Dybala zůstane, reaguje na spekulace sportovní ředitel Juventusu

21.04.2019, 13:59
Aktuality
Juventus včera stvrdil zisk dalšího mistrovského titulu a jeho vedení se může začít věnovat složení kádru pro příští sezonu. V týmu bude pokračovat Cristiano Ronaldo a jeho spoluhráčem by měl zůstat Paulo Dybala, přestože se spekuluje o jeho možném odchodu...

Turínský klub si vytipoval hned několik zajímavých posil a finanční prostředky na jejich nákup hodlá získat prodejem několika fotbalistů stávajícího kádru. Mluví se o tom, že by se Juventus mohl vzdát Miralema Pjaniće, Douglase Costy nebo právě Dybaly.

"Dybala samozřejmě zůstane. Je hráčem Juve a je zřejmé, že u nás určitě bude pokračovat," nechal se slyšet sportovní ředitel Staré dámy Fabio Paratici.

Dybalovi je 25 let a v Juventusu kroutí svou čtvrtou sezonu. V prvních třech se pravidelně zapisoval do listiny střelců, letošní ligový ročník je slabší a k zisku dalšího mistrovského Scudetta Argentinec přispěl jenom pěti zásahy.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
Manik...

Obávám se, že vzhledem k ceně je neprodejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik si myslíš, že by si za něj řekli? Reálně má hodnotu max 50 mil eur

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak to pritlac. 100 urcite.

Reagovat
Manik...

Minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

100 mega za náhradníka Juventusu???

Reagovat
smazaný uživatel

z Anglie by to dali. Tak se vyhazuje 70 za úplný nounejmáky

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala i presto ze mel prisernou sezonu, tak uz si jmeno proste udelal.Podle me by za nej i nejaky blazen jako PSG poslalo i 130.Dybala je uz takova znacka, proflakle jmeno, magnet na sponzory.Kdyby prestoupil byla by to prestupova pecka o ktere by mluvil svet.V dnesni dobe uz ty castky jsou jinde.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smetos

Boriello, Matri nebo Vucinic. K tem se muze zaradit

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Hafna

Bral bych ho k nám, věřím, ze by ho Klopp probral, talent má obrovský

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp to má pořešené vepředu Mané-Firmino-Salah to jinak nepůjde

Každopádně doufám že odejde, je velmi šikovný a nezaslouží si co mu Juve zařídil. Jakmile došel Ronalda, tak šel Dybala nutně do jeho stínu.

Reagovat
stuff

Dufam, ze naozaj a nie je to povinne kolo pred predajom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad od něj nečekali zázraky když stál jak shick

Reagovat
smazaný uživatel

Ja porad nejak neverim ze Dybala a Allegri muzou spolu fungovat.Kazdopadne urcite bych si radsi nechal Dybalu..Udelal bych kazdopadne pruvan.Poslat pryc ty chronicke marody.I kdyz je Costa dobre kridlo, pali sance a vecne je na hromadce, dalsi na rade Khedira, mozna by zmena prospela i Sandrovi.Samozrejme bych prodal i Mandzukice.Pjanice bych si nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně zálohu posílit!

Ty stávající posouvače míče bych vykopal všechny. D. Costa, Cuadrado určitě nechat

Reagovat
Airus

Juan + Cash mozna za Milinkovice-Savice. To bych bral a klidne prihodit Mandzukice a Khediru at jsou prachy na omlazeni. (Felix a Tonali)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele