatrné.

Reagovat
mithro

a hlavne okolo toho nie je taky hype, ze najlepsi zapas pod slnkom

Reagovat
smazaný uživatel

tak potkava se tam nejlepsi klub dejin s nejlepsim tymem dejin tak se nediv

Reagovat
smazaný uživatel

no letos sledovat lidra pl /zaslouzenyho/ taky zadna vyhra, az na tech par otocek do vyhry nebo na podzim do ztrat herne trosku utrpeni /ale nevidel sem vsechno no/

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale de o to, že když Manchester United hraje bídně, tak je to nuda sledovat. Když hraje Barcelona, podle svých fanoušků fenomenálně, tak je to nuda sledovat. Man United umí zahrát skvělé zápasy - s formou. Barcelona produkuje dokonalou nudu.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim 100% souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ses měl dívat od 60. minuty. Já byl prosíravý, jak by řekl Baron Úvalský, a chytil přenos až od 60. minuty. A musím říct, že se mi to vcelku zamlouvalo. Spíš díky Realu, než Barce. Po gólu na 1:1 to byl pěkný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Cimrman. Jo, Real byl dneska, když ne lepší, tak určitě sledovatelnější. LM bude ještě zábava.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to myslel, Real byl koukatelnější. A Marcelo si hlavně za ten precizní sestřel pomezního získává mé sympatie. Výborný hráč. Na to že se na evropský fotbal skoro nedívám, tak kdykoliv vidím Real, tenhle kudrnáč něco parádního předvede.

Reagovat
herbage

Protože to Real konečně otevřel a nebál se

Reagovat
smazaný uživatel

To mi je celkem fuk, z jakého to bylo důvodu.

Reagovat
mithro

Iker

Reagovat
smazaný uživatel

je to cim dal lepsi jestli to bude pokracovat tak do roka a dne je real zpatky

Reagovat
Kenneth

Puyolovi je ale do sprintu. Hlavně že ho odnesli na nosítkách chudáčka.

Reagovat
eLJay.91

ty si asi nikdy nehrál fotbal, co?...

Reagovat
Rssa

Ty jsi fakt kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáčka? Carles je frajer největšího kalibru

Reagovat
delfin

Reagovat
Al Capone

Děkuji kluci, i v deseti být lepším týmem proti Barceloně

!HALA MADRID!

Reagovat
Kenneth

Díky bohu že nevyhráli díky tomu že jen poléhávali,diskutovali,fotbal nehráli.Díky bohu za tu penaltu. Hala Madrid!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No prohrat 0:5 u nich tak se ti stim radši neukazuju .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Yanek

Tak ještě 3, doufám že je uvidím líp než tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Prokaučovanej zápas. Hrát Mamut od začátku v normální 4-2-3-1 s Pepém a Xabim uprostřed, tak to dneska mohlo vypadat úplně jinak a hlavně by to snad bylo koukatelný.

Reagovat
Kenneth

Hlavně Adebayor na hrotu. Za těch pár minut udělal víc než Benzema.

Reagovat
delfin

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Kaze

Strašně se mi líbila ta kamera u penalty Messiho. Nevíte, jaká je možnost, že by tohle nainstalovali na Old Trafford?

Reagovat
herbage

Messi je střelec Ten děda jak mu hrozil

Reagovat
smazaný uživatel

To mně taky dostalo

Reagovat
Tomanatura

Ten Villa Tak nějak si teďka říkám zlatej hrášek.

Od Realu výkon na 110%, to byla paráda sledovat. Mou za střídání Gratulace Barceloně k titulu, snad se nepotkáme ve Wembley

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost, remíza bohatě stačí, titul už bychom neměli ztratit

Guardiola v El Clásicu stále bez prohry

Messi další gol Realu

Ve středu to snad bude výhra!

Visca el Barça!!

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Famozny Real Dakujem hoši Cris konečne :-*

Reagovat
Infi

Remíza zasloužená. Oba góly z penalt i když u té jedné by se dalo spekulovat, každopádně písknutá byla a hotové. Ani jeden tým neukázal to, co by si zasloužilo vyhrát Clásico. Nejslabší hráč celého utkání byl určitě Villa, protože to jeho zakončení bylo dneska více než trapné. Pro Barcelonu je to ovšem dobrý výsledek, protože se stále drží o 8 bodů. Každopádně nás čekají další 3 clásica, které budou bezpochyby lepší. Visca el Barca!

Reagovat
Kenneth

Takže konečně začnete hrát fotbal a nebudete se stále válet?

Reagovat
Infi

Že vy jste fotbal hráli

Reagovat
herbage

Vidíš, a dát tu gólovku v 3. minutě nastavení, tak je Villa za hrdinu

Reagovat
Infi

Jo byl by za hrdinu, který ovšem hrál pěkné kulové

Reagovat
smazaný uživatel

přijde vám Valdéz normální?idiot jeden,tam bude rozhazovat rukama..je slepej nebo co?to musi uznat kazdej ze ta penalta byla jasná!

Reagovat
Rssa

Nelson Valdez byl dneska na zápase se podívat?

Reagovat
smazaný uživatel

A Messi to je teda neskutočný hajzel a sviniar, spravil by toto Ronaldo už by tu boli poblité príspevky nanho..

Reagovat
Kenneth

Stále si hraje na pana upřímného,dokonalého.A to samé ta slavná Legenda. Když ho někdo zfauluje tak mu je do breku,ale když on hraje jak prase tak diskutuje u rozhodčího,nic víc.

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

ale nejlepší byl konec jak Pepe ukazoval Messimu, že je na hlavu

Reagovat
Tomanatura

To sem se taky málem posral

Reagovat
herbage

Já jak Messi zakopnul míč a do záběru začaly lítat dresy, vlajky a konfety Jak když píchneš do sršího hnízda

Reagovat
Rssa

co konfety, někdo tam házel klacek a další věci, něčím ho taky trefili

Ale udělal dobře, stoupl v mých očích, je to srdcař

Reagovat
Kenneth

A když Ronaldo provokuje fanoušky tak je to kretén. Zajímavá logika katalánců,ale ne šokující.

Reagovat
Rssa

Já jsem Čech

Reagovat
Godwinson

A nahoře Kennetha urážíš ...

Reagovat
Rssa

Nic jiného na ten koment napsat nešlo, i já jsem jen člověk a nevydržím nekomentovat takové neskutečné pitomosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidis LFC zitra?

Reagovat
Rssa

Tak Liverpool letos silné soupeře válcuje, Gerrard na hřišti nebude, takže Arsenal nemůže čekat pomoc, ale zase by to byly 2 výborné výkony za sebou, což letos asi nehrozí, tak bych to viděl na těsnou výhru Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidim vic optimisticky. Vyhrajete s prehledem 0:2 a oba dva goly da Suarez

Reagovat
Godwinson

Sám je často píšeš a takhle na ně nikdo nereaguje, jistě víš, o čem píšu. Vlastně nemusíme chodit daleko, tohle je kardinální blbost a nejspíš i myšlena vážně, což je velmi smutné. Ale nechci, aby to vyznělo, že se Kennetha zastávám, nahoře psal blbosti.

Reagovat
Rssa

Tak pokud nevidíš rozdíl mezi mými příspěvky s nadsázkou, ve kterých neurážím hráče a Kennethovým komentem o tom, že Puyol nasimuloval zranění, tak to je pak smutné.

Reagovat
Godwinson

Taky vidim rozdíl mezi tebou a Kennethem, celkově v diskuzi ... ale on asi v té inteligentnosti až takový tedy nebude. A samozřejmě, napsal hroznou blbost. Ty píšeš menší blbosti, ale konstantně ...

Reagovat
Rssa

Jee, tak mi je ukaž

Reagovat
Godwinson

Děláš si srandu? 95% tvých příspěvků. Takže zkus libovolně kliknout na pár článků a můžeš si krásně počíst. Ale zase, abych byl korektní, to je umělá blbost, narozdíl například od výše zmíněného.

Reagovat
Rssa

Tak to jsou komenty s nadsázkou, nikoho v nich neurážím, nikomu se nevysmívám (tím špatným způsobem). To, že adoruju Legendu, chválím ....bauery atd., to je jasná hyperbola. Ale zase mi nekřivdi, sem tam dokážu napsat normální příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

kdoví jaký je to pocit, když na tebe zhruba 80000 madridistů řve PUTA PUTAAA!!!

Reagovat
Al Capone

a co teprve musel zažít Figo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je kapitola sama pro sebe

Reagovat
Al Capone

to každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real s vypětím všech škrtících a leteckých sil vydřel remízu. To bude radosti na starém bělidle Takže naprostá pohoda, v dalších třech zápasech už jim nikdo nafilmovanou penaltu nepískne

Reagovat
Losinho

Mimochodem svatý Messi se pěkně vybarvil...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nakonec spokojenost, byli jsme lepší, nebezpečnější a bojovnější i v 10 lidech Ne moc atraktivní zápas, konec lepší, ale svítá na lepší zítřky Hala Madrid. PS: nasraná Barca a Messi, k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Nasraná Barca? Podívej se na tabulku a posledních pět zápasů s vámi a vrat se na zem Ale tak já vím, remíza je pro vás megaúspěch.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Byli jsme lepší, tady už o titul stejně nešlo. Ano nasraná Barca, prostě parádní večer i bez 3 bodů. A messi je hajzl

Reagovat
ronaldinho_10

Jen by mě zajímalo, proč bychom měli být nasraní? Kvůli tomu, že jsme vám sebrali i poslední teoretickou šanci na titul?

A nebo si se smířil s faktem, že Barcelona je o dvě úrovně výš než Real, a proto je pro Real vynikajícím úspěchem uhrát proti nim na domácím hřišti remízu, kterou vlastně výrazně lepšího soupeře ztrapní a neštbou?

Reagovat
Rssa

No nic, nudný zápas, Barca hrála údržbu, Real zase na 7 obránců, nasazení Puyola byla chyba, jak už jsem tvrdil před zápasem, na další Clasica asi fit nebude...

Barca si tímto zajistila titul, takže v lize už můžeme šetřit hráče...

Jestli budou další Clasica jako to dnešní, tak to bude obrovské zklamání. Snad příště nepříjde špatné rozhodnutí od rozhodčího jako dnes v případě "penalty" Realu

Reagovat
Kenneth

Oni budou dávat špatný El Clásico za vinu Realu.Tak proč jste nehráli dopředu trochu,proč jste si to pinkali na půlce,proč jste jen polehávali? Real když získal míč tak šel okamžitě do protiútoku.

Reagovat
delfin

a proč se tak blbě ptáš?

Reagovat
One-Real

Nebo jako v případě vyloučení Albiola ne?

Reagovat
Rssa

Jo, to taky, psal jsem to už výše, že vyloučený být neměl

Reagovat
Footballer

Vítej Zlatý hattricku

Reagovat
C0br

Mesiáš hlavně, že to je dokonalost sama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi to nemálo rozsekl

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se Alves Marcela ani nedotknul

Jinak spokojenost, liga už Barceloně neuteče

Reagovat
ronaldinho_10

Ano, pokud tam byl kontakt, tak velmi malý. Jasně výraznější byl mezi Villou a Casillasem na druhé straně. Zase je pravda, že v obou případech ti hráči padali dřív a pro tu penaltu si šli. Každopádně pokud nepískl tu na Villu, neměl pískat ani tu na Marcella...

Ale myslím, že to nemá cenu řešit. Důlěžitý je bod, který nám prakticky zajistit titul

Reagovat
Shevchenko

I když jsem to přál Barce, tak opravdu nechápu to brečení fandů Barcelony. Obě penalty jasné, za tu první měla být spíš žlutá a když už byla červená, tak za tu druhou měla být stoprocentně druhá žlutá.

Reagovat
Rssa

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
Footballer

Reagovat
herbage

Tak jsou známé první výsledky Messiho střeby do diváků: 3 mrtví a 20 zraněných

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

...samozřejmě stovky pohřešovaných

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

je to střelec, to nezapře

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldinho_10

Stále je to zanedbatelné číslo, proto tomu, kolik diváků sestřelil Di Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Herbagi, dotaz, ty fandíš Barceloně proto, že si kompenzuješ to, že Arsenal už pár let vyhrál hovno?

Reagovat
herbage

Líbí se mi jejich technicky precizní hra A pochopitelně malý génius Messi, který té hře dodává i dynamiku

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže další fanoušek házené, OK, beru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola vs Real 17:3 - 6 zápasu . Neskutečné skore ....

Reagovat
Kenneth

To je teda borec. Zírám. Postavte mu kurva už sochu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
Infi

Běž spát prosímtě, děláš ze sebe většího kokota než jsi. Kdybys nesnesl porážku tak to beru, ale že nesneseš ani remízu která byla zasloužená..

Reagovat
Kenneth

Já jsem naprosto v pohodě. Možná by bylo lepší na mě prostě nereagovat,nebo nemáš kamarády?

Reagovat
Infi

Myslíš že na tebe reaguju, protože tě chci jako kamaráda?

Reagovat
Kenneth

Ne ale protože nemáš co dělat protože nemáš kamarády. A už na mě nereaguj prosím.

Reagovat
Infi

Si piš že budu. Tě chci mít jako kamaráda ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

já ho neviděl dneska hrát hráli jste tužku, tak se ukojte statistikama

Reagovat
Footballer

My se spíš ukojíme třetím titulem v řadě

Reagovat
herbage

A jen pro zajímavost: Že Messimu svítili ti nejlepší fanoušci světla laserem do očí, když kopal pokutový kop, to už tu nikdo nezmíní. Měli by se nejdřív zamést před vlastním prahem

Reagovat
smazaný uživatel

To byla pěkná prasárna.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla pěkná prasárna.

Reagovat
Infi

Ne ne ne, tady se jen čeká, až Messi udělá menší chybičku a už bude nejhorší. Viz. po jediné nepovedené penaltě proti Betisu byl ten, co neumí kopat penalty. Teďka bude mít vizitku bezmozkového hovada.

Reagovat
herbage

Messi je ale vážně neumí kopat Neproměnil jich už víc

Reagovat
Infi

Rád bych viděl statistiku neproměněných a proměněných za celou profi kariéru, by jsme viděli, jak je kopat neumí.

Reagovat
herbage

Procentní úspěšnost budu mít celkem dobrou, ale jde o to, že je nekope s přehledem. C.Ronaldo jí proměnil s mnohem větším klidem. Navíc Messi jich 90% kope k pravé tyči, kam šel i dnes Iker a Messi to na poslední chvíli umístil doprostřed a polovysokou. Takovej Lampard či van Persie, to jsou jiná třída

Reagovat
Infi

To je jeho umění Když tam brankář konečně jde, tak to hodí nahoru

Reagovat
herbage

Spíš tam brankáři 2x šli a chytili mu to

Reagovat
Infi

No dobře, ale tys jako příklad hodil jen dnešní zápas, kde Casillas směr vystihl a Valdés ne. Kdyby Casillas skočil na druhou stranu, tak je kopnutá suveréně. Dalších 8/10 penalt Messi pošle k tyčce a golman loví míč ze sítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard? To uz spis Kaka, Ballack nebo Alexander..

Reagovat
smazaný uživatel

Nekope s přehledem?? Co blázníš? On je kope na oko dost laxně, ten jeho "rozeběh" mně vždycky děsí, ale úspěšnost bude mít podle mně hodně vysokou.

Reagovat
One-Real

viz to co jsem napsal pod souhrn

Reagovat
One-Real

One-Real17.04.2011 00:09

Jinak u našich fandů mě naštvalo svícení laserem na Messiho, to je křivárna. Jinak fandili moc dobře + parádní choreo

Reagovat
Tomanatura

Fanoušci Barcelony proti Interu dělali to stejné, zrovna jim se fakt nikdo omlouvat nemusí

Reagovat
herbage

Tohle se nějak rozmáhá všude. Už jsem to viděl dělat fanoušky AC, Interu, Chelsea. A vždycky to samé zelené ukazovátko

Reagovat
Rssa

To dělá jeden a ten samý člověk

Reagovat
herbage

Ty? Přeci jen, laserové ukazovátko bývá učitelská pomůcka při hodinách zeměpisu celkem často

Reagovat
Rssa

Jasně, laserem ukazuju v evropských metropolích během zápasů na hráče a ještě stíhám na noťasu komentovat zápas Multitasking jak vyšitý

Reagovat
herbage

Ale jinak by to na tebe sedělo

Reagovat
Rssa

Pche, já nejsem záškodník a ani hooligan, já si rád užiju dobrý fotbal, laser nepoužívám

Reagovat
smazaný uživatel

Každý tu nadává na Messiho ,že kopnul míč na diváky, ale že je Ronaldo z přímáku okopával celej večer nikoho nezajímá...

Reagovat
Infi

Reagovat
herbage

Ten může, ten střílí slepejma

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahahahahaha vtip dne

Reagovat
Godwinson

Reagovat
One-Real

Hele ty supervtipe, co vím tak tam mířil jen jeden přímák, takže smolda šášo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jej, tak promiň, že jsem se dotknul mistra přímých kopů, kterej se poprvé za kariéru ukop

Reagovat
One-Real

Ronaldo kope většinu přímáku špatně, ale zrovna dneska padla ta provokace na špatný místo, protože na ně šel jen jeden, jinak s uznáním toho že velká většina se mu nepovede souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš sice pravdu, ale podle reakcí vidím, že se provokace povedla výborně

Reagovat
smazaný uživatel

ale nejdou na tribunu nybrz do zdi

/teda posledni dobou neni cas koukat/

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz si tomu dal

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsi to rozsekl na to nemůže mít ani nejzatvrzelejší pusinka odpověd

Reagovat
One-Real

A jak vidíš, tak pár řádku na tebou jednu máš.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale je to špatná odpověd ta se nepočítá

Reagovat
One-Real

správně doložený argument = špatná odpověd, to jsem čekal

Reagovat
ronaldinho_10

To spíš Di Maria, ten střílel asi čtyřikrát a vždycky to nakouřil mezi diváky. Navíc při tom nákopu ze skoro nulovýho úhlu to mezi ně snad musel napálit schválně, jinak nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejvíc dostalo, že se pak tvářil, jako kdyby zahodil tutovku.

Reagovat
smazaný uživatel

celej večer jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Patrně zase vylízaná ironie, ale pokud bys to myslel vážně, tak je to jako srovnávat hrušky s jabkama

Reagovat
Kily

netrefil se do zápasu, protože dneska Ronaldo mířil na tribunu minimálně, ale v tomhle příspěvku je snad cítit ironie na staletí daleko, ne?

Reagovat
Infi

U yardy to nefunguje, jednou se do mě pustil za to, že jsem napsal že by se Realu měli zakázat poločasy, protože je Mourinho neskutečně nahecuje.

Reagovat
Losinho

Vtipe vylez...dneska vypálil nad snad jednou...

Reagovat
smazaný uživatel

no, vtip se povedl. Nakonec tomu nasvědčuje i ta halda uražených reakcí

Reagovat
Losinho

No uraženejch tady právě moc není. Většina se tomu směje, i když při tomhle zápase se mu nepovedla jedna střela z přímáku.

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahahahahaha vtip dne

Reagovat
Rssa

Jakkoliv to byl dneska fotbal na nic, tak se se udály přelomové věci:

1) Leo se poprvé trefil proti Mourinhovi

2) Ronaldo se poprvé trefil proti Barceloně

3) Pepek poprvé ztratil body s Realem

Jinak Pique bude asi další zápas stát, co? Platí stopka i na pohár?

Reagovat
One-Real

Reagovat
Rssa

Tak co, platí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen Albiol má smůlu. Naštěstí.

Reagovat
Rssa

Do penalty hrál docela dobře...

Reagovat
Al Capone

sice je blbost aby se karty přenášeli i do poháru, ael pro Albiola je to jedině dobře

Reagovat
rufus

Nejspíš se přenese jen červená pro Albiola.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Albiol hrát nebude...aspoň příležitost pro Garaye

Reagovat
Kily

četl jsem něco o zájmu Sportingu, jak moc je reálný jeho odchod? Sporting je mi poměrně u hnědky, na evropské poměry je to jenom průměrný klub těžící ze slavného jména, ale už před několika lety jsem psal, že by mi u nás rozhodně nevadil (tehdy to bylo spojené se spekulacemi o možném příchodu trenéra Marcelinha, který ho v Racingu vedl) a taková stoperská dvojice Rami-Garay by se mi po referencích na Ramiho, které jsem dostal od francouzských fanoušků, celkem zamlouvala

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je Rami rychlý, tak by pro vás byl nákup Garaye skvělou trefou. Kdyby opravdu musel odejít on nebo Albiol, tak bych hodně váhal. Jenže Raúl má holt profil a razítko Florentina, takže tato otázka ani není na stole.

Reagovat
Kily

Rami rychlostí právě nepřekypuje, on má být dirigentem obrany s výbornou poziční hrou a tady bude chyba u mě, jelikož jsem Garaye jakožto mladého obránce měl i za rychlého s tím, že toho dost oběhá a poběží tam, kam mu někdo ukáže.

Každopádně to pro nás znamená problém, protože dirigovat Costu znamená umět pravěký jazyk a to pochybuju, že Rami umí. Navarro slyší jenom na "běž a sejmi" a Dealbert neumí ani španělsky

Reagovat
DelPiero137

trafil Messi divakov alebo reklamy banner?

pekne vela bordelu zacalo na neho lietat, ta biela tyc vyzerala dost nebezpecne...

Reagovat
One-Real

Ale že Pepe bude někomu ukazovat, že je na hlavu? To je absolutní konec . Jinak musím uznat, že dneska se držel chlapec.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
One-Real

A poslední věc, Ozil je zkrátka úžasný, ten hráč mě nepřestává udivovat, až ustálí výkony může to být zdatný nástupce Zidana.

Reagovat
Rssa

Je dobrý no, to nemůžu říct

Reagovat
herbage

Skvělý hráč, budoucí nejlepší špílmachr Evropy

Reagovat
Al Capone

snad jo, už Guti mohl být nejlepší

Reagovat
herbage

Tomu chyběla bojovnost a rychlost. Ten když sprintuje, tak to je jak když Mesut kluše

Reagovat
Al Capone

to jo, ale když měl den tak ani tu rychlost nepotřeboval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Al Capone

to je prostě Guti

Reagovat
Yanek

To ještě Ricky vypadal normálně...

Reagovat
Kokesh

Neuvěřitelnej gól, pro tohle se vyplatí sledovat fotbal. To je prostě krása!

Reagovat
Kily

jednoznačně, jeden z mála hráčů, který geniální přihrávkou dokázal překvapit všechny mimo sebe a adresáta

Reagovat
Kokesh

No mimo sebe ne...v něm to prostě bylo, tohle se nenaučíš. Simply Guti.

Reagovat
Kily

dostal jsi mě, chvíli jsem zvažoval, jestli tam nevyškrtnout i adresáta a je pravda, že ke spoustě akcí by to slušelo. Já jsem Gutiho nikdy moc "nežral", ale tou svou genialitou si mě vlastně i získal a hodně ho uznávám. Takhle jsem uznával i Helgueru, jehož přínos pro hru si skoro všichni uvědomovali podobně jako v případu Makeleleho až ve chvíli, kdy na hřišti nebyl

Reagovat
Yanek

A jestli u vás skončí i Sahin...

Reagovat
One-Real

Je to parádní hráč, ale já bych chtěl Javiho, i když to se mi na 90 procent nesplní .

Reagovat
herbage

Ten zůstane v Borussii

Reagovat
Yanek

do AC do AC do AC

Reagovat
herbage

...nepůjde

Reagovat
Yanek

uvidime.

Reagovat
Kily

nechte ho zahrát si LM v Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

Mamut

Reagovat
One-Real

Už aby tu byla středa.

Reagovat
fantomas

Největší derby sezony rozhodnou dvě penalty, z toho jedna směšná (tim, že byla vůbec fouknutá).

Reagovat
Al Capone

scum z PL?

Reagovat
fantomas

Co s nim?

Reagovat
Al Capone

vyhodit

Reagovat
fantomas

No tak si posluž, mě tu žádnej neotravuje.

Reagovat
Al Capone
Reagovat
Al Capone

ještě před zápasem jsem si říkal, že stejně o nic nejde, že opravdu duležitý mač bude až ve středu, ale i tak jsem byl nervozní jako prase

Reagovat
Kily

já být fanouškem Realu, tak jsem spokojený. Maximálně rozhodně ne, ale i když Mourinho nechal Barceloně její největší zbraň a nijak jí nezabránil v držení míče, tak šance tam byly, pro další zápasy jednoznačně velké pozitivum pro Real

Reagovat
Al Capone

celkem spokojenost, z výsledku pochopitelně ne, ale především ze hry a byly jsme hodně nebezpeční...ale s tím držením míče to máš těžký, presovat celý zápas nejde

Reagovat
Kily

to opravdu nejde, fyzicky je to proti současné Barceloně prostě nadlidská věc, ale když jsem po 30 minutách viděl statistiku držení míče 25-75, tak mě to prostě zklamalo. Tím neříkám, že má každý napálit začátek jako my a Barcelonu v prvních devíti minutách pomalu ani nepustit k míči, ale pořád jsem doufal, že si Mourinho (prostor k tomu měl, i kdyby jste vyhráli, tak má Barcelona v lize pořád jasně navrch) od prvních vyzkouší aktivní taktiku s rychlým napadáním a nenechá soupeře v klidu převzít míč. Tohle všechno samozřejmě neguje fakt, že do vyloučení Albiola to byl z pohledu Realu hodně povedený zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufal, že než na začátku, kdy většinou řádí Barca, je rozdrtíme v závěru, to zase my obvykle míváme ještě spoustu sil. Bohužel v deseti tohle nešlo. Ale věřím, že Mou se jednou toho dohraného zápasu v jedenácti proti Barce dočká .

Reagovat
Kily

tak když nechá sedět Ramose, Pepeho (dneska se mi jeho výkon mooooooc zamlouval ), Di Mariu, Carvalha, Albiola, Lasse a pro jistotu i Ronalda, tak by to bylo hodně reálné, ne? Jinak na tom závěru je taky strašně moc pravdy, zápas Arsenal - Barcelona je jasným vodítkem a souhlasim, že tohle je šance, jak se Barceloně dostat na kobylku

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne jsme ale v desti mohli vyhrat, kdyby Khedira s tou strelou nalozil trosku lip, tak za pomoci trochu stesti to tam padnout mohlo.

Reagovat
Kily

z tebe už je fanoušek Realu Madrid? Nebudu nic hledat, ale mám pocit, že jsi ještě nedávno psal, že fandíš Citizens a minimálně na mě jsi působil dojmem sympatií k Realu jenom díky antipatiím k Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fandim Realu a MC dlouhodobe, dalsi tymy, se kterejma zrovna sympatizuju se casto meni. Jako merengue jsem tu ale driv nevystupoval, coz se vlastne zmenilo diky cim dal vetsim antipatiim k Barcelone..

Reagovat
C-M@ster

Co si pamatuju, tak na minulým Classicu se taky furt svítilo laserama do očí. A když se hrála LM ve Španělsku tak taky.

To je v PD normální?

Reagovat
Kily

je to nešvar španělského publika, hodně špatná reklama pro španělský fotbal. K podobným intrikám se většinou uchylují fanoušci klubů, které zrovna hrají proti těm kvalitnějším, tudíž proti Barceloně a Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Real vůbec nemá na to měřit se s Barcou. Od týmu, který má ve svém kádru fotbalisty jako Ronaldo, Ozil, Kaka, Benzema bych čekal na domácím hřišti daleko víc než jen 25% držení míče. Nezasloužená remíza, i když Real měl víc šancí, ale ta hra Barcelona je neuvěřitelná, oni nedovolili hrát Realu svou vlastní hru. Po tomhle zápase si přeju aby Barca nad Realem vyhrála vše, protože její hra je úplně jinde než hra Realu.

Reagovat
Yanek

neblazni...

Reagovat
Al Capone

i takový se najdou

Reagovat
Carlos Juan Pablo

...

Reagovat
C-M@ster

Nerad tě zklamu, ale Real hrál v deseti a byl Barce víc, než vyrovnaným soupeřem.

A hra co hrál byla přesně to, co Mou naordinoval, takže svoji hru hráli.

Tahle plichta je výhra pro obě mužstva. Barca má jistotu toho, že vyhraje PD a fans Realu mají naději, že v LM nebo poháru můžou uspět.

Reagovat
joshua

Cracku je moc, cracku je příliš. Kurva, zkus to proložit jednou plzničkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Občas fakt zábava

Reagovat
smazaný uživatel

A to nemluvím o diskusi pod článkem Barcelona, de llorones una zona

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mně dostává, jak tu merengues píší o Messiho zkratu "kdyby tohle udělal Ronaldo, tak už je tu nablito", a sami tu na Messiho blijí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se lekl .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je tím, že se z Messiho dělá hrozný svatoušek, zatímco z Ronalda málem syn Franca (aby se neřeklo, tak si taky ublinknu )

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by to některým fanouškům Realu až tak nevadilo, kdyby byl Ronaldo synem Franca .

Reagovat
joshua

Jsem překvapen. Sice jsem viděl jen kus druhého poločasu, ale Messi konečně projevil nějaké emoce a hráči Realu nedšlali jen statisty. Doufám, že tyto derby budou mít stoupající tendenci.

Reagovat
delfin

messi v kazdym clasiku jede od zacatku do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

I když toto derby prakticky o ničem nerothodovalo, protože Barca už má titul téměř jistý, mám z něj dobrý pocit. Myslím si, že s remízou Barca musí být spokojena, protože klidně mohla i prohrát a kdyby Real nehrál o desíti, kdo ví jak by to dopadlo, Ale to je jen kdyby. Real každopádně ukázal, že je schopen Barcu v určitých pasážích zápasu přehrávat a snad po dvou letech jsem viděl, že hráči Barcy stojí bezmocně v pokutovém území, odkopávají balóny nazdařbůh a nevědí, co mají dělat. Klidně se může stát, že finále CdR vyhrajeme a kdo ví, jak dopadne semifinále CL. I když tam to bude nejtěžší. Doma Barcu porazit můžeme, ale uhrát s ní potřebný výsledek venku. Nvm nvm. Ale i tak Realu věřím a fandím. HALA MADRID.

Reagovat
DreamTeam

skoda ze to rozhodci zariznul tou cervenou no..jinak spokojenost..Barca hrala velke hnede a diky nim se na ten fotbal nedalo divat, kazdopadne potesil fakt ze i v oslabeni jsme hrali lepe. budou to jeste zajimave zapasy, Pepe vynikajici - ikdyz nejaky ten faul mu prosel

Reagovat
smazaný uživatel

nerob si iluzie o vynikajucej hre realu v zavere. ta bola dana jedine a jedine:

1) udrzbou barcelony, ktora nevie hrat udrzbu a vzdy na to doplati

2) vyvojom skore, tj muzstvo ktore prehrava sa vacsinou tlaci do predu

3) snahou konecne zlomit prekliatie poslednych rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Částečně máš pravdu, al já si stejně myslím, že kdyby se hrálo 11 na 11, tak Real vyhraje. Prostě v tom zápase byl lepší a zasloužil si minimálně neprohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že vymyslel penaltu na Marcela a nepísknul tu na Villu v první půli. Nehledě na to, že těch zákroků hráčům Madridu prošlo opravdu hodně. Beztak se neobešli bez neposekaného trávníku, 8 rozbíječů a svícení na Messiho laserem

Reagovat
DreamTeam

Villa mel dostat kartu za simulaci a sviceni laserem jste vytahli v Barcelone takze to bych tu vubec nepripominal.. vic nez klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

madrid je proste lepši neš Barca HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Ano jasne, pre Real je velky uspech to, ze dokazu nad Barcou remizovat. To si fakt zasluzia palec hore...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele