EDMILSON JIŽ ZAČAL S TRÉNINKEM

18.07.2006, 14:46
Aktuality
Zdravotní pauza Edmilsona nakonec nebyla tak dlouhá, jak se původně předpokládalo. Brazilský reprezentant měl být po zranění kolene mimo hru půl roku, již včera se však zapojil do přípravy fotbalistů Barcelony pro novou sezónu, podobně jako zatím největší letní posila katalánského klubu Eidur Gudjohnsen.

Edmilson si na konci května tohoto roku poranil během tréninku brazilské reprezentace koleno natolik vážně, že se musel podrobit operaci, při níž mu byla odstraněna prasklá část menisku, a přišel o start na mistrovství světa v Německu. Podle prvních odhadů měl strávit na marodce šest měsíců, neuplynula však ani třetina této doby a Edmilson zase běhá po trávníku.

"Cítil jsem se velmi dobře, nezpozoroval jsem žádnou bolest," radoval se 30letý univerzál, jenž může hrát ve středu obrany i zálohy.

Na trávník v Barceloně včera ke svému prvnímu tréninku s novými spoluhráči vyběhl Eidur Gudjohnsen. Islandský útočník přišel na Nou Camp za dvanáct milionů eur z londýnské Chelsea a nové angažmá si zatím nemůže vynachválit. "Vím, že jsem přišel do skvělého týmu se spoustou kvalitních hráčů. Vím, že nebudu hrát v každém zápase, ale jsem odhodlaný poprat se o své místo v týmu," je si Gudjohnsen velice dobře vědom těžké práce, která na něho čeká.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (26)

Přidat komentář
HOST*

to Barceloně stejně nepomůže, letos totiž ligu vyhraje Real! Cannavara už skoro májí a ještě přijdou další..... Letos bude Real mistrem

Reagovat
HOST*Luis

V Barce by bylo potřeba vymejct pavouky co se přestupů týče. Zatim jenom Eidur, to je slabota, chce to beka a stopera- Thuram, Zambrotta, Chivu nebo kdokoliv zvučný. Z jejich vlažnosti mi jde mráz po zádech, kór, když Real začíná zbrojit!!!

Reagovat
HOST*Eto´o

Máš stejnou nemoc jako Calderon...jste naivní!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se svému výroku, že Real bude mistrem sám směješ, to snad mluví za všechno..

Reagovat
ronaldinho_10

Píšeš nesmysly! Právě proto, že přijdou ještě další, tak titul nevyhrajou! Týmy, který mají stabilizovaný kádr na tom budou líp, než pár hvězd, který někam zrovna přijdou

Reagovat
HOST*Luis

mně nejde o obměnu kádru ale o doplnění a to na defenzivních postech, který Barcu trochu tlačí, jinak uvidíme na konci sezóny!! Na druhou stranu všichni co jsou v Barce teď už všechno vyhráli- bude jim chybět motivace. Mně jde pouze o zlepšení defenzivy o nic víc, ta současná na obhajobu stačit nebude!!!!

Reagovat
ronaldinho_10

On minimálně jeden hráč přijde... A i kdyby ne, tak defenziva Barcelony není špatná! Když to vemeš podle statistik, tak je 3. nejlepší v lize za minulou sezónu. U Realu je to až 7.místo...

Ono to klame, že Barcelona má špatnou defenzivu. Protože má vynikající ofenzivu, tak se ti vedle ní možná zdá i dobrá defenziva špatnou

A když o něco jde, tak Barcelona umí hrát výborně i co se týče defenzivy. Třeba ve vyřazovací části LM jsme nedostali ani jeden gól ze hry!!!

Reagovat
HOST*Luis

Souhlasim, ale líbil by se mi třeba Thuram do středu k Puyolovi, a taky kdyby se někdo zranil, tak mi chybí adekvátní náhrada- třeba když vypadne Marquez, bojim se Olegeura- podle mne je nevyrovnaný!

Reagovat
smazaný uživatel

tak by mě docela zajímalo co bude s koupí pravého křídla , president Soler ohlásil vyjednávání o C. Ronaldovi, ale zato jak to dopadlo bych to tlustý sele nakopal ........

Soler wyklucza transfer Cristiano Ronaldo:

Sprowadzenie Cristiano Ronaldo, to dla nas utopia

idea ta powstała podczas nocnych posiedzeń zarządu przy butelce wina

Reagovat
smazaný uživatel

AKITAKA

Reagovat
smazaný uživatel

A vy na Ronalda máte 30 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by se u vás líbil Joaquín... to by byla paráda

Miguel ------------------ Del Horno

Joaquín --------------- Vicente

špička

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten nejtajněšní sen, je nádherný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme zpět, byla to dlouhá doba a vězte, že jste mi chyběli skoro stejně, jako já vám.

Jo a jinka Nistelrooy je hodně divná koupě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slzy dojeti dokonce, to je milé!

Reagovat
smazaný uživatel

Slzy dojeti dokonce, to je milé!

Reagovat
PJ

No potež koště... Eště že za chvíli jedu na dovolenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tos neměl říkat, bude se chtít vervat na post zástupce

Reagovat
PJ

Nasrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ruud je prý kachna

Reagovat
smazaný uživatel

jakto? ostatně nezlobil bych se

Reagovat
HOST*mesy

Ruud je skvely hrac a jediny kdo jetu kachna si ty.

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*marv

Barcelona má štěstí že se jí uzdravil Edmilson

A Gudjohnsen se v Barceloně neprosadí

Reagovat
smazaný uživatel

To je vypovída o jeji kvalitě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele