EDWARDS A HALL SI PŘED LOSEM UŽÍVALI

24.11.2002, 14:09
Aktuality
Britský bulvární plátek dnes přinesl velice zajímavou zprávu. Podle ní si vrcholní představitelé Manchesteru United a Newcastlu, oba otcové od rodin, zpříjemnili pobyt v Ženevě před losem druhé fáze Ligy Mistrů sexem s prostitutkami...

Finanční ředitel Manchesteru Martin Edwards (57) a zástupce prezidenta Newcastlu Doug Hall (44) si podle The Sunday Mirror v dopoledních hodinách před losem, který se konal 15.11, pozvali na své hotelové pokoje dvě "lehké ženy". The Mirror svědectví získal přímo od prostitutek, Edwards prý dokonce smlouval o ceně.

Kluby se ke zprávě zatím nevyjádřily, jasno ovšem mají fankluby Manchesteru i Newcastlu - oba pánové by měli okamžitě odstoupit ze svých funkcí. "Martin Edwards stále na klub přenáší hanbu. Jeho kolegové ve vedení by mu měli říci, že je čas odejít," řekl mluvčí Asociace fanoušků Manchesteru Untied Andy Welsh. "Není to poprvé, co Edwards vyvolal skandál s prostitutkou," dodal Welsh.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele