Eden může hostit finále Ligy mistryň v roce 2021

01.11.2018, 22:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
monty25

Věřím, že šance je velká a rád bych na to finále šel. Kdyby se tam dostala moje oblíbená Barcelona, to by byla paráda. Ale třeba ji uvidím v Edenu už na jaře...

Reagovat
Coutinho10

Barcelona uz byla...chtelo by to nekoho novyho atraktivniho...idealne tu Chelsea do toho ctvrtfinale nebo u koho by podle tebe byla velka sance postoupit ? Treba ten LSK Kvinner ?

Reagovat
monty25

Barcelona byla v roce 2014, ale já jsem nebyl. Od té doby ale Barca docela dost obměnila kádr, hlavně tam hraje moje oblíbená Lieke Martens. Chelsea si moc nepřeju, sice je to atraktivní jméno, ale není tam žádná hráčka, která by mě vyloženě zajímala. Stejně tak si nepřeju Lyon a Wolfsburg, protože proti nim by to bylo bez šance a taky nedávno v Edenu hrály. Nejhratelnější by byl určitě Kvinner, to je spolu se Slavií největší překvapení letošního ročníku. Takže moje přání: 1) Barcelona, 2) Kvinner, 3) PSG.

Reagovat
Coutinho10

Lyon taky nechci, Wolfsburg sice atraktivní, ale taky už byl...jinak PSG by mohlo bejt taky zajímavý, takže já bych si to přál asi takto: 1. Kvinner, 2. Chelsea 3. PSG a 4. teda ta Barca no

Reagovat
TheMally11

Kvinner, mam tam svou Islanďanku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele