Éder Militão během léčby zranění vyřešil budoucnost a prodloužil smlouvu v Realu

23.01., 14:19
Aktuality
Éder Militão (© AFP)

Éder Militão si hned na úvod sezony vážně poranil koleno a měl tak dostatek času na jednání o další budoucnosti. Brazilský obránce bude rovněž v dalších letech oblékat dres Realu Madrid, Bílý balet si jeho služby pojistil do června 2028.

"Real Madrid a Éder Militão se dohodli na prodloužení spolupráce, fotbalista je v klubu nově vázán do června 2028," oznámilo dnes odpoledne vedení španělského klubu.

Brazilský reprezentant před pěti dny oslavil 26. narozeniny a barvy Realu Madrid hájí od července 2019, kdy přišel z FC Porto. Španělský velkoklub tehdy investoval padesát milionů eur, jihoamerický fotbalista za něj zatím odehrál 143 a dal jedenáct branek. Vedle toho Éder Militão oslavil zisk hned devíti trofejí - dvakrát se stal mistrem Španělska, třikrát se radoval z triumfu v tamním Superpoháru a jednou si nad hlavou potěžkal trofeje pro šampiona Copa del Rey, Ligy mistrů, MS klubů a evropského Superpoháru.

V probíhajícím ligovém ročníku se Éder Militão zastavil pouze na jednom soutěžním startu. Sezona pro něho začala nejhorším možným způsobem, hned v prvním kole španělské ligy si přetrhl kolenní vazy a na návrat do sestavy si bude muset počkat ještě několik měsíců.

Autor: Tomáš Pavlík / realmadrid.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Di Stéfano

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
misinho7

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
H. Ch. Andersen

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
CHONG

Reagovat
kaja900

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Orfeus

Reagovat
Al Capone

Reagovat
JM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele