Egypt je opět bez trenéra, Galal vydržel jen tři zápasy

16.06.2022, 19:54
Aktuality
Egyptští fanoušci (© AFP)
Egyptský svaz si opětovně přidělal práci na dalších několik týdnů, když v krátké době propustil druhého reprezentačního trenéra. U národního týmu africké země nepokračuje Ehab Galal, jemuž se nepovedly červnové mezinárodní zápasy...

54letý Galal v dubnu nahradil Carlose Queiroze a své úřadování začal hubenou výhrou nad Guineou (1:0), po níž přišly dvě porážky bez zraněného Mohameda Salaha. Ve druhém vystoupení v kvalifikaci na africký šampionát Faraoni utrpěli překvapivou prohru v Etiopii (0:2), reputaci si následně nevylepšili ani v přátelském duelu proti Korejské republice (1:4).

"Rád bych Ehabu Galalovi poděkoval, jedná se o velmi respektovaného muže, jemuž práci zkomplikovala řada okolností. Chci se mu omluvit, ale tlak je někdy zkrátka příliš velký a všichni jsme viděli, že další změna bude nejlepší pro všechny," řekl člen vedení egyptského svazu Hazem Emam.

Galal za sebou má angažmá u několika egyptských klubů a vedl například Pyramids, Zamalek, El Masry nebo Al Ahly. Svaz už začal s hledáním náhrady a Halal prozradil, že se tentokráte bude rozhodovat mezi zahraničními trenéry.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Reagovat
milan78

tým pro bílka

Reagovat
Jason_

skonči Salah , skonči Egypt , nech sa sustredia na hadzanu vtej su fakt dobry.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele