Effenberg neodehrál svůj poslední zápas za Bayern

05.05.2002, 10:22
Aktuality
Stefan Effenberg, který byl nedávno vyloučen z kádru, neodehrál poslední zápas za Bayern, ačkoliv to měl slíbeno od trenéra Ottmara Hitzfelda. Třiatřicetiletý záložník odejde po sezoně do Anglie, kde podepsal smlouvu s Manchesteru City, nováčkem Premier League. "Nemohli mu přece bránit, aby se tady nerozloučil," řekl trenér Ottmar Hitzfeld. Hitzfeld problémového fotbalistu vyřadil z kádru, protože v rozhovoru pro časopis Playboy prohlásil, že nezaměstnaní v Německu mají příliš vysokou podporu. Effenberg svá slova vysvětlil tím, že se některým lidem nevyplatí chodit do práce. "Mnozí si žijí tak dobře z podpory, že nemají chuť ráno vstávat a makat do večera, aby měli na konci měsíce na kontě o mizerných sto eur víc," řekl fotbalista. Effenberg s Bayernem Mnichov vyhrál čtyři mistrovské tituly a před rokem vyhrál Ligu Mistrů.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele