DUSCHER SI PLÁCL S LYONEM

06.02.2007, 11:33
Aktuality
Řady Deportiva La Coruňa v létě po sedmi letech opustí Aldo Duscher. Argentinský záložník zamíří do francouzského Olympique Lyon, s nímž se již předběžně dohodl na podmínkách smlouvy...

27letý jihoamerický fotbalista tak dal košem Premier League. V posledních letech se o něho zajímaly Arsenal, Manchester United a Bolton a právě Wanderers měli k jeho angažování nejblíže. Manažer Sam Allardyce se Duschera snažil na Reebok Stadium přivést v zimě, hráč ale nakonec dal přednost možnosti dohrát letošní sezónu v Deportivu La Coruňa.

Argentinský reprezentant je dělníkem středu pole a s Lyonem se již dohodl na čtyřletém kontraktu. Francouzský klub za něho navíc nebude muset platit žádné odstupné, protože Duscherovi v červnu vyprší na Riazoru smlouva.

Duscher svou profesionální kariéru začal v roce 1996 v argentinském Newell's Old Boys, odkud po dvou letech přestoupil do Sportingu Lisabon. Také v portugalském klubu vydržel dva roky, než v létě roku 2000 přestoupil za třináct milionů eur do Deportiva La Coruňa.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To už je snad čtvrtá náhrada za Diarru, trochu jim to tam začíná selhávat.

Reagovat
HOST*sweet

To nevíde to je špatnej krok.já bych si místo Diarri koupil radši Borowskiho

Reagovat
HOST*

Borowski by byl dobrá volba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele