Dyer je pro Erikssona jistota

20.04.2002, 16:03
Aktuality
Poté, co byl Kieron Dyer v přátelském zápase s Paraguay v poločase vystřídán, se mnozí ptali, jak je to s jeho účastí na MS. Kouč Sven Göran Eriksson zahnal Dyerovy obavy slovy "Kieron mi nemusí nic dokazovat, vím, že je výborný fotbalista." I přesto, že toho třiadvacetiletý fotbalista na levém kraji zálohy, kde anglickou reprezentaci trochu tlačí bota, moc nepředvedl, o své místo v nominaci na šampionát se nemusí bát. "Hrál jen poločas protože se teprve nedávno zotavil ze zranění, chtěl jsem ho šetřit," řekl Eriksson.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele