EF: IDEÁLNÍ SESTAVA SEZONY 2004/2005

09.07.2005, 21:43
Aktuality
Sezona 2004/2005 je sice již dávno minulostí, přesto jistě nebude na škodu, když se k ní alespoň ještě jednou vrátíme. Dvacet redaktorů přispívajících svými články na webový server www.eurofotbal.com totiž volilo nejlepší jedenáctku uplynulé sezony a zde jsou výsledky tohoto hlasování…

Každý z redaktorů sestavil svou ideální sestavu a z nich následně vykrystalizovala ta úplně nejideálnější. Rozdáno bylo celkem 220 hlasů, které si mezi sebe rozdělilo 59 fotbalistů. Jakousi fotbalovou jedničkou sezony se stal brazilský záložník Barcelony Ronaldinho, jenž se do ideální sestavy nevešel pouze jednomu z dvaceti hlasujících. Nejpočetnější zastoupení v ideální jedenáctce mají španělská Barcelona a anglická Chelsea, jež dodaly tři hráče. Po jednom fotbalistovi pak dodaly Juventus, Liverpool, Norimberk, Arsenal a AC Milán. A jak tedy vypadá ona ideální sestava EuroFotbalu za uplynulou sezonu? Vezmeme to pěkně podle postů…

BRANKÁŘ:
Jasným suverénem mezi gólmany se stal Petr Čech. Brankář londýnské Chelsea dostal celkem 18 hlasů a jasně tak převálcoval své konkurenty. Zbylé dva hlasy si mezi sebe rozdělili Gianluigi Buffon z Juventusu a Victor Valdes z Barcelony.

OBRANA:
Ani v obraně nebyla volba příliš napínavá. Obranu naší sestavy by stejně jako defenzivu Chelsea dirigoval John Terry, který dostal stejně jako Petr Čech 18 hlasů. Vedle anglického reprezentanta by se do jedné řady postavili barcelonský Carles Puyol (11 hlasů) a Fabio Cannavaro z Juventusu (10). Čtvrtý nejvyšší počet hlasů mezi obránci dostal Jamie Carragher z Liverpoolu, jenž se objevil v sestavách celkem šestkrát. S ohledem na počet hlasů, jež dostali nejlepší útočníci a záložníci, se však do ideálního týmu již nevešel.
Další volení obránci: 3 hlasy - Roberto Carlos (Real Madrid), Paolo Maldini (AC Milán). 2 hlasy - Marek Jankulovski (Udinese), Asier Del Horno (Athletic Bilbao), Sami Hyypia (Liverpool), John Arne Riise (Liverpool). 1 hlas - Cafu (AC Milán), Djimi Traore (Liverpool), Jaap Stam (AC Milán), Alessandro Nesta (AC Milán), Gabriel Heinze (Manchester United), Willy Sagnol (Bayern Mnichov), Ricardo Carvalho (Chelsea), Carlos Marchena (Valencia), Luis Perea (Atletiko Madrid), Ashley Cole (Arsenal), Alexander Berezoutsky (CSKA Moskva), Raúl Bravo (Real Madrid).

ZÁLOHA:
Největší konkurence byla mezi středopolaři. Ne snad co se týče toho nejvolenějšího, jímž se stal devatenáctihlasový Ronaldinho, ale ohledně toho čtvrtého “do party“. Jisté místo vedle barcelonského tvůrce hry měli také Frank Lampard z Chelsea (11 hlasů) a Steven Gerrard z Liverpoolu (9 hlasů). Poslední místo určené pro záložníky nakonec uhlídal se šesti hlasy nejlepší kanonýr německé bundesligy Marek Mintál. Souboj o místo mezi elitou EuroFotbalu nakonec o jeden jediný hlas se slovenským reprezentantem prohrál Kaka.
Další volení záložníci: 4 hlasy - Deco (FC Barcelona), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Pavel Nedvěd (Juventus). 3 hlasy - Zinedine Zidane (Real Madrid), Michael Ballack (Bayern Mnichov). 2 hlasy - Juninho Pernambucano (Lyon), Luis Garcia (Liverpool), Phillip Cocu (PSV Eindhoven). 1 hlas - Patrick Vieira (Arsenal), Thomas Gravesen (Real Madrid), Andrea Pirlo (AC Milán), Claude Makelele (Chelsea), Gennaro Gattuso (AC Milán), Riquelme (Villarreal), Michael Essien (Lyon), Xavi (FC Barcelona), Mark van Bommel (PSV Eindhoven), Fabio Rochemback (Sporting Lisabon).

ÚTOK:
Jasná byla situace mezi útočníky. Největší počet hlasů a velký náskok před svými konkurenty měli Samuel Eto´o z Barcelony (15 hlasů), Andrej Ševčenko z milánského AC (11 hlasů) a Thierry Henry z Arsenalu (8 hlasů). Čtvrtým v pořadí se se třemi hlasy stal Arjen Robben z Chelsea, za nímž na pátém místě skončil se dvěma hlasy liverpoolský Milan Baroš.
Další volení útočníci: 1 hlas - Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Raúl González (Real Madrid), Sylvain Wiltord (Lyon), Adriano (Inter Milán), Diego Forlan (Villarreal), Liedson (Sporting Lisabon).

Petr Čech (Chelsea) - John Terry (Chelsea), Carles Puyol (FC Barcelona), Fabio Cannavaro (Juventus) - Ronaldinho (FC Barcelona), Frank Lampard (Chelsea), Steven Gerrard (FC Liverpool), Marek Mintál (Norimberk) - Samuel Eto´o (FC Barcelona), Andrej Ševčenko (AC Milán), Thierry Henry (Arsenal).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (305)

Přidat komentář
HOST*rominho

tak to ako slovaka ma tesi, ale pravdu povedat, ja by som ho tam nedal, lebo strieal sice gole , ale inak herne nic moc a bol by v tomto tyme najvacsia slabina

Reagovat
HOST*Pepan

No, řekněme si to upřímě, nic moc.

Ale budiš.

Reagovat
HOST*rominho

traja zastupcovia Barcy a ziadny real . to tesi

Reagovat
HOST*

co kecas:(((ale nefandim realu ale bacre ale jestli prestoupi ronaldinho tak uz asi nebudu:(((

Reagovat
HOST*rominho

preco by Ronaldinho prestupoval. Barca mu ponuka 15mega. kolko musi ponuknut ABramovich aby sam odisiel z klubu kde mu 100percentne sedi herny styl, kde mu fandi cely svet, kde sa citi ako doma , lebo spanielsko je vraj najblizsie k brazilii. ma v barce dalsich piatich krajanov. rijkaard mu dava maximalnu volnost. 100 000 stadion. mysli si, ze Chelsea zmeni koli jednemu hracovi system hry, lebo oni hraju na brejky a bojovnost mu moc nesedi. Naviac maju Robbena takze to nie je pre nich akutne a uz takto mopnukli aj REaulovi, BEckhamovi , Shewovi, Adrianovi, HEnrymi a xy dalsim. kolko si teda myslis , ze ho presvedci ? 25 mega. sak sa Abramovichovi vysmeje cely svet a zmilovaneho Ronaldinha by bol nenavideny a bezcharakterny hrac , ktory ide len po peniazoch, ktory uz teraz ich ma tolko, ze mu to je jedno. Vies si predstavit aky tlak by bol na jeho osobu. nieco sa mu nevydari a na druhy den sama kritika. Mourinho by by si tiez neprilepsil. Este k tomu si myslim , ze ani samotny hraco Chelsea by ho nechceli, lebo anglicku ligu vyhrali prave koli tomu, ze hrali ako tym a hviezdu jednoducho nepreferuju. samotny Mourinho nechce tento nakup. Laporta by si tym jedine uskodil a ak by prisiel cobylen minimlany neuspech barcy tak by sa porucal z kresla. Tento prestup absolutne nehrozi a kedze ma 25 tak je to vylucene. Velke prestupy sa deju len v pripade nastupu noveho prezidenta alebo na ukludnenie fanusikov. Chelsea ma na jeho poste Robbena , ktoremu je 20/21, co by bol s nim. chces zahodit taky talent. prestup Ronadlinha je absolutne vyluceny a az moc ludi by sa muselo zachovat ako debili aby sa to stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale co prosim ta kam by ronie prestupil? vcera bol snim rozhovor a sam povedal ze chce ostat v barcelone lebo se tam stastny.ani do realu ani do chelsea nepojde

Reagovat
HOST*rominho

presne tak. ja som uz pocul, ze ta nova zmluva je na spadnutie

Reagovat
HOST*rominho

inak kde si cital ten rozhovor, aj ja si to chcem precitat

Reagovat
smazaný uživatel

vcera to bolo myslim na galaxie sport alebo na eurosporte..nie na nete..neboj nikam nepojde!!

Reagovat
HOST*rominho

ja viem

Reagovat
HOST*ronnie

Jak to víš? Že nikam nepůjde? já teda věřím a doufám a modlím se aby nikam nešel ale jakto že si jsi tak jistý?

Reagovat
HOST*

Tak to je moje řeč fuck s Chelsea Forca Barca!!!!!!!!RONALDINHO=FC BARCELONA

Reagovat
antimadrista

Tak co si to za fanouška

Reagovat
HOST*ronnie

Na to ani nemysli stejně tam nepůjde

Reagovat
HOST*Shevchenko

Ta moje je dost podobná, akorát bych vymněnil Cannavara za Del Horna (skvěly nový talent) a Mintala za Kaku(několik důležitých gólových nahrávek a i parádní góly)

Reagovat
HOST*rominho

no kedze je to na troch obrancov tak by som nechal cannavara , lebo Del Horno je klasicky lavy beck , ktory vie hlavne aj dobre zautocit. Mintala prec a kakaa. to je jasne

Reagovat
HOST*Tomik10

Naprosto souhlasim

Reagovat
HOST*DonPsycho

Sestava je bez námitek až na Gilardina nebo Lucatelli-ti podávali skvělé výkony.A chyběl mi tam v záloze Riquelme-můj favorit.

Reagovat
HOST*

1redaktor mu hlas dal když si to přepočteš tak vlastně 5% ze 100% redaktorů by ho na jedno místo v záloze dala

Reagovat
smazaný uživatel

Gilardino místo Ševčenka, naprostý souhlas. A Kaká, Cocu nebo Gravesen místo Mintála... jinak příští sezonu už tam bude i Becks

Reagovat
HOST*DonPsycho

No uvidíme,jestli přijde do realu Robinho tak by to mohl povznést a Becks by se na tom mohl svést s ním!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Iker nedostal ani hlas?Jasná chyba..

Reagovat
smazaný uživatel

to hej.myslim ze jeden z naj brankarov.aj ked fandim barce myslim ze je urcite lepsi ako valdes ved ma aj viac odchytaneho a podavala asi jedniny vyrovnane vykony.alebo jeden z mala

Reagovat
HOST*stam

s brankarmi suhlasim.

Obrana:s tym Cannavarom som si neni isty,,skor taky Maldini alebo Sram..urcite

zaloha:Ok..Kaka-Mintal....skor ten Mintal..kaka tuto sezonu toho az tak moc nepredviedol..ale hral vynikajuco

UtoK:Utok asi suhlasim!

Reagovat
smazaný uživatel

Iker se bojí balóńu, nedávno jsem viděl ukázky z Ligy Mistrů a někdo vypálil míč a Iker hlavou uhnul, asi měl blbý den. Ale jinak to byl pěkný gól!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*rominho

real vraj zase chce Vieiru. som zvedavy naco im bude, ked maju Gravesena. teraz by ku Gravesenovi potrebovali hraca typu XAvi , Baraja , BAllack. radsej nebudem ale radit, lebo fandim barce

Reagovat
HOST*Tomik10

Řek bych že mintál ačkoliv nastřilel opravdu mnoho golu tak si to nezaslouži, misto něj by tam měl byt spiš kaka nebo xavi, těm se tato sezona take vyrazně povedla. V braně bych nic neměnil akorat nevim kdo moh dat hlas valdesovi dyt to je dira . V utoku souhlasim i když by tam misto eto'a (sice je to kanonyr ale...) gilardina. V obraně sou velke zmatky ja bych tam rozhodně teda nedal cannavara ale spiš sergia ramose-koukam že se tady vubec nekouka na talenty, samy maldini, stam atd.

Reagovat
HOST*Tomik10

teda ne sergia ramose ale del horna. Sem se přepsal

Reagovat
HOST*

Jak tam muze chybet nejlepsi stoper sveta Nesta? Hlavne ze tam je Puyol

Reagovat
antimadrista

Puyol je nejlepším španělským obráncem, takže klídek

Reagovat
HOST*

dobry argument

Reagovat
antimadrista

Pravda bývá krutá, a zdá se že pro tebe obzvlášť.

Reagovat
HOST*

puyol + ronaldinho + barca=NEJ

Reagovat
smazaný uživatel

Jen bych chtěl podotknout, že Mark van Bommel nehraje za PSV Eindhoven, ale za FC Barcelona! Forca Barca!

Reagovat
Kily

to máš sice pravdu, ale sezonu odehrál a dohrál v psv a proto je u něj napsanej tenhle klub

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonský jugadors opět vítězí!!!! A ať si ten čukotskej rus nasere! Ronaldinha nedostane!

Reagovat
HOST*Michal

Už mě unavuje číst, že Barcelona je nejlepší a má nejlepší hráče na světě. Ani jedno z toho totiž není pravda. Pokud jde o to kdo má nejlepší hráče tak to je jednoznačně Real Madrid. A jestli úspěch značí kvalitu týmu, tak nejúspěšnější tým na světě byla tuto sezónu určitě Chelsea. Jako argument postačí dvě získané trofeje a působení v lize mistrů, kde Barcu porazila a dostala se i přes Bayern.

Reagovat
HOST*Andy

Souhlasím s tebou. Po vydařené sezoně si Barceloňáci vyskakujou, až je to nezdravé. V každé diskuzi polovina příspěvků jak je Barca skvělá. Nemám proti barce nic, hráli opravdu nádherný fotbal, ale je to přehnané. Vůbec se tu probírá jen La liga. třeba taký AC hrál taky, aspoň pro mě úžasný fotbal.

Reagovat
antimadrista

Co to kecáš? V LM byla jednoznačně lepší Barca, to co tam hrála Chelsea byl humus, díky bohu že to nevyhrála. Jinak Barca vyhrála LA LIGU- což je podle odborníků nejsilnější ligová soutěž. A jen taková otázečka, kde si byl před třema roky, kdy o Chelsea nebylo ani vidu ani slychu

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak.barcelona mala najvacsiu formu v minulej sezone za poslednych rokov ahrala najkrajsi futbal.nie ako chelsea.to je len zavist pretoze zavidite taky futbal ako hrame my.byt fanusikom chelsea tak ma casto boli hlava !!!

Reagovat
HOST*Michal

V Premiere league se hraje pohledný fotbal ze strany na stranu. Je vidět, že se v ní nevyznáš a co se týče ligy mistrů, tak musím uznat, že Chelsea v prvním zápase nehrála nic moc, ale druhý byl vyrovnaný a narozdíl od Barci proměňovala své šance.

Reagovat
HOST*rominho

to ze premienali sance je pravda. to ze Carvalho fauluje Valdesa to je tiez pravda. a ako moze niekto tvrdit, ze najlepsi kader ma Real. Prd. mozno barca. mozno CHelsea, mozno Ac Milan, ale REal?

Reagovat
HOST*Andy

Nejlepší kádr má podle mě AC Milán.

Reagovat
sansiro

Barca ziskala po x letech spanelsky titul, v LM opet hovno a stejne tady vsichni pisi, ze to je nejlepsi tym Jediny poradny hrac je kocour, ktery stejne za chvili skonci v AC. Pak jeste ujde Eto a Puyol.

Nejlepsi v poslednim obdobi je stejne AC Milan! MILAN SIAMO NOI!

Reagovat
HOST*rominho

a neikto bude zase zit sto rokov z toho co ziskal uz davno.nehovorim o ac. treba sa prisposobovat novym trendom, novym taktikam , treba menit hracom a to najlepsie ukazuje ac, chelsea, liverpool a barca. a nehovorm v lige majtrov,ze dosiahli hovno, len Carvalho nepotrestany zakrok bol dovodom vypadnutia. Barca narozdiel od minulych rokov, co sa cenni, dokazala porazat aj najlepsie tymy sveta a to po hernej stranke dost krasnym futbalom(Ac, Chelsea, Real Celtik,Valencia, La coruna). a to je dost dolezite, elbo pekny futbal hrala vzdy, horsie to bolo s ucinnostou, lebo je tazsie hrat krasny(v spanielsku sa proste u velkoklubov inak neda a preto tam casto vyhoreju aj najlepsi treneri) a zaroven ucinny futbal. som zvedavy ci by sa Mourinho presadil v spanielsku s tymto co ukazuje Chelsea. si pamatam na doby ked Real(tusim ze to bol real) predvadzal ucinny ale nepekny futbal a divaci jednoduch zdvihli biele papiere na stadione nad hlavy a trener odisiel. preto chcem vyzdvihnut napriklad Rijkaarda.

Reagovat
HOST*

S tím Realem - myslím, že to tam tehdá odnesl Capello, ikdyž vyhrál titul, ale hra nebyla atraktivní, tak se poroučel...

Reagovat
Xavi

to jsem psal já

Reagovat
HOST*

Jen pro tvou informaci Michale. Předsedenstvo Premier League jednalo o tom, že by za výhru venku byli 4body aby se tam nehrál defenzivní fotbal, takže se v tom nevyznáš spíš ty. Co myslíš?

Reagovat
HOST*

Jo chlapče tak ty se mi libíš!!!!! Tebe kupím Forca Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to kecáš zase ty?Veď prvých 25 minút odvety ste nevedeli,kde vám hlava stojí,môžte byť radi,že to bolo len 0:3.Potom vás postavila na nohy náhodná penalta,ale napísať,že súper hral humus,tak to je pekná kravina.A proti Liverpoolu si ich nevidel?

Druhá vec-to som teda nikde neregistroval,žeby bola španielska ligy považovaná za najlepšiu na svete-keď tak jedna z najlepších.

Tretia vec-po dlhej dobe ste konečne voľačo vyhrali a už tvrdíš veci,ako keby okrem Barcy nikto nevedel hrať futbal.

Reagovat
HOST*RM

Souhlasím. Nějak moc si to tady vyskakuje po jednom titulu.

Reagovat
HOST*jampadampa

Naprostý souhlas s tím co jsi tady napsal. Ty neobjektivní názory už mě taky štvou. Je mezi barcelonskými někdo kdo dokáže uznat i kvality soupeře?

Reagovat
HOST*ronnie

No jo chelsea a real ale podívej se někdy jaký styl fotbalu hraje Barca a jaký Chelsea,chelsea jsou amatéři!!!Real má sice největší hvězdy ale barcelona vyhrála ligu a ted ji vyhraje určitě taky + ligu mistrů!!!!!!! A jestli si myslíš že kecám tak si to povíme až to všechno skončí O.K.?!!!!!!!

Reagovat
HOST*Andy

Sorry, ale trochu si fotbal pleteš. Amatéři nevyhrávají Premier League.

Reagovat
HOST*

Souhlasim s rooniem až na jednu věc, že chelsea jsou amatéři. Zaprvý amatíři nevyhrávaj PL. Za druhý amatér nevyhrává nejlepšího hráče sezóny v Anglii. Amatér neudělá několik rekordů v délce neinkasovaného gólu. Amatéři se nedostanou do Semifinále LM. A nějaký amatéři se nedostanou do základních sestav repre.

Neříkám, že Barca je špatná a že je horší než Chelsea, ale říct o nich že jsou amatéři?

Stejnak je nejlepší Villans jen to nedávaj najevo

Reagovat
HOST*klasik

samozrejme to myslel v nadsázce. To by pochopil snad kazdej

Reagovat
HOST*Andy

Myslím, že to byla spíš urážka hrdého Barceloňana proti Blues. Ne nadsázka. Jo pořád nemůžete zapomenout na tu Ligu mistrů.

Reagovat
HOST*Michal

Nevím proč fandové Barcy NENÁVIDÍ Chelsea a její fanoušky,

Chelsea nebyla jediná kdo je v lize mistrů porazil.

Kupříkladu ze mně by si mohli brát příklad. I poté co Liverpool porazil Chelsea, jsem ho nezačal nenávidět a je stále mým třetím nejoblíbenějším týmem v Premierre league.

Reagovat
HOST*

A Chelsea fandíš od tý doby co začal bejt vidět vliv Abramoviče co!!!Takový fanoušky miluju.

Reagovat
HOST*

A nepíše se Premierre

Reagovat
HOST*klasik

hej endy si tady nak moc vyskakujes ne?! komu vubec fandis ty hvezdo? barce koukam ne? ze by realu? myslim ve spanelsku, abys nerikal ze se zas toci rozhovor mezi barcou a realem, ale komu fandis tak celkově?

Reagovat
HOST*Andy

Za 1. Zopakuj si základku, a hlavně se nauč číst ( Kdyžtak jsem Andy)!!!

Za 2. Ty mi nebudeš poroučet, jak se mám chovat!

Za 3. Jsem fanda Atlétika. Celkově Chelsea.

Za 4. A poznámka nakonec: Takové týpky jako si ty nemám rád.

Reagovat
HOST*

hele umíš anglicky? páč andy je anglické domácí jméno pro andrewa a čte se endy. Takže když po tobě někdo něco chce tak říká endy a ne andy

Reagovat
antimadrista

Jako nechápu toho Čecha Čech chytá (resp. chytat nemusí, s tou obranou co má před sebou) v Premier league, kde se vůbec neutočí a Victor Valdes se stal nejlepším brankářem v nejofenzivnější lize a přesto v top 11 neni

Reagovat
HOST*Andy

Klídek antimadristo, nějak moc to prožíváš. Já si myslím, ze Čecha zvolili oprávněně. samozřejmě Valdez chytal solidně, je to talent. Ale Čech působí vyrovnaněji a to si myslím, že rozhodlo. Je vyzrálejší. Jinak si až moc zaujatý.

Reagovat
smazaný uživatel

antimadrista ma pravdu.lebo cech chyta hovno tie strely co idu nahno chytat musi.nevravim ze je zly ale robia zneho moc velku hviezdu!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Andy

A můžu za to, že má Barca tak slabou obranu? Nejlepší golman je podle mě stejně Buffon.

Valdez musí ještě nabrat více zkušeností.

Reagovat
smazaný uživatel

ved jasne.buffoon je najlepsi ja tiez nehovorim ze valdes je naj..mozno i iker je lepsi ako valdes on je este mlady a mozno zneho bude naj brankar..ale cech nieje naj brankar sveta..aj dida je lepsi.i toldo a mozno este niektori

Reagovat
HOST*Andy

No možná, že jsou lepší, ale Čech má obrovský potenciál. Jsem rád, že je Čech ČECH. A s tím, že z něho dělají až moc velkou hvězdu máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

hej je dobry beriem ale proste je to tak.nevadi.ma potencial to je jasneee

Reagovat
HOST*

jestli Čech chytá hovno tak FC Horní Jamy jsou nejlepší tým světa-všichni na ně nadávají, že hrajou HOVNO

Reagovat
HOST*Andy

Prosímtě, jaké FC Horní jamy nebo co? Drž se v rovině reality! Jinak Čech je skvělý golman a narážky, že chytá ho.no jsou marné.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemyslel som to tak ale musis uznat ze to prehanaju..tie zakroky ktore su normalne su unho super zakrokmi.a vela striel ide z dialky to musiy normlany brankar chytit.inak je dobry nevravim ze nie.

Reagovat
HOST*A.G.

Vono podle mě v semifinále LM nebo EURA nebo Prem.L.,je díky té atmosféře každý zákrok svým způsobem super.... Ale nechápu co tu vlastně řešíme! Že je dobrej, to musí uznat i nejskalnější fanoušek Barci... Ale dohadovat se tady, kdo je nejlepší brankář..... Na co???? Myslim si , že Čech by vyměnil svoji veleslávu, za pitomejch 10 minut proti Řekům.

Reagovat
HOST*A.G.

Je krapet rozdíl mezi Premier League a Primera División. V Anglii se hraje na dvě tři šance a de o to je chytit. Čech je chytí. Pochybuju, že ten machírek se žvejkačkou by je chytil! A mimochodem Čech nechytá jen v Anglii, kde se podle tebe neútočí, ale i v Lize mistrů (kde jednoznačně předčil Valdese) a v nároďáku. A to tu nebudu rozebírat jeho působení ve Francii, kde byl "polovinou" Rennes! Zkus se někdy kouknout na zápas ve kterém hraje!

Reagovat
antimadrista

Tak co se týče tý LM,tak všichni víme jak to bylo. Chelsea se zabetonovala a nedovolila soupeři vystřelit.. a i přesto,že Čech nemá žádnou práci je super brankář viď?

Reagovat
HOST*A.G.

Ze zabezpečený obrany hraje celá Anglie.... Ale jako Čecha dávat za příklad toho, který jen v podstatě doplňuje tým je chyba. To ho pak dáváš na stejnou ůroveň jako Nikopolidise.

Ale spíš furt nechápu, proč ho spojuješ jenom s Chelsea. Ta má možná nejlepší obranu. ale co to Rennes, kde by tehdá bez něj byli. A ti snad měli takovou obranu jako Chelsea!!..... Nebo repre! máme sice dobrou obranu, ale ne jako Chelsea, snad možná jako Barca...... A to nebudu rozebírat Spartu.. Nebo ta snad má podle tebe taky dokonalou obranu ??? ač fandim Spartě no nevim teda!!! hlavně to ber s klidem! dyť tyhle sestavy roku neříkaj nic. Rozhodující je co dělaj na hřišti!

Reagovat
smazaný uživatel

Čech v LM? Mrkni se na počet inkasovaných golů v každém zápase od posledního zápasu ve skupině, myslím, že méně než dva se tam vyskytují jen opravdu zřídka. A to všechno prosím z těch 2-3 šancí za zápas, kde "jde o to je chytit"

Reagovat
HOST*

hele doktůrku! asui číst umíš, to jo! ale porozumět textu to asi ne, co? zkus si moji zrávu přečíst ještě jednou jo?!

Reagovat
HOST*A.G.

Samozřejmě jsem tu předchozí zprávu pasal já.

Reagovat
HOST*quadaup

Zase plácáš nesmysly. To mám nejradějc takové odborníky co si vezmou počet střel na branku a už ví kdo byl v zápase lepší. Tak takovej imbecil mě dokáže vždycky vytočit

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi tam Adriano a Jankulovski...

Reagovat
HOST*Andy

Oni tam jsou, Jankul má 2 hlasy a Adriano 1. Neboj, oba se tam objeví za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne v zakladu.

Reagovat
HOST*

Brankar:celkom dobre ale kebyze tam nema taku skvelu obranu tak neviem... ale inak suhlasim

OBRANA:Mohol by tam byt Gabriel Heinze,ten hral tuto sezonu celkom ok namiesto Cannavara

ZALOHA:som rad ze je tam aj Marek Mintal pretoze som Slovak.No sice ja by som hom tam nedal,lebo herne nic moc,dal by som tam miesto neho C.Ronalda

UTOK:namiesto adreya by som tam dal Gilardina

Reagovat
Xavi

nezařadit Ronaldinha do idealní jedenáctky je dost velkej úlet!!! Stejně jako dát hlas Traoremu, Carvalhovi,Berezoutskému Mintál v ideální jedenáctce a jeden hlas Xavimu

Reagovat
HOST*RM

Ronaldinho tam je.

Reagovat
Xavi

to sice jo, ale v článku se píše, že jednomu z hlasujících se tam nevešel... chtěl bych vidět ideální jedenáctku toho člověka...

Reagovat
Mr.Jindros

Bože, jeden z dvaceti a ty se tady z toho poser.

Reagovat
HOST*

no to je tragédie!!! No co sai ho nezná!

Reagovat
Mr.Jindros

ad_Ronaldinho : Jakou ideální jedenáctku myslíš ?

Reagovat
Xavi

to píšu nad tebou

Reagovat
HOST*Michal

AC Milán prý kontaktoval Chelsea, že je ochoten pustit Schevchenka za 60mil. liber.

Reagovat
HOST*Michal

Že by si spolu zahráli zase Ševa s Crespem?

Reagovat
HOST*rominho

Chelsea chce kazdeho kto vie poraidne kopnut do lopty, ale co tak rozmyslam tak zatial neziskali ziadneho hraca z velkoklubu a vzdy kupia niekoho kto hra sice najlepsie ale v klube, ktory proste nemoze odolavat ponukam. Porto, PSV, MArseille,PArma. az na iNter milano , ktore vsak pustilo Crespa, lebo malo pretlak utocnikov. a este jedna vec. mozno sa tomu budete smiat, ale AC MILANO je financne lepsie zabezpecene ako Chelsea, lebo Berlusconi co do prachov moze Abramovichovi statocne konkurovat a dokonca je tusim na tom este lepsie(nedava sice vsetky peniaze do futbalu a neuskutocnuje take nakupy, ale koho potrebuju tak toho si kupia), a este k tomu ma AC vytvorenu vo svete lepsiu marketingovu podu ako Chelsea. zatial teda. za dva roky co je u nich abramovich ac urcite netromfli

Reagovat
HOST*Michal

Šice nekupuje z velkoklubů, ale nakupuje ty hráče co potřebuje.

P. S. Jestli to nevíš tak nakoupila i hráče z Realu Madrid, to jen tak na doplněnou.

Reagovat
HOST*Michal

Sice.......

Reagovat
HOST*rominho

chcel som tym prispevkom vyjadrit, ze neziskavaju hracov, ktori su hviezdami v inych velkokluboch, lebo asi nemaju zaujem az tak ponukat velke peniaze a vsetko su o len pokusi ci nieco nahodov nevide( dufam, ze ma chapes) a co ssa tyka Realu asi narazas na Makeleleho ,ktoremu sa malil plat 1,8 mil. euro a tak radsej odisiel

Reagovat
HOST*Michal

Narážím na Geremiho.

Reagovat
HOST*rominho

myslel som hracov, ktory su v inych velkokluboch v zaklade a najvacsimi hvezdami a takych zatial neziskali ani jedneho a dufam, ze ani neziskaju

Reagovat
HOST*stam

rominho ma 100% pravdu.... Silvio schova romana do vrecka..sice to envraza len do futbalu ale je 3.najbohasti v europe.... a shevchenko je NEPREDAJNY..a navyse vyhlasil ze nikde inde neprestupi len sa vrati do Dinama Kyjev ..v 35

Reagovat
HOST*Michal

Musím uznat, že má rominho pravdu, ale to jen potvrzuje , že Chelsea nekupuje špatně, protože z hodně hráčů se v ní hvězdy staly.

Reagovat
HOST*rominho

hviezdy sa stali, preto Shewu nepotrebuju, lebo su tu hraci v mensich kluboch.Joaquin a pod.,preto ani Shewom ci Ronadlinhov prestup nie je potrebny a z mojho pohladu je to len nuda z abramovichovej strany

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa skôr zdá,že je to taká márnivosť Abramoviča,ako keby chcel semtam kopírovať Pereza z Realu-kupovať len veľké mená.Môj názor je,že Mourinho má a vždy mal chladnú hlavu-on totižto nepotrebuje mať mančaft plný hviezd,on potrebuje mančaft,ktorý bude najlepší na svete.A on ho chce vytvoriť a podľa mňa ho aj vytvorí.

Reagovat
Kily

tak teď nevim, jestli je na tom silvio s penězma líp než abramovic, nedávno jsem četl, že abramovicovo jmění je 14,7 miliardy dolarů, tolik podle mě berlusconi zase nemá

Reagovat
HOST*rominho

berlsuconi ma asi 10 miliard + marketingove postavenie ac na trhu, ktore je lepsie nez chelsea . kedze chcu Shewu za 60mega, tak sa mozu abramovichovi vysmiat do xichtu,lebo to pre Berlusconiho nie su peniaze a kde by potom nasiel tak kvalitneho utocnika.nikde

Reagovat
HOST*RM

Útočníků si už letos koupili dost (Gilardino, Vieri), teď je na čase nějákého prodat, já bych to tipoval na Inzagiho.

Reagovat
sansiro

Berlusconi je bohatsi nez Abramovic. Mezi nejbohatsimi lidmi sveta je na zebricku vyse.

Reagovat
HOST*Andy

Nechutné. Hádat se kdo je bohatší?

Reagovat
antimadrista

Oba to jsou vydřiduši a Putin je oba zavře

Reagovat
HOST*Michal

Proč by Putin zavíral Berlusconiho?

Reagovat
HOST*RM

U Putina nikdy nevíš.

Reagovat
HOST*rominho

inak kraje obrany su uz dost stare a ukazalo sa , ze niekedy nestihaju velkemu tempu.Liverpool,LA coruna . Jankulovksi je jak na tom a myslite si, ze bude vobec hravat a hlavne kde, lebo obrana je obsadena Maldinim a zaloha Seedorfom. Hladal by som nahradu za Cafua.co tak Daniel zo Seville.kto pozeral ms 20 v saudskej arabii,tak mi da za pravdu

Reagovat
HOST*Michal

1. Cafua určitě ještě aspoň rok nechat, protože umí podpořit útok.

2. V případě Maldiniho bych ho, POKUD by se mu nedařilo, vystřídal Kaladzem.

3. Měl by ses naučit, že na začátku věty je velké písmeno a věta končí tečkou.

Reagovat
HOST*rominho

mal by si dostat rozum a nerypat do veci, ktore nemaju s fotbalom nic spolocne, lebo zachvilku tu bude hodina slovenskeho a ceskeho jazyka,namiest futbalu.co sa tyka Cafua, tak to co hovoris bude platit este desat rokov,ale vymena uz sa blizi a naco ju oddalovat, lebo ak si videl hrat niekedy Daniela, tak ho budes chciet hned , lebo je ako Cafu v 25 rokoch

Reagovat
antimadrista

Taky se díváte na realmadrid tv ? Ty parchanti to dali volně, takže to můžete chytat normálně na astře. A Barca tv je furt zakódovaná

Reagovat
HOST*Michal

Nezáviď , raději si vezmi kapesník a jdi se vybrečet.

Reagovat
HOST*Andy

Antimadrista rýpe,co? To je ale humorista.

Reagovat
antimadrista

No ne jako to je nespravedlivý. Proč má Real Madrid mít tu možnost vysílat volně a Barca ne?

Reagovat
HOST*RM

Protože Real je klub KRÁLOVSKÝ. Tak to je tak.

Reagovat
antimadrista

"Královský" je ve Španělsku každej třetí klub

Reagovat
HOST*RM

Ale tento je Nejúspěšnější. Tak to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, takže vlastně real madrid patří do společnosti Realu Murcie apod

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu,to je jasné,kráľ je vždy len jeden a vždy Madrid,reakcie našich barcelonských kamarátov sú len slepá závisť

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty se díváš?! Jsem v šoku!

Reagovat
antimadrista

No jako jo no. Je dobré mít nepřítele na očích.

Reagovat
HOST*RM

Souhlasím. Já se taky občas kouknu na stránky Barci.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, to já taky, ale pro jistotu mám po ruce pytlík na zvracení A při čtení Mundo Deportivo si monitor nesu rovnou na hajzl Real Madrid má lepší finanční politiku, protože Pérez na rozdíl od Laporty do toho vidí. Nákup hráčů je věc jiná

Reagovat
HOST*Andy

Který tým má podle Vás největší perspektivu stát se do budoucnosti TOP teamem? Nebo aspoň týmem, který bude schopný vyrovnat se nejsilnější konkurenci?

Osobně ani nevím, ale třeba takový Lyon?

Reagovat
HOST*Michal

Jestli si udrží ty hráče co má a sem tam někoho koupí, tak věřím Villarealu.

Reagovat
HOST*Andy

Jsou mi sympatičtí, ale moc jim nevěřím.

Reagovat
HOST*RM

Neboj však Atletiko má taky nějáké šance. Zvlášť jestli to půjde Bianchimú. Za 2-3 roky by se mohlo pravidelně střídat s Barcou na druhém místě (1. Real, 2. Atletiko, 3. Barca, ...)

Reagovat
HOST*Andy

Hmm, je to možné. Ale zapomněl si na Valencii!

Reagovat
HOST*ronnie

Tak to byl trochu ulet ne???? 1.samozřejmě Barca a pod ní ten zbytek!!

Reagovat
HOST*Andy

ronnie, tebe sleduju. Ty tu čeříš vodu.

Reagovat
antimadrista

Samozřejmě že Barca. Má mladý a perspektivní tým,ale to tu zmiňovat nemusim

Reagovat
HOST*Andy

Barca už je top team. Zkus přemýšlet trochu víc.

Reagovat
HOST*

Souhlasím, ale the best stále ještě není a doufám, že ani nebude.

Reagovat
HOST*

Já taky.

Reagovat
HOST*Andy

Sorry, zapomněl jsem se podepsat.

Reagovat
HOST*RM

Já taky. Už jsme 3.

Reagovat
HOST*Michal

To jsem psal já, to the best.

Reagovat
HOST*Michal

"Ukázali jsme v této sezóně soupeřům, jak silní jsme. Musejí se zlepšit, pokud nás chtějí porazit. Jinak nemají šanci," nechal se slyšet Mourinho v ostrovním deníku The Sun. "My naopak musíme protivníkům předvést, že ze Stamford Bridge se body vozit nebudou. Musíme doma pravidelně vyhrávat," prozradil kouč plány na příští ročník.

Jen ať to výjde

Reagovat
HOST*rominho

snad nefandis klubu bez historie a tradicie? to slovan bratislava je na tom historicky lepsie ako CHelsea

Reagovat
HOST*Michal

Tak kolik to bylo dnes rumíků rominho?

Reagovat
HOST*rominho

8. ja sa vzane pytam ci fandis chelsea, lebo chcem vediet dovody

Reagovat
HOST*rominho

A co sa tyka Slovanu bratislava tak je na tom europsky uricte lepsie ako Chelsea, tak tu nehovor o rumoch, lebo asi historiu moc neznas. to ze su teraz v druehj lige neznamena , ze tak bolo stale.aj Ceskoslovensko byvalo na tom lepsie

Reagovat
HOST*Andy

Sorry, že Vám vztupuje do debaty. SLOVAN JE MINULOST, BLUES JSOU BUDOUCNOST.

Reagovat
HOST*rominho

tak to je jasne, zle robit si srandu zo mna a rum.ja som abstinent a co som napisal o slovane je pravda, aj ked to je minulost

Reagovat
HOST*Andy

Vždyť já vím, že píšeš pravdu. Slovan to je historie sama.

Reagovat
HOST*Michal

Dík Andy , že jsi mě pomoh. Dlouho jsem přemýšlel, jak mu to slušně napíšu, že Chelsea má nějákou perspektivu, ne jako ten jeho Slovan.

Reagovat
HOST*

A jakou by měla Chelsea perspektivu bez Abramoviče?

S ním by ji Slovan měl taky

Reagovat
HOST*rominho

presne tak. bez Abramovicha by boli v riti a s nim by siel hore aj slovan. to mam fandit Chelsea koli tomu , ze tam pride niekto , pokupi vsetkcyh moznych a ide hrat futbal.Ziadna poriadna historia, tradicia, uspechy. Raz povedal trener slovana(nechcem sem pliest slovan, ale ten vyrok bol dobry) , ze Radsej bude brat vlastnych odchovancov ako cezpolnych hracov. dufam, ze chapes tomu vyroku.Chelsea si nic nevychovala, nema nic s cim sa mozem stotoznit(Real Barca vzdy hrali utocny futbal, Juventus zase co ho sledujem defenzivny.atd.atd.)proste je to zmeska nakupencyh hracov a vzdy hraju nieco ine pdla trenera. nehovorim, ze za 20 rokov im nebudem fandit, ale v sucasnoti.pcheeee. podla mna kto im fandi je odchovany na hviezdach

Reagovat
HOST*

Nevadí mi fanoušci Blue kteří jim fandí minimálně 4roky. vadí mi ty, kteří k Chelsea přišli s Abramovičem a to Michal je

Reagovat
HOST*rominho

ja nemam rad chelsea koli tomu ako nemam rad reprezentaciu kataru a podobnych. proste kazdemu kto vie hrat futbal a pravidla to dovoluju kAtarski sejkovia ponukaju prachy a zmluvy a pod., to iste je u Alexa.ved on este ani nehral v japonsku a uz bol reprezentant. to je humus a s futbalom to nema nic spolocne.

Reagovat
HOST*rominho

so fanusik barcy a nenavidim real tak ako realisti nenavidia barcu, ale su to takmer identicke tymy co sa tyka filozofie futbalu, tradicie , historie a pdoobne. a proste je v tom tradicia , ze barcelonsita neznasa real a naopak, ale vzdy radsej real ako chelsea, lebo Barca, real atd.si buduju svoj marketing uz viac ako sto rokov aby mohli teraz kupovat take hviezdy ake kupuju(je to dlhodoba cinnost) a ABRAMOVICH jednoducho pride , skupi a ide hrat. to sa mi zda nepekne a hlavne nefutbalove a voci klubom nefair play

Reagovat
HOST*yarda

Tak to je velmi pěkný příspěvek

Reagovat
HOST*Andy

Tak teď si mě hrubě urazil. To ti nezapomenu. Já Blues fandím už tak 7 roků. Doby, kdy tam hrával Tore Andre Flo, Casiraghi atd. mám v živé paměti. V bráně Goey, pátá, šestá místa. Vynikající zápasy s Barcou v Lize Mistrů. Modrá barva. hrdý lev ve znaku. Dříč Zola. Lampard fotbalově skoro ještě v plenkách. A pak jsem jednoho léta s tisku zjistil, že je koupil nějaký ruský miliardář. Nevěděl jsem, co si mám myslet. Můj favourite team konečně vystupuje ze stínu. Nadšení, ale brzy vyměnila trpkost. je to ještě vůbec Chelsea? Je, pořád mi Abramovič nejde k duhu, ale bez něho by to nebyl top team. Je to kruté, ale je to tak. Zvykni si na to. Já už jsem si zvykl.

Reagovat
HOST*rominho

tak to je nieco ine, ale pravdu povedat ja som im tiez trochu fandil, este ked ich trenova Gullit a hrali nejaky zapaas v Cesku ani neviem s kym a kedy, ale ked prisiel abramovich tak sa mi cely tym z hnusil, lebo uspechy sice maju , ale to by mal kazdy. chcem ronadlinha, kupime, chcem Shewchenka, kupime, chceme nestu , kupime. vykupia najlepsich hracov na danom poste, daju najlepsieho trenera baaac.jasneee ze su uspechy.

Reagovat
HOST*Andy

Sorry, ale to velkokluby dělají, že kupují nejlepší hráče. Abych se přiznal je mi víc vlastní koupit nadějného hráče a vychovat si ho. Taky toho vašeho ronaldinha nechci. Nechci ani Schevu, patří prostě k AC. mám rád klubismus,ale, řekni mi co s tim mám dělat. Už si konečně zvykni a nepomluvaj pořád.

Reagovat
HOST*rominho

tento prispevok som ja nepisal > Nevadí mi fanoušci Blue kteří jim fandí minimálně 4roky. vadí mi ty, kteří k Chelsea přišli s Abramovičem a to Michal je .> takze nepomlouvam, len som vyjadril vlastny nazor na chelsea a hlavne to preco im niekto fandi.ale ked je to tak ako hovoris, tak v pohode, ale aj tak sa mi chelsea hnusi a je pravda , ze oni kupuju tiez velke hviezdy, ale jednoducho oni museli nato tvrdo pracovat(japonske turnaje, vybudovana pozicia predajnosti dresov,, suvenirov, atd.atd.). a ten prispevok som fakt nepisal ja, ale chelsea rad nemam, to neznamena, ze pomluvam teba

Reagovat
HOST*Michal

Víš proč většina z Vás pomlouvá a nenávidí Chelsea? Protože jí závidíte, že má prachy a může si koupit ty hráče, které chce. Mimochodem podívejte se koho kupuje a zjistíte, že superhvězdy nekupuje. To že se o nich píší kachny je jiná věc. Chelsea má dlouhou tradici, přes 100let, tak nechápu proč říkáte, že před Abramovichem nic neznamenala.

Já se na to dívám takhle, lepší Abramovich než Glazer.

Reagovat
HOST*rominho

uz som ti pisal, ze nenavidim , ze kluby ako Barca, Chelsea si musia 100 rokov budovat svoju trhovu poziciu , aby vo svete nieco znamenali a mali zarobkovu cinnost a az potom si kupia nejaku hviezdu a kluby ako Chelsea , ktore financne boli v krachu a kazdy rok dychali z posledneho, aby sa zachranili pred bankrotom a potom pride nejaky Abramovich a ..................... Je to nesportove a proti pravidlam mojich fair play. to nie je zavist, ale tiez by sa ti nepacilo keby ja neviem komu fandis. dajme tomu Sparte, by prisiel do Ostravy Abramovich a urobil z nich semifinalistov ligy majstrov v priebehu dvoch sezon. co je na tom zaujimave.nic? a mozno ty to nevidis, ale po prichode Abramovicha sa zastavil prestupovy trh,lebo on sice kupuje , ale ostatni musia vyckavat co Chelsea spravi a tak je z naakupov hovno a cenu urcuje momentalne Chelsea. nechapem preco si ich zastavas a tvrdis, ze im zavidim. nezavidim. je to proti sportovej tradicii a uz nejde o fotbal, ale len o prachy a kto ich ma tak ma vsetko a male kluby jednoducho mozu ist do prdele a stane sa tu za par rokov iba skupinka nejakych 20 klubov , ktore budu medzi sebov hravat.

Reagovat
HOST*

Barca, Real, ACM, Juve, ManU, Arsenal. Ty maj taky prachy. Ale ty si je dokázali vydělat i bez nějakýho mamonáře.

Já jsem Rominha pochopil tak, že Chelsea nic předchozích 100let nehrála až na pár výjimek, kdy se jim něco podařilo vyhrát. Chelsea by byla úplně jinde bez Abramoviče, zatim co jiný týmy se dokážou obejít i bez něj.

Glazer je parchant, kterej ale pomůže spíš sobě než ManU k většímu bohatství. Všimni si ManU bez žádnýho podobnýho člověka jako Abramovič nejbohatší tým. Real bez žádnýho člověka jako Abramovič 2.nejbohatší tým. Prostě bez Abramoviče by jste byli socky, který by hráli střed tabulky a neměl by tolik fanoušků.

Pro příklad Andy mi nevadí, páč jim fandí 7let. Michal mi vadí, páč jim fandí maximálně 2 a půl roku. Se dá říct snadno. My jsme nejlepší, když vám nějakej rus dává peníze na co chcete. Nic bych neříkal, kdyby jste vyhráli ligu bez něj. Bych se hluboce klaněl, ale takhle flusnout na vás je škoda.

Reagovat
HOST*A.G.

myslíš? já ti nechci brat iluze,ale mrkni se na nějaký stránky o historii realu(ne ne jejich,ani barci) a myslim,že tam nějakýho mamonáře najdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Top teamom sa určite stane Chelsea / ak udrží Mourinha /.

Reagovat
sansiro

Fiore sel na hostovani do fialek

Reagovat
HOST*Andy

Anderlecht posiluje. Goor a teď Fiore. Hmm, zajímavé.

Reagovat
HOST*Michal

Asi sansiro nemyslel Anderlecht, ale Fiorentinu.

Reagovat
HOST*for spanhel

Andrlechtu se odjakživa říká fialky o Fiorentině jsem to neslyšel

Reagovat
HOST*rominho

spanhel, ty si vsade skoro ako ja

Reagovat
HOST*Andy

Fialky, to označení znám jen pro Anderlecht. Pro Fiorentinu jsem ho nikdy neslyšel.

Reagovat
HOST*Michal

3el do Fiorentiny (fialek) a dost.

Reagovat
HOST*Michal

Šel...

Reagovat
HOST*

napiš mi odkud to máš....

Reagovat
HOST*

Tak proč Fialky to Fiorentina prostě neni

Reagovat
sansiro

Jo myslel jsem Fiorentinu samozrejme - jinak fialky Tuto rostlinu maji i ve znaku.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, já ti nechci brát iluze, ani upírat botanické znalosti, ale oni mají ve znaku klasickou erbovní lilii a to italsky se jim říká "viola" proto, že mají fialové dresy a část znaku

Reagovat
HOST*rominho

a tym barcelony> Valdes, Belletti, Puyol,Marquez, Van Bronckhorst, Van Bommel, Xavi, Deco , Ronaldinho, Giuly, Etoo

b tym barcelony> Rustu, Gabri, Edmilson, Oleguer, Silvinho, Albertini, Motta,Iniesta, Ezquerro, Larsson, Maxi Lopez.

ked prvy tym vyhral titul , som zvedavy ako by sa umiestnilo takzvane becko

Reagovat
HOST*

jí bych dal do áčka iniestu za xaviho nebo giulyho

Reagovat
HOST*lol

Vždyť Xavi hrál letos úplný hovno nechápu co na něm vidíte? Takový přebytečný hráč.

Reagovat
Xavi

pořádně se profackuj

Reagovat
HOST*Michal

Xavi je důležitý hráč, dříč, je vidět, že se nezajímáš o fotbal, ale pouze o to kolik dá kdo gólů.

Reagovat
HOST*rominho

od vcera som tu nebol a nestacim sa cudom aky lempl sem chodi a napise, ze Xavi hral uplny hovno a ze je prebytecny hrac. Chlapec , Xavi ma odohratych najviac zapasov celej Barcy. je to spanielsky reprezentant. Ma onho zaujem aj Chelsea, ale on ako katalanec odmietol a chce ostat v barce.Pre Rijkaarda je to jeden z najdolezitejsich hracov a ty napises , ze hral hovno. vidim , ze si velky odbornik.

Xavi,ktory diriguje hru zalohy barcy, ten co skoro nikdy nestrati loptu a posiela krasne nahravky.dokonale vie vyuzit prednosti svojich spoluhracov akymi su Ronaldinho, Etoo,Deco.ty nevidis tie krasne kolmice? napriklad zapas Barca Ac Milan, kde brutalne nahral Etoovi a ten z prvej skoroval. XAvi je novy Guardiola a mozno v sucasnosti najlepsi hrac na svete na svojom poste, ale to by si musel rozumiet aky to je post. okrem toho to co hraci bez defenzivnych uloh splnia za jeden zapas je schopny splnit aj s defenzivnymi. skoda sa tu rozculovat a chod si radsej prestudovat hru Barcy a hlavne Xaviho post, ktory je v Barce uz dlhe roky povazovany za ten najdolezitejsi a potom prid spat a ospravedln sa. ok. lebo tymto urazas nie nas ale sam seba. este jeden dodatok. kto si myslis , ze moze za to, ze barca dokaze cele zapase obliehat superovu sesnastku? Xavi a Deco. si lama

Reagovat
HOST*rominho

od vcera som tu nebol a nestacim sa cudom aky lempl sem chodi a napise, ze Xavi hral uplny hovno a ze je prebytecny hrac. Chlapec , Xavi ma odohratych najviac zapasov celej Barcy. je to spanielsky reprezentant. Ma onho zaujem aj Chelsea, ale on ako katalanec odmietol a chce ostat v barce.Pre Rijkaarda je to jeden z najdolezitejsich hracov a ty napises , ze hral hovno. vidim , ze si velky odbornik.

Xavi,ktory diriguje hru zalohy barcy, ten co skoro nikdy nestrati loptu a posiela krasne nahravky.dokonale vie vyuzit prednosti svojich spoluhracov akymi su Ronaldinho, Etoo,Deco.ty nevidis tie krasne kolmice? napriklad zapas Barca Ac Milan, kde brutalne nahral Etoovi a ten z prvej skoroval. XAvi je novy Guardiola a mozno v sucasnosti najlepsi hrac na svete na svojom poste, ale to by si musel rozumiet aky to je post. okrem toho to co hraci bez defenzivnych uloh splnia za jeden zapas je schopny splnit aj s defenzivnymi. skoda sa tu rozculovat a chod si radsej prestudovat hru Barcy a hlavne Xaviho post, ktory je v Barce uz dlhe roky povazovany za ten najdolezitejsi a potom prid spat a ospravedln sa. ok. lebo tymto urazas nie nas ale sam seba. este jeden dodatok. kto si myslis , ze moze za to, ze barca dokaze cele zapase obliehat superovu sesnastku? Xavi a Deco. si lama

Reagovat
HOST*Andy

Přidám se k tobě. taky nevím, co na něm všichni vidí?! Ale říkat o někom, že hraje hovno? To si můžeš říkat možná tak, když si jdeš zahrát fotbálek s kámošema. Sorry, ale barca, to je trošku jiná úroveň.

Reagovat
HOST*Tomik10

Rad bych se vyjadřil k velmi důležitému tématu a to k budoucnosti momentálně nejlepších týmů světa. Začal bych asi realem:

U REALU je odpoved na otazku budoucnosti jednoducha a to takova: Jedina budoucnost tymu je robinho. Jejich soupiska je složena pouze z třicatniku typu figo,zidane atd. Ty jim už moc dlouho pomahat nebudou. Vedeni realu aspon trochu omladilo soupisku o robinha ale ten to taky sam neutahne, nepochybuji však že real nikoho nepřivede ale zatim je kadr bileho baletu hrozně stary.

Nadruhou stranu jiny španělsky klub BARCELONA je naprosto opačny připad. Nechci tady nijak zminovat že si talenti Barcy moc nezakopou, protože mi je jasne že momentalně klub tahnou jiní hráči (eto'o,ronaldinho) ale když se podivame kolik je nynejšim talentum barcy a realu zjistime že tahouni barcy jsou o dost mladší takže když k nim za par let přidame iniestu, maxiho, gerarda a dalši bude za těch par let z barcy jednoduše nejlepší tým světa.

Z anglickych klubu: okolo ARSENALU A MANCHESTERU jsou asi velmi chytři lidi jelikož jejich sestava je složena z velmi zkušenych veteranu, kteři dodavaji nezkušenym mladikum obrovske znalosti a zkušenosti - u manu je to Giggs, Scholes a Keane a u Arsenalu je to Bergkamp, Pirés a Lehmann. Zvlaště arsenal nema ani tak moc stařiku (jako manu) ale ma přemiru hraču přes třicitku nebo hráču k třicítce se blížících. Hlavně utok ma ale arsenal mlady (Van Persie, reyes ale i Henry) a pokud přijde taky baptista bude to mnohem lepši, zalohu vyvažuje fabregas a flamini, kteři vyborně doplnuji vieiru, gilberta a pirese. Obrana je smesice vesmes mladych hraču. Slabinu ma arsenal akorat v brance kdem stoji často chybujici Lehmann. U manu je to jinak, manu ma k dispozici zkušene mazaky a mlade talenty. Neco mezi jsou pouze obranci Ferdinand a Heinze a utočnik V.Nistelrooij. I přesto ale mlade pušky výborně doplnuji starši generaci a i přesto že v minule sezone manu moc dobře nešlapalo myslim že v přišti sezoně muže mit manu mnohem lepši vyhlidky.

A ještě k Italii: Tam nalezam taky jeden velmi stary tym a to JUVE: Myslim že by juve mělo rozhodně přivezt některeho šikovneho mladeho založnika. Nedvěd, emerson a dalši už brzy odejdou a zustanou blasi a camoranesi. Blasi narozdil od camoranesiho nehraje stabilně v zakladu takže by na jeho postu (postu def.založnika) mohl mit juventus slabinu. Myslim ale že vedeni juve je natolik schopne aby přivedlo nějakeho talenta. Totež plati o obraně a utoku stači jmenovat Del piera, thurama, cannavara a trezegueta. Posledni dva nejsou žadni stařici ale nadruhou stranu ani žadni mladici. A nakonec sem si nechal AC MILAN. Ten je podle meho hned po Barceloně (nebo s Barcou) nejperspektivnějši tym. Tymu velmi pomuže přichod strelce gilardina ktery aspon trochu omladil utok- nadruhou stranu i vieri bude přinosem ze strany zkušenosti a smyslu pro zakončeni. Oba jsou hrači pro zakončeni kterych ma ac mnoho ale uvidime... . Jediny članek v ac ktery zatim nema moc budoucnost je obrana Maldini, Cafu a Stam už jsou až moc staři na to aby tahli ac. I sem by to chtělo někoho mladeho. Sice by na postu odchazejiciho ,,internacionala'' Maldiniho mohl hrat Jankulovski ale je všeobecne zname že ho v zaharaniči znaji jako leve založnika a ne obrance. Zaloha je naprosto vyvažena. Tam neni problem.

Reagovat
HOST*rominho

neviem naco tento prispevok. Real ma dost prachov , aby si kazdym rokom obmenil nejaky post , ktory bude potreba.tak ako vsetky ostatne tymy co si vypisal. V Manchastri to ide plynulo , kazdy rok jeden ci dva posti sa obmenia a nemaju potom problem s nejakym zabudovavanim hracov do tymu, elbo kostra sa nemeni a ak sa meni tak len velmi pomaly.

Reagovat
HOST*Tomik10

To je sice možny že ma real dost prachu ale on je nepouživa na jedine co se zatim zmohl je robinho (což byl ale dobry nakup) a nic jinyho jastli si mysliš že dokaže nahradit, KVALITNE NAHRADIT Zidana, Figa, Cassilase a Carlose. Tak to se teda hodne mylis tolik penez zase real nema , aby si moh koupit koho chce

Reagovat
HOST*rominho

NA Figom poste hrava Beckham , ktory este nejaky ten rok vydrzi, Zidana nenahradia ani keby mali 100 milirad, lebo taky hrac na svete nie je, jedine Ronaldinho a toho nepustime. Inak vies kolko je CAsillasovi. ved on moze este chytat aj dalsich 10okov tak neviem o com tocis. Carlos je dobry smerom dopredu ale v zadu niekedy zlihava, takze uz ide iba o to, aby nasli vhodneho hraca.

Reagovat
HOST*Tomik10

To neviš že cassilas je jednou nohou v manu?

Reagovat
HOST*rominho

ale ale . to su reci jak prd. pocul som tiez. pocul som aj ze pride nahrada z argentiny, ale inak naco by sa ho zabvovali. a este k tomu. casillas je svetova extra triedara na ciare , ale s centrmi ma hrozne problemy a vobec nevie poriadne vybehnut a stiahnut ich, takze az tak tazke ho nebude nahradit.

Reagovat
HOST*RM

Navíc manu si letos koupil Van Der Saara. Takže o čem je řeč?

Reagovat
HOST*rominho

uvedomujes si , ze Casillas chytal v Reale uz od 16tich a teraz mu je asi 23/24. ake nahradzanie. za Carlosa chcu Lahma, ktory myslim, ze ho nahradi, lebo v obrannej cinnosti je lepsi ako Carlos a v utocnej sice nanho nema, ale vie tiez dobre prehnat supera. len keby nebol stale zraneny. Salgada asi vymeni Ramos, ktory moze hrat jak na kraji tak v strede a Zidane sa jednoducho vymenit neda, takze tu nejde o prachy

Reagovat
HOST*Tomik10

Ja vim že cassilas neni stary ale hrozně ho chce manu ikdyž nevim jestli nepolevi když ma toho van der sara. O zidana nejde o vymenu ale o konec kariery ktery se nezadržitelně bliži

Reagovat
HOST*rominho

vymenit som myslel nahradit.Zidana teda nenahradia. a preco by pustal Real 23/24 rocneho brankara, ked nemusi v zhladom na jeho vek hladat brankara dalsich 10 rokov.

Reagovat
HOST*Tomik10

Nevim ale asi se ho manu už vzdalo když ma už van der sara

Reagovat
HOST*rominho

tak Edwin je tiez dobry brankar. mzono aj lepsi, ale to by tu bolo na diskusiu. ja som pocul, ze za Casillasa este pocas roka ponukali nejakych 20 mega a to sa mi zda moc, ked teraz maju Edwina tak to je zbytocne

Reagovat
HOST*Tomik10

Iker by odešel proto že měl neshody s vedenim chapes?

Reagovat
HOST*RM

Jsem to počítal a základní sestava Realu(ta na konci sezony) má věkový průměr něco mezi 26 a 27 roky. Ale však mi to ještě omladíme.

Reagovat
HOST*rominho

hovori sa, ze hrac je futbalovo na tom najlepsie v 27 rokoch, takze to nie je az take zle. ale niektore posty vymenu fakt potrebuju

Reagovat
HOST*RM

Však jo. Ale teď máme např Dioga a ten by snad mohl nahradit Saldaga. Dále potřebujem jednoho stopera. Připravit si koho dáme až Zizu skončí (Ronaldinho by se šikl, škoda že hraje zrovna v Barce ), Becks taky pár let ještě ujde. Carlos tady váhám no snad ten Lahm nebo A. Cole, ale kolik má Cafú a stále hraje dobře. Gravesen má myslím 28? to na obranýho záložníka ujde. No a v útoku je to tuším jasný přijde Robinho (náhrada za Raula), Owen ještě není tak starý (25?) a za Ronalda se snad někdo najde, šikl by se takový Adriano. Nalevo do zálohy bychom snad nějak za rok za dva ten manu ukecat, aby C.Ronalda prodal ne?

Reagovat
HOST*yarda

Cole a C.Ronaldo prodloužili, takže smůla. Levých obránců formátu R.Carlose je zoufale málo, možná zkusit znovu J.Ameriku? Adriano přijít MUSÍ! No a ke sporům ohledně Casillase jsem se už vyjadřoval mockrát Tvůrčí záložník je taky dost problém

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem prečo by Adriano MUSEL prísť..

Reagovat
HOST*yarda

Protože nemáme útočníka jeho typu, velmi jednoduché...

Reagovat
HOST*

Yeah! Thirry Henry 27-roků skvěle je to nejlepší kanonír na celem světě!!!!!!!!

Reagovat
Xavi

Gerard je v Monacu

Reagovat
HOST*rominho

presne tak

Reagovat
HOST*rominho

Barca> Puyol 25/26, MArquez 25, Xavi 25,Motta 24, deco27(toho nahradi 20rocny iniesta), ronalinho 25, Giuly 29(Christiano Ronaldo, joaquin> moje dva sny na tento post) Etoo 24. takze barca bude mat potrebu uz mozno za rok s lavym obranocm, potom s pravym a neskor so stredom obrany a kridlom. inak to je vsetko na 5 rokov v pohode.

Reagovat
HOST*Andy

Jestli je to až tak důležité téma, to se mi nezdá. Spíš sis vypsal ruku. Top týmy nejsou malé děti, aby se o sebe nepostaraly.

Reagovat
HOST*Tomik10

Budoucnost je velmi duležite tema do budoucnosti, mysliš že by si za 10 roku obstal s bergkampama atd. ASI Těžko. SEs asi zblaznil ne!!!

Reagovat
HOST*Andy

No jo, ale proč si to psal, když stejně víš, že ty nej týmy stejně koupí plno dalšich talentů v budoucnu. a na nich pak postaví tým. A nebo si vychovají, ale tomu něvěřím.

Nemůžeš přece říct, že budouctnost realu je Robinho.

Reagovat
HOST*rominho

teraz som na nejakom polskom webe o barce cital, ze Chelsea je ochotna nam ho pustit za 15mil eur. s tym by suhlasil aj Gallas, elbo asi v zaklade hrat nebude v chelsea urcite.. su to polske stranky , plsky moc neviem takze mozno to co pisem je blbost.kazdopadne uz som to pocul aj davnejsie a vobec by som sa tomuy nebranil. 15mega nie je ani tak moc

Reagovat
HOST*Michal

Jestli odejde, tak to bude smutné To už nám tam zbyde ze stoperů pouze Terry a Carvalho.

Reagovat
HOST*rominho

tak Gallas , jeden z najlepsich obrancov sveta proste na lavicke urcite nevydrzi.Ved uz 4 roky si udrzuje vysokostabilnu formu a to je u obrancov vynimka a Mourinho proste uprednostnuje Carvalha.neviem preco. GAllasovi ide o ms 2006 a v obrane Ferreira, Carvalho , Terry, Del Horno/Bridge si nezahra, takze myslim, ze odide a najlepsie k nam

Reagovat
HOST*Michal

Nedávno jsem četl příspěvek kde se psalo, že Barca obránce nepotřebuje.

Reagovat
HOST*rominho

no ja som zase cital, ze RIjkaard sa vyjadril, ze chce este jedneho svetoveho obrancu a to ze sa to nedava az tak verejne na javo je taktika LAporty, aby sa nezvysovala zbytocne cena.

Reagovat
Xavi

Bridge, Gallase ani podobná individua z Chelsea bych nechtěl, navíc nevím místo koho by hráli

Reagovat
HOST*rominho

Gallas by bol super vedla Puyola. tvrdy, nekomprominsny, dobry hlavickar, dobra rozohravka, uz 4 roky ma stabilnu formu bez preslapov a nema ani vyoke financne poziadavky. Edmilson bol zraneny a neviem co od neho ocakavat.dufam, ze len to najlepsie . este je tu Oleguer , k tomu sa nemusim vyjadrovat, ale Marquez mal super sezonu. no nevadi. ja by som Gallasa tak ci tak bral

Reagovat
Xavi

Puyol je jistota, Ednilson byl sice zraněný, ale moc o něm nepochybuju a Marquez je extratřída taky, takže vyhazovat 15mil Eur. aby jsme měli dalšího stopera mi připadá zbytečné

Reagovat
Xavi

+Oleger, který se určitě ještě bude lepšit a lepšit

Reagovat
HOST*Michal

Souhlasím Gallas z Chelsea ROZHODNĚ NE!!!!

Reagovat
HOST*rominho

ja viem , to je pravda, ale mam hlad po nejakom novom hracovi . ono ma to prejde. ale zase MArquez tuto sezonu super, minulu nehral vobec, Edmilson bol zraneny a neviem co ocakavat, takze nemam moc istotu a Gallas by to vyriesil

Reagovat
HOST*Michal

Gallase nám nechte , vemte si Carvalha .

Reagovat
HOST*rominho

prave predchvilou som cital, ze zostava barcy pre buducu sezonu je uz uzavreta, takze nemaj strach. mzono su to ale Laportove vyckavacie taktiky.

Reagovat
HOST*Michal

Dík, že jsi mě uklidnil

Reagovat
HOST*Michal

Ale toho Carvalha si můžete vzít stejně

Reagovat
HOST*rominho

praveze naopak. Barca je klub, ktory vyckava. pozri sa napriklad na minulorocnu kupu Ballacka, ktora sa neuskutocnila. vedenie barcy nie je ochotne robit nakupy za kazdu cenu, ale vsetko zavisi o Rijkaarda a ten rozhodne ci niekoho potrebuje alebo nie.ma na to pripravaky a ked si spomeniem na minule leto tak Deco, Etoo, Edmilson prisli az na konci prestupoveho obdobia, takze myslim, ze sa este nieco udeje.ved toto leto este nekupili nikoho

Reagovat
HOST*Michal

Van Bommel a Ezquerro nejsou nikdo?

Reagovat
HOST*rominho

vies aky je rozdiel medzi kupov a podpisanim zmluvy? toto leto neminuli ani korunu

Reagovat
antimadrista

Pozor, Gallas je velmi dobrý obránce a my obránce letos získat nutně musíme. Máme problémy zvláště při standartkách soupeře a při hlavičkových soubojích a Gallas je přesně ten tip hráče, kterej by to mohl žehlit. Takže toho bych v klídku bral

Reagovat
HOST*RM

Nevím co mám dělat přát ho Barce rivalovi Realu. Nebo chelsea aby tam byl pořád nesprávně na levým kraji obrany.

Mno.. asi Barce stejně je příští sezona naše takže co.

Reagovat
HOST*rominho

je pravda, ze Gallas je super, ale treba aj rozmyslat, ze mame Edmislona, ktory uz dokazal, ze tiez patri medzi najlepsich obrancov sveta. Lyon tri tituly, Brazilia majster sveta. je vysoky, takze aj dobry hlavickar. a je aj brazilec takze musi byt aj obratny a vrtky takze mu nebude robit ani hra po zemi.

Reagovat
HOST*Andy

Edmilson je solidní bek. Avšak čekal jsem od něho v barce víc.

Reagovat
HOST*rominho

vies co je fotbal, to je loptova hra, kde sa hra na dce brany a 22 hracov a jedna lopta. zda sa , ze si totallny laik. Edmislon bol snad celu sezonu zraneny, tak co si chcel cakat, ze bude s roztrhnutym vazivom davat gole a obranovat zaroven ronalda.ak nie si informovyny tak neprispievaj blbostami

Reagovat
HOST*Andy

Já vím, že byl zraněný. Možná jsem to špatně formuloval?

Tak repete, doufám, že tentokrát to pochopíš.

" Edmilson sa jím zatím vůbec nevyplatil. Zraněný hráč, zbytečný hráč."

Já jsem věděl, že mám k němu napsat víc ( jenomže jsem marně doufal, že se o tom zranění nemusím zmiňovat ). Myslel jsem si, že si to nějaký tzv. expert vyloží špatně.

Reagovat
antimadrista

A kdo mohl čekat že se zraní

Reagovat
HOST*RM

Stejný jako Woodgate

Reagovat
HOST*rominho

woodgate v zivote nic nedokazal a neviem ako sa presadi v spanielskom style futbalu.

Reagovat
HOST*RM

Ale v Newcastlu hrál dobře.

S tím stejný to jsem narážel na to zranění.

Reagovat
HOST*rominho

mne ide viac o ten styl. v spanielsku sa hraje uplne iny futbal. jeden na jedneho, kratke tukacky, technika jak ..... a v anglicku kopu lopty dopredu, takze staci byt dorazny v hlavickach a mas pokoj. v spanielsku musi obranca hlavne odoberat hracovi loptu zo zeme a hlavickove typy utocnikov tam skoro vobec nie su> mozno Urzaiz.

Reagovat
HOST*yarda

A Larsson... No o Woodgateovi se toho dozvíme víc, až začne pořádně hrát, jestli začne...Tak Rominho nepředcházej. A pokud jde o hlavičky a vzdušný prostor, tak tam Real v poslední době měl taky problémy...

Reagovat
antimadrista

Jo no

Reagovat
HOST*rominho

Edmilson bo pred zranenim povazovany za jednoho z najplatnejsich obrancov sveta abarca by ho len tak za tusim 12mil. euro nekupovala.ked sa vrati do formy aku mam predtym tak obrana barcy bude super, lebo on je zvyknuty na styl barcy z brazilskej repre

Reagovat
HOST*rominho

no expertov je tu viac a uz by som sa ani necudovla, keby niekto napisal co ty predtym. sa potom nediv , ale radsej spat k veci. Edmislon bol zraneny . je pravda, ze sa im nevyplatil zatial , ale ak sa vrati do formy, co je dost realne lebo jeho hra nebola zalozena nafyzickych zdatnostiach tak ako u Ferdinanda a pod., ale skor na predvidavosti, prehlade hre,atd.atd. kedze absolvuje celu predsezonu pripravu a pripravne zapasy, tak by mal byt velkou posilou do novej sezony

Reagovat
HOST*Andy

Odpověz upřímně. Ty si asi nikdy špatně neformuloval nějaký ten svůj příspěvek?

Reagovat
HOST*rominho

formuloval. uz som predchvilou napisal, ze zmen temu a nevracaj sa tomu.keby mi to tak vadilo tak by som ti to vycital, ale kaslem nato a bavme sa o futbale uz

Reagovat
antimadrista

Třeba je nezapomínat na to, jaký sme letos měli problémy se zraněnýma a počítat s nima, malokterý hráč odehraje celou sezonu bez problemů. Navíc Edmilsona můžeme dát jako def. štít, když by se náhodou něco stalo s Mottou a Bommelem.

Reagovat
HOST*rominho

pravdu povedat, ja by som ho uprednostnil Edmislona pred tymi dvomi. nejde o kvalitu ale o typ, pacilo by sa mi viac hrac podobny marquezovi a tym je edmilson. van bommela a mottu to bude tahat tvorit a odtoho su tam ini:deco, xavi, ronnie

Reagovat
antimadrista

Uvidíme,každopádně je lepší mít jich víc než miň. Kdyby přišel Gallas,tak by se moh Puyol přesunout napravo a Marquez by převzal jeho místo, pač def. štítů bysme měli už dost, kdyby sme tam počítali s Rafou.

Reagovat
HOST*rominho

uz som sa k tomuto vyjadroval na forume.fcbarcelona kam chodis a chcem nech puyol ostane kde je , lebo tam dokaze lepsie dirigovat obranu ako z kraja, kde je to skoro nerealne.

Reagovat
antimadrista

Jistěže to teďka Carles diriguje víc než když hrával beka, to tenkrát obranu řídil Frank de Boer, ale ty Carlesovi výkony byly fantastické, vždy patřil k nejlepším v zápase a byl víc vidět, po pravý straně soupeř nepřešel a díky tomu si většinu fanoušků získal. Kdyby sme ho tam nechali, tak kam s Marquezem? Když už ve středu bude Bommel a Motta a popřípadě ten Edmilson

Reagovat
HOST*rominho

Bellett/Gabri, Puyol, Marquez , Van Bronckhorst a na defenzivny stit Edmislona a tych dvoch na lavku. uz som pisal inde z akych dovodov

Reagovat
antimadrista

Motta je srdeční záležitost a Bommela sme sice měli zadara, ale platit ho jen aby byl na lávce

Reagovat
HOST*rominho

tak platime aj inych futbalistov a len koli tomu , ze ho pltime nebude snad hravat. na ten post preferujem hraca 10 z 10 v defenzivnej cinnosti a 5 z 10 v ofenzivnej cize Edmislon. ako 8 z 10 v defenzivnej a 8 z 10 z v ofenzivnej .dufam, ze ma chapes. enpotrebujem hraca, co bude nieco tvorit, staci mi ak loptu vybojuje a nahra Xavimu a Decovi, ti uz nieco vytvoria. a edmislon vie loptu urcite lepsie vybojovat ako van bommel a motta. naviac vie super vykryvat priestor a hlavne ho to netaha dopredu, elbo obranu ma jednoducho v krvy

Reagovat
antimadrista

Tak to mluvíš o Bommelovi s těma číslama, pač Motta je defenzivní hráč jak hrom.

Reagovat
HOST*rominho

Motta tiez dost casto rad ide smerom dopredu a casto tam aj ostane a zabudne na obranu.

Reagovat
antimadrista

Ale je to přesně ten tip hráče, kterej by se tam hodil.. robustný, tvrdý a nebojí se jít do faulu.

Reagovat
HOST*rominho

to je pravda, ale proste ho to taha aj dopredu a tym padom bude musiet mysliet na obranu Xavi a v predu bude chybat a v tvorbe hry je lepsi ako Motta. takze radsej hraca, ktory bude kryt Xavimu a Decovi chrbat, tak aby vedeli, ze maju vzdy niekoho este za sebou

Reagovat
HOST*Andy

Vyjádřete se prosím někdo na Bundesligu. Zatím co jsem četl to jsou negativní ohlasy.

Reagovat
HOST*rominho

bundesliga sa mi moc nepaci, lebo to stoji za prd. fandim tam norimbergu pochopitelne, bayernu , ale najkvalitnejsi futbal hral asi bayer leverkusen.

Reagovat
HOST*Andy

Mně se taky zdá, že není zrovna nej. Ale když připočteš vynikající fanoušky, plno golů, nikdy nevíš kdo překvapí, ať už z týmů nebo hráčů. Abych se přiznal, tento ročník mě překvapil. jinak fandím Stuttgartu a trochu rozpačitě taky dortmundu.

Reagovat
HOST*rominho

no ja hlavne nemam v nemecku hraca a klub ktory by ma svojim hernym prejavom oslovil. mozno ten Leverkusen. super zohratost a prechod do utoku. nikdo to nespomaluje, kazdy vie kam nabieha a technicky hraci typu Krzynovek vedia aj dobre zakuzlit. Inak rosicky je super a ballack ma dobru strelu, mintal cuch , marcelinho techniku, schweinsteigern talent, makaay srelecke schopnosti, Lucio vsetko

Reagovat
HOST*Andy

Upřímně. Nemám rád něměckou mentalitu. Ale, že tam Rosický šel, to byl pro něho ten nejdůležitější životní krok. Souhlas?

Reagovat
HOST*rominho

mal ponuky z Arsenalu ked siel do Dortmundu. predstavte si zalohu Rosicky Vieira. myslim si, ze by tam pasoval. tvrdost mu nechyba

Reagovat
HOST*Andy

Teď mu nechybí. Ale až němci ho naučili odolnosti.

Reagovat
antimadrista

No ale už tam zapadá, v tom špatnym slova smyslu.

Reagovat
antimadrista

Moc tvrdá liga na můj vkus

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš vkus zvaný "Thiago Motta" ?

Reagovat
HOST*rominho

vacsna tema. takze koho kahna alebo Lehmana. ja preferujem Hildebranda. nerobi chyby, mlady , sikovny,

Reagovat
HOST*Andy

K Němcům jsem já jak ty k Chelsea. Doufám, že jim nikdo nezachytá na MS. Kdyžtak Hildebrand. Je z mojeho favourite teamu. A navíc je to jeden z mých nejoblíbenějších golmanů.

Reagovat
HOST*rominho

co si myslel tym ako ja k chelsea. mne na chelsea vadi to ze skupuju hracov a hraju, ale nemcom sa kuranyi a podobny uz narodili alebo tam hrali odmalicka.na toto si narazal

Reagovat
HOST*Andy

Ne, na to jsem nenarážel. Kuranyie počítám jako pravého němce. Narážel jsem na to, že Chelsea nemáš rád. Sorry, zase špatně formulovaná věta. Jak jsem se moc zakecal, míň mi to myslí.

Reagovat
HOST*rominho

odpustam ti

Reagovat
HOST*Andy

Buď jsme do toho fotbalu až tak moc zažraní, a nebo jsme takoví ubožáci co nemají co dělat, že tu vydržíme takovou dobu.

Reagovat
HOST*rominho

ja sa fest nudim takze co mam robit?

Reagovat
HOST*Michal

Hraj nějáké PC hry, jako já.

Reagovat
HOST*rominho

mam na hovno gaficku ktora mi nepodporuje pixel shader a nemozem toho dost spustit

Reagovat
HOST*Michal

Upřímnou soustrast.

Reagovat
HOST*RM

Lepší je Kahn

Reagovat
smazaný uživatel

A čo tak ten,čo chytá dobre penalty,myslím But? alebo tak nejak.To je tiež talent.Kahn a Lehman sú ťažké povahy,sem tam by som ich nakopal do zadku...

Reagovat
HOST*Andy

But a talent. Je spíš v nejlepších letech. A penalty aj dobře kope.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že se tady nezveřejní, kdo jak hlasoval, protože by mě opravdu VELMI zajímalo, kdo dal do nejlepší jedenáctky sezony Raula Brava No další perly jako Rochemback ( který neměl špatno usezonu, ale nci se nemá přehánět ) a Raul je taky síla.

Reagovat
HOST*+

Nej. sestava: 3-1-2-2-2

GK Casillas - DC Cannavaro, DC Terry, DC Nesta - DM Vieira (Gravesen) - LM Gerrard (Ronaldinho, C. Ronaldo), RM Beckham (Juninho, Kaka, C. Ronaldo) - OM Ronaldinho (Gerrard, Kaka) OM Zidane (Raul, Ballack, Rosický) - ST Henry (Owen), ST Adriano (Robinho, Ronaldo)

Reagovat
smazaný uživatel

dobře dobře zlepšil se v druhé polovině sezony, ale nejlepší na svém postu na světě?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ti to opravím:

namiesto Vieiru Makelele

Zidane ani zďaleka nehral tak dobre ako predtým,takže nie a namiesto neho Lampard

do útoku by som možno dal Eto´a

Beckham sa pol sezóny trápil,takže neviem

ale jednu vec si pochopil správne-najlepší brankár je Casillas

Reagovat
HOST*+

Však tam jsou i jiní

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak předchozích x příspěvků jsem nečetl, ale jen se divím třema věcem: Rozestavení s třemi stopery (kdo takhle hraje? Napadá mě Juve, ale ti mají zase dvě falešná křídla z krajních obránců)... A pak (nic proti Slovákům) zařazení Mintála a nezařazení Casillase... Toť vše. Pište tak pěkně i dál. No a abyste neřekli, že jen rýpu dám k dobru i svou sestavu:

Casillas - Cole - Terry - Puyol - Cicinho - Makelele - Gerrard - Lampard - Ronaldinho - Ševčenko - Adriano

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo tam všetci pchajú toho Puyola?Podľa mňa zas až taký zázrak to neni.

Reagovat
HOST*yarda

Ač fanoušek Realu, kvality Puyola uznávám, prostě vůdčí typ a dříč, hrající až za hranici obětavosti, podobně jako Terry...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.soccerclips.net/compilations.php?page=37&parent=&id=

Stáhni si video "Carles Puyol TARZAN", pokud máš rychlý net.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za tip,aj som začal,ale ten môj net je trošku pomalší,možno keď budem mať viac času.Dúfam,že to aspoň bude stáť za to.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli pro Realistu, ale jsou tam obranné zákroky Puyola apod a jeto trošku udělané tak, že je to tarzan. JE t oi celkem sranda.

Reagovat
Xavi

teda nato, že nesleduješ a jak sám říkáš moc nerozumíš anglické lize, tak máš až moc angličanů

Reagovat
HOST*yarda

Anglická říznost spojená s brazilskou hravostí a španělskými talenty, co víc si přát Ti tři "Angličané" v záloze si to bez pochyby zaslouží. U ostatních dvou jsem byl na vážkách...

Reagovat
HOST*yarda

A na špici ukrajinský "zabiják"

Reagovat
smazaný uživatel

No a sledujem,že tvoj nový obľúbenec sa volá Cicinho Nehral zle,to je fakt...

Reagovat
HOST*yarda

Já měl pro krajní (brazilské) obránce vždycky slabost...

Reagovat
HOST*Hrabo

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, zda-li se do českého národního týmu vrátí Pavel Nedvěd...Slyšel jsem že možná na podzim, nevíte o tom něco víc??? díky

Reagovat
HOST*????

Ha, Ha!

Reagovat
HOST*

OSLE

Reagovat
HOST*????

Reagovat
HOST*Milda

Cech-Belleti,puyol,terry,a.cole-joaquin,lampard,ronaldinho,c.ronaldo-Henry,eto´o

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele